Αποστολέας Θέμα: replicel - νομιζω καλα νεα  (Αναγνώστηκε 16905 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xaris12

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: replicel - νομιζω καλα νεα
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 10, 2011, 01:02:13 μμ »
Αρα αφου δεν χρειαζεται να περασει τις φασεις του FDA,αν τον μαρτιο ανακοινωσουν πως εχουν αποτελεσματα(και δεν μπορω να πιστεψω πωσ μπηκαν στην διαδικασια των δοκιμων χωρισ να εχουν σοβαρες ενδοιξεις για την αποτελεσματικοτητα της θεραπειασ...)στο επομενο διαστημα θα πρεπει να καθορισουν τισ δοσολογιες,και αν σε αυτο διαστημα(λογικα 2 χρονια) δεν σκασει καμια χοντρη παρενεργεια,θα προσπαθησουν να βγουν στην αγορα πρωτοι.Οπου πρωτοι σημαινει και τρελο χαρτι......

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI&feature
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 10, 2011, 03:49:30 μμ »
Χαρη πολυ αισιοδοξο σε βρισκω!
Substance Hunter and Explorer

Αποσυνδεδεμένος xaris12

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 10, 2011, 11:41:16 μμ »
Δεν μπορεις να κανεισ κατι αλλο απο το να εισαι αισιοδοξος..(και μονο αυτο,καμια φορα βοηθαει..)οσο για την replicel,απλα θεωρω πως ΑΝ οντως βρουνε κατι,θα προσπαθησουν να βγουν οσο πιο γρηγορα στην αγορα,γιατι σαν πρωτοι θα παρουν και ολη την πιτα μονοι τουσ,μεχρι να βγει και καποιοσ αλλος.και δεν θα το κανουν για μενα και για σενα,αλλα καθαρα για την τσεπη τους.Τωρα να σου πω την καθαρη μου αληθεια,περισσοτερο ελπιζω στην astressin-b,παρα στην replicel.

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 12:11:10 πμ »
Το ξερετε οτι η replicel ηδη εχει κανει δοκιμες σε ποντικια και αναφερουν αποτελεσματικοτητα 50%.Τωρα ακριβως τι εννοουν δεν ξερω. :chinscratch Παντως εαν εχουν αποδοση 20% σε αυτους που εκαναν δοκιμες τον Αυγουστο τοτε η λυση δεν θα αργησει παρα πολυ....ελπιζω

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 02:24:20 πμ »
Παραμυθια και παλι παραμυθια...ολα αυτα ειναι στημενα για να δινουν ελπιδες οτι κατι κατι καλο θα σκασει αλλα μεχρι τοτε πρεπει να διατηρησουμε αυτα που ηδη εχουμε με φυσικα τι αλλο;;; propecia kai minox με την προφαση πως αυτες οι θεραπειες δεν απευθυνονται σε μεγαλα norwood....τυχαιο ;;;;δεν νομιζω...οποτε merck μην ανησυχεις εμεις θα σε ταιζουμε σαν ζωα για πολλα χρονια ακομα...εγω ηδη 10..και τον εχω πλεον μονο για κατουρημα..πως σας φαινεται;;;οχι και τοσο αισιοδοξο εεεε;;;
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 11:06:06 πμ »
Για ποσο ακομα πιστευεις οτι η μερκ θα τα κονομαει χοντρα χοντρα?Και τα ζωα καποια στιγμη ξυπνουν...Τον Μαρτιο που θα γινει και η επισημη ανακοινωση απο την replicel αναμενω την επιβεβαιωση σου.Αληθεια βαζεις τα μαλλια πιο πανω απο το πουλι σου?

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 01:14:50 μμ »
Yπαρχει καποιος που υποστηριζει οτι κανει hair  multiplication, υποσχεται 90% donor regeneration, υπαρχει ενα τρελο debate γιαυτον και για τη τεχνικη που προσφερει στα ξενα φορουμς , αυτος παντως ανελαβε τον Wesley Sneijder

η τιμες του ειναι για 1400-1600 grafts 8,800 Euros.

http://www.hasci.com/homepage.aspx
finasteride 1mg eod
spectral dnc-n (πρωι)
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg eod
ΩMEGA-3

Αποσυνδεδεμένος xaris12

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 02:38:02 μμ »
Hairlosscursed μιλαμε για 2 φαρμακα,απο τα οποια το ενα  εχει κυκλοφορει 30 χρονια και το αλλο 20...ποσο ακομα θα μεινουμε σε αυτα??ελεοσ... furious3  κοντοζυγωνει η ωρα τους...... 
Εκτοσ και αν πιστευεισ οτι απο τις
ADERANS
REPLICEL
HISTOGEN
FOLLICA
ή απο τα τοπικα RU85541,CBO301,ASC-J9
ή ακομα και απο την αστρεσινη,η την τεχνικη του gho δεν θα δουλεψει τιποτα,η εστω οτι δεν θα δωσει τα ιδια αποτελεσματα με αυτα της φιναστεριδησ,με λιγοτερα sides....Και δεν μπορω να πιστεψω πωσ ολοι αυτoi δουλευουν για την merc,γιατι μετα θα πρεπει να πιστεψω και τισ συνομοσιολογιεσ του Λιακοπουλου....ε,τωρα αμα δεν ''δουλεψει'' τιποτα απο τα παραπανω,τοτε τι να πω...???μαλλον θα εχεισ δικιο..

