Αποστολέας Θέμα: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip  (Αναγνώστηκε 11885 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John83

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 24, 2011, 12:07:39 πμ »
Καλή επιτυχία και από εμένα...!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mouratidis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 25, 2011, 06:34:29 μμ »
g-tsak: ευχαριστω καλη επιτυχια και σε σενα στις 28/8
LOΚ: ευχαριστω ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι εξισου καλο. Εκανα λιγα skalp exercises τους τελευταιους 2 μηνες αλλα οχι οσο ηθελα.
SHOOTER,white210,Μάχος,Panos1982,John83: ευχαριστω θα σας ενημερωνω για την πορεια μου
_damn_ : Eυχαριστω, τον ακριβη αριθμο δεν τον γνωριζω. Θα επανελθω με στοιχεια αφου ρωτησω την κλινικη

Αποσυνδεδεμένος othelos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 28, 2011, 11:53:44 πμ »
Καλημέρα να σε ρωτήσω φίλε μου και γενικά τα παιδιά, υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος μεταμόσχευση χωρίς να αρχίσει καν τα φάρμακα? Και κάτι αλλο.. μπορείς να βάλεις μοσχέυματα μέσα στα υπόλυπα μαλλιά για να τα κάνεις ποιο πυκνά?? π.χ κάποιος έχει λεφτά και θέλει να βάλει περισότερα απο ότι του είπαν έτσι για σιγουριά.. μπορεί??? Ευχαριστώ!!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 29, 2011, 03:46:06 μμ »
Καλημερα φιλε.
Μπορεις να κανεις την μεταμοσχευση χωρις να πρεπει να ξεκινησεις την φιναστεριδη. Τις σταγονες μινοξιδιλης οπως εκαταλαβα πρεπει να τις βαζεις για τουλαχιστον 3 μηνες. Τα φαρμακα βοηθουν στο να αποφευκτει το ενδεχομενο του shockloss ειδικα αν σκοπευεις να βαλεις αναμεσα στα υπαρχοντα. Βοηθουν επισης στην επιβραδυνση της τριχοπτωσης των μαλλιων σου(οχι των μεταμοσχευμενων αλλα των υφισταμενων). Μπορεις να κανεις ενα consultation μαζι τους και να καθορισεις ακριβως τους στοχους σου για να σου που ποιοι απου αυτους ειναι εφικτοι

Αποσυνδεδεμένος othelos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 29, 2011, 09:36:08 μμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, και απο σαμπουάν τι βάζεις γενικά και πριν απο την μεταμόσχευση?

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 30, 2011, 04:23:12 μμ »
Καλησπερα othelos, απο σαμπουαν πριν εβαζα οτι να ειναι και εβαζα και φουνγκοραλ σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα. Μετα την μεταμοσχευση χρησιμοποιας καποια ειδικα σαμπουαν για το πρωτο μηνα και μετα σαμπουαν της επιλογης σου

Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους εμπειρους φιλους και ειδικα αυτους που εκανα μεταμοσχευση στην H*C. Μετα το πρωτο μπουκαλακι με σταγονες που παρεχεται απο την κλινικη συνεχισατε με σταγονες regaine οπως πριν, απο φαρμακειο η πηρατε και αλλα μπουκαλακια απο την κλινικη για του υπολοιπους μηνες? θελω να δω αν ειναι καλλιτερα  να συνεχισω με αυτα τις κλινικης για ακομη δυο μηνες  που ειναι ποιο ενισχυμενα

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 02:43:55 μμ »
Καλημερα σε ολους,
Τωρα 24 μερες μετα απο μεταμοσχευση και εχουν φυγει σχεδον ολες οι μεταμοσχευμενες. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εχω στην περιοχη μπροστα μια κοκκινιλα και λιγη ευαισθησια. Δεν ξερω αν αυτος ο ερεθισμος ειναι φυσιολογικος η οφειλεται στο λουσιμο(τριψιμο) η στις σταγονες μινοξιδιλης.
Εχει κανενας φιλος καποια ιδεα σε αυτο? ειναι καθολου ανησυχητικο? Θα βγαλω και αργοτερα φωτος για να δειτε τι εννοω

Αποσυνδεδεμένος g-tsak

• Jr. Member
  • **
  • Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...
    • Προφίλ
  • Norwood: περιμένω να δούμε...
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 03:18:16 μμ »

Θα ηθελα να ρωτησω και εγω τους εμπειρους φιλους και ειδικα αυτους που εκανα μεταμοσχευση στην H*C. Μετα το πρωτο μπουκαλακι με σταγονες που παρεχεται απο την κλινικη συνεχισατε με σταγονες regaine οπως πριν, απο φαρμακειο η πηρατε και αλλα μπουκαλακια απο την κλινικη για του υπολοιπους μηνες? θελω να δω αν ειναι καλλιτερα  να συνεχισω με αυτα τις κλινικης για ακομη δυο μηνες  που ειναι ποιο ενισχυμενα

