Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Μεταμόσχευση μαλλιών - FUE - H*C - 29/8/2011
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
4
...
11
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταμόσχευση μαλλιών - FUE - H*C - 29/8/2011 (Αναγνώστηκε 9915 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
Απ: Μεταμόσχευση μαλλιών - FUE - H*C - 29/8/2011
«
Απάντηση #15 στις:
Αύγουστος 17, 2011, 07:08:17 μμ »
Καλή επιτυχία φίλε g-tsak και από εμένα
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να εξαφανιστείς από τον ήλιο για το επόμενο πεντάμηνο τουλάχιστον.
Ακόμα υπάρχει και θα υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια οπότε είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προσέξεις...
Τα υπόλοιπα θα στα πω με πμ
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
jdim
Jr. Member
«
Απάντηση #16 στις:
Αύγουστος 17, 2011, 09:14:21 μμ »
Γεια σου φιλε και καλη επιτυχια. Περιμενω εντυπωσεις σου καθως σκεφτομαι κ εγω για fue μεσα στο 2012. Ειμαι μεταξυ Οζγκιουρ (τουρκια) και H*C. Ειμαι 25 τωρα και ειμαι νοργουντ 3-3v , crown εχω λιγοτερη αραιωση βεβαια απο σενα αλλα πιο εντονο προβλημα κροταφους. Να σε ρωτησω κατι, σου ειπαν αν βαζοντας μαλλια αναμεσα στα υπαρχοντα στην κορυφη υπαρχει κινδυνος shockloss? Θα το δεις βεβαια κ εσυ κ μας ενημερωνεις μετα απο λιγο καιρο μετα την μεταμοσχευση..εγω εκει παω για 2500-3000 grafts με την ιδια λογικη με σενα αν χρειαστει να ξανακανω σε 5-7 χρονια σε οτι προχωρησει η τριχοπτωση. Ομοιως δε θελω σημαδι απο ουλη στριπ. Αλλα εχω το θεμα οτι μεχρι τωρα που εστειλα φωτο σε διαφορες κλινικες για fue οι περισσοτεροι μου ειπαν να μην πειραξω κορυφη απο τοσο νωρις ηλικιακα...ο Οζγκιουρ μου ειπε οτι μπορουμε να βαλουμε και εκει 600-700 grafts...περιμενω και απο H*C απαντηση τους. Κρατα μας ενημερους για εντυπωσεις και ευχαριστουμε
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...
Norwood: περιμένω να δούμε...
«
Απάντηση #17 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 12:23:05 πμ »
Παράθεση από: tropheus στις Αύγουστος 17, 2011, 07:08:17 μμ
Καλή επιτυχία φίλε g-tsak και από εμένα
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να εξαφανιστείς από τον ήλιο για το επόμενο πεντάμηνο τουλάχιστον.
Ακόμα υπάρχει και θα υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια οπότε είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προσέξεις...
Τα υπόλοιπα θα στα πω με πμ
Σε ευχαριστώ πολύ tropheus! Θα μου χρειαστούν ιδιαίτερα τα όσα θα μου πεις!! Μου φαίνεται θα πρέπει να πάω με καπέλο κάτω στην Κύπρο!
Πέρα απο αυτά να μου πεις, αν ξέρεις, και κανά μαγαζί να βγω για καμιά βόλτα
Παράθεση από: jdim στις Αύγουστος 17, 2011, 09:14:21 μμ
Γεια σου φιλε και καλη επιτυχια. Περιμενω εντυπωσεις σου καθως σκεφτομαι κ εγω για fue μεσα στο 2012. Ειμαι μεταξυ Οζγκιουρ (τουρκια) και H*C. Ειμαι 25 τωρα και ειμαι νοργουντ 3-3v , crown εχω λιγοτερη αραιωση βεβαια απο σενα αλλα πιο εντονο προβλημα κροταφους. Να σε ρωτησω κατι, σου ειπαν αν βαζοντας μαλλια αναμεσα στα υπαρχοντα στην κορυφη υπαρχει κινδυνος shockloss? Θα το δεις βεβαια κ εσυ κ μας ενημερωνεις μετα απο λιγο καιρο μετα την μεταμοσχευση..εγω εκει παω για 2500-3000 grafts με την ιδια λογικη με σενα αν χρειαστει να ξανακανω σε 5-7 χρονια σε οτι προχωρησει η τριχοπτωση. Ομοιως δε θελω σημαδι απο ουλη στριπ. Αλλα εχω το θεμα οτι μεχρι τωρα που εστειλα φωτο σε διαφορες κλινικες για fue οι περισσοτεροι μου ειπαν να μην πειραξω κορυφη απο τοσο νωρις ηλικιακα...ο Οζγκιουρ μου ειπε οτι μπορουμε να βαλουμε και εκει 600-700 grafts...περιμενω και απο H*C απαντηση τους. Κρατα μας ενημερους για εντυπωσεις και ευχαριστουμε
Να είσαι καλά jdim. Ελπίζω να κυλίσουν όλα ομαλά, να είμαστε καλά και εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε! Εννοείται ότι θα σας έχω ενήμερους γιατί και εγώ θα χρειαστώ την όποια στήριξη θα μπορείτε να μου δώσετε!
