Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση (Αναγνώστηκε 3649 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vinnie1978
Jr. Member
Norwood: 4
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση
«
Απάντηση #75 στις:
Ιανουάριος 06, 2012, 09:01:29 μμ »
Mouratidis σε ευχαριστω πολυ φιλε για ολα και σου ευχομαι και εγω με τη σειρα μου αναλογως καλη συνεχεια και ο,τι το καλυτερο!!!
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #76 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 02:06:32 πμ »
Αγαπητέ μου φίλε Fenimore καλησπέρα και Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά για μία ακόμη φορά. Γνωρίζεις πως σε εκτιμώ και σε σέβομαι εσένα και το έργο σου εδώ μέσα και δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Απλά επέτρεψε μου να κάνω ορισμένες τοποθετήσεις.
Πρώτον, στο νήμα του Μουρατίδη που περισσότερο είχαμε μια διαφωνία με τον Μάχο για ομαδικότητα και ηγεσία, δεν μου έκανες εμένα προσωπικά ποτέ παρατήρηση και δεν πιστεύω να έδωσα τέτοια λαβή. Με τον Μουρατίδη είχες κάποιο θέμα το οποίο νομίζω πως διευθετήθηκε. Εγώ απλά παρέθεσα ορισμένες μου απόψεις για τον Γε***ίου για τον οποίο ενημερώθηκα και διάβασα τα καλύτερα και ζήτησα από την γνωστή Κυπριακή κλινική να με εγχειρήσει όταν προβώ στην κίνηση. Προβοκάτορας δεν υπήρξα και στο παρελθόν σε ενημέρωνα για υποψίες μου μάλιστα.
Όπως πολύ σωστά λες όταν θα πάω στην κλινική με την οποία θα συνεργαστώ (με την Κυπριακή κατέληξα) θα μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη και φυσικά θα καλύψω εκτενώς με σχετικό νήμα. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα με τον Γε***ίου που ζήτησα να με εγχειρήσει και έλαβα διαβεβαιώσεις πως θα γίνει και στην συνέχεια είχαμε απρόσμενες εξελίξεις κάπως με παραξένεψαν. Επίσης στον χώρο αυτό πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά, πλήρης ανταγωνισμός υπάρχει και έχω δικαίωμα να λάβω προσφορές απο όλους και να παραθέσω τις απόψεις μου προς ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ. Αν ακούστηκα οπαδός και υπερενθουσιώδης, ζητώ συγγνώμη.
Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ. Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.
Εαν ενόχλησα εσένα ή άλλους χρήστες του φόρουμ ή στελέχη γνωστής Κυπριακής κλινικής, τότε κανένα πρόβλημα να σβηστούν τα Post μου και εγώ να αποχωρήσω σιωπηλά. Θα πρεσβεύω όμως για πάντα την πεποίθηση οτι τα φόρουμ πρέπει να ειναι ανοιχτές κοινότητες με ελευθερία διακίνησης γνώσης και οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει οτι τα μονωπόλια δεν κάνουν καλά. Η γνώση ειναι δύναμη και η αποστολή του ιντερνετ ειναι να την διακινεί αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία.
Ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Ακόμη και αν κάναμε συγκρίσεις κλινικών, που ειναι το κακό? Διαρκώς συγκρίναμε και κράζαμε όλοι μας τις γνωστές Ελληνικές παράγκες με τους ξένους και στο τέλος βάλαμε αστεράκια. Και εσύ και εγώ κρίναμε και άλλοι χωρίς να είχαμε πάει. Είμαστε μεμπτοί για αυτό? Μήπως αστεράκια πρέπει να βάλουμε σε όλους τους γιατρούς? Γιατι σε Kύπρο και σε όλους τους ξένους γιατρούς όλα ειναι uncensored. Όταν λέμε καλά λόγια δεν βλέπω αστεράκια ώστε να προστατευτεί νομικά το φόρουμ, στις συγκρίσεις και τις κριτικές δεν θα πρέπει να διατυπώνουμε απόψεις?
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 06, 2012, 10:48:03 πμ
@danceworld παρακαλώ, σου είχα ζητήσει και τις προάλλες σε άλλο θέμα να σταματήσει όλη αυτή η σύγκριση μεταξύ της νέας κλινικής του Κ. Γε***ίου με αυτήν της H*C.
Όταν πας εκεί με το καλό θα μπορείς να πεις την εμπειρία και τις εντυπώσεις σου.
Το να μην έχεις επισκεφτεί καμία από τις 2
μέχρι στιγμής
, και να συγκρίνεις, εξοπλισμό και "τεκνισιανς" όπως το λέτε, είναι αρκετά προκλητικό.
