Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
14
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip (Αναγνώστηκε 11885 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mouratidis
Jr. Member
Norwood: 2
Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
«
στις:
Αύγουστος 17, 2011, 06:07:03 μμ »
Καλημερα σε ολους παιδια.
Ανοιγω θεμα σχετικα με την μεταμοσχευση μου που ελαβε μερος στην H*C( Κυπρος) στις 10/8. Ειμαι 31 χρονων και παιρνω propecia και μινοξιδιλη τα τελευταια 5 χρονια. Μετα απο μακροχρονη αναζητησης μου στο ιντερνετ και επαφης με πολλες κλινικες της ευρωπης και αμερικης αποφασισα τελικα οπως και αλλοι φιλοι του site αυτου να καταφυγω στη εν λογω κλινικη
Ο σκοπος με την επεμβαση ηταν να χαμηλωσω το hairline που ηταν απο ανεκαθεν ψηλο και με περιοριζε, καθως και να πυκνωσω λιγο ορισμενες αραιες περιοχες στην εμπροσθια περιοχη. Τα graft δυστυχως δεν ηταν αρκετα για να εισχωρησουμε ικανοποιητικα αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια αλλα η δουλια μπροστα με την καινουρια hairline φαινεται εξαιρετικη. Οι απαιτησεις μου για την πυκνοτητα της hairline και της προσθιας περιοχης ειναι πολυ ψηλες και της ειχα τονισει στην κλινικη στα διαφορα consultation που ειχα μαζι τους. Ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι το προσδοκουμενο διοτι η αγωνια ειναι μεγαλη.
Επισυναπτω φωτογραφιες για την δικη σας εκτιμηση και θα χαρω πολυ να εχω τα σχολια σας.
Θα προσπαθησω να ενημερωνω το site με καινουριες φωτογραφιες και σχολια καθε μηνα αφου ετσι πιστευω οτι θα βοηθησω πολλα παιδια που σκεφτονται την μεταμοσχευση να σχηματισουν μια αποψη και να λαβουν τις αποφασεις τους.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 18, 2011, 10:07:05 πμ από Mouratidis
»
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
«
Απάντηση #1 στις:
Αύγουστος 17, 2011, 07:30:16 μμ »
φαινεται καλη δουλεια
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 17, 2011, 07:32:33 μμ από kapamarou
»
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #2 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 02:30:43 πμ »
Ευχαριστω kapamarou. Ελπιζω να εχει ενα καλο αποτελεσμα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 18, 2011, 02:32:24 πμ από Mouratidis
»
Καταγράφηκε
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #3 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 11:40:20 πμ »
Φιλοι εσεις που εχετε εμπειρια με μεταμοσχευσεις, ποτε περιπου αναμενεται να πεσουν τα μεταμοσχευμενα μαλλια? Ποτε αρχιζει η ασφαλης περιοδος που θα μπορω να χτενιζω και να συμπεριφερομαι στα υπαρχοντα μου μαλλια οπως πριν χωρις να εχω τον κινδυνο να βλαψω τα μεταμοσχευμενα?
Θα ηθελα την γνωμη και αλλων φιλων,συναγωνιστων για το αποτελεσμα μου
Καταγράφηκε
_damn_
Jr. Member
«
Απάντηση #4 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 12:05:29 μμ »
Ο,τι καλύτερο εύχομαι!!! Θα ήθελα πληροφορίες:
1) Πόσα grafts έβαλες;
2) Πόσο κόστισε;
3) Πόνος;
4) Οι γιατροί σου είπαν να συνεχίσεις τα φάρμακα;
Καταγράφηκε
pavlos
Jr. Member
«
Απάντηση #5 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 02:46:57 μμ »
Φαίνεται πολυ καλη δουλειά σου εύχομαι το καλυτερο αποτελεσμα , εαν μπορεις βάλε μία φώτο με την ουλή
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...
Norwood: περιμένω να δούμε...
«
Απάντηση #6 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 02:56:42 μμ »
καλή αποκατάσταση εύχομαι φίλε mouratidi!!
