Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
19
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations (Αναγνώστηκε 9516 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lazaros
Jr. Member
Norwood: 6
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
«
Απάντηση #150 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 06:50:14 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Ιανουάριος 27, 2012, 06:39:17 μμ
πεστο σε αυτους που οταν κανουμαι αντιλογο αρχιζουν τις απειλες!!!!!!!!!
Οι απειλές δεν έχουν σχέση με το αν εκπροσωπείται μια κλινική ή όχι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε με τον δικό μας τρόπο την οποιαδήποτε διαμάχη, αλλά αν ακούγονται όλες οι πλευρές τότε έχουμε και πιό ασφαλή συμπεράσματα!
Καταγράφηκε
stpanos
Jr. Member
«
Απάντηση #151 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 09:39:43 μμ »
Από την μια καλό είναι να παίρνουμε και μια επίσημη άποψη από τις κλινικές- γιατρούς τουλάχιστον να έχουν ένα βήμα ένα λόγο να ηρεμήσουμε λίγο από παρατράγουδα, ελπίζω να βγει κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία για όλους μας.
Aπό την άλλη όμως η ιστορία έχει δείξει ότι σχεδόν κανένας δεν τηρεί τους κανόνες οπότε ας αφήσουμε τους υπεύθυνους του forum να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν για καλό η κακό ….. γιατί έρχεται μπόρα και θα πρέπει να είναι έτοιμοι
Βλέπω το fight club να έχει κόσμο….
Καταγράφηκε
Lazaros
Jr. Member
«
Απάντηση #152 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 09:53:33 μμ »
Παράθεση από: stpanos στις Ιανουάριος 27, 2012, 09:39:43 μμ
Από την μια καλό είναι να παίρνουμε και μια επίσημη άποψη από τις κλινικές- γιατρούς τουλάχιστον να έχουν ένα βήμα ένα λόγο να ηρεμήσουμε λίγο από παρατράγουδα, ελπίζω να βγει κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία για όλους μας.
Aπό την άλλη όμως η ιστορία έχει δείξει ότι σχεδόν κανένας δεν τηρεί τους κανόνες οπότε ας αφήσουμε τους υπεύθυνους του forum να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν για καλό η κακό ….. γιατί έρχεται μπόρα και θα πρέπει να είναι έτοιμοι
Βλέπω το fight club να έχει κόσμο….
stpano, έχουμε τίποτα να χωρίσουμε? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος σε ένα post που ονομάζεται fight club.
Καταγράφηκε
stpanos
Jr. Member
«
Απάντηση #153 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 10:27:38 μμ »
Παράθεση από: Lazaros στις Ιανουάριος 27, 2012, 09:53:33 μμ
stpano, έχουμε τίποτα να χωρίσουμε? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος σε ένα post που ονομάζεται fight club.
Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε….. για το fight club χαριτολογώντας το είπα ούτε εγώ θα έπαιρνα αλλά οι καταστάσεις το έφεραν να είμαι εγώ αυτός που το ξεκίνησε
(fight club... Ξεκίνησε από stpanos)
Καταγράφηκε
Lazaros
Jr. Member
«
Απάντηση #154 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 10:32:58 μμ »
Παράθεση από: stpanos στις Ιανουάριος 27, 2012, 10:27:38 μμ
Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε….. για το fight club χαριτολογώντας το είπα ούτε εγώ θα έπαιρνα αλλά οι καταστάσεις το έφεραν να είμαι εγώ αυτός που το ξεκίνησε
(fight club... Ξεκίνησε από stpanos)
και πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο κάθε ένας από εμάς που είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα του, έχει έναν ανιδιοτελή λόγω να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο γιατρό του. Εγώ, εσύ, ο n094 ανήκουμε στην ίδια κατηγορία. Τώρα με τη σειρά μας και με την εμπειρία μας πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά, χωρίς ΠΜ, αλλά δημόσια, πάντα με ευγένεια και ανιδιοτέλια! Καλά αποτελέσματα και πάλι!