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
vinnie1978
Jr. Member
Norwood: 4
«
Απάντηση #77 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 10:35:36 πμ »
Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ. Απο σημερα που μπαινω στη διαδικασια αναχωρησης για Κυπρο ισως και να μην εχω τη δυνατοτητα προσβασης σε PC αν και θα το προσπαθησω. Επιπλεον ενημερωση πανω στην διαδικασια της μεταμοσχευσης μου θα δωσω απο την επομενη εβδομαδα σε ενα καινουργιο νημα που θα αφορα αποκλειστικα σε αυτην. Ενημερωση που θα περιλαμβανει σε πρωτο χρονο εγκαταστασεις, προσωπικο και φυσικα την διαδικασια της μεταμοσχευσης. Ευχαριστω πολυ ολα τα μελη του φορουμ για τις ευχες τους και ανταποδιδω στον καθε ενα ξεχωριστα. Ελπιζω δε αρχικα ολα να ειναι οπως τα περιμενω και τελικα μετα απο 12 μηνες, που θα μπορω να παρουσιασω ευχομαι ενα καλο και ποιοτικο αισθητικα αποτελεσμα, να εχω συμβαλλει με την παραθεση αυτης της προσωπικης μου εμπειριας στο να εχουν τα παιδια που σκεφτονται τη μεταμοσχευση μαλλιων, επιπροσθετα στις ηδη υπαρχουσες, ακομη μια καλη επιλογη κλινικης για αυτο. Καλημερα!
Καταγράφηκε
koskar
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: Norwood: 3v
«
Απάντηση #78 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 10:49:01 πμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιανουάριος 07, 2012, 02:06:32 πμ
Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ. Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.
Εαν ενόχλησα εσένα ή άλλους χρήστες του φόρουμ ή στελέχη γνωστής Κυπριακής κλινικής, τότε κανένα πρόβλημα να σβηστούν τα Post μου και εγώ να αποχωρήσω σιωπηλά. Θα πρεσβεύω όμως για πάντα την πεποίθηση οτι τα φόρουμ πρέπει να ειναι ανοιχτές κοινότητες με ελευθερία διακίνησης γνώσης και οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει οτι τα μονωπόλια δεν κάνουν καλά. Η γνώση ειναι δύναμη και η αποστολή του ιντερνετ ειναι να την διακινεί αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία.
Καταλαβαίνω το δύσκολο έργο του Fenimore που πολλές φορές χρειαζεται να ακροβατεί ώστε να είναι δίκαιος σε όλες τις περιπτώσεις
.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρω ότι ο danceworld_2001 μετεφερε την συνομιλία που είχε με τον Γε***ίου, οπου πολλοί από εμάς εδώ ενδιαφερόμαστε άμεσα για την νέα αυτή κλινική. Οπότε ότι μαθαίνουμε το αξιολογούμε και αναλόγως ο καθένας μας αποφασίζει για τα περαιτερω.
Για μένα η σημαντική διαφορά είναι ότι στο παρόν νήμα, μιλάμε για γιατρούς/κλινικές που έχουν επιδείξει αξιόλογα αποτελεσματα και έχουν καταξιωθεί στο χώρο και ουσιαστικά οι όποιες αναφορές δεν αποσκοπουν στην έμμεση διαφήμιση αλλά στην πληροφόρηση των μελών του forum.
Σε περίπτωση που τετοιου είδους αναφορές γινόντουσαν για γιατρούς αμφιβόλου ποιότητας και από μέλη που έχουν 1-2 posts (δες αναλογες περιπτώσεις για Ελληνικές κλινικές) τοτε πράγματι χρειαζεται άμεσα ban.
Παρόλα αυτά επειδή ο Fenimore έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο καλό είναι να ερχόμαστε στην θέση του και να κατανοούμε όσο αυτό είναι δυνατό τις όποιες αποφάσεις του. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται έριδες μεταξύ των παλιών και ενεργών μελών του forum, καθώς όλοι μαζί εδώ είμαστε μέλη σε μια κοινότητα που σαν σκοπό έχει να αλληλοβοηθηθούμε.
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #79 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 12:29:18 μμ »
Πρώτον, στο νήμα του Μουρατίδη που περισσότερο είχαμε μια διαφωνία με τον Μάχο για ομαδικότητα και ηγεσία, δεν μου έκανες εμένα προσωπικά ποτέ παρατήρηση και δεν πιστεύω να έδωσα τέτοια λαβή. Με τον Μουρατίδη είχες κάποιο θέμα το οποίο νομίζω πως διευθετήθηκε. Εγώ απλά παρέθεσα ορισμένες μου απόψεις για τον Γε***ίου για τον οποίο ενημερώθηκα και διάβασα τα καλύτερα και ζήτησα από την γνωστή Κυπριακή κλινική να με εγχειρήσει όταν προβώ στην κίνηση. Προβοκάτορας δεν υπήρξα και στο παρελθόν σε ενημέρωνα για υποψίες μου μάλιστα.