να σε ρωτήσω και εγώ κάτι μίας και με ενδιαφέρει... πόση πυκνότητα σου έχουν φτιάξει μπροστά (δηλ. 40 τρίχες ανα τετραγωνικό χιλιοστό, λέω εγώ για παράδειγμα)
Καταγράφηκε
μεταμόσχευση FUE στην H*C 2.011 grafts στις 29/8/2011
καθημερινά 1 mg propecia (το γνήσιο, όχι κομμένο)
πρωϊ - βράδυ: minoxidil σκεύασμα 2% απο H*C
shampoo: καθημερινά head & shoulders
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #7 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 04:16:20 μμ »
Παράθεση από: Mouratidis στις Αύγουστος 18, 2011, 11:40:20 πμ
Φιλοι εσεις που εχετε εμπειρια με μεταμοσχευσεις, ποτε περιπου αναμενεται να πεσουν τα μεταμοσχευμενα μαλλια? Ποτε αρχιζει η ασφαλης περιοδος που θα μπορω να χτενιζω και να συμπεριφερομαι στα υπαρχοντα μου μαλλια οπως πριν χωρις να εχω τον κινδυνο να βλαψω τα μεταμοσχευμενα?
Θα ηθελα την γνωμη και αλλων φιλων,συναγωνιστων για το αποτελεσμα μου
στον δευτερο με τριτο μηνα θα αρχισουν να πεφτουν,
προσοχη στον υπνο,προσπαθησε να κοιμασαι ανασκελα για να μην τα τραυματησεις.
οσο θα περναει ο καιρος θα ειναι και λιγοτερο επιρρεπει σε τραυματισμους
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #8 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 04:42:00 μμ »
Eυχαριστω Damn. O πονος ηταν υποφερτος κατα την διαρκεια της εγχειρησης και μονο οταν η ενεργεια των αναισθητικων εξαντλωνταν και χρειαζοταν ενισχυση. Τιποτα σημαντικο. Τα λεφτα λιγο περισσοτερα απο 8000 ευρο. Τα γραφτς 3139. Οσον αφορα τα φαρμακα συνεχιζω με φινα και λογαριαζω να αρχισω και παλι με μινοξιδιλη οταν μου αφαιρεσουν τις ραφες συμφωνα με τους γιατρους.
Ευχαριστω πολυ φιλε Pavlo ελπιζω πραγματικα το αποτελεσμα να δικαιωσει τις θυσιες που κανω αυτο καλοκαιρι και τα λεφτα του. Επισυναπτω και φωτογραφια με την ουλη ακριβως μετα απο το χειρουργειο
Φιλε g-tsak, ευχαριστω και σου ευχομαι με την σειρα μου καλη επιτυχια και σε σενα στην προσεχη σου μεταμοσχευση.
Ο γιατρος μου υποσχεθηκε για μια πυκνοτητα γυρω στα 70 γραφτς ανα τετραγωνικο cm στην hairline(δηλ τα μονοτριχα). Δεν εχουμε μετρησει ακριβως την πυκνοτητα μετα το χειρουργιο για να ξερω αν προσεγγισαμε αυτην τιμη αλλα θα το κανω την αλλη εβδομαδα οταν θα αφαιρεσουμε την ραφη. Επανερχομαι οσον αφορα τον ακριβες αριθμο αργοτερα
Καταγράφηκε
koskar
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: Norwood: 3v
«
Απάντηση #9 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 06:00:23 μμ »
Φιλε ελπίζω να έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκείς καθώς πλέον ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου.
Αναφορικά με τις φωτογραφίες σου ίσως να έδινα περισσότερη βαρύτητα στην πύκνωση της hairline και λιγότερο στην επέκταση αυτής.
Το αναφερω αυτό διότι οι ΗΤ αυτού του τύπου που χαρακτηρίζονται ως "επιθετικές", είναι πιο ασφαλές να τις κάνει κάποιος σε μεγαλύτερη ηλικία (όπως ο τροφέας). Σε ηλικία κοντα στα 30 και με μακροχρονια ήδη λήψη φαρμακευτικής αγωγής έχω αμφιβολίες (δηλαδή ίσως κρατούσα μια πιο αμυντική στάση) για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα για μια τέτοια επέκταση της hairline. Δεν ξέρω και ποια ήταν η γνώμη της H*C στο θέμα αυτό.
