Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
19
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations (Αναγνώστηκε 10571 φορές)
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
«
Απάντηση #30 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 09:34:20 πμ »
Αυτοί σου οι ενδοιασμοί με έχουν απασχολήσει εξίσου, κυρίως το θέμα shockloss μια και μερικά μαλλιά έχουν υποστοί minaturization και κρατώνται οριακά απο τα φάρμακα. Σίγουρα ορισμένες τρίχες έχουν αδυνατίσει, βέβαια το είπα και στο σχετικό ποστ, η φωτογράφιση που βλέπεις ειναι η χειρότερη δυνατή για να υπερτονίσει τις προβληματικές περιοχές. Στο ποστ της υπογραφής μου πχ με λουσμένο μαλλί και νορμαλ φωτισμό, θα δεις μια απείρως καλύτερη εικόνα. Στην φωτογράφιση εκείνη ειμαι κοντοκουρεμένος, το μαλλί άλουστο και λαδωμένο πολύ 3 μέρες και όταν γίνεται αυτό κολλάνε οι τρίχες μεταξύ τους και δίνουν χειρότερη εικόνα, και επίσης έχω έντονο φως στο μπάνιο και παράλληλα έχω φλας στην κάμερα. Και εγώ το έχω σκεφτεί λοιπόν να περιμένω μερικά χρόνια ακόμη να δω αν η για την ώρα σταθεροποιημένη τριχόπτωση θα παγειωθεί και να δω τι τελικό norwood θα διαμορφώσω (πάντα με την προυπόθεση χρήσης φίνας γιατι αποκλείω την διακοπή της όσο δεν έχω παρενέργειες είτε τώρα ακόμη περισσότερο όμως μετά απο μια μεταμόσχευση) και ανάλογα να αποφασίσω.
Οπότε εσύ πιστεύεις οτι δεν ειμαι ιδανικός υποψήφιος? Γιατί εγω είχα και την πεποίθηση παράλληλα πλυν του σοκλος οτι όταν έχεις αρκετά μαλλιά και προσθέσεις θα έχεις μεγάλη πυκνότητα και φυσικότητα.
Παράθεση από: skeptikistis στις Ιούλιος 05, 2011, 01:47:23 πμ
απο οσα εχω δει τα χειροτερα αποτελεσματα ειναι σε ατομα που εχουν μαλλι που εχει αραιωσει και η τριχα εχει αδυνατισει (σε παχος)
αυτος ο συνδυασμος (νομιζω εχεις και τα 2 απο τις φωτος στο θεμα σου) εινια κατα την δικη μου "εμπειρια" μεσα απο τα φορουμς recipe for disaster γιατι εχει δυσκολιες τις παρακατω.
1. Μεγαλος κινδυνος shockloss, εκθετικα μεταλυτερος σε σχεση με τους υπολοιπους
2. πολυ δυσκολο να ¨δεσει η Hairline" με το υπολοιπο γιατι θα σου φυτεψουν χοντρες τριχες μπροστα και θα φαινεται η διαφορα με τις πιο πισω.
3. Εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να προχωρησει η φαλακρα παρα τη φινα, οποτε θες πιο συντηρητικη προσεγγιση απο μεταμοσχευση οταν εισαι 2ν.
Αυτα, φιλικα
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #31 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 08:07:24 μμ »
Η αποψη μου ειναι οτι με ενα καταλληλο χτενισμα εισαι αυτη τη στιγμη "full head of hair" κατι το οποιο δεν αξιζει το ρισκο του shockloss. Το hairgreed ειναι ωραιο, αλλα το οτι οι φωτος σου ειναι οι "χειροτερες δυνατες" δεν λεει κατι. Το γεγονος εινια 1 ειτε οι φωτος ειναι οι καλυτερες ειτε οι χειροτερες.
Εχεις miniaturized hairs και αυτο ειναι γεγονος, γιατι επανηλθαν με τη φινα
. Αν τις πειραξεις και παθεις ενα shockloss (εισαι πιο prone να το παθεις επειδη ειναι miniaturized ηδη) θα εχεις καταληξει να βαλεις 3.500 μοσχευματα και να παρεις το αποτελεσμα των "1000" (οι 2.500 θα πανε να καλυψουν το shockloss). Αυτο εχει συμβει συχνα το εχω δει σε φωτος.
