Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Υδροκορτιζόνη
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Υδροκορτιζόνη (Αναγνώστηκε 10444 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
Απ: Υδροκορτιζόνη
«
Απάντηση #30 στις:
Δεκέμβριος 24, 2011, 12:12:21 μμ »
Παράθεση από: kapamarou στις Δεκέμβριος 24, 2011, 11:52:13 πμ
τι πιστευεις tropheus για ελαφρια κορτιζονη μαζι με airol για διαστημα 20 ημερων?
20 μέρες δεν είναι επικίνδυνες ... δε νομίζω όμως ότι γενικά η κορτιζόνη βοηθάει σε βάθος χρόνου.
Οι δερματολόγοι τη βάζουν μέσα σε διάφορες λοσιόν γιατί δίνει προσωρινά αποτελέσματα και φαίνεται ότι και οι ίδιοι κάνουν δουλειά ...
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #31 στις:
Δεκέμβριος 24, 2011, 12:28:15 μμ »
Παράθεση
20 μέρες δεν είναι επικίνδυνες ... δε νομίζω όμως ότι γενικά η κορτιζόνη βοηθάει σε βάθος χρόνου.
προσωπικα πιστευω πως μονο η airol βοηθαει σε βαθος χρονου,μονο επειδη κανει το αντιθετο απο τις κορτιζονες
Παράθεση
Οι δερματολόγοι τη βάζουν μέσα σε διάφορες λοσιόν γιατί δίνει προσωρινά αποτελέσματα και φαίνεται ότι και οι ίδιοι κάνουν δουλειά ...
αν δεν κανεις την δουλεια σου χομπυ....
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #32 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 07:46:48 πμ »
μετα απο απειρα πειραματα,βλεπω οτι 30 μερες μινοξ+airol=3 μερες μινοξ airol,butavate.
η διαφορα στην ταχυτητα επανεκφυσης ειναι φοβερη σε σημειο να βλεπεις διαφορα απο την μια μερα στην αλλη.
μην παρασυρθειτε και συνεχισετε την κορτιζονη
Καταγράφηκε
παλια
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
antrikos
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #33 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 04:08:27 μμ »
Γεια σου καπαμαρου...χρησιμοποιω την κρεμα daktodor με airol και μινοξ 7 μερες η διαφορα ειναι αισθητη απο την δευτερη κιολας μερα...θα ηθελα να ρωτησω το butavate βγαινει και σε κρεμα και σε υγρη μορφη?αν θελω να χρησιμοποιησω τον συνδιασμο αυτο θα πρεπει πρωτα να σταματησω την κρεμα daktodor και μετα απο κανα 3 μηνο να αρχισω?
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #34 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 04:24:22 μμ »
Παράθεση από: antrikos στις Δεκέμβριος 30, 2011, 04:08:27 μμ
Γεια σου καπαμαρου...χρησιμοποιω την κρεμα daktodor με airol και μινοξ 7 μερες η διαφορα ειναι αισθητη απο την δευτερη κιολας μερα...θα ηθελα να ρωτησω το butavate βγαινει και σε κρεμα και σε υγρη μορφη?αν θελω να χρησιμοποιησω τον συνδιασμο αυτο θα πρεπει πρωτα να σταματησω την κρεμα daktodor και μετα απο κανα 3 μηνο να αρχισω?
αυτο ενοω κλωτσια στην επανεκφυση
το butavate βγαινει και σε κρεμα αλλα και σε υγρο(butavate scalp aplication)ειναι δυνατη κορτιζονη σαν το elocon.
συνεχισε με daktodor,δεν θα δεις διαφορα αν το γυρισεις σε πιο δυνατη κορτιζονη,την ιδια δουλεια θα κανει.
