Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
14
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip (Αναγνώστηκε 11885 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
«
Απάντηση #150 στις:
Φεβρουάριος 05, 2012, 09:35:28 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Φεβρουάριος 05, 2012, 09:34:41 μμ
το σαλυκιλικό οξύ δεν ειναι για την ψωριαση του τριχωτου?
ναι αλλα σε υψηλες περιεκτικοτητες
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...
Norwood: περιμένω να δούμε...
«
Απάντηση #151 στις:
Φεβρουάριος 05, 2012, 11:25:22 μμ »
Παράθεση από: Mouratidis στις Φεβρουάριος 05, 2012, 09:32:38 μμ
Εμενα g-tsak μου ειπαν καποιοι φιλοι για το stieprox το σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα, οτι κανει για την ξηροτητα και την πυτιριδα. Θα το δοκιμασω και θα σου πω
ευχαριστώ mouratidi!
Καταγράφηκε
μεταμόσχευση FUE στην H*C 2.011 grafts στις 29/8/2011
καθημερινά 1 mg propecia (το γνήσιο, όχι κομμένο)
πρωϊ - βράδυ: minoxidil σκεύασμα 2% απο H*C
shampoo: καθημερινά head & shoulders
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #152 στις:
Μάρτιος 29, 2012, 01:57:56 μμ »
Φιλαράκο πες μας και εσύ με την σειρά σου κανένα νέο αναφορικά με το αποτέλεσμα σου. Λογικά εισαι σε ακόμη καλύτερη μοίρα, θέλουμε φωτεινές και μεγάλες καθαρές φωτό!!
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Mouratidis
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #153 στις:
Απρίλιος 12, 2012, 05:17:26 μμ »
Καλησπερα σε ολους και καλο πασχα ευχομαι. Κανω μια ενημερωση του 8ου μηνα μετα και απο παρεκκλιση του φιλου danceworld. Τα σχολια μου ειναι οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. Πρωτη φορα στην ζωη μου κουρευομαι τοσο κοντα και νεανικα
/EDIT/
. Ελπιζω οι φωτογραφιες αυτη την φορα να ειναι καλης ευκρινειας και φωτεινες
«
Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2012, 06:00:47 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
akisalexis
Απλό μέλος
Norwood: 3v
«
Απάντηση #154 στις:
Απρίλιος 13, 2012, 04:38:54 πμ »
απιστευτο..συγχαρητηρια...
Καταγράφηκε
pavlos
Jr. Member
«
Απάντηση #155 στις:
Απρίλιος 13, 2012, 10:50:12 πμ »
Συγχαρητηρια πολυ καλο αποτελεσμα!!!!!!
Καταγράφηκε
best1210
Full Member
«
Απάντηση #156 στις:
Απρίλιος 13, 2012, 01:55:23 μμ »
ενταξει ενα θα πω απλα...omg
συγχαρητηρια τπτ αλλο.
Καταγράφηκε
alekontas
Jr. Member
Norwood: 4
«
Απάντηση #157 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 02:36:55 πμ »
Μπράβο ρε μόρτη!!!!!!απλά τέλειο...
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #158 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 04:14:44 μμ »
Ειχα γραψει ενα ποστ προχτες και ειπα μπραβο στον φιλο καθως και σε H*C και Γε***ίου και σβηστηκε. Γιατι;
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #159 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 05:51:36 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Απρίλιος 14, 2012, 04:14:44 μμ
Ειχα γραψει ενα ποστ προχτες και ειπα μπραβο στον φιλο καθως και σε H*C και Γε***ίου και σβηστηκε. Γιατι;
Γιατί παραβίαζε του κανόνες. Αν ο τάδε γιατρός έχει "μαγικά χέρια" όπως λες τότε να πάει να γίνει ταχυδακτυλουργός!
Επίσης προς ενημέρωση του χρήστη Mouratidis οποιαδήποτε αναφορά στον αγαπημένο του γιατρό θα διαγράφετε άμεσα, ασχέτως αν του έκανε μεταμόσχευση. Λόγο υποψιών για όσα λογοκριμένα έγραψε στο παρελθόν.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3224.msg64128.html#msg64128
Το λάθος με τον χρήστη Mouratidis έγινε απο εμένα καθώς έπρεπε απο την αρχή να αποκλειστεί καθώς είχε δεύτερο λογαριασμό στον οποίο απολογήθηκε ότι τον είχε φτιάξει έτσι δοκιμαστικά και
δεν τον χρησιμοποίησε ξανά
και αποφάσισα να το αφήσω έτσι.
Πρόσφατα παρατήρησα ότι πρώτο του ποστ ο ίδιος ανέφερετε ονομαστικά ως ξεχωριστός χρήστης στον πρώτο του λογαριασμό (Mica)
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2729.msg48512.html#msg48512
και αναφέρει ότι αποσύρθηκε το θέμα που είχε. Δυστηχώς δεν μπορώ να το βρω το θέμα που είχε γράψει και γι αυτό το λόγο και μόνο δεν θα γίνει ban.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρήστης Mouratidis
ΔΕΝ
είναι αξιόπιστος.