Και εγώ δε θέλω σημάδια απο ουλή και γι αυτό επέλεξα FUE, και βάσει των όσων έχω δει η H*C αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή! Ελπίζω να επαληθευτεί αυτό και στο κεφάλι μου!
Για το shockloss μου ανέφεραν ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο παρά οι άντρες, που είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις... Για τα άλλα που μου λες νομίζω ότι οι γιατροί έχουν καλή άποψη, καθώς και εγώ την διαφορά τη μεγάλη την είδα απο τα 25 και μετά. Αλλά όπως και να έχει, κάθε περίπτωση είναι ιδιάζουσα!
Καταγράφηκε
μεταμόσχευση FUE στην H*C 2.011 grafts στις 29/8/2011
καθημερινά 1 mg propecia (το γνήσιο, όχι κομμένο)
πρωϊ - βράδυ: minoxidil σκεύασμα 2% απο H*C
shampoo: καθημερινά head & shoulders
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #18 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 12:42:29 πμ »
Παράθεση
Μου φαίνεται θα πρέπει να πάω με καπέλο κάτω στην Κύπρο!
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
_damn_
Jr. Member
«
Απάντηση #19 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 10:38:14 πμ »
Good luck φίλε!!! Περιμένω εξελίξεις, μιας κι εγώ σκέφτομαι για την κλινική αυτή σε ένα χρόνο από τώρα.
Όσο για τον ήλιο. Τι κακό κάνει;
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #20 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 02:50:44 μμ »
kapamaru όχι και τέτοιο καπέλο!! θα νομίζουν ότι το έσκασα απο το εκεί τρελάδικο! και μετά άντε να τους πείσεις ότι πήγα για μαλλιά!!!
Παράθεση από: _damn_ στις Αύγουστος 18, 2011, 10:38:14 πμ
Good luck φίλε!!! Περιμένω εξελίξεις, μιας κι εγώ σκέφτομαι για την κλινική αυτή σε ένα χρόνο από τώρα.
Όσο για τον ήλιο. Τι κακό κάνει;
Σε ευχαριστώ πολύ damn! Για τον ήλιο δεν ξέρω... ίσως μάλλον να ταλαιπωρεί ο ήλιος την τρίχα.
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #21 στις:
Αύγουστος 18, 2011, 03:30:31 μμ »
Παράθεση
kapamaru όχι και τέτοιο καπέλο!! θα νομίζουν ότι το έσκασα απο το εκεί τρελάδικο! και μετά άντε να τους πείσεις ότι πήγα για μαλλιά!!!
παει ασορτι με φαρδυ παντελονι και κοκκινο γιαλι
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
michalisGTi
Απλό μέλος
Norwood: 3
«
Απάντηση #22 στις:
Αύγουστος 19, 2011, 01:31:11 πμ »
g-tsak καταρχήν θα ήθελα να σου πώ οτι πριν ακόμα πας στην κλινική για μένα φαίνεσαι τέζα στην hairline και εχεις ΜΙΑ ΧΑΡΑ μαλλιά. (δεν θα έπρεπε να σε χαλάει και τόσο βρε αδερφέ και οι γκόμενες ούτε που το έχουν πάρει χαμπάρι και βάζω και στοίχημα! Πίσω ΟΚ έχεις αραίωση και μετά την μεταμόσχευση θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα αν και αυτό με TOPIK το έκρυβες αλλα εννοείται οτι δεν λέει!!! Για μένα λοιπόν είσαι μια χαρά τώρα και απλά τότε θα είσαι μαλλιάς κανονικός!!! καλη συνέχεια και ψυχολογία ψηλά απο τώρα γιατι δεν κοιτάνε αυτά οι αλλοι απλά εμείς γουστάρουμε να μας βλέπουμε πιο μαλλιαρούς!!!
