Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
17
18
[
19
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations (Αναγνώστηκε 10571 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
«
Απάντηση #270 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 02:43:50 μμ »
Παράθεση από: hair_dreamer στις Φεβρουάριος 10, 2012, 02:05:48 μμ
βγει μια αγωγη που εκτος απο διατηρηση θα προσφερει και μια ικανοποιητικη επανεκφυση,που κατα την γνωμη μου η στιγμη αυτη δεν θα αργησει και ιδιαιτερα καθως ηδη ειναι στα σκαρια με ενθαρυντικα αποτελεσματα σε σχεση με τα υπαρχοντα.
ξερεις κατι παραπανω φιλε ??για ποια θεραπεια που ειναι στα σκαρια λες???
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
hair_dreamer
Jr. Member
«
Απάντηση #271 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 08:46:05 μμ »
Παράθεση από: MANKAR στις Φεβρουάριος 10, 2012, 02:43:50 μμ
ξερεις κατι παραπανω φιλε ??για ποια θεραπεια που ειναι στα σκαρια λες???
Mακαρι να ξερα κατι παραπανω απο οτι ολοι μας.Στην histogen αναφερομαι και στα trial που πραγματοποιει στην Ασια και απ οτι εχω ακουσει εχουν ενθαρυντικα αποτελεσμα και το 2015 αν δεν εχουμε μια καλη λυση,σιγουρα πιστευω πως θα χουμε ενα καλο οπλο ακομα στην φαρετρα μας,μιας απ οτι λεν και οι ιδιοι θα κυκλοφορησει το προιον στην Ασια.Αλλα ακομα και απο κει να μην προελθει μια καλη λυση υπαρχουν και αλλοι ελπιδοφοροι τομεις για το μελλον οπως ειναι τα βλαστοκυτταρα,η κλωνοποιηση θυλακων οπως επισης και διαφορες τυχαιες ανακαλυψεις απο αλλους τομεις οπως η αστρεσσινη.Που θα παει λιγο λιγο ολο και κατι γινεται,σκεψου ποσα λιγα μετρα ειχαμε πριν δεκα χρονια..
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #272 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 11:02:37 μμ »
Παράθεση από: hair_dreamer στις Φεβρουάριος 10, 2012, 08:46:05 μμ
Mακαρι να ξερα κατι παραπανω απο οτι ολοι μας.Στην histogen αναφερομαι και στα trial που πραγματοποιει στην Ασια και απ οτι εχω ακουσει εχουν ενθαρυντικα αποτελεσμα και το 2015 αν δεν εχουμε μια καλη λυση,σιγουρα πιστευω πως θα χουμε ενα καλο οπλο ακομα στην φαρετρα μας,μιας απ οτι λεν και οι ιδιοι θα κυκλοφορησει το προιον στην Ασια.Αλλα ακομα και απο κει να μην προελθει μια καλη λυση υπαρχουν και αλλοι ελπιδοφοροι τομεις για το μελλον οπως ειναι τα βλαστοκυτταρα,η κλωνοποιηση θυλακων οπως επισης και διαφορες τυχαιες ανακαλυψεις απο αλλους τομεις οπως η αστρεσσινη.Που θα παει λιγο λιγο ολο και κατι γινεται,σκεψου ποσα λιγα μετρα ειχαμε πριν δεκα χρονια..
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλαρακο , οντως πριν 10-15 χρονια υπηρχε πολυ στασιμοτητα πανω στην τριχοπτωση εως μηδενικη , τα τελευταια χρονια κατι παει να γινει σιγουρα υπαρχει μεγαλητερη κινητικοτητα .Βεβαια τωρα με το ιντερνετ που υπαρχει και ανταλαγη αποψεων και πειραματισμος πρ'ι'οντων ειναι περισσοτερο ευκολο!!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #273 στις:
Μάρτιος 29, 2012, 03:50:41 μμ »
Η θεραπεία μου πάει ανέλπιστα καλά, και παρότι εδώ και 4 μήνες δεν έχω αλλάξει κάτι αποτι αναγράφω στην υπογραφή μου, μετά την διακοπή της airol απο Δεκέμβρη 2011, εδώ και 1μιση μήνα έχω φουντώσει για τα καλά. Προφανώς σχετίζεται με κύκλους της τριχόπτωσης. Εχθές μίλησα και με τον Dr.Μιχαλη και τον ενημέρωσα πως δεν θα μπορέσω να κάνω την επέμβαση αρχές Σεπτέμβρη όπως υπολόγιζα λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, θα την μεταθέσω μέχρι νεοτέρας για τέλη του 2012, πάντα σε συνάρτηση με την κρίση και την κατάσταση του μαλλιού. Η διαρκής κατηφόρα έχει πάρει ενα φρένο εδώ και 2-3 μήνες και παρατηρώ ικανοποιητική βελτίωση, και το ξαναλέω, δίχως να έχω αλλάξει κάτι στην θεραπεία, προφανώς εποχικό ειναι.