Είχα γράψει την φράση "
θα παρακαλούσα να σταματήσουν τυχών αντιπαραθέσεις μελών γι αυτό το θέμα
." Αυτό πήγενε σε όποια μέλη έκαναν την συγκεκριμένμη συζήτηση. Δηλαδή εσένα και τον Μάχο. Δεν το θεώρησα απαραίτητο να αναφερθώ ονομαστικά, αν κοίταγε κάποιος τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβαινε ποιους εννοούσα.
Στο αναγνωρίζω για τις υποψίες που μου είχες στείλει στο παρελθόν και σε ευχαριστώ και σε σέβομαι, αλλά δεν είναι έτσι ο τρόπος που λειτουργώ. Επείδή κάποιον τον εμπιστεύομαι δεν σημένει ότι οι κανόνες δεν ισχύουν γι αυτόν.
Για αυτά που έγραψες δεν σου λέω ότι τα έγραψες εσκεμένα, απλά ήταν προκλητικά.
Όπως πολύ σωστά λες όταν θα πάω στην κλινική με την οποία θα συνεργαστώ (με την Κυπριακή κατέληξα) θα μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη και φυσικά θα καλύψω εκτενώς με σχετικό νήμα. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα με τον Γε***ίου που ζήτησα να με εγχειρήσει και έλαβα διαβεβαιώσεις πως θα γίνει και στην συνέχεια είχαμε απρόσμενες εξελίξεις κάπως με παραξένεψαν. Επίσης στον χώρο αυτό πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά, πλήρης ανταγωνισμός υπάρχει και έχω δικαίωμα να λάβω προσφορές απο όλους και να παραθέσω τις απόψεις μου προς ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ. Αν ακούστηκα οπαδός και υπερενθουσιώδης, ζητώ συγγνώμη.
Θα μπορείς να εκφέρεις πλήρη άποψη για τον στγκεκριμένο γιατρό, όχι όμως να κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε 2 κλινικές έχοντας πάει μόνο στην μία.
Κι εμένα με παρεξένεψαν τα γραφώμενα του mouratidis στο σουηδικό φόρουμ.
Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ.
Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση
. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.
Ο γιατρός και οποιοσδήποτε γιατρός οποιασδήποτε κλινικής μόνο καλά θα έλεγε για την δουλειά που κάνει. Αν εσυ πχ είχες ενα μαγαζί θα έλεγες ποτέ ότι ο ανταγωνιστής σου στο διπλανό τετράγωνο είναι καλύτερος από εσένα?
Είτε ηταν δικές σου απόψεις είτε όχι, κατα την γνώμη μου εξακολουθούν να είναι σύγκριση εξοπλισμού και "τεκσνισιανς" (για τους ίδιους τεκνίσιανς που λογοκρίθηκε και ο mouratidis στο σουηδικό φόρουμ.)
Δεν ενοχλήθηκα εγώ προσωπικά φίλε μου, ούτε αναφέρθηκε καθόλουτο ποστ σου. Αλλά αν το άφηνα κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν report. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Ακόμη και αν κάναμε συγκρίσεις κλινικών, που ειναι το κακό? Διαρκώς συγκρίναμε και κράζαμε όλοι μας τις γνωστές Ελληνικές παράγκες με τους ξένους και στο τέλος βάλαμε αστεράκια. Και εσύ και εγώ κρίναμε και άλλοι χωρίς να είχαμε πάει. Είμαστε μεμπτοί για αυτό? Μήπως αστεράκια πρέπει να βάλουμε σε όλους τους γιατρούς? Γιατι σε Kύπρο και σε όλους τους ξένους γιατρούς όλα ειναι uncensored. Όταν λέμε καλά λόγια δεν βλέπω αστεράκια ώστε να προστατευτεί νομικά το φόρουμ, στις συγκρίσεις και τις κριτικές δεν θα πρέπει να διατυπώνουμε απόψεις?
Οι κανόνες της κατηγορίας "Μεταμόσχευσης" δεν ήταν πάντα έτσι όπως θυμάσε. Από όταν άλλαξαν λογικό ήταν να αλλάξουν και αυτά που γράφουμε.
Μπορείς να γράψεις την άποψη σου για κάποια κλινική / γιατρό εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα μεταμόσχευσης (είτε δικά σου, είτε σε thread άλλου παιδιού). Μπορείς να αναφέρεις αν σ'αρεσει η όχι το αποτέλεσμα κτλ. Δεν μπορείς να γράφεις όμως δημοσίως για τον εξοπλισμό και το προσωπικό 2 κλινικών εφόσον δεν τις έχεις επισκεφτεί...
