Ψηφοφορία

σας εδωσε επανεκφυση η μινοξιδιλη?

καθολου
13 (17.3%)
λιγο
17 (22.7%)
μετρια
19 (25.3%)
αρκετα καλη
21 (28%)
εγινα bob marley,πλεον τα εχω ραστα
5 (6.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 75

Αποστολέας Θέμα: αποτελεσματα μινοξιδιλης  (Αναγνώστηκε 6117 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikiforos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: αποτελεσματα μινοξιδιλης
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 25, 2011, 09:43:53 μμ »
Γεια σας παιδιά,άρχισα πριν 3 μέρες θεραπεία με μινοξιδίλη 5% φτιαχτή από τον φαρμακοποιό,το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω κάποια φαγούρα όπως κάποια παιδιά από εδώ, απλώς μια ελάχιστη κοκκινίλα,είναι νορμάλ αυτό; ???

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 25, 2011, 11:01:09 μμ »
Γεια σας παιδιά,άρχισα πριν 3 μέρες θεραπεία με μινοξιδίλη 5% φτιαχτή από τον φαρμακοποιό,το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχω κάποια φαγούρα όπως κάποια παιδιά από εδώ, απλώς μια ελάχιστη κοκκινίλα,είναι νορμάλ αυτό; ???
ειναι νορμαλ,θα φυγει σιγα σιγα
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος weznem

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: αραιωση στους κροταφους
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 02:00:49 μμ »
δεν το εχω υποψιν αυτο που λες,για αρχη κανε το εξης:
ασε το regaine και γυρνατο σε kirkland που ειναι πιο φθηνο και απο τα τσιγαρα
πηγαινε σε μια eurobank,ανοιξε λογαριασμο αν δεν εχεις υδη,ζητα να βγαλεις καρτα ιντερνετ.
βαζεις το ποσον που θες μεσα στην καρτα,οχι στον λογαριασμο που ανοιξες
κρατα αυτο το λινκ  http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm
αγοραζω απο εδω με το λιτρο
ρε καπα εχω   ψηθει πολυ μονο μια τελευταια απορια δεν θα εχω προβλημα ετσι?εννοω ειναι ιδια με το ρεγκαιν σε ποιοτητα δεν αλλαζει τπτ στα συστατικα σε αναλογιες?
εχει εξοδα αποστολης και αν ναι γνωριζεις το ποσον?παντως πολυ φτηνα...3μπουκαλια 23ευρο..τα μισα που εχει ενα ρεγκαιν.. :worshipper
spiro 2 fores meshmeri bradi kai airol regkain 1fora

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 02:47:51 μμ »
ρε καπα εχω   ψηθει πολυ μονο μια τελευταια απορια δεν θα εχω προβλημα ετσι?εννοω ειναι ιδια με το ρεγκαιν σε ποιοτητα δεν αλλαζει τπτ στα συστατικα σε αναλογιες?
εχει εξοδα αποστολης και αν ναι γνωριζεις το ποσον?παντως πολυ φτηνα...3μπουκαλια 23ευρο..τα μισα που εχει ενα ρεγκαιν.. :worshipper

Μην ανυσηχείς φίλε για την ποιότητα, εμένα προσωπικά η kirkland μου έδωσε πολύ καλό regrowth. Είναι από τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές για μινοξιδίλη.
Η μινοξ 5% απο το συγκεκριμένο δεν εχει έξοδα αποστολής. (Το γράφει δεξιά από κάθε πακέτο με κόκκινα γράμματα: ***Free P&P )
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 04:05:16 μμ »
σε ποιοτητα αμφιβαλω αν ειναι ιδιο,αλλα αποτελεσματα εχει τα ιδια με το ragaine.
η μονη διαφορα που παρατηρησα ειναι λιγο περισσοτερη φαγουρα με kirkland η οποια αντιμετωπιζεται πολυ αποτελεσματικα με αλοη τζελ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2011, 04:08:10 μμ από kapamarou »
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 12:54:11 πμ »
αν φτασατε σε στασιμοτητα με μινοξιδιλη ενα αλλο τρικ ειναι 4 η 6 εφαρμογες την μερα,πολοι σε ξενα καραφλο site ειδαν αποτελεσματα με περισσοτερες εφαρμογες την μερα.
προσωπικα πιστευω οτι η δραση της μινοξιδιλης κραταει λιγες ωρες περιπου 3 το ιδιο και τα τοπικα blockers.
αν χρησιμοποιειτε κρεμα ακμης skinoren,airol,μπορειτε να χρησιμοποιειτε 2 φορες την κρεμα μαζι με την μινοξ και αλλες 2 μινοξιδιλη σκετη.
μην υπερβαινετε τις 2 εφαρμογες ημερησιος με αυτες τις κρεμες  ;)

τωρα ραστα!!