μην γλυκαθεις και συνεχισεις
,
στις 20 μερες στοπ την daktodor,δεν δινει κατι μετα ετσι και αλιως
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
antrikos
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #35 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 04:31:28 μμ »
Εχεις απολυτο δικαιο (κλωτσια στην επανεκφυση) δεν θα συνεχισω πανω απο 20 μερες αλλα αν θελω να δοκιμασω το butavate πρεπει να κανω διακοπη 3 μηνες και μετα παλι κυκλο?
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #36 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 04:34:41 μμ »
Παράθεση από: antrikos στις Δεκέμβριος 30, 2011, 04:31:28 μμ
Εχεις απολυτο δικαιο (κλωτσια στην επανεκφυση) δεν θα συνεχισω πανω απο 20 μερες αλλα αν θελω να δοκιμασω το butavate πρεπει να κανω διακοπη 3 μηνες και μετα παλι κυκλο?
διακοπη 3 μηνες και ταυτοχρονα μινοξιδιλη με airol για να παχυνει το δερμα
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
Moonsorrow
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #37 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 07:23:45 μμ »
Εγώ Kapamarou που πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα την κρέμα airol,ο φαρμακοποιός μόνο τα γέλια που δεν έβαλε όταν του είπα οτι ήθελα να τη χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα με μίνοξ για καλύτερα αποτελέσματα!
Μου είπε οτι είναι κρέμα για την ακμή βασικά και οτι του φαίνεται παράξενο πώς θα την έβαζα στο κεφάλι......
Αλήθεια πώς γίνεται? Την αλοίφω στο κεφάλι και μετά ρίχνω επάνω μίνοξ? Δε θα γίνω τίγκα στο λίπος?
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #38 στις:
Δεκέμβριος 30, 2011, 07:36:13 μμ »
Παράθεση
Εγώ Kapamarou που πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα την κρέμα airol,ο φαρμακοποιός μόνο τα γέλια που δεν έβαλε όταν του είπα οτι ήθελα να τη χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα με μίνοξ για καλύτερα αποτελέσματα!
Μου είπε οτι είναι κρέμα για την ακμή βασικά και οτι του φαίνεται παράξενο πώς θα την έβαζα στο κεφάλι......
και εγω γελαω
τα φαρμακεια κρυβουν θησαυρους απο φαρμακα που βοηθουν την αλωπεκια και ειναι χιλιαδες.
οι φαρμακοποιοι δεν τα ξερουν γιατι ολα τα φαρμακα βγηκαν αλον σκοπο και οχι για αλωπεκια,αν τους εκαιγε το θεμα της αλωπεκιας θα παιρνανε το μισο φαρμακειο σπιτι τους
Παράθεση
Αλήθεια πώς γίνεται? Την αλοίφω στο κεφάλι και μετά ρίχνω επάνω μίνοξ?
ναι την κρεμα πρωτα και στο καπακι την μινοξ,οταν αναμειχθει η κρεμα με υγρο γινεται πολυ ευκολη στο απλωμα,με μασαζ την πας οπου θελεις μετα.
Παράθεση
Δε θα γίνω τίγκα στο λίπος?
αν η σκετη μινοξιδιλη σου εδωσε κατακρατηση στο προσωπο,με airol θα εχεις λιγο περισσοτερη.
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
xDante
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 5A
«
Απάντηση #39 στις:
Δεκέμβριος 31, 2011, 01:18:56 πμ »
δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα θέσω και ακόμη μία φορά τον προβληματισμό μου....
Το βασικό που γνωρίζω για την κορτιζόνη (όπως πιστέυω και οι περισσότεροι ) οτί είναι ένα ελαφρύ σχετικά ανοσοκατασταλτική που σημαίνει οτι
ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
και θα ρωτήσω μετά απο αυτό εύλογα ....
ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ ?
αυτό πραγματικά με καίει όταν βλέπω οτι πάρα πολύς κόσμος βλέπει τριχοφυία με την χρήση κορτιζόνης....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ?