Τα αστεράκια είναι για την ασφάλεια του ίδιου του φόρουμ, και όχι γιατί γίνετε κάποια διάκριση. Επίσης άλλο να κράζεις μια κλινική στα ξεκάρφωτα, και άλλο να κράζεις όταν πάνε να σε κοροιδέψουν με ψευτικους λογαριασμούς και ψεύτικα αποτελέσματα. Ή αν αυτά που κάνει είναι τελείως κοροιδία όπως εκείνο με τα κουπόνια. Εγώ συνήθως που με ρωτάνε λέω ότι τα καλύτερα αποτελέσματα γίνονται στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. (Με σύγκριση των thread μεταμόσχευσης που έχουμε, αν πχ με ρωτάγανε ποια κλινική έχει καλύτερο εξοπλισμό δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί απλά δεν ξέρω). Ονομαστικά και στα ξεκάρφωτα (χωρίς ουσιαστικό λόγο) δεν έχω γράψει κάτι άσχημο για τις Ελληνικές κλινικές. Αν υπήρχε πρόβλημα και με άλλη κλινική λογικά θα υπήρχαν και εκεί αστεράκια.
Το έχω ξαναπεί ότι δεν μπορώ να φιλτράρω το κάθε τι που γράφετε, είναι πάρα πολλά, αν πιστεύεις ότι κάποιο post δεν ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ μπορείς να πατήσεις "αναφορά" και να το κάνεις report ανώνυμα, είτε εσύ είτε οποισδήποτε.
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Lazaros
Jr. Member
Norwood: 6
«
Απάντηση #80 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 01:34:56 μμ »
Φίλε Fenimore,
συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! Ειλικρινά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή χωρίς να το θέλεις έχεις αναλάβει ένα δύσκολο έργο σε μια δύσκολη συγκυρία, σχετικά με τις προθέσεις καθενός από τα παιδιά του φόρουμ, σε μια βιομηχανία εκατομμυρίων. Άν θέλεις την προσωπική μου άποψη, ΌΛΑ τα παιδιά γράφουν από απολύτως ανιδιοτελές ενδιαφέρον. ΌΛΟΙ έχουμε ένα κοινό θέμα και είμαστε εδώ για να βοηθούμε και να βοηθιώμαστε στο συγκεκριμένο θέμα.
Προσωπικά, δε σου κρύβω ότι και θορυβημένος είμαι και εξαιρετικά προβληματισμένος καθώς έχω κανονίσει επέμβαση στις 16-18 Ιανουαρίου στην H*C. Λόγω της εργασίας μου, έπρεπε να κλείσω τις ημερομηνίες (και να δώσω την προκαταβολή) αρχές Οκτωβρίου, με εντελώς διαφορετικά δεδομένα! Για μένα είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούω διαφορετικές απόψεις (π.χ. σχετικά με την συνεισφορά του γιατρού και της ομάδας, σχετικά με τη στελέχωση της νέας κλινικής). Προφανώς έχω απευθύνει τις ίδιες ερωτήσεις και στην Κύπρο και αναμένω απαντήσεις. Η επιλογή μου για μια επαγγελματική αποκατάσταση μαλλιών -παραβλέπωντας το κόστος- ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτη!
Και πάλι θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλεις με αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Λάζαρος
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #81 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 01:45:23 μμ »
Καλημέρα αγαπητέ φίλε Fenimore. Κατανοητά τα όσα γράφεις και σεβαστά, πάντα άλλωστε σεβόμουν τους κανόνες στα εκάστοτε φόρουμ που έχω δραστηριοποιηθεί. Αντιλαμβάνομαι τις νομικές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν εαν ο καθένας αρχίζει να σχολιάζει για κλινικές αναφέροντας ονόματα κτλ κτλ και θα προσπαθήσω να ειμαι ακόμη πιο διακριτικός. Ωστόσο να τονίσω πως δεν έκανα άμεσες και προσωπικές συγκρίσεις λέγοντας ο Γ ειναι καλύτερος απο την Μ ή πως η νέα κλινική έχει καλύτερα μηχανήματα απο την παλιά. Σαφέστατα ο γιατρός μπορεί να λέει οτι θέλει και μπορεί να ειναι και ψέματα (κάτι που το αποκλείω βέβαια), ομως οτι ανέφερα πως η κλινική θα στελεχωθεί με ορισμένα άτομα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με high tech εξοπλισμό (μεταφέροντας τα λογια του γιατρού και οχι δικές μου εικασίες, και τονίζοντας πως ο γιατρός τα είπε) δεν το θεωρώ σύγκριση αλλά ενημέρωση. Ωστόσ δεν θα επεκταθώ περισσότερο στο θέμα γιατί χαλάσαμε το ποστ του vinnie. Ο φίλος ας ανοίξει το δικο του ποστ να μας ενημερώσει όπως θα κάνω και εγώ όταν θα φτάσω στην τελική απόφαση με όποιον και να συνεργαστώ και τότε θα καλύψω τα πάντα με τεράστια λεπτομέρεια. Απλά στο δικό μου ποστ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ θα παραθέσω την προσφορά που θα πάρω απο Γε***ίου για να κλείσει το μπουκέτο των προσφορών. Ελπίζω να μην υπάρχει αντίρρηση σε αυτό μιας και δεν θεωρώ πως αποτελεί σύγκριση. Τι λές fenimore?