Οποτε για εμενα δεδομενου οτι το μαλλι σου ειναι μια χαρα (ποσο χρονων εισαι) δεν αξιζει να το πειραξεις.
Αυτα φιλικα δε στα λεω για να σε πω ραφλα.
Καταγράφηκε
marmaromenos
Jr. Member
Norwood: NW 6
«
Απάντηση #32 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 09:38:11 μμ »
Τον Μάιο πήγα στον Bisanga για consultation και ειδα τον stephen.(Είναι αυτός που σου έστειλε το email).έχει βάλει 8000 grafts στο κεφάλι του με fue από κεφάλι και γέννια.Εξαιρετική δουλειά.Σχεδον ξυρισμένο το κεφάλι του και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #33 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 09:57:45 μμ »
@ marmaromenos: σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφόρηση, εσύ τελικά τι έκανες ή σκοπεύεις να κάνεις? Πως σου φάνηκε ο Bisanga και το μαγαζάκι του?
@ skeptikistis: τα λεγόμενα σου με έχουν προβληματίσει πολύ, και κανείς απο τους επαγγελματίες δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο. Οκ για το crown έγινε μια συζήτηση για shockloss, αλλά αν υποθέσουμε οτι φτιάξω μόνο κροτάφους που έχω μεγάλες κενές περιοχές, ιδίως την δυσαρμονία του δεξιού κροτάφου, εκεί γιατί να έχω πρόβλημα? Δεν θα μπούν αρκετά μαλλιά νεα ανάμεσα στα υπάρχοντα. Εκεί ειμαι περίπου σε επίπεδο Πάνου, αυτός δεν είχε κάποιο τέτοιο θέμα. Τι περιπτώσεις έχει δει? Έχεις μήπως παραπομπές να διαβάσω λίγο και εγώ?
Ας μου πούν και την γνώμη τους τα άτομα που ήδη έχουν κάνει μεταμόσχευση.
Καταγράφηκε
Τα αποτελέσματα μου:
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #34 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 10:03:37 μμ »
Κανεις απο τους επαγγελματιες δε θα σου πει ποτε τιποτα, θα σου πουνε οτι το ρισκο ειναι μηδενικο κτλ.
Γενικα
ολοι
οι επαγγελματιες εχουν αποτυχημενες επεμβασεις. Αυτες γενικως γινονται με τον εναν η τον αλλο τροπο λιγοτερο γνωστες. Δεν εχω κατι συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη υποψιν μου να σου πω (δεν κραταω links) αλλα εχω δει διαφορα στο HLH, HLT και το lookgood. Η αποφαση σου φυσικα ειναι δικη σου και σεβαστη, αλλα σου ξαναλεω το ρισκο δεν αξιζει δεδομενου οτι εχεις καλο μαλλι. Και η ασυμμετρια του δεξιου κροταφου κανεις δε τη προσεχει εκτος απο εσενα.
Καταγράφηκε
elmajiko
Απλό μέλος
Norwood: nw3
«
Απάντηση #35 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 10:38:10 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιούνιος 17, 2011, 10:28:03 πμ
Παύλο μου έδειξαν πολλές φωτογραφίες απο ασθενείς και πραγματικά το αποτέλεσμα έδειχνε τέλειο αναφορικά με τις ουλές. Και ο Μάχος εδώ φαίνεται πολυ οκ. Αυτό με τον κύπριο κουρέα και τις ουλές δεν το πολυπιστεύω, το συζήτησα με τον άνθρωπο και μου είπε πως ειναι βλακείες, και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη ειναι η άποψη ενός τυχάρπαστου. Βέβαια κρατάω και μια πισινή, όμως σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως η δουλειά τους στο θέμα αυτό δείχνει καλή, ίσως οχι η τελειότερη του κόσμου. Σε γενικές γραμμές κάτω απο σκάλα 2 ποτέ δεν κουρεύομαι, και σε τέτοιο μήκος δεν φαίνεται με τίποτα η ουλή.