Καταγράφηκε
stpanos
Jr. Member
«
Απάντηση #155 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 11:07:01 μμ »
Εδώ θα μου επιτρέψεις φιλικά πάντα να κάνω μια διευκρίνιση, ευγνωμοσύνη έχω μόνο στα χέρια μου που δούλεψαν και έβγαλαν τα χρήματα με πολύ κόπο.
Ευγνωμοσύνη έχω στην μάνα μου που με έφερε στον κόσμο.
Ο γιατρός όφειλε να κάνει αυτό για το οποίο πληρώθηκε, αν το έκανε σωστά τον ευχαριστώ δημόσια που έκανε σωστά την δουλειά του.
Δεν τα πάω καλά με τα π.μ. και δυστυχώς μεγάλη εμπειρία από μεταμοσχεύσεις δεν έχω και ας έχω κάνει δυο σε διαφορετικές κλινικές, ότι έχω μάθει το έχω μάθει από το forum και δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον.
Καταγράφηκε
agchrist
Jr. Member
«
Απάντηση #156 στις:
Ιανουάριος 27, 2012, 11:28:23 μμ »
Παράθεση από: stpanos στις Ιανουάριος 27, 2012, 11:07:01 μμ
Εδώ θα μου επιτρέψεις φιλικά πάντα να κάνω μια διευκρίνιση, ευγνωμοσύνη έχω μόνο στα χέρια μου που δούλεψαν και έβγαλαν τα χρήματα με πολύ κόπο.
Ευγνωμοσύνη έχω στην μάνα μου που με έφερε στον κόσμο.
Ο γιατρός όφειλε να κάνει αυτό για το οποίο πληρώθηκε, αν το έκανε σωστά τον ευχαριστώ δημόσια που έκανε σωστά την δουλειά του.
+1
Καταγράφηκε
icesensei
Jr. Member
«
Απάντηση #157 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 12:08:36 πμ »
Mα πόσο άκομψο είναι ακριβώς τη στιγμή που κατηγορούνται μέλη και διαχειριστές να ζητάτε τη παρουσία κλινικών εδω. Βλέπω μια απάθεια λες και όλα έγιναν σε μια μακρινή UTOPIA, είναι αυτή η στιγμή κατάλληλη για να προωθηθεί το θέμα συμμετοχής κλινικών. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ . Λύση είναι η να υπάρχει αλλυλεγγύη μεταξύ των μελών και μετά όλα τα άλλα...δεν έχει σημασία τι γνώμη έχω για τα μέλη, και να είχα τσακωθεί μαζί τους τα ιδια θα έλεγα. Εσείς που λέτε για κλινικές αύριο μπορεί να είστε στο στοχαστρο (όχι βεβαια - εικόνικο παράδειγμα) θα θέλατε τα μέλη να τιτιβιζουν πόσο άδικο είναι να μην κελαϊδάνε ελεύθερες οι κλινικές τότε;;
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2012, 12:18:19 πμ από icesensei
»
Καταγράφηκε
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html
xDante
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 5A
«
Απάντηση #158 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 02:50:06 πμ »
Εγώ θα τοποθετηθώ (δεν μπορώ θα σκάσω
)
Αυτό που παρατηρώ σε αυτό το νήμα τόσο καιρό κατέληξε σε αυτό που αρκετοί απο εμάς φοβόμασταν οτι θα συμβεί κάποια στιγμή καθώς μια βραδυφλεγής βόμβα άρχιζε να καίει με την συμμετοχή των εκπροσώπων των κλινικών στο φόρουμ ..
παιδιά μην γελιόμαστε όποτε παίζονται οικονομικά συμφέροντα στην μέση δεν πρόκειται να υπάρξει ηρεμία και ευγενής άμιλα ..