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #82 στις:
Ιανουάριος 07, 2012, 02:01:15 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιανουάριος 07, 2012, 01:45:23 μμ
Καλημέρα αγαπητέ φίλε Fenimore. Κατανοητά τα όσα γράφεις και σεβαστά, πάντα άλλωστε σεβόμουν τους κανόνες στα εκάστοτε φόρουμ που έχω δραστηριοποιηθεί. Αντιλαμβάνομαι τις νομικές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν εαν ο καθένας αρχίζει να σχολιάζει για κλινικές αναφέροντας ονόματα κτλ κτλ και θα προσπαθήσω να ειμαι ακόμη πιο διακριτικός. Ωστόσο να τονίσω πως δεν έκανα άμεσες και προσωπικές συγκρίσεις λέγοντας ο Γ ειναι καλύτερος απο την Μ ή πως η νέα κλινική έχει καλύτερα μηχανήματα απο την παλιά. Σαφέστατα ο γιατρός μπορεί να λέει οτι θέλει και μπορεί να ειναι και ψέματα (κάτι που το αποκλείω βέβαια),
ομως οτι ανέφερα πως η κλινική θα στελεχωθεί με ορισμένα άτομα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με high tech εξοπλισμό (μεταφέροντας τα λογια του γιατρού και οχι δικές μου εικασίες, και τονίζοντας πως ο γιατρός τα είπε) δεν το θεωρώ σύγκριση αλλά ενημέρωση
. Ωστόσ δεν θα επεκταθώ περισσότερο στο θέμα γιατί χαλάσαμε το ποστ του vinnie. Ο φίλος ας ανοίξει το δικο του ποστ να μας ενημερώσει όπως θα κάνω και εγώ όταν θα φτάσω στην τελική απόφαση με όποιον και να συνεργαστώ και τότε θα καλύψω τα πάντα με τεράστια λεπτομέρεια. Απλά στο δικό μου ποστ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ θα παραθέσω την προσφορά που θα πάρω απο Γε***ίου για να κλείσει το μπουκέτο των προσφορών. Ελπίζω να μην υπάρχει αντίρρηση σε αυτό μιας και δεν θεωρώ πως αποτελεί σύγκριση. Τι λές fenimore?
Με συγχωρείς αλλά δεν το είπε έτσι ακριβώς και το ξέρεις. Αυτά είναι λόγια του γιατρού και οποιουδήποτε γιατρού όπως σου είπα πιο πάνω που θα έλεγε καλά λόγια για την δουλειά του. Σκοπός του φόρουμ είναι να μάθουμε από τις εμπειρίες μας, και όχι από μεγάλα λόγια γιατρών και διαφημίσεων.
Τιμές κτλ μπορείς να γράψεις.
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Lazaros
Jr. Member
«
Απάντηση #83 στις:
Ιανουάριος 09, 2012, 12:50:48 πμ »
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 07, 2012, 02:01:15 μμ
Με συγχωρείς αλλά δεν το είπε έτσι ακριβώς και το ξέρεις. Αυτά είναι λόγια του γιατρού και οποιουδήποτε γιατρού όπως σου είπα πιο πάνω που θα έλεγε καλά λόγια για την δουλειά του. Σκοπός του φόρουμ είναι να μάθουμε από τις εμπειρίες μας, και όχι από μεγάλα λόγια γιατρών και διαφημίσεων.
Τιμές κτλ μπορείς να γράψεις.
Προσωπική άποψη, με ενδιαφέρουν και τα λόγια των γιατρών. Με ενδιαφέρει η εμπειρία του κάθε γιατρού, τα αποτελέσματα του, πόσο μεγάλο και έμπειρο είναι το επιτελείο του, τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί. Όλες αυτές τις πληροφορίες προσπαθώ να τις συλλέξω μιλώντας και με Γε***ίου και με H*C. Μάλιστα, όλα τα ζητάω σε μέηλ και όχι προφορικά. Έχω όλη την καλή διάθεση να τα δημοσιεύσω, όταν λάβω όλες τις πληροφορίες που θέλω, αλλά φυσικά πάντα μόνο με τη σύμφωνη γνώμη τον admin των οποίων την ευθύνη κατανοώ πλήρως. Φίλε Fenimore, είμαι στη διάθεση σου για video call σε κάθε περίπτωση!
