Αποστολέας Θέμα: Πριν κ μετα τα ναρκωτικα  (Αναγνώστηκε 1636 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Πριν κ μετα τα ναρκωτικα
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 05:50:49 πμ »
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 15, 2011, 04:24:20 πμ »
Στην εκπομπη πρωταγωνιστες στο mega εδειχνε χρηστες ηρωινης. Ολοι ειχαν πυκνα μαλλια...
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 15, 2011, 01:44:02 μμ »
Είχα δει στην τηλεόραση παλιότερα ότι μια ομάδα επιστημόνων( σκοτζέζων νομίζω) έκανε μια έρευνα και βρήκε ότι οι αλκοολικοί δεν έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης.Χωρίς να έχω γνώσεις πιστεύω ότι τα ναρκωτικά σχετίζονται με την πτώση της σεξουαλικής διάθεσης και αυτό σχετίζεται με την διακοπή της τριχόπτωσης... :chinscratch

Στο video πάντως έχει και έναν που του πέσανε τα μαλλιά μέσα 5 χρόνια και είναι τρομερή η διαφορά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 15, 2011, 01:47:40 μμ από tse »

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v με diffuse thinking patern 5v
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 15, 2011, 03:09:54 μμ »
Για τους γύφτους νομίζω έχει να κάνει πιο πολύ με την εθνικότητα, παρά με την καθαριότητα  :P . Σκουρόχρωμοι ανθρώποι ή κινέζοι - γιαπωνέζει έχουν μικρά ποσοστά αραίωσης σε σχέση με εμάς. Πχ διάσημοι τσιγγάνοι στην Ελλάδα (τραγουδιστές κτλ) που λογικά θα κατοικούν σε σπίτι και θα λούζονται όπως και εμείς και αυτοί έχουν μπόλικα μαλλιά.
+1. Γεωπολιτικά, οι γύφτοι / αθίγγανοι /  ρομά ξεκίνησαν πριν εκατοντάδες χρόνια από Ινδία και λιγότερο από Πακιστάν και ήρθαν Ευρώπη (πρώτος σταθμός ρουμανία). Οι συγκεκριμένοι λαοί συνήθως είναι τούμπανο.

Είχα δει στην τηλεόραση παλιότερα ότι μια ομάδα επιστημόνων( σκοτζέζων νομίζω) έκανε μια έρευνα και βρήκε ότι οι αλκοολικοί δεν έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης.Χωρίς να έχω γνώσεις πιστεύω ότι τα ναρκωτικά σχετίζονται με την πτώση της σεξουαλικής διάθεσης και αυτό σχετίζεται με την διακοπή της τριχόπτωσης... :chinscratch
Στο video πάντως έχει και έναν που του πέσανε τα μαλλιά μέσα 5 χρόνια και είναι τρομερή η διαφορά.

-1. Η φούντα πολλαπλασιάζει την σεξουαλική διάθεση (πηδ... στην ανηφόρα και με πέμπτη  :grandpa:) και επιδεινώνει την τριχόπτωση σε απίστευτο βαθμό  :grandpa:.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 01:46:25 μμ »
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι στις φωτογραφίες και στο video στο link παραπάνω δεν νομίζω απλά να κάπνιζαν φούντα.Η φούντα δεν προκαλεί τέτοια σημάδια στο πρόσωπο.Το ξέρω αυτό σίγουρα γιατί έχω πολλούς γνωστούς που είναι χρήστες.Αναφέρομαι σε ποιο σκληρά ναρκωτικά.

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v με diffuse thinking patern 5v
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 02:50:07 μμ »
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι στις φωτογραφίες και στο video στο link παραπάνω δεν νομίζω απλά να κάπνιζαν φούντα.Η φούντα δεν προκαλεί τέτοια σημάδια στο πρόσωπο.Το ξέρω αυτό σίγουρα γιατί έχω πολλούς γνωστούς που είναι χρήστες.Αναφέρομαι σε ποιο σκληρά ναρκωτικά.
Συμφωνώ

Αποσυνδεδεμένος kkathi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 06:20:05 μμ »
 Εδώ πάντως, υποστηρίζεται ότι το έλαιο κάνναβης βοηθά τον οργανισμό να αυτοθεραπευτεί. Αν αντί για μινοξιδίλη σκεφτόμουνα χρησιμοποιούνταν  το "μαγικό" έλαιο ; Αν η αλλωπεκία αποτελεί φλεγμονη; Αν είναι μια δερματολογική  αυτοάνοση αντίδραση όπως η ψωρίαση;
Δυστηχώς απαγορεύεται και ο πειραματισμός...

Αποσυνδεδεμένος kkathi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 06:20:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος okyalos1

• Jr. Member
  • **
  • Απ΄το κακό και τ΄άδικο και απο γυναίκα σκάρτη...
    • Προφίλ
  • Norwood: Εαν υπαρχει 0,αλλιως 1
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 07:01:24 μμ »
Ειχα κανει την διπλωματική μου στις ουσιες που προκαλούν εθισμο.Για την κανναβη το μονο που ισχυει ειναι οτι ειναι αριστο αντιεμετικό. Ειναι επισης λιγοτερο εθιστικό απο το κάπνισμα, καθως μια μελετη στην Αμερική του 70 απεδειξε το προαναφερθεν.
Ολα τα άλλα, ειναι 3 λαλουν. Η ουσια ειναι οτι μπορει να βρεις παντα καποιον που θεραπευτηκε απο μια ασθενεια επειδη πχ ετρωγε φουντουνια. Το θεμα ειναι οτι αυτος θα ειναι και ο μοναδικός.  Εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες για ασθενεις που" θεραπευτηκαν "με φυσικες μεθοδους, απλα και μονο για να καταληξουν να παιζουν ταβλι με τον Αγιο Πετρο και να κερδιζουν την παρτιδα μολις στο παραπεντε.
Και αυτο που αφορα τις φαρμακοβιομηχανιες, οτι και καλα δεν εχουν συμφερον με φυτικα παραγωγα ειναι λαθος. Μπορω να σας αναφερω ενδεικτικα μερικα φαρμακα οπως ταξολη, σιρολιμους (το οποιο μαλιστα θεωρειται το φαρμακο της νιοτης)τα οποια ειναι παραγωγα ειτε φυτων ειτε μυκητων, τα εμπορευονται εταιριες και βγαζουν και καλά λεφτα. Το ιδιο θα εκανα με την ΤΗΚ.
Ειναι ωραιο να διδουμε ελπιδα μεσα απο κατι απλό, φτανει ομως να υπαρχουν εστω και αμυδρες ελπίδες για αυτό.
Και οσο αφορα το θεμα κατα ποσο η αλωπεκια ειναι αυτοανοσο, υπαρχειαυτοανοση μορφη αλωπεκίας η οποια μαλιστα ανταποκρινεται πολυ καλα σε φαρμακο για την ψωριαση. Να μην ξεχναμε οτι συνηθως ενα αυτοάνοσο νοσημα κτυπα και αλλού,όχι μονο εκει που πρωτοεμφανίζεται

Best Sites in Greece