Πάνω σε αυτό είχα μια ερμηνεία και απο τον γιατρό. Μου είπε οτι εκτός απο την εποχικότητα της τριχόπτωσης, στην διάρκεια της ζωής μας περνάει και φάσεις που σχετίζονται με την λέξη κύματα. Δηλαδή πχ μπορεί σκάσει ενα τσουνάπι στα 31 μου και παρότι κάνω θεραπεία, να έχω απώλειες. Μετά αυτό υποχωρεί, ηρεμεί, μετά απο κάποια χρόνια μπορεί να σκάσει ξανά νεο κύμα, μου το είπε κάπως μπερδεμένο αλλά σε γενικές γραμμές, εκτός απο τις εποχές του χρόνου που έχουμε τριχόπτωση αυξημένη, την ηλικία, τα ανδρογόνα, τους κύκλους ζωης της τρίχας κτλ, υπάρχουν και φάσεις που μέσα στα χρόνια σκάνε σαν κύματα.
Τέλος, μου μετέφερε και μια αξιόλογη είδηση, πως είχε προσωπική συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Hasson στα πλαίσια ενός event στην Ισπανία. Ανταλλαξαν πολλές απόψεις και ειδήσεις γύρω απο τα φλέγοντα ζητήματα, το ολο θέμα έχει καλυφθεί σε ρεπορτάζ απο Ισπανικό φόρουμ, κάπου υπάρχει link και θα το βρώ να σας το παραθέσω, λέτε να έχουμε καμία στρατηγική συμμαχία?
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #274 στις:
Μάρτιος 29, 2012, 04:39:15 μμ »
Παράθεση από: danceworld_2001 στις Μάρτιος 29, 2012, 03:50:41 μμ
Τέλος, μου μετέφερε και μια αξιόλογη είδηση, πως είχε προσωπική συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Hasson στα πλαίσια ενός event στην Ισπανία. Ανταλλαξαν πολλές απόψεις και ειδήσεις γύρω απο τα φλέγοντα ζητήματα, το ολο θέμα έχει καλυφθεί σε ρεπορτάζ απο Ισπανικό φόρουμ, κάπου υπάρχει link και θα το βρώ να σας το παραθέσω, λέτε να έχουμε καμία στρατηγική συμμαχία?
Ξεκάθαρα.Ελπίζω να μην έχουν καμμία απολύτως συνεργασία.Γιατί αν ο δρ Μιχάλης ενστερνιστεί τις απόψεις του Hasson για τις τιμές αλλά και για την υποβάθμιση της fue τότε η μεταμόσχευση για μας θα είναι ένα μακρινό όνειρο.Και λέω για μας που θέλουμε ένα καλό αποδεδειγμένα γιατρό και να μην τρέχουμε στην άλλη άκρη της γης.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
«
Απάντηση #275 στις:
Μάρτιος 29, 2012, 04:41:35 μμ »
Με είχε διαβεβαιώσει και παλαιότερα πως στο θέμα ανταγωνιστικότατων τιμών και προσωπικής μεγάλης συμμετοχής στην επέμβαση δεν τίθεται αμφισβήτηση. Όσο για fue και strip δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει την μια ή την άλλη, μάλλον το αντίθετο κόβω, να αρχίζει δηλαδή ο Hasson fue.
Παράθεση από: Adriano στις Μάρτιος 29, 2012, 04:39:15 μμ
Ξεκάθαρα.Ελπίζω να μην έχουν καμμία απολύτως συνεργασία.Γιατί αν ο δρ Μιχάλης ενστερνιστεί τις απόψεις του Hasson για τις τιμές αλλά και για την υποβάθμιση της fue τότε η μεταμόσχευση για μας θα είναι ένα μακρινό όνειρο.Και λέω για μας που θέλουμε ένα καλό αποδεδειγμένα γιατρό και να μην τρέχουμε στην άλλη άκρη της γης.
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #276 στις:
Μάρτιος 29, 2012, 04:45:57 μμ »
Μακάρι.Και ελπίζω να βάλουν μυαλό σύντομα όλοι τους και να πιάσουν τον παλμό της αγοράς.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
17
18
[