Δεν ανήκω στους έμπειρους, αλλά επειδή έτυχε και το ρώτησα, ο Φιουρής και ο Μάρας μου είπαν να παίρνω το regaine 2% το υγρό. Δεν συμφέρει να παραγγέλνω το δικό τους γιατί λόγω τιμολόγησης το μπουκαλάκι αυτό κοστίζει περίπου 60 ευρώ!! Αλλά περιμένω άποψη και απο τους παλιούς!!
μεταμόσχευση FUE στην H*C 2.011 grafts στις 29/8/2011

καθημερινά 1 mg propecia (το γνήσιο, όχι κομμένο)

πρωϊ - βράδυ: minoxidil σκεύασμα 2% απο H*C

shampoo: καθημερινά head & shoulders

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 04:00:49 μμ »
g-tsak. Τα ιδια μου ειπαν και εμενα φιλε οταν τους ρωτησα προσφατα. Ισως να κανει λιγη διαφορα σε αυτους που δεν παιρνουν propecia  λογω του οτι ειναι ενισχυμενο με καποια αντιαδρογονα οπως εκαταλαβα

Σας παραθετω και μια φωτογραφια μου τωρα 24 μερες μετα την μεταμοσχευση οπου φαινεται και η κοκκινιλλα. Θα ηθελα τις αποψεις σας.

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 06:31:39 μμ »
Η κοκκινίλα που παρουσιάζεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή που είχα εγώ ακόμα και μετά από σχεδόν 3 μήνες από την επέμβαση. Δε πρέπει να σε προβληματίζει  ;)
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 06:39:33 μμ »
Ευχαριστω πολυ φιλε τροφευς για την απαντηση σου. Δηλ να συνεχισω τις σταγονες χωρις φοβο υποθετω,αλλα ισως πρεπει να προσεχω να μην πηγαινει στην ληπτρια περιοχη αλλα κυριως στα υφισταμενα μαλλια σωστα?

Αποσυνδεδεμένος Ε.Α.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 08:52:52 μμ »
Φίλε Μουρατίδη ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Η επέμβαση φαίνεται πολύ καλή και η κλινική είναι γνωστή για τις επιτυχίες της!

Η κοκκινίλα θα αργήσει να φύγει. Θυλακίτιδα ΔΕΝ είναι ένα σπυράκι με πύον. Οπότε μην ανησυχείς. Το σπυράκι καλά θα είναι να ΜΗΝ το πειράξεις γιατί εγώ σε μια προσπάθειά μου να σκάσω ένα ανάλογο σπυράκι, έβγαλα και τα τριχοθυλάκια της περιοχής. Δυστυχώς. Ας το να πέσει μόνο του.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 08, 2011, 09:35:14 μμ »
Eυχαριστω φιλε E.A για την απαντηση σου αλλα ειχα προλαβει ηδη και το εσπασα πριν να την δω. Δεν βγηκε παντως κανενα τριχοθυλακιο. Θα το εχω υποψη μου παντως αν προκυψει ξανα να μην το πειραξω.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 16, 2011, 10:56:33 μμ »
Καλησπερα παιδια κανω μια μικρη ενημερωση με νεες φωτογραφιες στους 2 μηνες και και 6 μερες μετα την επεμβαση. Παρολο που ειναι νωρις βλεπω καποια κινηση που ελπιζω να εντατικοποιηθει πολυ τους επομενους μηνες. Η δεξια μερια της hairline εχει παρει αναπτυξη ενω αριστερα υστερει λιγο αλλα ειναι ακομη νωρις για υψηλες απαιτησεις. Πιο πισω απο την hailrline βλεπω ομοιομορφη αναπτυξη των νεων μαλλιων. Θα βγαλω καινουριες φωτο με καλυτερη ποιοτητα οταν κλεισω τον 3 μηνα. Μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος.

Αποσυνδεδεμένος LOK

• Full Member
  • Don't tell me what I can't do... ~ LOK
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 17, 2011, 11:25:08 πμ »
Καλή επιτυχία Μουρατίδη, φαίνεται να πηγαίνει καλά. Οι νέες τρίχες αρχίζουν να φαίνονται!
Στον 3ο μήνα που θα ξαναβάλεις φωτογραφίες θα ήθελα αν γίνεται να βάλεις και μία πλαινή, για να δώ και τα πλαινά μοσχεύματα πως πάνε, επειδή όταν θα κάνω κι εγώ μεταμόσχευση θα βάλω και στο πλάι όπως εσύ. Ευχαριστώ..
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier

Best Sites in Greece