Αποστολέας Θέμα: Τα αποτελεσματα μου  (Αναγνώστηκε 2054 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SHOOTER

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 μικρή αραίωση εμπρός και vertex
Απ: Τα αποτελεσματα μου
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 10:32:24 μμ »
Να'σαι καλα φιλε μ ευχαριστω πολυ. Οχι θα ακολουθησω την ιδια θεραπεια για 1 χρονο και στον χρονο θα κανω διακοπη Φινα οπως μου εχει πει και η δερματολογος. και λογικα θα αρχισω και παλι μετα απο λιγο καιρο μιας και δεν εχω προβλημα.

Πόσο καιρό λες να κάνεις διακοπή στη φίνα;Παίζει να συνεχίσεις με τοπικό dht blocker;
Το λέω επειδή υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τα αποτελέσματα από τη φίνα μέχρι να την αρχίσεις ξανά... :(
ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Nikos22_

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 10:35:20 μμ »
Πόσο καιρό λες να κάνεις διακοπή στη φίνα;Παίζει να συνεχίσεις με τοπικό dht blocker;
Το λέω επειδή υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τα αποτελέσματα από τη φίνα μέχρι να την αρχίσεις ξανά... :(

Οντως καλα τα λες. Θα ρωτησω ποσο γρηγορα μπορω να την αρχισω ξανα . Καλυτερα απο ολους νομιζω ξερουν τα παιδια που παιρνουν φινα και εχουν κανει μεταμοσχευση  τι γινεται με την φινα. Για ποσο καιρο σας λενε να σταματησετε ? Αν μπορει καποιος ας μας πει.
Regaine + Airol x2

Fungoral  3  φορες την εβδομαδα

Proscar 1/5  καθημερινα

Αποσυνδεδεμένος white210

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 10:53:14 μμ »
Νίκο μια χαρά σε βλέπω αν και στις πρώτες φωτογραφίες δεν φαίνεται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Λες ότι είσαι nw2... δηλαδή το nw1 πως είναι ρε παιδιά; :) :)
Regain 5% (1 φορά την ημέρα)
Fungoral 2% (2 φορές την εβδομάδα)
Elvive σαμπουάν for men πύκνωσης (καθημερινή χρήση)
Πράσινο σαπούνι
Βιταμίνες hair tonic
-------------------------------------------------------------
Revivogen (1 ml την ημερα) (έως 15 Αυγούστου 2011)

Αποσυνδεδεμένος SHOOTER

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 μικρή αραίωση εμπρός και vertex
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 11:00:26 μμ »
Οντως καλα τα λες. Θα ρωτησω ποσο γρηγορα μπορω να την αρχισω ξανα . Καλυτερα απο ολους νομιζω ξερουν τα παιδια που παιρνουν φινα και εχουν κανει μεταμοσχευση  τι γινεται με την φινα. Για ποσο καιρο σας λενε να σταματησετε ? Αν μπορει καποιος ας μας πει.

Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ καλό θα ήταν, εάν δεν έχεις sides, να μην τη σταματήσεις.Μπορείς όμως να μειώσεις τη δόση(π.χ. 1/6 proscar ή 1/2 propecia) ή τη συχνότητα λήψης(π.χ. μέρα παρά μέρα) και να το παλέψεις και τοπικά σε συνδυασμό.Αν πάλι θέλεις να σταματήσεις τη φίνα δούλεψε μόνο με τα τοπικά αλλά τα αποτελέσματα λογικά δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακά.Αυτά έχω καταλάβει, αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν τα υπόλοιπα παιδιά.
ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Nikos22_

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 11:02:05 μμ »
Νίκο μια χαρά σε βλέπω αν και στις πρώτες φωτογραφίες δεν φαίνεται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Λες ότι είσαι nw2... δηλαδή το nw1 πως είναι ρε παιδιά; :) :)

Ευχαριστω φιλε μ. Βλακεια μου που δεν εβγαλα αρκετες φωτο πριν αρχισω απλα  μπορω να σου πω 100% οτι νευριαζα καθε φορα που κοιτουσα στον καθρεφτη  γιατι εβλεπα πολυ το κεφαλι μου απο μεσα  και αρχισε να δειχνει πολυ εντονη η αραιωση.  Εχω βγαλει καποιο χνουδι που " μαυριζει " τα σημεια. Ειχα 1 φωτο που φαινοταν πολυ το προβλημα και την ειχα για να συγκρινω μετα απο 3 μηνες αλλα μια μερα στις μαυρες μ την εκανα διαγραφη γτ δε μπορουσα να με βλεπω.. Η μοναδικη που εχω που δεν δειχνει καλα το προβλημα ειναι αυτη.

Regaine + Airol x2

Fungoral  3  φορες την εβδομαδα

Proscar 1/5  καθημερινα

Αποσυνδεδεμένος vag25

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 02:52:39 πμ »
Ok Oποτε εφοσον εισαι στους 2.5 μηνες με φινα,λογικα μετα τους 6 θα δεις ακομα μεγαλυτερη βελτιωση μεχρι τον χρονο.:)

Ενημερωνε μας τακτικα:)

Best Sites in Greece