Καταγράφηκε
Souzie
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #84 στις:
Ιανουάριος 09, 2012, 11:07:31 πμ »
Fenimore,
Παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση στο να προσωποποιούνται τα αποτελέσματα της H*C στον Α ή Β ιατρό. Απλά θέλω να σας διευκρινίσω ότι τα αποτελέσματα ανήκουν στην H*C και στη συλλογική δουλειά και φιλοσοφία της κλινικής. Αν ο οποιοσδήποτε ιατρός μπορεί να παρουσιάσει τη δουλεία και τα αποτελέσματα του εκτός των πιο πάνω παραμέτρων ας το κάνει και να κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Καταγράφηκε
Είμαι στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της κλινικής μαλλιών H*C και εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να είναι κατ'ανάγκη η επίσημη θέση της κλινικής.
E-mail: souzie@H*C.com.cy
Lazaros
Jr. Member
«
Απάντηση #85 στις:
Ιανουάριος 09, 2012, 02:16:36 μμ »
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 09, 2012, 11:07:31 πμ
Fenimore,
Παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση στο να προσωποποιούνται τα αποτελέσματα της H*C στον Α ή Β ιατρό. Απλά θέλω να σας διευκρινίσω ότι τα αποτελέσματα ανήκουν στην H*C και στη συλλογική δουλειά και φιλοσοφία της κλινικής. Αν ο οποιοσδήποτε ιατρός μπορεί να παρουσιάσει τη δουλεία και τα αποτελέσματα του εκτός των πιο πάνω παραμέτρων ας το κάνει και να κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Καλημέρα Souzie,
το παραπάνω μήνυμα αφορά τον Fenimore ή όλους τους χρήστες του φόρουμ? Αν αναφέρεται στον Fenimore μπορείς να το σβήσεις από εδώ και να του στείλεις ΠΜ. Αν αναφέρεται σε όλους τους χρήστες, δηλαδή και σε μένα, υπάρχει πράγματι αυτή η τάση, όχι μόνο για την H*C αλλά για όλες τις κλινικές. Νομίζω προσωπικά ότι μέρος της τιμής και των αποτελεσμάτων της κάθε κλινικής είναι ο γιατρός/χειρούργος. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Βέβαια, έχεις δίκιο σαν κλινική να θέλεις να προβάλλεις προς τα έξω ένα συμπαγές επαγγελματικό σύνολο, αλλά αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε μέλους είναι να το αποδέχεται αυτό ή οχι. Αν θεωρείς ότι τα ποστ κάποιων παιδιών προκαλούν δυσφήμιση της H*C, μπορείς να το πείς ελεύθερα, αν πάλι όχι, τότε η παρατήρηση σου είναι απολύτως σεβαστή και προσωπικά θα την λάβω υπόψιν.
Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις για την ενημέρωση μας,
Λάζαρος
Καταγράφηκε
koskar
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #86 στις:
Ιανουάριος 09, 2012, 05:49:04 μμ »
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 09, 2012, 11:47:28 πμ
Τα περιστατικά FUE ήταν χρεωμένα στον Δρ Γε***ίου και από αρχές Σεπτεμβρίου 2011 χρεώνονταν στον Δρ Μάρα εκτός από κάποιους ασθενείς που ήθελαν αποκλειστικά τον Δρ Γε***ίου.
Επιπρόσθετα, επειδή έχουμε ερωτηθεί αρκετές φορές για το βιογραφικό του Δρ Μάρα, αν μου επιτρέπεται από το φόρουμ μπορώ να το παραθέσω.
Θεωρω ότι ήδη το βιογραφικό του Μάρα θα επρεπε να το ειχατε αναρτησει στην ιστοσελίδα της κλινικής, ώστε να είναι προσβάσιμο από όλους.
Σε αυτό εκτός των άλλων θα πρέπει:
1) να προσδιορίζεται η εμπειρία του σε χρονικό διάστημα ανά μέθοδο (fue & strip)
2) να παρουσιάζονται τα αποτελέσματά του από τουλάχιστον 10 επεμβάσεις.
