Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Πύκνωση + κατέβασμα hairline H*C 29-12-11 (tropheus)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
7
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πύκνωση + κατέβασμα hairline H*C 29-12-11 (tropheus) (Αναγνώστηκε 5791 φορές)
1 Μέλος και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
Απ: Πύκνωση + κατέβασμα hairline H*C 29-12-11 (tropheus)
«
Απάντηση #75 στις:
Ιανουάριος 08, 2012, 10:42:26 μμ »
Παράθεση από: giannis13 στις Ιανουάριος 08, 2012, 10:01:12 μμ
τροφ νομιζω σου συμπεριφερθηκαν κατι παραπανω απο επαγγελματικα...μπραβο τους...
Ναι είναι αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ εντάξει απέναντι μου ...
Παράθεση από: koskar
Trofea η συγκεκριμένη προσφορά σου εγινε πριν ή μετά την μεταμόσχευση.
Δηλαδή μετά την μεταμόσχευση χωρίς εσύ να τους ζητήσεις κάτι σου κάνενα έκτπωση από μονοι τους 860*4=3.440 €, περιπου 50% κάτω!!!!!!.
Η συγκεκριμένη προσφορά μου έγινε πριν από 3 σχεδόν μήνες όταν είχα μιλήσει με το διευθυντή διαχείρισης ασθενών κ. Θεόδωρο Φιούρη και του είχα θέσει το θέμα της 2ης μεταμόσχευσης στην εταιρεία και αφού είχαν μελετήσει το σετ φωτογραφιών που τους είχα στείλει.
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
koskar
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: Norwood: 3v
«
Απάντηση #76 στις:
Ιανουάριος 08, 2012, 11:23:28 μμ »
Παράθεση από: tropheus στις Ιανουάριος 08, 2012, 10:42:26 μμ
Η συγκεκριμένη προσφορά μου έγινε πριν από 3 σχεδόν μήνες όταν είχα μιλήσει με το διευθυντή διαχείρισης ασθενών κ. Θεόδωρο Φιούρη και του είχα θέσει το θέμα της 2ης μεταμόσχευσης στην εταιρεία και αφού είχαν μελετήσει το σετ φωτογραφιών που τους είχα στείλει.
Δηλαδή σου είπανε εξαρχης ότι σου κανουν έκπτωση 50% στην τελική τιμή για οποιαδήποτε ποσότητα grafts;;;; Μηπως είχε να κάνει με το αποτελεσμα της πρωτης μεταμόσχευσης, όπου δεν έμεινες πλήρως ικανοποιημένος;
Συγγνωμη που επανερχομαι απλώς μου φαινεται πολύ μεγαλή έκπτωση.
Πάντως μπραβο σου για την οποια διαπραγματευση εκανες διοτι πετυχες πολύ καλό deal. Εαν αυτό συνδυαστεί και με ενα πολύ καλό αποτελέσμα διακαιωματικά θα έχεις την πιο πετυχημένη μεταμόσχευση από όλες τις πλευρες.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #77 στις:
Ιανουάριος 09, 2012, 01:10:18 πμ »
Παράθεση από: koskar στις Ιανουάριος 08, 2012, 11:23:28 μμ
Δηλαδή σου είπανε εξαρχης ότι σου κανουν έκπτωση 50% στην τελική τιμή για οποιαδήποτε ποσότητα grafts;;;; Μηπως είχε να κάνει με το αποτελεσμα της πρωτης μεταμόσχευσης, όπου δεν έμεινες πλήρως ικανοποιημένος;
Συγγνωμη που επανερχομαι απλώς μου φαινεται πολύ μεγαλή έκπτωση.
Πάντως μπραβο σου για την οποια διαπραγματευση εκανες διοτι πετυχες πολύ καλό deal. Εαν αυτό συνδυαστεί και με ενα πολύ καλό αποτελέσμα διακαιωματικά θα έχεις την πιο πετυχημένη μεταμόσχευση από όλες τις πλευρες.
