Αποστολέας Θέμα: Αποτελεσματα BIG 3 - RU58841  (Αναγνώστηκε 8895 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sky Nik

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
Απ: Αποτελεσματα BIG 3 - RU58841
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:21:47 μμ »
Συγχαρητήρια και από μένα αγορίνα , πολύ καλά τα νέα σου !

Επειδή νομίζω ότι από τις συγκεκριμένες φωτο το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια θα μπορούσες να βγάλεις μία φωτό με τα μαλλιά προς τα πίσω ???

Ο λόγος που στο ζητάω είναι επειδή σε μία φωτό που έχεις εμφανή αραίωση έχεις και πολυ λιγότερο μαλλί από τώρα και επειδή αν βλέπω καλά σήμερα τα φιξάρεις με τον ίδιο τρόπο που τα κάνω και εγώ με αποτέλεσμα πολλές ατέλειες να κρύβονται.

Το ξέρω ότι είναι λίγο μπελάς αυτό που σου ζητάω αλλά επειδή το ψήνω να το ξεκινήσω θέλω να δω αν αξίζει τον κόπο πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος George

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:38:56 μμ »
Συγχαρητήρια και από μένα αγορίνα , πολύ καλά τα νέα σου !

Επειδή νομίζω ότι από τις συγκεκριμένες φωτο το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια θα μπορούσες να βγάλεις μία φωτό με τα μαλλιά προς τα πίσω ???

Ο λόγος που στο ζητάω είναι επειδή σε μία φωτό που έχεις εμφανή αραίωση έχεις και πολυ λιγότερο μαλλί από τώρα και επειδή αν βλέπω καλά σήμερα τα φιξάρεις με τον ίδιο τρόπο που τα κάνω και εγώ με αποτέλεσμα πολλές ατέλειες να κρύβονται.

Το ξέρω ότι είναι λίγο μπελάς αυτό που σου ζητάω αλλά επειδή το ψήνω να το ξεκινήσω θέλω να δω αν αξίζει τον κόπο πραγματικά.

Στις τελευταιες φωτο που εβαλα οι πρωτες δυο και η τελευταια ειναι οπως σηκωθηκα απο τον υπνο και με regaine πανω (ειχα βαλει πριν κοιμηθω).
Η τριτη ειναι με καθαρο κεφαλι και φτιαγμενα.
Αλλα θα βγαλω και θα στειλω.
Why are you leaving? Why?
Don't you like this beatiful face?
Why?
Stupid hair. You know nothing else than drop.

Αποσυνδεδεμένος geo.

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 με έντονη αραίωση σε όλο το πάνω μέρος
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 07:44:42 μμ »
Φίλε συγχαρητήρια και από μένα    :worshipper :worshipper :worshipper . Να σου πω την αλήθεια το ψάχνω και γω κανα χρόνο περίπου για να το ξεκινήσω και έχω βρει διάφορους τρόπους παρασκευής , αλλά και διαφορετικές συγκεντρώσεις , και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί βλέπω ότι όλοι είναι στο ψάξιμο. Πάντως έχω διαβάσει ότι άμα το παρακάνεις στη συγκέντρωση έχεις σίγουρα παρενέργειες
Regain 5 % με 3 proluton depot  ( x 2 / μερα )
airol cream ( x 2 / μερα)
Libroman 2 % ( χ 3 / βδομάδα )
T-GEL ( Χ 3 / βδομάδα )

Αποσυνδεδεμένος George

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 09:37:47 μμ »
Φίλε συγχαρητήρια και από μένα    :worshipper :worshipper :worshipper . Να σου πω την αλήθεια το ψάχνω και γω κανα χρόνο περίπου για να το ξεκινήσω και έχω βρει διάφορους τρόπους παρασκευής , αλλά και διαφορετικές συγκεντρώσεις , και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί βλέπω ότι όλοι είναι στο ψάξιμο. Πάντως έχω διαβάσει ότι άμα το παρακάνεις στη συγκέντρωση έχεις σίγουρα παρενέργειες

Οτιδηποτε σε μεγαλες ποσοτητες εχει παρενεργειες. Εδω βιταμινη C παιρνεις λιγο παραπανω και σε παει αιμα με την μια.
Αρχικα ειχα σκεφτει να κανω 8% αλλα εκτος των παρενεργειων που μπορει να εχεις δεν συμφερει και οικονομικα.
Why?