Αποσυνδεδεμένος xk

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v+
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 06:47:05 μμ »
αν φτασατε σε στασιμοτητα με μινοξιδιλη ενα αλλο τρικ ειναι 4 η 6 εφαρμογες την μερα,πολοι σε ξενα καραφλο site ειδαν αποτελεσματα με περισσοτερες εφαρμογες την μερα.

θα τελειωνει πολυ γρηγορα ομως το μπουκαλακι και ειναι και ακριβο...
απο παρενεργιες τι διαβασες?πρεπει να χουν πρηστει πολυ τα παλικαρια...  ;D
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 08:24:52 μμ »
θα τελειωνει πολυ γρηγορα ομως το μπουκαλακι και ειναι και ακριβο...
απο παρενεργιες τι διαβασες?πρεπει να χουν πρηστει πολυ τα παλικαρια...  ;D
με kirkland ειναι ανεκτο.
απο παρενεργειες θα εχει περισσοτερες απο την κλασικη δοσολογεια.πρηξιματα και μαυροι κυκλοι θα γινουν ποιο εντονα.
σε εμενα 6 φορες regaine δεν εκανε τιποτα απο αποτελεσματα και τιποτα απο παρενεργειες.
6 φορες dualgen 15% κατι πηγε να κανει αλλα και παλι δεν εβαλα και τα κλαματα απο συγκινηση.
ολα νερακια ειναι :tease:

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 10:27:54 μμ »
μου περνανε κακες σκεψεις,να προσθεσω το τελευταιο 10 ημερο απο το dualgen 15, 10ml butavate και να το χρησιμοποιησω μαζι με airol.
το αποτελεσμα θα γ.... :couple και θα δ..... :spank
μετα ακουω τραγουδια στο youtube και μου φευγουν :angel:

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 01, 2012, 08:13:51 πμ »
παρακατω μια λιστα στο τι δουλεψε σε εμενα στους κροταφους καλυτερα στο θεμα επανεκφυση με βαθμολογια απο το 0 μεχρι το 20,χωρις να σημαινει οτι ολοι θα εχουν αυτα τα αποτελεσματα.
μινοξ 5% χ1= 0
μινοξ 5% χ6=0
μινοξ 5%+duta x2=0
μινοξ 5%+progesterone x2=0
μινοξ 5%+isotretinoin x2=0
dualgen15%x2=5
μινοξ 5%+airolx2=10
dualgen15%+airolx2=12
μινοξ 5%+airol+daktodor x2=15
dualgen15%+butavate+airol x2=15
τα πραγματικα μπαρουτια βρισκονται στο φαρμακειο της γειτονιας :9m:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 2012, 09:08:21 πμ από kapamarou »

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 10:52:24 μμ »
και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι και εδω τελικα οι 15αρες μινοξ δουλευουν καλυτερα απο τις 5αρες,πιστευω σε αυτο θα συμφωνησουν και οι μακροχρονιοι χρηστες μινοξιδιλης οτι δινουν εστω ενα κλικ παραπανω.
οποιος εφτασε σε στασιμοτητα η σε κατηφορα απο μινοξιδιλη αξιζει μια δοκιμη :hdanc:

τωρα ραστα!!

Αποσυνδεδεμένος icesensei

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1.5+ (αραίωση κροτάφους)
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 11:45:00 μμ »
@kapamarou : Είμαι πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα dualgen , αυτό που με προβληματίζει είνα ότι  εκτός από 15% minox έχει 5% azelaic acid ... =ερεθιστικό για το δέρμα σε μορφή skinoren  κρέμας και το άλλο  0.025% retinol =ξεφλούδισμα φωτοευαισθησία σε (κατά)χρηση isotretinoin σε μορφή airol αλλά το dualgen είναι πολύ φιλικό με το δέρμα, μάλιστα ούτε με PG μου προκάλεσε ερεθισμό/κνησμό όπως kirkland.Έχει καλά αποτελέσματα αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να  έχει τα  συστατικά που γράφει σε αυτές τις ποσότητες... και χωρίς να ερεθίζει το δέρμα όσο και αν βάλω   :chinscratch
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html

υποκατάστατο για airol + minoxidil ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.msg70507/topicseen.html#msg70507]