«
Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 14, 2012, 10:02:11 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
savalas
Jr. Member
«
Απάντηση #160 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 07:34:14 μμ »
Ο Μουρατίδης είναι μόνο NW2 , τα μοσχεύματα είναι αρκετά και φαίνεται να έχει καλής ποιότητας μαλλί . Ακόμα κι έτσι , το αποτέλεσμα είναι παραπάνω και από εντυπωσιακό . Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη του Τροφέα που είναι παρόμοια περίπτωση και τα λέει και τσεκουράτα !
Καλό Πάσχα
Καταγράφηκε
Mouratidis
Jr. Member
Norwood: 2
«
Απάντηση #161 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 07:42:20 μμ »
Καταρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τα θετικα σχολια.
Φιλε Φεμινορε διαγραψε οποτε θελεις το τοππικ μου γιατι αν δεν το κανεις εσυ θα το αποσυρω εγω. Δεν ειμαι διαθετειμενος να συνεχιζω να γραφω σε ενα φορουμ που ειναι κατευθυνομενο και καταπ*τα την ελεθευρια λογου. Το μοναδικο φορουμ στο οποιο καταπ*τειται ακομη και το privacy των χρηστων και αναφερομαι στην γνωστη ιστορια οπου εγινε προσφατα με τον danceword, vinnie kai administrator οπου αποδειχτηκε οτι τα προσωπικα μηνυματα γινονται γνωστα απο εσας.
Δεν ειναι τυχαιο παιδια που εχουν εγχειρηθει απο τον δρ. Γε***ίου οπως ο Vinnie, lazaros δεν εχουν πλεον διαθεση να ενημερωσουν τα τοπικ τους ενω αλλα παιδια που εχουν προσφατα κανει μεταμοσχευσεις στον ιδιο γιατρο και ειναι μελη του φορουμ, απαξιουν καν να ανοιξουν θεμα για να μην δεχτουν την αδικαιολογητη επιθεση σου.
Εαν εχει ενα ατομο φιλε μου που ειναι αναξιοπιστος εδω μεσα και εξυπηρετει συμφεροντα εισαι εσυ και αυτο το γνωριζω πολυ καλα και απο τα πρωσωπικα μηνηματα που μου εστειλες τοτε. Ξαφνικα αποφασισες να γινεις global moderator ολου του διαδικτιου και να κρινεις και να καταδικασεις τι γραφω εγω σε αλλα φορουμ. Δεν θελησα μεχρι τωρα να ερθω σε ριξη μαζι σου κατι που το κανω τωρα λογων των επαναλαμβανομενων προκλητικων μηνυματων σου.
Εγω εγραψα απλα την ιστορια μου αντικειμενικα και με φωτογραφιες για ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Μην προσπαθεις λοιπον να βρεις προφασεις και αφορμες για να πληξεις το image μου, επειδη το καλο αποτελεσμα μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντα σου. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος με τον γιατρο μου και εχω δικαιωμα να το εκφραζω οπως το εκφραζουν και ολοι αλλοι που εκαναν εγχειρησεις καπου αλλου και τους οποιους τα σχολια δεν διαγραφεις. Να ξερεις λοιπον οτι δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω μεσα και απαξιω να ξαναασχοληθω μαζι σου και την προκλητικη σου συμπεριφορα
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #162 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 09:02:13 μμ »
Παράθεση από: Mouratidis στις Απρίλιος 14, 2012, 07:42:20 μμ
Καταρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τα θετικα σχολια.
Φιλε Φεμινορε διαγραψε οποτε θελεις το τοππικ μου γιατι αν δεν το κανεις εσυ θα το αποσυρω εγω. Δεν ειμαι διαθετειμενος να συνεχιζω να γραφω σε ενα φορουμ που ειναι κατευθυνομενο και καταπ*τα την ελεθευρια λογου. Το μοναδικο φορουμ στο οποιο καταπ*τειται ακομη και το privacy των χρηστων και αναφερομαι στην γνωστη ιστορια οπου εγινε προσφατα με τον danceword, vinnie kai administrator οπου αποδειχτηκε οτι τα προσωπικα μηνυματα γινονται γνωστα απο εσας.
Δεν ειναι τυχαιο παιδια που εχουν εγχειρηθει απο τον δρ. Γε***ίου οπως ο Vinnie, lazaros δεν εχουν πλεον διαθεση να ενημερωσουν τα τοπικ τους ενω αλλα παιδια που εχουν προσφατα κανει μεταμοσχευσεις στον ιδιο γιατρο και ειναι μελη του φορουμ, απαξιουν καν να ανοιξουν θεμα για να μην δεχτουν την αδικαιολογητη επιθεση σου.