Ναι ο Danceworld παρασύρθηκε και άρχιζε να μας περιγράφει για το πως έφυγε ο γιατρός της τάδε εταιρείας κάτω απο ποιες συνθήκες (Κατι που Danceworld (Sorry) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ) και ξέρω οτι είσαι ψαχτήρι και την ψάχνεις και καλά κάνεις και επέλεξες μία εταιρεία .... εγώ θα συμφωνήσω με την απόφαση του Άκη (αν και δεν ενδιαφέρει κανέναν η άποψη μου) 2 μέρες μπαν απο ένα φόρουμ δεν γράφτηκε και στο ποινικό σου μητρώο σιγά μωρεεεεεεεεεεεεεεεε .
επίσης η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένη να μπει εδώ μέσα να μας αραδιάσει την πραμάτεια της αν μπει καλώς και πάντα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ...
μπήκε η σι πως την λένε και ξέρουμε έχει έναν εκπρόσωπο ... οι υπόλοιπες εταιρείες ΑΝ θέλουν μπαίνουν με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ και όχι TROLL που όλοι μας έχουμ δει στο παρελθόν ...
ΔΕΝ είναι απλή δουλειά το να κρατήσεις μια ισορροπία και πραγματικά οι MODS και ο ADMIN πιστέυω οτι αξίζουν συγχαρητήρια για την δύσκολη δουλειά που κάνουν ...
εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η μεταμόσχευση γιατί δεν έχω τα φράγκα και να τα είχα δεν θα έδινα 3 ευρώ να μου μεταφέρει μία τρίχα (την έχω ξαναπεί την άποψή ΜΟΥ )
πέραν αυτού επειδή το θέμα ξεφεύγει και εμένα με στεναχωρεί αυτό το πράγμα γιατι είμαστε ένα φόρουμ τριχόπτωσης και τείνουμε να γίνουμε μεσημεριανάδικο φόρουμ εταιρειών μεταμόσχευσης... δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί 2 είναι οι λύσεις ... καθόλου εταιρείες και μόνο χρήστες με φωτος και αποδείξεις η όπως είναι τώρα με εταιρείες...
είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πότε ένας χρήστης ανάμεσα στις λέξεις του προμοτάρει μία εταιρεία (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ )
Προς τις εταιρείες μεταμόσχευσης .
Σεβαστείτε
το φόρουμ που σας φιλοξενεί και ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ με την ευρεία ένοια του όρου... ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ με το να έχουμε ένα υγιές φόρουμ ανοιχτό σε όλους και να βλέπουμε δουλείες σας .. ΜΗΝ καταφέυγετε σε πλάγια μέσα για να επιτύχετε ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ενημερωνόμαστε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΑ ΣΑΙΤ για το πρόβλημά μας και έχουμε ενα αρκετά μεγάλο επίπεδο και αυτό θα έπρεπε να σας τιμά που το φόρουμ είναι ανοιχτό σε εσάς ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ
ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ
Ι ΣΑΣ (Σ.Ε.Κ.Σ
)
ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ
το μήνυμα αυτό είναι γενικό και δεν στοχοποιεί καμία εταιρεία απλά είναι μία προσωπική άποψη .....
Καταγράφηκε
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #159 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 08:06:16 μμ »
Παράθεση από: xDante στις Ιανουάριος 28, 2012, 02:50:06 πμ
)
Προς τις εταιρείες μεταμόσχευσης .
Σεβαστείτε
το φόρουμ που σας φιλοξενεί και ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ με την ευρεία ένοια του όρου... ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ με το να έχουμε ένα υγιές φόρουμ ανοιχτό σε όλους και να βλέπουμε δουλείες σας .. ΜΗΝ καταφέυγετε σε πλάγια μέσα για να επιτύχετε ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ενημερωνόμαστε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΑ ΣΑΙΤ για το πρόβλημά μας και έχουμε ενα αρκετά μεγάλο επίπεδο και αυτό θα έπρεπε να σας τιμά που το φόρουμ είναι ανοιχτό σε εσάς ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ
ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ
Ι ΣΑΣ (Σ.Ε.Κ.Σ
)
ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ
το μήνυμα αυτό είναι γενικό και δεν στοχοποιεί καμία εταιρεία απλά είναι μία προσωπική άποψη .....