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 01:35:33 πμ »
@kapamarou : Είμαι πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα dualgen , αυτό που με προβληματίζει είνα ότι  εκτός από 15% minox έχει 5% azelaic acid ... =ερεθιστικό για το δέρμα σε μορφή skinoren  κρέμας και το άλλο  0.025% retinol =ξεφλούδισμα φωτοευαισθησία σε (κατά)χρηση isotretinoin σε μορφή airol αλλά το dualgen είναι πολύ φιλικό με το δέρμα, μάλιστα ούτε με PG μου προκάλεσε ερεθισμό/κνησμό όπως kirkland.Έχει καλά αποτελέσματα αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να  έχει τα  συστατικά που γράφει σε αυτές τις ποσότητες... και χωρίς να ερεθίζει το δέρμα όσο και αν βάλω   :chinscratch
καταλαβαινω τον προβληματισμο σου.
οταν ειχα δοκιμασει σκινορεν και airol επαθα εγκαυματα κανονικα με απιστευτο τσουξιμο,μια βδομαδα αλαζα δερμα και ξεφλουδιζα.
οταν χρησιμοποιησα  airol με dual gen 15% παρολο που εχει αζελαικο η συνεργασια ηταν αψογη!!!! με pg ειχα και εγω.
σε ετοιμα σκευασματα του εμοριου τα συστατικα δουλευουν τελεια μεταξυ τους και εχει να κανει με τον τροπο κατασκευης.
οσο καλος και να ειναι καποιος στην κατασκευη τετοιον σκευασματων δεν θα μπορεσει να φτασει τα εμπορικα.
γι'αυτο και η προταση μου στον συναδελφο danceworld2001 ειναι να δοκιμασει ενα απο τα ετοιμα του εμποριου

τωρα ραστα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Απρίλιος 22, 2012, 08:18:41 πμ »
εχω καλα νεα και κακα νεα για τους χρηστες μινοξιδιλης που εχουν τις εξης δυο παρενεργειες
1)κατακρατηση υγρων στο προσωπο.
2)τριχοφυια στο προσωπο.
ξεκιναω μα τα κακα για να μεινει η γλυκα στο τελος.
τα κακα ειναι οτι θα συνεχισετε να εχετε αυτες τις παρενεργειες ;D
τα καλα ειναι οτι η μινοξιδιλη θα συνεχισει να σας δινει αποτελεσματα για πολλα χρονια και χωρις πτωση της ουσια,ισως πολυ μικρη
τα αποτελεσματα σε αυτην την κατηγορια γινονται εκ των εσω λογο απορροφησης,ειναι σαν να κουμπωνετε μικρες ποσοτητες loniten.
δεν εχω διασταυρωσει αν ειναι στην ιδια κατηγορια και οσοι εχουν μαυρους κυκλους στα ματια λογο μονοξιδιλης :chinscratch
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2012, 08:20:49 πμ από kapamarou »

τωρα ραστα!!

Αποσυνδεδεμένος white210

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #89 στις: Απρίλιος 30, 2012, 12:02:58 μμ »
Βάζω μινοξιδίλη από το Φεβρουάριο του 2011 (15 μήνες περίπου) με μια διακοπή 15 ημερών. Για εννέα μήνες περίπου χρησιμοποιούσα regain και στη συνέχεια παρήγγειλα kirkland.  Όλο αυτό το διάστημα δοκίμασα για κάποιους μήνες revivo.

Ξεκίνησα ως nw1 μιας και είχα δει τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης. Τώρα είμαι nw2 με διάχυτη αραίωση πάνω, αλλά και περιμετρικά του κεφαλιού.

Την εφαρμόζω μόνο στους κροτάφους, στη hairline και στο crown. Δε μου έχει δώσει κάτι το εντυπωσιακό.  Ίσως και να ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση σε αυτά τα σημεία αν δεν την χρησιμοποιούσα.

Έχω αποκτήσει έντονους μαύρους κύκλους αλλά και πρήξιμο στο πρόσωπο. Θα την συνεχίσω μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω αλλά και γιατί θεωρώ ότι οι χρήστες μινοξιδίλης "εγκλωβίζονται" μετά από κάποιο διάστημα φοβούμενοι τις επιπτώσεις της διακοπής. Άσε που έχω αρκετό απόθεμα :)
Regain 5% (1 φορά την ημέρα)
Fungoral 2% (2 φορές την εβδομάδα)
Elvive σαμπουάν for men πύκνωσης (καθημερινή χρήση)
Πράσινο σαπούνι
Βιταμίνες hair tonic
-------------------------------------------------------------
Revivogen (1 ml την ημερα) (έως 15 Αυγούστου 2011)

Best Sites in Greece