Αποσυνδεδεμένος geo.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 με έντονη αραίωση σε όλο το πάνω μέρος
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 04:18:41 μμ »
Yπαρχει καποιος που υποστηριζει οτι κανει hair  multiplication, υποσχεται 90% donor regeneration, υπαρχει ενα τρελο debate γιαυτον και για τη τεχνικη που προσφερει στα ξενα φορουμς , αυτος παντως ανελαβε τον Wesley Sneijder

η τιμες του ειναι για 1400-1600 grafts 8,800 Euros.

http://www.hasci.com/homepage.aspx

τα αποτελέσματα πάντως που έχει στις φωτογραφίες του είναι για γέλια. Μου θυμίζουν Ελληνικές κλινικές   :down :down
Regain 5 % με 3 proluton depot  ( x 2 / μερα )
airol cream ( x 2 / μερα)
Libroman 2 % ( χ 3 / βδομάδα )
T-GEL ( Χ 3 / βδομάδα )

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:08:49 πμ »
Τελικα η replicel λεει οτι θα περασει απο ολους τους οργανισμους πιστοποιησης οπως fda, Health Canada, European Medicines Agency.Τωρα για καλο ειναι αυτο :'(  Λενε οτι δεν προκειται να συνεχισουν εαν δεν εχουν regrowth...

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:17:46 πμ »
Εδω ειμαστε και θα τα δουμε...
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος nikosgf7

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:30:22 πμ »
Δυστυχως αλλη μια περιπτωση που ειχαμε εναποθεσει καποιες ελαχιστες ελπιδες να βρεθει η θεραπεια δειχνει να σβηνει :'( :'(Τσπ εγω παντως λογω των γνωστων κ χιλιοειπωμενων εδω μεσα συμφεροντων που υπαρχουν σε αυτο τον τομεα εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στην περαιτερω βελτιωση των μεταμ κ ιδιαιτερα με αυτα τα ρομποτακια που βγαινουν τωρα μηπως πεσει κ το κοστος λιγο.. :(

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Sr. Member
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:32:48 πμ »
Φίλε HAIRLOSSCURSED και εγώ συμφωνώ μαζί σου αναφορικά με το μέλλον των θεραπειών και των αποτελεσμάτων. Ωστόσο κάτι που είπες για κατούρημα κτλ θα ήθελα και εγώ και όλοι οι χρήστες φίνας εδώ μέσα να το σχολιάσεις μιας και είσαι πολύ μακροχρόνιος χρήστης. Υπονοείς σοβαρότατες παρενέργειες, εκτός αν κάνεις οξύμωρα σχήματα. Θα ήθελες να μας διαφωτίσεις τι θεραπείες κάνεις, πόσα χρόνια και τι sides είχες και έχεις? Μας καλύπτεις ώρες ώρες με μυστήριο όπως και με την HT σου που είπες πολλά παράπονα για τον Hasson αλλά δεν τεκμηρίωσες αναλυτικά πχ με φωτό κτλ κτλ!! Φιλικά λέω οτι λέω και αγωνιώ για τις απαντήσεις μιας και έχεις πολλά να μας πες όντας χρήστης 10 έτη.

Εδω ειμαστε και θα τα δουμε...
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:49:57 πμ »
Δυστυχως αλλη μια περιπτωση που ειχαμε εναποθεσει καποιες ελαχιστες ελπιδες να βρεθει η θεραπεια δειχνει να σβηνει :'( :'(Τσπ εγω παντως λογω των γνωστων κ χιλιοειπωμενων εδω μεσα συμφεροντων που υπαρχουν σε αυτο τον τομεα εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στην περαιτερω βελτιωση των μεταμ κ ιδιαιτερα με αυτα τα ρομποτακια που βγαινουν τωρα μηπως πεσει κ το κοστος λιγο.. :(

Δε σημαινει απαραιτητα οτι σβηνει...ειτε ειναι σιγουροι οτι εχουν βρει την λυση και θα περασουν απο τους διεθνης οργ.πιστοπ. ωστε να μπορουν να πουλησουν την τεχνολογια παντου ειτε τα αρπαζουν απο τη μερκ ;D Τον Μαρτιο να μαστε καλα, θα ξερουμε προς τα που παει το πραγμα.
Παντως και η follica αυτη που βζει κρεμα λιθιου και κατι τετοια παει για τη φαση 3 οποτε αναμενουμε και απο κει...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2011, 12:54:23 πμ από kos1987 »

Αποσυνδεδεμένος nikosgf7

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:58:56 πμ »
φιλε Κωστα μακαρι να ξυπνησουμε αυριο το πρωι κ να μας πουν το βρηκαμε 8) αλλα εγω πιστευω οτι αργει :(.Τσπ παντως συγχαρητηρια που καθεσαι κ το ψαχνεις τοσο πολυ κ ενημερωνεις κ εμας εδω :)

Best Sites in Greece