Παράθεση από: pavlos στις Ιούνιος 16, 2011, 10:04:08 μμ
Αν μπορεσουν να σου εξασφαλησουν πως με τετοιο κουρεμα δεν θα φαινεται τιποτα στα πλαγια και πισω απο την ουλη strip τοτε στην θεση σου θα εκανα ασυζητητη strip.
Εγω προσωπικα και απο ενα κειμενο που εγραψε ενας κομμωτης εδω στο forum απο την Κυπρο οτι φαινεται η strip στην H*C την φοβαμαι πολυ
Μακαρι να ειναι ψεματα.
Επισης αφου εχεις σταματησει την τριχοπτωση με μια μεταμοσχευση καλη θα εισαι τελειως!!!!!
Καλη επιτυχια και ελπιζω να μας ενημερωνεις και να μην μας ξεχασεις
Κρατα μικρο καλαθι για την ουλη.
αν μετα το strip κουρευτεις 2η σκαλα πανω απο την ουλη τηλεφωνησε μου...
Ειμαι ο κουρεας που αναφερα την οντως πολυ καλη δουλεια της H*C στην επανεκφυση των μεταμοσχευμενων αλλα την ουλη που σε αλλες περιπτωσεις ειναι καλη(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ) σε αλλες υποφερτη(παραπανω φορες) και σε αλλες ΤΡΑΓΙΚΗ(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ)
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #36 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 11:43:28 μμ »
Συμφωνώ με αρκετά απο τα λεγόμενα σου. Απο πριν που ρώτησες, ειμαι 32. Το σκέφτομαι σοβαρά το όλο θέμα και είμαι σε αρκετούς ενδοιασμούς. Αν τελικά προβώ δεν θα ακουμπήσω crown για την ώρα, μόνο οι κρόταφοι με ενδιαφέρουν αλλά εκεί είμαι μπερδεμένος με το θέμα shockloss.
Παράθεση από: skeptikistis στις Ιούλιος 05, 2011, 10:03:37 μμ
Κανεις απο τους επαγγελματιες δε θα σου πει ποτε τιποτα, θα σου πουνε οτι το ρισκο ειναι μηδενικο κτλ.
Γενικα
ολοι
οι επαγγελματιες εχουν αποτυχημενες επεμβασεις. Αυτες γενικως γινονται με τον εναν η τον αλλο τροπο λιγοτερο γνωστες. Δεν εχω κατι συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη υποψιν μου να σου πω (δεν κραταω links) αλλα εχω δει διαφορα στο HLH, HLT και το lookgood. Η αποφαση σου φυσικα ειναι δικη σου και σεβαστη, αλλα σου ξαναλεω το ρισκο δεν αξιζει δεδομενου οτι εχεις καλο μαλλι. Και η ασυμμετρια του δεξιου κροταφου κανεις δε τη προσεχει εκτος απο εσενα.
Καταγράφηκε
Τα αποτελέσματα μου:
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #37 στις:
Ιούλιος 05, 2011, 11:47:03 μμ »
Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μου. Σε πιστεύω σε γενικές γραμμές με τις τωρινές σου τοποθετήσεις και σίγουρα πάντα υπάρχουν καλά αλλά και μέτρια αλλά και κακά αποτελέσματα. Τι να παίζει όμως ρόλο σε αυτή την διαφοροποίηση των ουλων?
Παράθεση από: elmajiko στις Ιούλιος 05, 2011, 10:38:10 μμ
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιούνιος 17, 2011, 10:28:03 πμ
Παύλο μου έδειξαν πολλές φωτογραφίες απο ασθενείς και πραγματικά το αποτέλεσμα έδειχνε τέλειο αναφορικά με τις ουλές. Και ο Μάχος εδώ φαίνεται πολυ οκ. Αυτό με τον κύπριο κουρέα και τις ουλές δεν το πολυπιστεύω, το συζήτησα με τον άνθρωπο και μου είπε πως ειναι βλακείες, και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη ειναι η άποψη ενός τυχάρπαστου. Βέβαια κρατάω και μια πισινή, όμως σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως η δουλειά τους στο θέμα αυτό δείχνει καλή, ίσως οχι η τελειότερη του κόσμου. Σε γενικές γραμμές κάτω απο σκάλα 2 ποτέ δεν κουρεύομαι, και σε τέτοιο μήκος δεν φαίνεται με τίποτα η ουλή.