Εαν εχει ενα ατομο φιλε μου που ειναι αναξιοπιστος εδω μεσα και εξυπηρετει συμφεροντα εισαι εσυ και αυτο το γνωριζω πολυ καλα και απο τα πρωσωπικα μηνηματα που μου εστειλες τοτε. Ξαφνικα αποφασισες να γινεις global moderator ολου του διαδικτιου και να κρινεις και να καταδικασεις τι γραφω εγω σε αλλα φορουμ. Δεν θελησα μεχρι τωρα να ερθω σε ριξη μαζι σου κατι που το κανω τωρα λογων των επαναλαμβανομενων προκλητικων μηνυματων σου.
Εγω εγραψα απλα την ιστορια μου αντικειμενικα και με φωτογραφιες για ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Μην προσπαθεις λοιπον να βρεις προφασεις και αφορμες για να πληξεις το image μου, επειδη το καλο αποτελεσμα μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντα σου. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος με τον γιατρο μου και εχω δικαιωμα να το εκφραζω οπως το εκφραζουν και ολοι αλλοι που εκαναν εγχειρησεις καπου αλλου και τους οποιους τα σχολια δεν διαγραφεις. Να ξερεις λοιπον οτι δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω μεσα και απαξιω να ξαναασχοληθω μαζι σου και την προκλητικη σου συμπεριφορα
Σιγά φιλαράκο θα μας πάρουν τα ζουμιά αν συνεχίσεις...
Εσυ νομίζεις ότι γουστάρω κάθε τρεις και λίγο να ασχολούμε με έναν ψεύταρο (με ψ κεφαλαίο) σαν εσένα.
Έναν ψεύταρο που δεν έχει τα κότσια να πει δημοσίος "ναι ρε είχα δεύτερο λογαριασμό", και "ναι όσα έγραψα στα ξένα φόρουμ ήταν για να προωθήσω τον γιατρό μου". Εσυ είσαι αυτός που είπες ψέματα για τον δεύτερο λογαριασμό σου σε μένα με pm, και εσύ απόφυγες να απολογηθείς για τις λογοκριμένες μ@λακιες που έγραψες στο φόρουμ εξωτερικού.
Βλέπεις εκεί μπορούσες να τα γράψεις... εδώ δεν είχες τα @@ να τα πεις.
Μιλάς ότι καταπ*τάμε την ελευθερία λόγου?
Εσύ που ειχεις δεύτερο λογαριασμό και αναφερόσουν σε αυτόν ως ξεχωριστό πρόσωπο?
Εσύ Θα έπρεπε να ντρέπεσε που προσπαθείς να παραπληροφορήσεις τον κόσμο.
Το αν η κλινική του γιατρού σου ή η H*C ή οποιαδηποτε άλλη κλινική πλουτίσει είναι τι τελευταίο πράγμα στο κόσμο που με νοιάζει. Εγώ βλέπεις δεν είμαι το σκυλάκη του κάθε γιατρού όπως είσαι εσύ που τρέχει από πίσω του μπας και του πετάξουν κανά graft εξτρα.
Οπότε μην παραπονιέσε για πιο λόγο δεν σε αφήνω να γράφεις για τον γιατρό σου. Τα άλλα παιδιά δεν μου έδωσαν τέτοιο δικαίωμα με τις πράξεις τους όπως έκανες εσύ γι αυτό μην βάζεις τον εαυτό σου στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους.
Ξέρεις που το γράφω το αν ξαναποστάρεις ή όχι εδω μέσα. Αλλά βέβαια, αφού πόσταρες και τα τελευταία αποτελέσματα ούτος ή αλλος δεν έχεις λόγο να ξαναποστάρεις. Έκανες ωραίο timing... "τοσο καιρό δεν θέλησες να έρθεις σε ρίξει μαζί μου με τα "επιθετικά" μηνυματα μου όπως λες..." και βρήκες τώρα να το κάνεις που έδωσες και το τελικό image σου.
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
savalas
Jr. Member
«
Απάντηση #163 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 09:10:10 μμ »
Άγιες μέρες είναι αδέλφια , μας έχει σπάσει και τα νεύρα η καταιγίδα...
Να διευκρινίσω οτι ζητώ τη συνδρομή του Τροφέα διότι από τις φωτογραφίες του Μουρατίδη τα μεταμοσχευμένα μαλλιά φαίνονται της ιδίας πυκνότητας με τα πιο πίσω ( μη μεταμοσχευμένα ) μαλλιά . Είναι αυτό δυνατόν ;
Βέβαια μπορεί να είναι παιχνίδια του φακού ή/και το χτένισμα .Ελπίζω μόνο να μην είναι κονσίλερ ( κανα τοπίκ ή κάτι τέτοιο ) .Αν ο Μουρατίδης δεν την έκανε οριστικά ας το διευκρινίσει...
Καταγράφηκε
akisalexis
Απλό μέλος
Norwood: 3v
«
Απάντηση #164 στις:
Απρίλιος 14, 2012, 09:19:57 μμ »
δηλαδη feni το αποτελεσμα ειναι ''παπας''?
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
9
10
[
11
]
12
13