τι μου ασχολούνται με ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ βλέπει δηλαδή ένας γιατρός οτι το ανοσοποιητικό μας σύστημα ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ γιατί δεν ξεκινάει απο εκεί την κωλοέρευνά του και μας πηγαίνει ΜΕΣΩ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
εγώ πολύ λυπάμαι για την δυτική ιατρική σε αυτό τον τομέα γιατί πραγματικά εδώ κοντεύουν να βρούνε φάρμακο για τον καρκίνο και εμβόλιο για το AIDS και μαστιζόμαστε απο μια ασθένεια ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΑΣΘΕΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΩ απο απαρχές του ανθρωπίνου γένους....
Αν δηλαδή εγώ κάνω μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ισχυριστώ (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ BTW) οτι αυτή η ασθένεια μου Γμσε την ψυχολογία με έριξε σε κατάθλιψη (λέμε τώρα.. αν και πιστέυω τον πρώτο καιρό όλοι πάθαμε μια ψιλό..) με δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερο έχω χάσει απίστευτα μωρά (και πιστέυω όλοι μας) λόγω ράφλας η γιατί πολύ απλά κοιτούσαν το μαλλί (ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΛΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΑΣΑ (και αρκετοί εδω μέσα) και δεν αξίζαν μετά κλπ κλπ.... δεν θα δικαιωνόταν και θα μπορούσαμε πχ να γράφουμε την μινόξ να έχουμε τσάμπα μεταμοσχέυσεις κλπ κλπ μΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΑΜΩΘΕΡΑΠΕΙΑ (λέμε τώρα)
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ
Και συνεχίζω
γιατί σε ένα φόρουμ τριχόπτωσης να έχουμε ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ τα abstract 40972309 ερευνών που υπόσχονται ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ η να δίνουμ 09234093284 ευρώ για να κρύβουμε το πρόβλημα απο τον ευαυτό μας βασικά...
Σορρυ γιατα κεφαλαία αλλά παιδιά απο την μία χαίρομαι που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που πραγματικά ζηλεύω την υπομονή τους που κάθονται και ψάχνουν με τις ώρες να βρούνε κάποια παράγραφο απο μία έρευνα που δίνει κάποια ελπίδα...
δεν είμαι ο πρώτος που πραγματικά λυπάται για αυτή την κατάσταση ούτε ο τελευταίος αλλά πραγματικά εν έτη 2012 προσεχώς στο θέμα της τριχόπτωσης και της αλωπέκειας δυστηχώς είμαστε ως γενος ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .....
αυτά τα ολίγα...
Καταγράφηκε
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #40 στις:
Δεκέμβριος 31, 2011, 01:37:06 πμ »
Παράθεση
δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα θέσω και ακόμη μία φορά τον προβληματισμό μου....
Το βασικό που γνωρίζω για την κορτιζόνη (όπως πιστέυω και οι περισσότεροι ) οτί είναι ένα ελαφρύ σχετικά ανοσοκατασταλτική που σημαίνει οτι
ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
και θα ρωτήσω μετά απο αυτό εύλογα ....
αυτό πραγματικά με καίει όταν βλέπω οτι πάρα πολύς κόσμος βλέπει τριχοφυία με την χρήση κορτιζόνης....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ?
τι μου ασχολούνται με ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ βλέπει δηλαδή ένας γιατρός οτι το ανοσοποιητικό μας σύστημα ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ γιατί δεν ξεκινάει απο εκεί την κωλοέρευνά του και μας πηγαίνει ΜΕΣΩ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
και η φινα εχει μια μικρη ανοσοκατασταλτικη δραση.
οπως και να χει χρησιμοποιεις που χρησιμοποιεις airol,συνδιασε την με μινοξιδιλη,πιστευω κατι θα σου δωσει
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
kos1987
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-3
«
Απάντηση #41 στις:
Δεκέμβριος 31, 2011, 02:28:17 πμ »
xDante διακρινω καποιο θυμο?