++++11111
Καταγράφηκε
5.500 gafts + 1/5 proscar μέρα παρά μέρα + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #160 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 08:18:31 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιανουάριος 27, 2012, 12:53:47 μμ
Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στην συνέχεια να προσθέσω στον Ακη για το ζήτημα που θίγει για τους εκπροσώπους κλινικών και την ενότητα μεταμόσχευση, πως θα πρέπει να υπάρχει, αν θέλει ας την κάνει να την βλέπουν μόνο τα συνδεδεμένα μέλη. Και να προσθέσω πως όταν είχα μιλήσει με τον Μιχάλη πριν από μερικές μέρες, με είχε διαβεβαιώσει πως και το site είναι στα σκαριά αλλά και πως θα υπάρξει και επίσημος εκπρόσωπος στο φόρουμ.
Επειδή όμως με απείλησε με μηνύσεις , δεν νομίζω ότι θα τον δεχτώ εδώ.
Άκη φιλικά το ρωτάω, γιατί έγραψες 1 μέρα ενώ έδωσες 2 μέρες μπαν? Ήταν λάθος ή εσκεμμένο? Απλά ρωτάω χωρίς παρεξήγηση. Email σου έστειλα, δεν έχω το προσωπικό σου, μπήκα στην φόρμα επικοινωνία στο πορταλ και από εκεί έστειλα με username ότι έχω εδώ και email επικοινωνίας αυτό που έκανα registration στο φόρουμ. Κοίταξες καλά? Ήταν και μεγάλο μάλιστα, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?
Για να χαλαρώσεις σου έδωσα 2 ημέρες.
Αναφορικά με το θέμα Γε***ίου, δεν δημιούργησα κανένα hype φίλε μου. Είτε ακούσια είτε εκούσια. Με την ίδια λογική hype δημιούργησε και ο Vinnie και ο Lazaros, όμως αυτοί θα μου απαντήσεις είναι νόμιμοι γιατί είναι πελάτες. Οκ πάω πάσο, όμως ρωτώ ξανά, δεν είδα σε άλλα μου ποστ που έλεγα για όλους τους γιατρούς που συμβουλεύτηκα διάφορα, ή και για πολύ καλά λόγια για H*C κανείς να μου βάζει χέρι, ξαφνικά όταν ήρθε η M**C στο προσκήνιο είδαμε όλοι τι έγινε. Η εκπρόσωπος της κλινικής πόσταρε διαρκώς, πελάτες που είχαν εξαφανιστεί επέστρεψαν να λένε καλά λόγια για την κλινική, άλλοι τρομοκράτησαν πελάτες του Γε***ίου και εμμέσως υπονόμευσαν την δουλειά του, γενικά ένα πολύ περίεργο παζλ που όμως όσοι εδώ έχουν μυαλό μπορού να το λύσουν πολύ γρήγορα και εύκολα. Δεν είδα να μπανάρεις άλλα άτομα για σοβαρότερο σκοπό, και έρχεσαι και κατηγορείς εμένα, το ξαναλέω χωρίς αποδείξεις. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η σωστή διαχείριση είναι να δώσεις warning, δίχως κάν μια τέτοια κίνηση επέβαλες ποινές.
Την εικόνα που μου λές ότι περνούσα την κατανοώ, εάν επηρέασα κάποιους αρνητικά ζητώ συγγνώμη, και σέβομαι και εσένα και το φόρουμ και τους χρήστες και τους κανόνες. Όμως νοιώθω αδικημένος γιατί όπως είπες, ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΟΝ Γε***ίου. ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αυτό δεν ήταν δημοκρατικό προς ένα χρήστη που δεν έχει δώσει δικαιώματα καιρό τώρα.
