Αποστολέας Θέμα: Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές σας  (Αναγνώστηκε 3703 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marmaromenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: NW 6
Απ: Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 11:24:33 μμ »
λαζαρε σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η επιστροφή χρημάτων της προκαταβολής από την H*C. Αυτό δείχνει πολλά για τον τρόπο που προσεγγίζουν τους πελάτες τους.Τους βλέπουν πρώτα σαν ανθρώπους και μετά όλα τα άλλα και αυτό είναι το σημαντικότερο σε μια μεταμόσχευση.Καλή ανάρρωση να σου ευχηθώ και όλα θα πάνε καλά.

Συνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 26, 2012, 04:31:08 μμ »
Πραγματικά η δουλειά φαίνεται πολύ καλή, αν και όπως λέει και ο φίλος kos1987, πολύ ακριβή και βέβαια όχι μόνο εκεί αλλά παντού. Πραγματικά τα περιθώρια κέρδους πρέπει να είναι τεράστια….
Υπομονή τώρα φίλε Lazare και εύχομαι η ανάπτυξη να είναι ιδανική….
5.500 gafts + 1/5 proscar μέρα παρά μέρα + τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Lazaros

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 09:59:36 μμ »
φίλε Λάζαρε τα νέα από το... μέτωπο ::) δείχνουν πολύ καλά!!!
ότι καλύτερο  ;D  ;D :-\ , μπράβο!!

Ευχαριστώ icesensei!

Συγχαρητηρια και απο μενα φιλε Λαζαρε :) Η δουλεια φαινεται οντως εξαιρετικη!

Ευχαριστώ φίλε! Η δικιά σου επίσης!!

λαζαρε σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η επιστροφή χρημάτων της προκαταβολής από την H*C. Αυτό δείχνει πολλά για τον τρόπο που προσεγγίζουν τους πελάτες τους.Τους βλέπουν πρώτα σαν ανθρώπους και μετά όλα τα άλλα και αυτό είναι το σημαντικότερο σε μια μεταμόσχευση.Καλή ανάρρωση να σου ευχηθώ και όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ φίλε marmaromene! Και εσύ το ίδιο!

Πραγματικά η δουλειά φαίνεται πολύ καλή, αν και όπως λέει και ο φίλος kos1987, πολύ ακριβή και βέβαια όχι μόνο εκεί αλλά παντού. Πραγματικά τα περιθώρια κέρδους πρέπει να είναι τεράστια….
Υπομονή τώρα φίλε Lazare και εύχομαι η ανάπτυξη να είναι ιδανική….

Ευχαριστώ n094, καλή επιτυχία και σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος pavlos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 10:15:05 μμ »
Φίλε καλα αποτελεσματα σου ευχομαι , φαίνεται να εχει γίνει καλή δουλειά , απο οτι βλέπω είχαν επικεντρωθεί στο hairline σου , εσυ ζητησες μεγαλη πυκνωση εκεί????

Αποσυνδεδεμένος agchrist

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 12:25:15 πμ »
Λάζαρε πολύ καλή δουλεία, πιστεύω θα πας πολύ καλά. Θα ήθελα να μας πεις αν η απόφασή σου για την ακύρωση που έκανες στην H*C για να πας στην MH*C μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο γιατρός, το οικονομικό ή κάτι άλλο; καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος Lazaros

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 01:04:11 μμ »
Φίλε καλα αποτελεσματα σου ευχομαι , φαίνεται να εχει γίνει καλή δουλειά , απο οτι βλέπω είχαν επικεντρωθεί στο hairline σου , εσυ ζητησες μεγαλη πυκνωση εκεί????

Ευχαριστώ φίλε! Σχετικά με την ερώτησή σου, όλοι οι γιατροί με τους οποίους είχα κάνει consultation μου είχαν προτείνει το ίδιο, αν και εγώ δεν είχα την ίδια άποψη. Γενικά νομίζω εκ των  υστέρων ότι ήταν σωστή επιλογή, καθώς η hairline είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον καθρέπτη και επηρρεάζει την όλη εικόνα!

Λάζαρε πολύ καλή δουλεία, πιστεύω θα πας πολύ καλά. Θα ήθελα να μας πεις αν η απόφασή σου για την ακύρωση που έκανες στην H*C για να πας στην MH*C μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο γιατρός, το οικονομικό ή κάτι άλλο; καλή συνέχεια

Ευχαριστώ φίλε! Σχετικά με την απόφασή μου, σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου είχε η εμπειρία του γιατρού, αν και κατά τη λήψη της απόφασής μου λίγα πράγματα για το επιτελείο του ήταν γνωστά, κυρίως λόγω του vinnie τον οποίο και ευχαριστώ θερμά! Επειδή έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση, μπορώ να πώ πως ήταν λίγο ρίσκο, τελικά όμως η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του γιατρού με δικαίωσε πλήρως, για τους λόγους τους οποίους έχω ήδη αναπτύξει νωρίτερα στο νήμα!

Αποσυνδεδεμένος pavlos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 01:54:48 μμ »
Σε ευχαριστω για την απαντηση,οντως το hairline ειναι οτι πιο σημαντικο (και για μενα) γιατι οταν μιλας με καποιον αυτο βλεπει οπως και οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη αυτο βλεπεις και οντως ανεβαζει την ψυχολογια.
Σου ευχομαι το καινούργιο σου hairline να είναι έτσι και καλύτερο απο την φωτογραφία που σου επισυνάπτω.

Αποσυνδεδεμένος Lazaros

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 02:10:04 μμ »

Σε ευχαριστω για την απαντηση,οντως το hairline ειναι οτι πιο σημαντικο (και για μενα) γιατι οταν μιλας με καποιον αυτο βλεπει οπως και οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη αυτο βλεπεις και οντως ανεβαζει την ψυχολογια.
Σου ευχομαι το καινούργιο σου hairline να είναι έτσι και καλύτερο απο την φωτογραφία που σου επισυνάπτω.

:P

Αποσυνδεδεμένος agchrist

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 06:24:47 μμ »
Λάζαρε πως πάει; Κράτα μας ενήμερους pls!  :grandpa:

Αποσυνδεδεμένος Adriano

• Jr. Member
  • **
  • Hairloss warrior
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 06:52:06 πμ »
Ανέβασε το site του ο Γε***ίου.Θα μας λυθούν πολλές απορίες.
rogaine foam 5%
fungoral
proscar

Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!

Αποσυνδεδεμένος agchrist

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 06:48:54 μμ »
Ανέβασε το site του ο Γε***ίου.Θα μας λυθούν πολλές απορίες.

Ποιά είναι η διεύθυνση του site;

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 07:50:40 μμ »
Λαζαρε πως πας; Πειτε ρε παιδια το site του γιατρου!!
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

Best Sites in Greece