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #23 στις:
Αύγουστος 19, 2011, 02:43:02 πμ »
Σε ευχαριστώ michalisGTi για τα καλά σου λόγια... Η αλήθεια είναι ότι μπροστά κάπως κρατιέμαι, αν και έχουν αρχίσει να αραιώνουν το τελευταίο χρόνο κάπως και αυτά (σε σχέση όπως είχα παλιά και θέλω να πιστεύω λόγω ηλικίας). Με το crown ανέκαθεν είχα ένα θέμα απο τα 22 μου, όπου άρχισε να γίνεται εμφανές το θέμα...
Το Τοπικ το χρησιμοποιώ κατά καιρούς, κάνει υπέροχη δουλειά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας!
Όπως και να έχει, τα γράφεις ωραία και σωστά!! Να είσαι καλά!
Παράθεση από: kapamarou στις Αύγουστος 18, 2011, 03:30:31 μμ
παει ασορτι με φαρδυ παντελονι και κοκκινο γιαλι
Ε όχι βρε Kapamarou!!!!! Έλεος!!!! Ο Ταμτάκος είναι αυτό που περιγράφεις!!!
Καταγράφηκε
Mouratidis
Jr. Member
«
Απάντηση #24 στις:
Αύγουστος 19, 2011, 11:55:43 πμ »
Φιλε g-tsak καλη επιτυχια και απο μενα. Ολα θα πανε πολυ καλα θα το δεις. Αφου εχεις παρει την αποφαση σου συνεχισε αμεταβλητος. Ο γιατρος που κανει το FUE στην H*C ειναι εξαιρετικος και πιστευω οτι θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #25 στις:
Αύγουστος 19, 2011, 04:13:24 μμ »
Ευχαριστώ Mouratidi!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Παρακολουθώ και εγώ το νήμα σου σχετικά με την δική σου μεταμόσχευση! Πέφτουν και κοντά οι μεταμοσχεύσεις μας χρονικά οπότε θα έχουμε να λέμε μπόλικα πράματα!
Καταγράφηκε
g-tsak
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #26 στις:
Αύγουστος 28, 2011, 12:01:03 μμ »
Λοιπόν παιδιά, είμαι στην Κύπρο! Αύριο είναι η μεγάλη μέρα! Οι εντυπώσεις προς το παρόν άριστες! Απο την υποδοχή και τον οδηγό που συνεργάζεται με την H*C, μέχρι το διαμέρισμα που μένω. Πολυτελείας διαμέρισμα!
Η Κύπρος απο όσα έχω δει, καμία σχέση δεν έχει με τα δικά μας νησιά! Βασικά είναι πολύ πιο μπροστά απο την άποψη ανάπτυξης! Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι σε αυτό το μοτιβο ανάπτυξης αλλά αυτά είναι άλλη κουβέντα. Το βραδάκι θα βγω μία βολτίτσα να δω και λίγα παραπάνω πράματα. Θα βγάλω φωτογραφίες να σας δείξω και τα γύρω γύρω εδώ
Καταγράφηκε
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
«
Απάντηση #27 στις:
Αύγουστος 28, 2011, 02:14:31 μμ »
Καλή επιτυχία! Αναμένουμε τις εξελίξεις! Ναι..., βγάλε και το μαγαζί καμια φωτο...!
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #28 στις:
Αύγουστος 28, 2011, 03:44:21 μμ »
Καλή επιτυχία ... Περιμένουμε φώτο
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
SHOOTER
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 1 μικρή αραίωση εμπρός και vertex
«
Απάντηση #29 στις:
Αύγουστος 28, 2011, 04:20:00 μμ »
Καλή επιτυχία!Εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Καταγράφηκε
ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
4
...
11