Ώστε θέλεις αποδείξεις αγαπητέ; Να σου παραθέσω λοιπόν αυτούσιο ένα σου PM:
Παράθεση
Τελικά φίλε μου έκλεισες με H*C διάβασα ε? Δεν είχες μιλήσει με τον Γε***ίου? Πάντως στην θέση σου θα το σκεφτόμουν διπλά, η H*C έχει αποδυναμωθεί πολύ, έχασε τον καλύτερη της γιατρό, ο νέος εκεί ειναι πολύ νέος και άπειρος και οι καλύτεροι τεχνικοί έχουν φύγει. Άσε που ειναι και φτηνότερος ο Μιχάλης εκτός απο καλύτερος.
Μήπως θέλεις να σου κάνω παράθεση ΟΛΑ σου τα PMs που συνεχώς αναφέρεις σε μέλη που σκέφτονται να πάνε για μεταμόσχευση "να στείλουν email στον Γε***ίου και να πουν ότι μίλησαν με εσένα", ότι είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (συμπέρασμα που κατέληξες χωρίς να δοκιμάσεις καν τον γιατρό ΕΣΥ προσωπικά);
Μήπως το pm σου που λες στον vinnie1978 να "
δώσει πόνο στον Μάχο
;"
Γιατί, επειδή σας έθιξε τον γιατρό με κάτι που είχε απορία;
Άντε μπράβο που θα θιχτείς και από πάνω. Να πεις στον γιατρό σου ότι
το φορουμ δουλεύει για τα μέλη του και όχι για τον ίδιο
.
Και δεν σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί, μπορείς να φύγεις και να γίνεις moderator στο μελλοντικό site το γιατρού.
Παράθεση από: xDante στις Ιανουάριος 28, 2012, 02:50:06 πμ
)
[...]
Πόσο δίκιο έχεις...
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)
kizcos
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: III - IV --> ?? (και αντίστροφα ο χρόνος μετράει)
«
Απάντηση #161 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 10:53:39 μμ »
Άκη ζωγράφισες!!!!
Καταγράφηκε
24/01/2012, 2531 grafts strip H*C
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3779.0.html
Μάχος
Full Member
«
Απάντηση #162 στις:
Ιανουάριος 28, 2012, 11:59:32 μμ »
Παράθεση από: kizcos στις Ιανουάριος 28, 2012, 10:53:39 μμ
Άκη ζωγράφισες!!!!
το λιγότερο.
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.120.html
icesensei
Jr. Member
«
Απάντηση #163 στις:
Ιανουάριος 29, 2012, 12:29:24 πμ »
Παράθεση από: Άκης στις Ιανουάριος 28, 2012, 08:18:31 μμ
Επειδή όμως με απείλησε με μηνύσεις , δεν νομίζω ότι θα τον δεχτώ εδώ.
Δεν πιστεύω τελικά ότι η μη εκπροσώπηση φτάνει πια για τόσο σημαντικα ζήτηματα (μηνύσεις, hype) .
Ειδικά βασει των τελευταίων δεδομένων που προέκυψαν από τον admin,
προτείνω ριζικές λύσεις είτε άμεσα είτε στα υπόψιν και για όσο χρειαστεί :
1)κλείδωμα όλων των συγκεκριμ. θεμάτων μεταμόσχευσης από εποχής vinnie που έγινε η ζημιά,αλλά και αυτού του θέματος κλπ.
2)ούτε αστεράκια ούτε αναφορές , καθολίκo edit με -------- του συγκ. ονοματος /κλινικής
να αποκλειστεί με κάθε τροπο η γκρίζα διαφήμιση όλων των κλινικών
και η αναφορά του συγκ. ονοματος /κλινικής σε PMs
Όσοι έχουν ανοίξει θέματα να δείξουν κατανόηση επειιδή ακριβώς τό θέμα άγγιξε (και αγγίζει
) προσωπικά στοιχεία μελών
με σκοπό την υποβολή μηνύσεων
.
ΥΓ Συμφωνώ μετη τοποθέτηση του xDante για όλες τις κλινικές.