Παράθεση από: pavlos στις Ιούνιος 16, 2011, 10:04:08 μμ
Αν μπορεσουν να σου εξασφαλησουν πως με τετοιο κουρεμα δεν θα φαινεται τιποτα στα πλαγια και πισω απο την ουλη strip τοτε στην θεση σου θα εκανα ασυζητητη strip.
Εγω προσωπικα και απο ενα κειμενο που εγραψε ενας κομμωτης εδω στο forum απο την Κυπρο οτι φαινεται η strip στην H*C την φοβαμαι πολυ
Μακαρι να ειναι ψεματα.
Επισης αφου εχεις σταματησει την τριχοπτωση με μια μεταμοσχευση καλη θα εισαι τελειως!!!!!
Καλη επιτυχια και ελπιζω να μας ενημερωνεις και να μην μας ξεχασεις
Κρατα μικρο καλαθι για την ουλη.
αν μετα το strip κουρευτεις 2η σκαλα πανω απο την ουλη τηλεφωνησε μου...
Ειμαι ο κουρεας που αναφερα την οντως πολυ καλη δουλεια της H*C στην επανεκφυση των μεταμοσχευμενων αλλα την ουλη που σε αλλες περιπτωσεις ειναι καλη(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ) σε αλλες υποφερτη(παραπανω φορες) και σε αλλες ΤΡΑΓΙΚΗ(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ)
Καταγράφηκε
Τα αποτελέσματα μου:
elmajiko
Απλό μέλος
Norwood: nw3
«
Απάντηση #38 στις:
Ιούλιος 06, 2011, 09:03:20 πμ »
Kαλημερα,
Το θεμα δεν ειναι αν με πιστευεις σε
γενικες γραμμες
αλλα να δεις την αληθεια.
Η H*C ειναι απο τις κορυφαιες στο ειδος και την προτεινω και εγω στους ενδιαφερομενους πελατες μου ως μονοδρομο στην νοτια Ευρωπη.
Παρ'ολα αυτα δεν παυει το strip να αφηνει ΟΥΛΗ που σε ενα κεφαλι ανεγγικτο αποτελει τροχοπεδη σε περαιτερω επιλογες κουρεματος.
Προσπαθησε να αποταμιευσεις μερικα χρηματα παραπανω και να κανεις FUE στην H*C ή στον BISANGA απο Ευρωπη.
Το strip γενικα ειναι οπως η ριψη νομισματος....κορωνα ή γραμμα. Στη
ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ
των περιπτωσεων μετα την παρελευση
18μηνου
θα μπορεις να κουρευτεις πανω την ουλη χωρις να φαινεται με 3η σκαλα(12mm), αλλιως πανω απο 5η(20mm) για να αποκρυπτεται.
Με fue θα εισαι καλυμμενος απο το πρωτο 5μηνο για κοψιμο 1η σκαλα(3mm) ή και χαμηλοτερης ακομα σε περιπτωση ξυρισματος του κεφαλιου.
Στην επομενη επισκεψη στο κουρεα σου ρωτα ποια σκαλα χρησιμοποει τωρα και βγαλε τα συμπερασματα σου!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2011, 09:41:13 μμ από elmajiko
»
Καταγράφηκε
marmaromenos
Jr. Member
Norwood: NW 6
«
Απάντηση #39 στις:
Ιούλιος 06, 2011, 04:46:29 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Ιούλιος 05, 2011, 09:57:45 μμ
@ marmaromenos: σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφόρηση, εσύ τελικά τι έκανες ή σκοπεύεις να κάνεις? Πως σου φάνηκε ο Bisanga και το μαγαζάκι
Ύστερα από πολύ ψάξιμο (είδα και τον χασσον στην Ρωμη) εκλεισα για 7 και 8 Νοεμβριου με τον μπισανγκα.
Λόγω προηγούμενης επέμβασης η δότρια μου είναι πολύ περιορισμένη και έψαχνα κάποιον που θα βάζει και γέννια.