Γιατι δεχεται σηματα.Αυτα προερχονται οταν το συμπλοκο ανδρογενων υποδοχεων- ανδ.ορμονων δωσει εντολη στο κυτταρο να παραγει καποιες ουσιες, που προσελκυουν φλεγμονικα κυτταρα.(υπαρχουν και αλλοι μηχανισμοι αλλα ειναι πολυπλοκοι).Πως μπορεις να εμποδισεις αυτη τη διαδικασια?1ον Με 5ar αναστολεα οποτε λειπει η dht οποτε ο ανδ.υποδοχεας δεν ενεργοποιειται, οποτε δεν εξελισσεται η παραπανω διαδικασια. 2ον Μπλοκαρεις με καποιον τροπο τον υποδοχεα οποτε δεν κολλαει επανω η dht-τεστοστερονη οποτε δεν δημιουργειται αυτο το συμπλοκο...
3ον Προσπαθεις να αναστειλλεις αυτου του τυπου "φλεγμονη".(Κακως τη λεω ετσι αλλα τεσπα).Ενας συνδυασμος απ'ολα αυτα θα ειχε το καλυτερο αποτελεσμα.Υπαρχει καποια ουσια που να δρα τοπικα και να συνδυαζει πολλα απο αυτα?Ναι.Λεγεται cb0301...Μπλοκαρει το 100% των ανδρ.υποδοχεων οποτε μιλαμε για stop της τριχοπτωσης θεωρητικα και σαν να μην εφτανε αυτο η ουσια αυτη μεταβολιζεται σε υδροκορτιζονη...Το θεμα ειναι οτι θα παρει λιγο καιρο ακομη μεχρι να βγει....Η Γαμωθεραπεια ειναι καθοδον.Ειμαι σιγουρος γι'αυτο...Πλεον υπαρχουν πολλα νεα δεδομενα αλλα μαλλον θα παρει καπου 7 χρονια μεχρι να τα δουμε στην αγορα...
Εαν προερχομαστε απο τα πιθηκια
τοτε η καραφλα εχει πολυ πιο μεγαλο υποβαθρο απ'οτι φανταζεσαι.Επειδη σχεδον ολοι εδω μεσα για τις γκομενες το κανουμε εχεις δικιο με τα μωρα που χανουμε...ή ισως οχι?Μηπως ειναι θεμα ψυχολογιας?Λεω εγω τωρα...Εχω πολλα παραδειγματα του περιγυρου μου που αποδεικνυει το αντιθετο...
ΥΓ παλι ασχετα γραφω σε θεμα αλλα αυριο θα ανεβασω τον τροπο παρασκευης του ru58841 συμφωνα με τον κατασκευαστη του το 1994...(εννοειται στα Αγγλικα)
Καληνυχτα
Καταγράφηκε
Substance Hunter and Explorer
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #42 στις:
Ιανουάριος 02, 2012, 03:10:08 πμ »
διαβαστε το
οπωσδηποτε
και παμε για ραστα
http://www.scribd.com/doc/57182557/%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A7%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%98%CE%A5%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%9D-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #43 στις:
Ιανουάριος 02, 2012, 05:28:26 πμ »
τωρα το μονο που μενει ειναι να ρθει και το κελεπουρι να μπει στο σχημα
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3574.0.html
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
«
Απάντηση #44 στις:
Ιανουάριος 02, 2012, 01:16:53 μμ »
Μάλιστα... Δηλαδή πλέον πάμε για ένα σχήμα τοπικών του στύλ: Minox + Airol + Daktodor + Talarozole + Γαλακτικό Αμμώνιο 12%...
Σαν πολλά τα βλέπω..,θα έχει κούραση η εφαρμογή τους.., αλλα αν είναι να δωθεί λύση στο πρόβλημα.., ας είναι τόσα πολλά.
Το θέμα είναι οτι μάλλον θα πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά όλα αυτά..., και ίσως δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια homemade λοσιόν γιατί παίζει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους εσώκλειστα μέσα σε μπουκάλι...
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
Εκτύπωση
Σελίδες:
1