Εννοείται ότι το βασικότερο ειναι η εικόνα που θέλει ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο αυτό μετράει στην τελική, απλώς αναφερω μια άλλη εκδοχή.
Καταγράφηκε
blackblackheart
Jr. Member
«
Απάντηση #10 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 06:16:24 μμ »
τα μεταμοσχευμενα ξεκιναν να πεφτουν απο την πρωτη βδομαδα.
υποτιθεται οτι μπαινοντας στην τριτη (με το που βγαζεις το ραμμα δηλαδη) μπορεις να τα χτενιζεις αλλα better safe than sorry, αποφυγε την επαφη με το σκαλπ
καλα αποτελεσματα
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 18, 2011, 06:23:25 μμ από blackblackheart
»
Καταγράφηκε
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #11 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 06:35:03 μμ »
καλησπερα φιλε koskar και ευχαριστω για το σχολιο σου. Οντως πηρα το ρισκο να το κανω αυτο γιατι ηθελα μια πιο νεανικη hairline. Αυτη ηταν η επιθυμια μου και ο λογος που με εκανε τελικα να αποφασισω για την εγχειρηση. Ελπιζω να μην το μετανοιωσω μακροπροθεσμα γιατι οπως σωστα λες υπαρχει αυτο το ρισκο. Οι αποψεις της ΗDC διιστανται. Αλλοι μου ειπαν για λιγο ποιο ψηλο hairline και αλλοι οτι ειναι ενταξει στο σημειο αυτο που το εχω κατεβασει και οτι εχω δυνατοτητα να προβω σε νεες μεταμοσχευσεις στο μελλον αν υπαρξει αυτη η αναγκη.
Ευχαριστω φιλε blackblackheart. Μολις εχω κλεισει την πρωτη εβδομαδα αλλα δεν εχει πεσει τιποτα απο τα μεταμοσχευμενα ακομη. Τα πηγματα ακομη δεν εχουν καθαρισει εντελως. Ελπιζω να ειναι φυσιολογικο αυτο. Το ραμμα μου ειπαν οτι αφαιρειται στις 12-15 μερες.
Καταγράφηκε
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #12 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 09:52:13 μμ »
Εχω κλεισει μια εβδομαδα απο την εγχειρηση και ακομη φοβαμαι να βαλω καπελακι η να βαλω φανελες με κλειστο λαιμο μηπως τραυματισω τα μεταμοσχευμενα.
Τι λενε οι εμπειροι φιλοι του site αυτου? Να περιμενω ακομη λιγω πριν επιχειρησω να γινω πιο χαλαρος η να αρχισω απο τωρα τις εξοδους με το καπελακι? Η κυρια μου αγωνια ειναι μηπως τραυματισω τα πλαινα τριγωνακια με την τριβη.
Καταγράφηκε
blackblackheart
Jr. Member
«
Απάντηση #13 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 10:10:18 μμ »
φιλε μην τρελαινεσαι :ρ
το καθημερινο λουσιμο, λογω του οτι υγραινεται το σημειο με τα πηγματα, βοηθαει στην επουλωση. οχι υπερβολες βεβαια, ουτε νερο με πιεση φυσικα.
το καπελο αν δεν εφαρμοζει εκει πανω ειναι οκ
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 10:42:25 μμ »
Καλά αποτελέσματα και από εμένα φίλε Μουρατίδη
Θα σου έλεγα αν την παλεύεις να μη βάλεις ακόμα καπελάκι λόγο των πλαϊνών μοσχευμάτων. Για τα πείγματα μην αγχώνεσαι θα φύγουν.
Όσο αφορά την πυκνότητα το θέμα είναι πόσο υψηλές απαιτήσεις έχεις.
Εγώ για παράδειγμα με 70 grafts (η και 80 grafts) ανά τετραγωνικό εκατοστό δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και για το λόγο αυτό θα προβώ σε νέα μεταμόσχευση είτε στην H*C είτε αλλού αρκεί να με διαβεβαιώσουν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλω.
Με αυτό που σου λέω δε θέλω να σε αγχώσω απλά θα πρέπει να πατάμε στη γη και να ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε.
Και πάλι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
14
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community