Δεν υπάρχουν πολλοί στην Ευρώπη,ο Μπισάνγκα είναι πολύ προσεκτικός,χρησιμοποιει πολυ μικρα punch και του αρέσει να προχωράει σιγά σιγά.
Ο Μwamba που είναι και αυτός στο Βέλγιο είναι πιο ακριβός και χρησιμοποιεί πολύ μεγάλα εργαλεία οπότε τα σημάδια είναι αναπόφευκτα.
Γνώμη μου πάντως αν δεν βαριέσαι το ταξίδι διάλεξε έναν από τους καλύτερους στην Αμερική γιατί λόγω αντιστοιχίας νομίσματος σε συμφέρει.Αν θέλεις ευρώπη δες και τον ισπανο jose lorenzo (injerto capilar) έχει πολύ καλά αποτελέσματα, δεν τον γνωρίζω από τα Φορουμ- ο χασσον μου τον προτεινε ως τον καλύτερο στην fue για να μου αφαιρέσει και να επανατοποθετησει τα plugs που έχω από προηγούμενη επέμβαση
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2011, 06:23:58 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #40 στις:
Ιούλιος 10, 2011, 12:41:00 πμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Ιούλιος 05, 2011, 01:47:23 πμ
απο οσα εχω δει τα χειροτερα αποτελεσματα ειναι σε ατομα που εχουν μαλλι που εχει αραιωσει και η τριχα εχει αδυνατισει (σε παχος)
αυτος ο συνδυασμος (νομιζω εχεις και τα 2 απο τις φωτος στο θεμα σου) εινια κατα την δικη μου "εμπειρια" μεσα απο τα φορουμς recipe for disaster γιατι εχει δυσκολιες τις παρακατω.
1. Μεγαλος κινδυνος shockloss, εκθετικα μεταλυτερος σε σχεση με τους υπολοιπους
2. πολυ δυσκολο να ¨δεσει η Hairline" με το υπολοιπο γιατι θα σου φυτεψουν χοντρες τριχες μπροστα και θα φαινεται η διαφορα με τις πιο πισω.
3. Εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να προχωρησει η φαλακρα παρα τη φινα, οποτε θες πιο συντηρητικη προσεγγιση απο μεταμοσχευση οταν εισαι 2ν.
Αυτα, φιλικα
δηλαδη εγω που εχω diffuse thinner που ξεκιναει απο την κορυφη και προχωραει προς την χερλαιν πρεπει να περιμενω μεχρι να μου πεσουν ολα τα μαλλια για να κανω καλη μεταμοσχευση ?
Καταγράφηκε
τριχες....
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #41 στις:
Ιούλιος 10, 2011, 01:22:02 πμ »
δεν ειπα καπου κατι τετοιο.
Δεν εισαι ομως σε καμμια περιπτωση καλος υποψηφιος, ουτε θα γινεις μαλλον.
Το να περιμενεις να πας nw7 δε θα σε κανει καλυτερο υποψηφιο
Καταγράφηκε
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #42 στις:
Ιούλιος 10, 2011, 05:54:45 πμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Ιούλιος 10, 2011, 01:22:02 πμ
δεν ειπα καπου κατι τετοιο.
Δεν εισαι ομως σε καμμια περιπτωση καλος υποψηφιος, ουτε θα γινεις μαλλον.
Το να περιμενεις να πας nw7 δε θα σε κανει καλυτερο υποψηφιο
Ποιοι ειναι καλοι υποψηφιοι ?
Καταγράφηκε
τριχες....
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
«
Απάντηση #43 στις:
Ιούλιος 11, 2011, 03:09:28 μμ »
Οι 6 της oceanic που είναι μαζί μου στο Lost...
Νομίζω οτι το καλύτερο για υποψήφιοι είναι το pattern 2 και το pattern 5.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 11, 2011, 03:12:34 μμ από LOK
»
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #44 στις:
Ιούλιος 11, 2011, 04:22:22 μμ »
Αμα γνωρίσω τον JACOB θα ειμαι οκ για μεταμόσχα?
Καταγράφηκε
Τα αποτελέσματα μου:
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[