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 10:58:07 μμ »
Με τα νεα δεδομενα ενα καλο σχημα θεραπειας θα ηταν Ru,λοσιον αστρεσινη-β(η οποια στις κλινικες δοκιμες εδειξε καλυτερη επανεκφυση απ τη μινοξ) και την κλασικη μινοξ..Παντως το ru δειχνει να αντικαθιστα επαξια τη φινα,να μην πω πως σε μερικες περιπτωσεις μπορει να δουλεψει κ καλυτερα..Μενει να το δοκιμασουμε κ αλλα ατομα που δεν παιρνουμε φινα για να το κρινουμε καλυτερα...
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo

Συνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI&feature
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 11:37:07 μμ »
Με τα νεα δεδομενα ενα καλο σχημα θεραπειας θα ηταν Ru,λοσιον αστρεσινη-β(η οποια στις κλινικες δοκιμες εδειξε καλυτερη επανεκφυση απ τη μινοξ) και την κλασικη μινοξ..Παντως το ru δειχνει να αντικαθιστα επαξια τη φινα,να μην πω πως σε μερικες περιπτωσεις μπορει να δουλεψει κ καλυτερα..Μενει να το δοκιμασουμε κ αλλα ατομα που δεν παιρνουμε φινα για να το κρινουμε καλυτερα...

Αυτο με την αστρεσινη στην ερευνα ελεγε οτι τα ποντικια ανταποκρινονταν θεαματικα στους στρεσσικους παραγοντες.Τωρα πως συνδεεται με την αα... εκτος και αν η dht θεωρειτε στρεσσικος παραγοντας για τα τριχοθ.Η καλυτερη δοκιμη σχετικα με την αποτελεσματικοτητα του ru θα ηταν ατομα που παιρνουν φινα αλλα δεν ανεχονται αλλο τις παρενεργειες εαν εχουν.Να εχουμε δλδη κατι ως μετρο συγκρισης.
Παντως να τονισω οτι το ru συνδεεται ισχυρα με το 70% των ανδρογονικων υποδοχεων των τριχοθ.Πότε θα βγει το cb0301 που συνδεεται 100% να δουμε καμια ασπρη μερα? :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 23, 2011, 11:39:16 μμ από kos1987 »
Substance Hunter and Explorer

Αποσυνδεδεμένος George

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 24, 2011, 01:35:57 πμ »
Αυτο με την αστρεσινη στην ερευνα ελεγε οτι τα ποντικια ανταποκρινονταν θεαματικα στους στρεσσικους παραγοντες.Τωρα πως συνδεεται με την αα... εκτος και αν η dht θεωρειτε στρεσσικος παραγοντας για τα τριχοθ.Η καλυτερη δοκιμη σχετικα με την αποτελεσματικοτητα του ru θα ηταν ατομα που παιρνουν φινα αλλα δεν ανεχονται αλλο τις παρενεργειες εαν εχουν.Να εχουμε δλδη κατι ως μετρο συγκρισης.
Παντως να τονισω οτι το ru συνδεεται ισχυρα με το 70% των ανδρογονικων υποδοχεων των τριχοθ.Πότε θα βγει το cb0301 που συνδεεται 100% να δουμε καμια ασπρη μερα? :D

Καλα στα ποντικια θεραπευσαν και το aids. Στα ποντικια ομως.
Το cb0301 εχει βγει. Πωλητε προς 800$/γρ. Για την ψυχη της μανας τους το πουλανε.
Καθε γραμμαριο ενα μηνα κραταει. ΤΕΛΕΙΑ.
Δες http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=23&t=63320&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Why?

Συνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI&feature
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 24, 2011, 09:59:55 μμ »
Καλα στα ποντικια θεραπευσαν και το aids. Στα ποντικια ομως.

Και στον ανθρωπο πετυχαν κατι που μοιαζει ακατορθωτο σχετικα με το aids.Πηραν τ λεμφ/ρα απο ασθενεις τα μεταλλαξαν(αλλαξαν μια πρωτεινη στην επιφανεια τους) τα πολλαπλασιασαν κοντα στα 10 δισ κυτταρα και τα ξαναεγχυσαν στους ασθενεις.Το αποτελεσμα?Τα επιπεδα του Hiv μειωθηκαν δραματικα και σε εναν απο αυτους δεν ανιχνευεται ο ιος.
Με τα δικα μας τα μαλλια θα ασχολουνται? :'(
Substance Hunter and Explorer

Αποσυνδεδεμένος George

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 10:23:43 μμ »
Και στον ανθρωπο πετυχαν κατι που μοιαζει ακατορθωτο σχετικα με το aids.Πηραν τ λεμφ/ρα απο ασθενεις τα μεταλλαξαν(αλλαξαν μια πρωτεινη στην επιφανεια τους) τα πολλαπλασιασαν κοντα στα 10 δισ κυτταρα και τα ξαναεγχυσαν στους ασθενεις.Το αποτελεσμα?Τα επιπεδα του Hiv μειωθηκαν δραματικα και σε εναν απο αυτους δεν ανιχνευεται ο ιος.
Με τα δικα μας τα μαλλια θα ασχολουνται? :'(

Και το resident evil απο κατι τετοιο ξεκινησε. Οποτε βρεθηκε οριστικη λυση στο προβλημα. Ποιος νιαστηκε για τα μαλλια εαν ειναι ζομπι?  :tease:
Why?