Αρχικά έστειλα ένα σετ φωτογραφιών και, αφού τις μελετήσανε και είδαν ότι οι προβληματισμοί μου είχαν βάση, μου είπαν ότι θα μου τοποθετήσουν όσα grafts χρειάζονταν ώστε να μείνω πλήρως ικανοποιημένος και ότι απλά θα τους πλήρωνα τα υπόλοιπα grafts για να φτιάξουμε τη hairline, όπως και έγινε.
Και μάλιστα προς τιμήν τους, ενώ εγώ επιθυμούσα αρχικά να κατεβάσω πιο πολύ τη hairline (και άρα να πληρώσω για περισσότερα grafts) με συμβούλευσαν να μην το κάνω για λόγους αισθητικής, καθώς το μέτωπό μου θα έδειχνε πολύ μικρό. Και τελικά είχαν δίκιο ...
Καταγράφηκε
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
Souzie
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #78 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 03:57:23 μμ »
Παράθεση από: tropheus στις Ιανουάριος 08, 2012, 12:47:59 πμ
... Γιατί ο υγιής ανταγωνισμός πάντα λειτουργεί υπερ της καλύτερης ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και της τσέπης μας
Συμφωνώ ότι ο υγιής ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ της καλύτερης ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και της τσέπης των ασθενών γι’αυτό και η H*C μετά από προβληματισμό θα δώσει στα μέλη και αναγνώστες του φόρουμ 15% έκπτωση στις τιμές καταλόγου μέχρι τέλος Μαρτίου.
Καταγράφηκε
Είμαι στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της κλινικής μαλλιών H*C και εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να είναι κατ'ανάγκη η επίσημη θέση της κλινικής.
E-mail: souzie@H*C.com.cy
ktirio2004
Jr. Member
«
Απάντηση #79 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 07:24:56 μμ »
tropheus
ο Γε***ίου γιατι εφυγε
ανοιγει δικη του κλινικη?
Καταγράφηκε
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #80 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 08:56:54 μμ »
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 10, 2012, 03:57:23 μμ
Συμφωνώ ότι ο υγιής ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ της καλύτερης ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και της τσέπης των ασθενών γι’αυτό και η H*C μετά από προβληματισμό θα δώσει στα μέλη και αναγνώστες του φόρουμ 15% έκπτωση στις τιμές καταλόγου μέχρι τέλος Μαρτίου.
πολυ καλη η προσφορα...μπραβο!(μακαρι να ηταν μονιμα ετσι
)
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
koskar
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: Norwood: 3v
«
Απάντηση #81 στις:
Ιανουάριος 21, 2012, 03:57:02 μμ »
Τροφεα τωρα με την δευτερη μεταμόσχευση φοράς ξανα το καπέλο στο χωρο εργασίας σου ή δεν φαινεται το κατεβασμα στην hairline που έχεις κάνει;
Καταγράφηκε
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #82 στις:
Ιανουάριος 21, 2012, 05:14:31 μμ »
Παράθεση από: giannis13 στις Ιανουάριος 10, 2012, 08:56:54 μμ
πολυ καλη η προσφορα...μπραβο!(μακαρι να ηταν μονιμα ετσι
)
Πολύ καλή προσφορά θα ήταν αν το συνολικό κόστος για εμάς θα έπεφτε 30-40% Γιάννη.Χειαστούς ολική ρήξη έκανε ένας φίλος μου σε ιδιωτική κλινική και τόσα λεφτά δεν του πήραν.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #83 στις:
Ιανουάριος 21, 2012, 08:04:38 μμ »
Παράθεση από: Adriano στις Ιανουάριος 21, 2012, 05:14:31 μμ
Πολύ καλή προσφορά θα ήταν αν το συνολικό κόστος για εμάς θα έπεφτε 30-40% Γιάννη.Χειαστούς ολική ρήξη έκανε ένας φίλος μου σε ιδιωτική κλινική και τόσα λεφτά δεν του πήραν.
συμφωνω απλα με βαση τις τιμες που παιζουν ειναι μια καλη μειωση αυτη....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #84 στις:
Απρίλιος 08, 2012, 12:04:28 πμ »
3 μήνες και 10 μέρες μετά τη δεύτερη μεταμόσχευση και τα πρώτα μαλλάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
Αναφέρομαι στα μαλλάκια της hairline γιατί τα άλλα που είναι μέσα στα προϋπάρχοντα (μαλλάκια για την πύκνωση) είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά με το μάτι ...