Από ότι έχω δει έχετε ήδη αναρτησει 2 περιπτώσεις επεμβάσεων (με φωτογραφιες πριν & μετά), όπου αναφερεται ρητώς το όνομα του Μάρα, αλλά νομίζω ότι είναι πολυ μικρος αριθμός για την όποια αξιολόγηση του γιατρου και πάντα συγκριτικά με αυτά που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδικτυο με αναφορες στο όνομα του Γε***ίου. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τον Μάρα για τον οποίον έχω σχηματισει καλή εικόνα, απλώς αναφερω συγκεκριμενες προτασεις που θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν ορισμενα σημεία που χριζουν σαφεις απαντήσεις.
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 09, 2012, 11:07:31 πμ
Το ίδιο που αναφερεται για τον Γε***ίου, ισχυει και για την H*C που θα πρέπει να επιδειξει τα ίδια πολυ καλά αποτελέσματα και μετά την απόχωρηση του συγκεκριμένου γιατρού. Για την συλλογική δουλειά θα συμφωνήσω, όμως αυτή προκύπτει από την ατομική συνεισφορά του κάθε μέλους της ομάδας ξεχωριστά. Εάν η H*C λειτουργει πραγματικά σαν "καλοδουλεμενη μηχανή" αυτό θα αποδειχτει εντός της χρονιας αυτής, όπου πλεον θα λειτουργει χωρίς τον μέχρι τωρα βασικό της γιατρο. Εφοσον περασει επιτυχως τις εξετάσεις τοτε πλέον θα μπορεί να υποστηριχθεί ότι τα αποτελεσματα της H*C οφειλονται στις δομές και στις διαδικασίες της κλινικής και όχι απαραιτητα στον κάθε/εκάστοτε γιατρο του επιτελείου.
Εαν δεν κάνω λάθος στην χρονική διάρκεια ζωης της κλινικής είναι ουσιαστικά η πρωτη φορά που γίνεται τόσο σημαντική αλλαγή φρουρας στο "ηγετικό" μέλος της ιατρικής ομάδας και άρα δεν υπάρχει προηγουμενο ιστορικό ώστε να αξιολογηθουν τα "αντανακλαστικά" της κλινικής.
Καταγράφηκε
Souzie
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #87 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 03:43:24 μμ »
Παράθεση από: koskar στις Ιανουάριος 09, 2012, 05:49:04 μμ
Θεωρω ότι ήδη το βιογραφικό του Μάρα θα επρεπε να το ειχατε αναρτησει στην ιστοσελίδα της κλινικής, ώστε να είναι προσβάσιμο από όλους.
Σε αυτό εκτός των άλλων θα πρέπει:
1) να προσδιορίζεται η εμπειρία του σε χρονικό διάστημα ανά μέθοδο (fue & strip)
2) να παρουσιάζονται τα αποτελέσματά του από τουλάχιστον 10 επεμβάσεις.
Από ότι έχω δει έχετε ήδη αναρτησει 2 περιπτώσεις επεμβάσεων (με φωτογραφιες πριν & μετά), όπου αναφερεται ρητώς το όνομα του Μάρα, αλλά νομίζω ότι είναι πολυ μικρος αριθμός για την όποια αξιολόγηση του γιατρου και πάντα συγκριτικά με αυτά που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδικτυο με αναφορες στο όνομα του Γε***ίου. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τον Μάρα για τον οποίον έχω σχηματισει καλή εικόνα, απλώς αναφερω συγκεκριμενες προτασεις που θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν ορισμενα σημεία που χριζουν σαφεις απαντήσεις.
Το ίδιο που αναφερεται για τον Γε***ίου, ισχυει και για την H*C που θα πρέπει να επιδειξει τα ίδια πολυ καλά αποτελέσματα και μετά την απόχωρηση του συγκεκριμένου γιατρού. Για την συλλογική δουλειά θα συμφωνήσω, όμως αυτή προκύπτει από την ατομική συνεισφορά του κάθε μέλους της ομάδας ξεχωριστά. Εάν η H*C λειτουργει πραγματικά σαν "καλοδουλεμενη μηχανή" αυτό θα αποδειχτει εντός της χρονιας αυτής, όπου πλεον θα λειτουργει χωρίς τον μέχρι τωρα βασικό της γιατρο. Εφοσον περασει επιτυχως τις εξετάσεις τοτε πλέον θα μπορεί να υποστηριχθεί ότι τα αποτελεσματα της H*C οφειλονται στις δομές και στις διαδικασίες της κλινικής και όχι απαραιτητα στον κάθε/εκάστοτε γιατρο του επιτελείου.
Εαν δεν κάνω λάθος στην χρονική διάρκεια ζωης της κλινικής είναι ουσιαστικά η πρωτη φορά που γίνεται τόσο σημαντική αλλαγή φρουρας στο "ηγετικό" μέλος της ιατρικής ομάδας και άρα δεν υπάρχει προηγουμενο ιστορικό ώστε να αξιολογηθουν τα "αντανακλαστικά" της κλινικής.
