Αποστολέας Θέμα: πρησμενο προσωπο..  (Αναγνώστηκε 2253 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xDante

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 5A
Απ: πρησμενο προσωπο..
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 01:14:36 πμ »
Υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι το πρηξιμο δημιουργειτε λογω αυξησης των επιπεδων της κορτιζολης στο αιμα.Η οποια κοτριζολη μπλοκαρει το καψιμο λιπους αυξανει το αγχος και ειναι συνδεδεμενη με τη τριχοπτωση, καποιοι χρησιμοποιουν Phosphatidylserine που ειναι cortisol blocker

τί είναι αυτό τι παρενέργειες έχει και πως το λαμβάνουν ? γενικά εγώ έχω προβληματάκι στο πρόσωπο το οποίο εξαφανίζεται το καλοκαίρι.... το χειμώνα αρχίζει πάλι το πρήξιμο.....
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p

Αποσυνδεδεμένος JackSheppard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 03:41:47 πμ »
τί είναι αυτό τι παρενέργειες έχει και πως το λαμβάνουν ? γενικά εγώ έχω προβληματάκι στο πρόσωπο το οποίο εξαφανίζεται το καλοκαίρι.... το χειμώνα αρχίζει πάλι το πρήξιμο.....

μηπως το καλοκαιρι με κολυμπι κτλ εισαι πιο δραστηριος και φευγει επειδη κανεις ασκηση; Γιατι δεν κανεις μιση ωρα τρεξιμο εστω 3 φορες τη βδομαδα απο το να παρεις καποιο φαρμακο;

Αποσυνδεδεμένος atzava13

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3V
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 07, 2012, 05:59:57 μμ »
Και εγω εχω παρακρατηση υγρων κατω απο τα ματια....κατι σαν πρηξιμο,σακουλες.
Παιρνω kirkland 5% εδω και 2 χρονια...βαζω 1ml την μερα.....!!!
Οποτε σημερα αρχισα να παιρνω αυτο....http://www.pharmacy4u.gr/nowfoods-water-vcaps-urinary-system-p-14364.html?language=gr
Βασικα παιρνω τη μιση δοση(2 χαπια 1 φορα τη μερα) απο οτι λεει......οποτε σε 20-30 μερες θα γραψω συμπερασματα!!!!
Ευχομαι να βοηθησει!!!!!!!

Best Sites in Greece