Δεν ανεβάζω ακόμα φωτογραφίες μέχρι να γίνει εμφανής και έντονη η διαφορά πάντως κρατάω φωτογραφικό αρχείο και πιστεύω ότι στα τέλη του τρέχοντος μήνα θα
έχω μια πρώτη εικόνα για το που πάει το πράγμα ...
Καταγράφηκε
akisalexis
Απλό μέλος
Norwood: 3v
«
Απάντηση #85 στις:
Απρίλιος 08, 2012, 03:52:54 πμ »
φιλε , εκανες κατεβασμα κ μετα πυκνωση , κ ακολουθεις κ θεραπειες.η δουλεια κ το αποτελεσμα θα παει μια χαρα.θυμασαι ποσα grafts ανα cm2 εβαλες αναμεσα στα ηδη μεταμοσχευμενα?καλα αποτελεσματα κ καλες γιορτες.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #86 στις:
Μάιος 05, 2012, 10:34:41 μμ »
4 μήνες μετά ...
Με μια μικρή καθυστέρηση ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες από την περιοχή των κροτάφων...
Όσο αφορά την πύκνωση επειδή τα νέα μαλλάκια είναι ακόμη πολύ μικρά δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τα αποτελέσματα...
Σε λίγες μέρες (που θα έχω και περισσότερο χρόνο) θα τραβήξω φωτογραφίες στην ίδια οπτική γωνία με αυτές που υπάρχουν στις φωτογραφίες του αρχικού post για να φανεί και το αποτέλεσμα της πύκνωσης.
Καταγράφηκε
ΜΙΚΕΣ
Jr. Member
«
Απάντηση #87 στις:
Μάιος 05, 2012, 10:54:23 μμ »
μια χαρα σε βλεπω φιλε.Αν κ συνεχιζω να πιστευω οτι δεν χρειαζοσουν 2η μεταμοσχευση.Οσο για την πυκνωση την βλεπω αρκετα καλη.Σιγουρα δεν εχεις την πυκνωση που ειχες στα 18 σου,αλα ειναι αρκετα καλη.
Καταγράφηκε
marmaromenos
Jr. Member
Norwood: NW 6
«
Απάντηση #88 στις:
Μάιος 05, 2012, 10:56:46 μμ »
Παράθεση από: tropheus στις Μάιος 05, 2012, 10:34:41 μμ
4 μήνες μετά ...
Με μια μικρή καθυστέρηση ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες από την περιοχή των κροτάφων...
Όσο αφορά την πύκνωση επειδή τα νέα μαλλάκια είναι ακόμη πολύ μικρά δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τα αποτελέσματα...
Σε λίγες μέρες (που θα έχω και περισσότερο χρόνο) θα τραβήξω φωτογραφίες στην ίδια οπτική γωνία με αυτές που υπάρχουν στις φωτογραφίες του αρχικού post για να φανεί και το αποτέλεσμα της πύκνωσης.
ρε φίλε εμένα μου φαίνεσαι βούρτσας.Πολύ καλός μπράβο
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #89 στις:
Μάιος 06, 2012, 03:35:11 μμ »
Αν και σχετικά νωρίς η 2η μεταμόσχευση φαίνεται να διορθώνει κάποιες ατέλειες που τουλάχιστον εγώ έβλεπα...
Είναι βέβαιο ότι η πυκνότητα έχει βελτιωθεί και θα συνεχίσει αλλά δε θα φτάσει αυτό που φανταζόμουν όταν ξεκίνησα να κάνω μεταμοσχεύσεις και αυτό, όπως έχω πει πολλές φορές,
δεν είναι μόνο θέμα καλού - κακού γιατρού αλλά θέμα τεχνολογίας στις μεταμοσχεύσεις.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
7
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Πύκνωση + κατέβασμα hairline H*C 29-12-11 (tropheus)