Αποσυνδεδεμένος komgr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 01:19:46 πμ »
Εχω πυκνωσει αρκετα. Σε σημειο να μην φαινεται το κεφαλι μου στο φως. Ελπιζω να παραμεινουν ετσι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε καταλαβαινω αρκετα φιλε μου. Εμενα ολοι στην δουλεια μου μου ελεγαν "Γιωργο σου πεφτουν τα μαλλια"
Μεχρι και η κοπελα μου, μου ειπε " Εχεις προβλημα με τα μαλλια? Γιατι εχεις τοσα λιγα?"

Αχ ρε παιδιά...Μεγάλη κουβέντα...Είμαι και εγώ 20 (σε λίγο μπαίνω στα 21 τον Οκτώβριο) και είναι τρομερό να κάθεσαι και να σε κοιτάνε όλοι στα μαλλιά..Εγώ είμαι και σε προχωρημένο στάδιο όπως ήσουν στην φώτο 5 George...Άστα να πάνε...

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα..Τρομερο πραγματικά...Μας δίνεις ελπίδες έστω να ελπίζουμε...
Finasteride 1mg - Κάθε Βράδυ
Minoxidil 5% - Πρωί-Βράδυ
Σαμπουάν Frenzyderm (Για Λιπαρά Μαλλιά) και Mey-Rin

Αποσυνδεδεμένος George

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 01:25:55 μμ »
Στις τελευταιες φωτο που εβαλα οι πρωτες δυο και η τελευταια ειναι οπως σηκωθηκα απο τον υπνο και με regaine πανω (ειχα βαλει πριν κοιμηθω).
Η τριτη ειναι με καθαρο κεφαλι και φτιαγμενα.
Αλλα θα βγαλω και θα στειλω.

Λοιπον σημερα που εκανα μπανιο τα εκανα πισω με μια βουρτσα (οσο γινονται) γιατι τα μαλλια μου ειναι λιγο αδαμαστα.
Πανε οπου θελουν. Αμα δεν σε καλυπτουν πες μου να στειλω αλλες.
Why?

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 2A
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:40:03 μμ »
πραγματικα εκπληκτικα αποτελεσματα,μπραβο!!!!!!!!!!

το ru δηλαδη κανει κ επανεκφυση ειναι κ dht blocker?????

Αποσυνδεδεμένος SHOOTER

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 μικρή αραίωση εμπρός και vertex
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:49:23 μμ »
πραγματικα εκπληκτικα αποτελεσματα,μπραβο!!!!!!!!!!

το ru δηλαδη κανει κ επανεκφυση ειναι κ dht blocker?????

Το αποτέλεσμα είναι και μαζί με μινοξ-φίνα.Μην ξεχνιόμαστε... ;)
ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Αποσυνδεδεμένος kipseli7

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-3v
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:45:51 πμ »
καλησπερα παιδια αφου σκεφτηκα κ διαβασα πολλα για το ru λεω μπας και το ξεκινησω και εγω.δεν εχω κανει ακομα παραγγελια αλλα ειμαι κοντα.ηθελα να ρωτησω κατι.πως μπορω να κανω ενα διαλλυμα 3% διοτι το 4.5 το βλεπω πιο δυνατο.τι ποσοτητες να βαλω?

Αποσυνδεδεμένος geo.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 με έντονη αραίωση σε όλο το πάνω μέρος
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 02:05:09 μμ »
Και εγώ την ίδια σκεψη κάνω , να το φτίαξω 3% , γιατί το άλλο μου παρα΄φαινεται δυνατό.
Kipseli7 όταν θα είναι να παραγγείλεις πες μου και εμένα μπας και στείλουμε μαζί μεγαλύτερη παραγγελία και πάρουμε καλύτερη τιμή.
Regain 5 % με 3 proluton depot  ( x 2 / μερα )
airol cream ( x 2 / μερα)
Libroman 2 % ( χ 3 / βδομάδα )
T-GEL ( Χ 3 / βδομάδα )

Best Sites in Greece