John 8:11 V-PMA-2S
NAS: From now on sin no more.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2012, 01:39:44 πμ από icesensei
»
Καταγράφηκε
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html
danceworld_2001
Full Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #164 στις:
Ιανουάριος 29, 2012, 05:04:14 πμ »
Θα σου απαντησω αυριο γιατι ειναι καπως αργα τωρα φιλε μου Ακη. Αναφορικα με τα pm που λες, αυτο ειναι προς τον kizco που τελικα τον ρωτησα τι εκανε μιας και αυτος μονος του με ειχε ρωτησει την γνωμη του. Αρκετοι χρηστες εδω μου εστειλαν απο μονοι τους pm για τους δωσω το email του Γε***ίου. Σε οσουσ εχω μιλησει παραθετω προσωπικεσ μου εκτιμησεισ. Οσο για το πμ με Μαχο και φυσικα θα του πω ετσι οταν τον εβαλε στη θεση του ο vinnie αφου του ξεσκισε την ψυχολογια με τα υπονοουνα του. Μηπωσ να παραθεσω το πμ του ΜΑχου που ηθελε να με παρει τηλ για με διαφωτισει να μαθω τι παιζει; Τι να πας πουν τα pm? Λες και δεν ξερω οτι ο admin μπορει να τα δει, αμα ειχα να κρυψω κατι δεν θα εστελνα pm. Ουσιαστικα ομως εσυ προδοθηκες δειχνοντασ πως το φορουμ δεν παρεχει ιδιωτικοτητα στους χρηστες. Θες να χοντρυνει και αλλο μιας και το χοντρενεις εσυ; Τοτε να παραθεσω με αποδειξεις τα εγκληματικα ψεματα κυπριακης κλινικης προς εμενα και αλλους πολλους εδω μεσα με σκοπο μονο να παρουν προκαταβολη. Συνεχισε να λες τα δικα σου οτι προωθω τον γιατρο. Το μονο που προωθω ειναι την ασχημη αληθεια για να μην την πατησουν και αλλοι, δεν μπορουμε να σβηνουμε οτι μας αρεσει και να αφηνουμε οτι μας συμφερει. Να ξερεις πως οσα πμ εχω στειλει ειναι κυριως απαντησεις σε ατομα που με ρωτησαν πρωτοι κατι. Δεν το ηξερα οτι απογορευεται και αυτο. Εγω πιστευω οτι οτι ο Γε***ίου ειναι ο καλυτερος, με ρωταει ενας χρηστης, του απαντω. Προσωπικη εκτιμηση μετα απο συζητηση με πελατες του και αρκετο διαβασμα. Αυτον ζητησα και απο H*C να με εγχειρησει οταν θα πηγαινα. Δεν εχω το δικαιωμα να το πιστευω και να το λεω σε προσωπικες μου συζητησεις; Εβαλα καμια αφισα στο φορουμ; Δεν εχω να πω κατι στον γιατρο μου γιατι απλα δεν ειναι γιατρος μου, υποψηφιος πελατης ειμαι που ακομη δεν εχει καταληξει. Για του λογου το αληθες μιλα με τον ΦΙουρη της H*C, τγν δευτερα αυτη εχουμε κλεισει ραντεβου για συζητηση για αποριες μου και παραπονα μου. Πηρες 2 pm, εκανες ενα παζλ και ειπες οτι σε συμφερει διαμορφωντας πεποιθησεις. Εχω λαβει παλια αντιστοιχα πμ απο ατομα να μου λενε που να παω, πχ H*C και χωρις να ειναι πελατες τους ουκ ολιγα. Εχω λαβει και χειροτερα. Προσπαθεις με το κολαζ σου να βρεις εναν αποδιοπομπαιο τραγο ομως χανεις το βαθυτερο νοημα. Ολοι εδω εχουν καταλαβει ποιος προωθει ποιον, ποιος φιλτραρει τι και τι βρωμικο παιχνιδι παιζεται.
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
9