Koskar, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ήμουν η πρώτη που το είπα πριν καιρό σε ένα ποστ ότι ο κάθε ένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Αν ήταν αναρτημένο το βιογραφικό του Δρ Γε***ίου στην ιστοσελίδα του H*C θα αναρτούσαμε και του Δρ Μάρα. Να αναφέρω απλώς ότι ο Δρ Μάρας επιπλέον του ιατρικού του διπλώματος έχει κάνει και ειδικότητα ως αθλίατρος, έχει εργαστεί στην ειδικότητα του, έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, καθώς επίσης και στο δημόσιο τομέα ως ιατρικός λειτουργός εξετάζοντας περίπου 50 ασθενής ημερησίως για ενάμιση χρόνο.
Σχετικά με τα 10 αποτελέσματα που ζητάς εάν μου επιτρέπεται από το φόρουμ μπορώ να ανεβάζω 2 αποτελέσματα την εβδομάδα αρχίζοντας το πρώτο από σήμερα. Είναι θέμα χρόνου να τα βάλω και στην ιστοσελίδα της H*C.
Σκοπός μου εδώ δεν είναι να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους καλύτερους.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 10, 2012, 03:48:23 μμ από Souzie
»
Καταγράφηκε
Είμαι στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της κλινικής μαλλιών H*C και εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να είναι κατ'ανάγκη η επίσημη θέση της κλινικής.
E-mail: souzie@H*C.com.cy
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #88 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 04:24:22 μμ »
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 10, 2012, 03:43:24 μμ
Σχετικά με τα 10 αποτελέσματα που ζητάς εάν μου επιτρέπεται από το φόρουμ μπορώ να ανεβάζω 2 αποτελέσματα την εβδομάδα αρχίζοντας το πρώτο από σήμερα. Είναι θέμα χρόνου να τα βάλω και στην ιστοσελίδα της H*C.
Στο φόρουμ δεν γίνετε να δημοσιευτούν. Όποιος ενδιαφέρεται ας επισκεφτεί το site της κλινικής και να τα δει από εκεί.
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
koskar
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #89 στις:
Ιανουάριος 10, 2012, 06:29:43 μμ »
Παράθεση από: Souzie στις Ιανουάριος 10, 2012, 03:43:24 μμ
Σκοπός μου εδώ δεν είναι να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους καλύτερους.
OΚ, αναμένουμε τοτε το συντομότερο την συγκεκριμένη ανάρτηση των αποτελεσμάτων (πριν & μετά) στην ιστοσελίδα της κλινικής.
Ειλικρινά δεν έχω κανενα σκοπό να έρθω σε τυχόν αντιπαραθεση, το αντιθετο αποσκοπώ να βοηθήσω με προτάσεις μου στην καλύτερη ενημέρωση των μελών του forum εδώ και κατ΄επεκταση και την όποια κλινική ώστε να παρουσιάσει με το σωστό τρόπο (από την δική μου οπτικη γωνία) τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Άλλωστε όλοι εδω, τα μέλη του forum & οι διάφορες κλινικές πρέπει να αποσκοπουμε στον ίδιο στοχο και εμείς ως πελάτες να ειμαστε ικανοποιημένοι και οι πραγματικά αξιόλογες κλινικές να πετυχαινουν το μερίδιο πελατειας που δικαιως τους αντιστοιχει.
Παράθεση από: Fenimore στις Ιανουάριος 10, 2012, 04:24:22 μμ
Στο φόρουμ δεν γίνετε να δημοσιευτούν. Όποιος ενδιαφέρεται ας επισκεφτεί το site της κλινικής και να τα δει από εκεί.
Φιλε admin θα ήθελα να προτεινω να δημιουργηθεί μια υποενότητα στις Μεταμοσχευσεις όπου θα μπορούν οι εκπρόσωποι (και μόνο αυτοί) των διαφορων κλινικών να ποσταρουν (και όλα τα υπολοιπα μέλη να σχολιάζουν) αποτελέσματα απο διαφορες επεμβάσεις. Με αυτόν τον τροπο θα μπορεί οποιοδήποτε μέλος του forum επιμηθεί να ανατρεχει σε αυτά σε μια συγκεντρωτική λίστα θεμάτων. Ήδη σε αρκετά ξένα forums, όπως ήδη φαντάζομαι γνωρίζεις, υπάρχει διαθεσιμη η συγκεκριμένη ενότητα. Με αυτόν τον τροπο θεωρω ότι αναβαθμίζεται και το ίδιο το forum αποκτωντας περισσότερη αναγνωρισιμότητα όχι μόνο μεταξύ των χρηστών-πελάτων αλλά και των χρηστών-κλινικών.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
Πάνω
« προηγούμενο