Αποστολέας Θέμα: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....  (Αναγνώστηκε 68330 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος msc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
« Απάντηση #480 στις: Ιούνιος 05, 2010, 10:00:18 μμ »
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και  εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω

Αν μπορει καποιος που ξερει να απαντησει ευχαριστω

Δεν μπορώ να σου πω για τη φίνα, γιατί δεν παίρνω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ούτε στα 15 δεν είχα αυτό που περιγράφεις. Εντάξει όταν δεις αυτά που λες λογικό είναι να κάνεις σκέψεις και να θέλεις σεξ, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα στύση ποτέ έτσι χύμα στο δρόμο όταν έβλεπα ωραία πλάσματα. Δε θα ήταν και βολικό κιόλας.

Εγώ λέω χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς. Αυτά τα πράγματα είναι σαν χιονοστιβάδα, ξεκινάνε από μια σκέψη και γιγαντώνονται στο κεφάλι μας. Βρες μια κοπελίτσα να κάνεις test drive και αν δεις ότι δε δουλεύουν όλα ρολόι ρίξε και άλλο λίγο τη δόση ή σταμάτα την τελείως και πήγαινε τοπικά.

Ευχαριστω για τη συμβουλη σου τωρα αυτο που  πρεπει να κανω ειναι να αποβαλλω το αγχος που εχω αλλα δεν ειναι και ευκολο με ολα αυτα που εχω διαβασει

Και κατι ακομα πεσμενη λιμπιντος ειναι οταν δεν θες να κανεις σεξ η οταν δεν το  σκεφτεσαι ???

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #481 στις: Ιούνιος 05, 2010, 10:48:20 μμ »

Και κατι ακομα πεσμενη λιμπιντος ειναι οταν δεν θες να κανεις σεξ η οταν δεν το  σκεφτεσαι ???
[/quote]
οταν δεν θες να κανεις σεξ :sleep:
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #482 στις: Ιούνιος 06, 2010, 05:47:56 μμ »

[/quote]

Οταν δεν κάνει κουκου το πουλακι :D
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος msc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Ιούνιος 06, 2010, 05:59:26 μμ »

Οταν δεν κάνει κουκου το πουλακι :D
[/quote]

κουκου κουκου :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος st

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 2
« Απάντηση #484 στις: Ιούνιος 17, 2010, 02:23:50 μμ »
Παιδια καταρχην συγχαρητηρια για τις συμβουλες που δίνετε. Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Ετοιμαζομαι να κανω μεταμοσχευση αλλα απο οτι εχω καταλαβει θα πρεπει μετα να ακολουθησω τη λυση της φιναστεριδης. Μίλησα λοιπον με το παθολογο ο οποιος μου ειπε αν σκεφτομαι να αποκτησω παιδι αμεσα να μην το παρω  οπως επισης οτι δημιουργει πολλες φορες προβλημα στο συκωτι οπως και στο σεξουαλικο . Θα καλεσω και ουρολογο για το προστατη καθως και ορμονολογο για τις ορμονες. Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης μπορει να μου απαντησουν τα μελη που κανουν χρονια χρηση ποια ειναι η αποψη τους για το θεμα. Τελικά μπορουμε να παιρνουμε μεχρι 1 mg φιναστεριδης (ισως αυτο να εξαρταται και απο το καθε οργανισμο) και αν ναι μετα απο το διαστημα που το χρησιμοποιουν εχουμε καποια προβληματα?
Ευχαριστω προκαταβολικα...

Αποσυνδεδεμένος romario

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #485 στις: Ιούνιος 17, 2010, 04:51:14 μμ »
σταματη που θα την κανεις την μεταμοσχευση ελλαδα?? και με ποια μεθοδο?? πιστευω πως καλως σου τα πε ο παθολογος αλλα με 1mg fina δυσκολο να χεις προβλημα στο σικωτη εκτος κ αν εχεις προδιαθεση κ μενα αυτο μου ειχε πει..εξαλλου σκεψου  πως φαρμακα οπως αντιβιωτικα καρδιολογικα αλκοολ επηρεαζουν το συκωτι..οσο για τα περι πεσμενης λιμπιντο ειναι ενα θεμα που στον καθενα δρα διαφορετικα πιστευω..εγω ειχα στην αρχη της ληψης θεμα με τις πρωινες στυσεις αλλα τωρα ειμαι οκ...dont worry my friend!!!

Αποσυνδεδεμένος dhmos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: NW3
« Απάντηση #486 στις: Ιούλιος 01, 2010, 06:46:46 μμ »
Παιδια, καταρχην καλημερα σε ολους.
Ειμαι νεο μελος αλλα απο εξαμηνο περιπου παρακολουθω το φορουμ στο οποιο μου αρεσει η αντικειμενικη αντιμετωπηση της τριχοπτωσης.
Τωρα,
Οσον αφορα την φιναστεριδη, θα ηθελα να ρωτησω τους ειδημωνες του σαιτ, γιατι υπερτερει σε σχεση με την ντουταστεριδη. Μιλαω παντα οσων αφορα τις παρενεργειες και για ληψη απο το στομα ως φαρμακευτικη αγωγη και οχι σαν τοπικο διαλυμα.

PS Και κατι ασχετο με το σιγκεκριμενο θεμα, αλλ μιας και δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο ηθελα να ακουσω γνωμες για το RU 56187 και RU 58841 που ειναι αντιανδρογονα. Λενε τα ξενα "στοματα" οτι ειναι οτι αποτελεσματικοτερο υπαρχει μεχρι στιγμης στην αγορα.

Αποσυνδεδεμένος dhmos

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: NW3
« Απάντηση #487 στις: Ιούλιος 01, 2010, 06:50:49 μμ »
Σχετικα με τα συγκεκριμενα αντιανδρογονα μπορειτε να διαβασατε κατι λιγα σ'αυτην την διευθυνση: http://clonemyhair.com/hairlossdrugs/hairlossdrugs/item9004.html

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
« Απάντηση #488 στις: Ιούλιος 01, 2010, 09:08:44 μμ »
[quote author=dhmos link=topic=298.msg36320#msg36320 date=1277999206
PS Και κατι ασχετο με το σιγκεκριμενο θεμα, αλλ μιας και δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο ηθελα να ακουσω γνωμες για το RU 56187 και RU 58841 που ειναι αντιανδρογονα. Λενε τα ξενα "στοματα" οτι ειναι οτι αποτελεσματικοτερο υπαρχει μεχρι στιγμης στην αγορα.
[/quote]

Φιλε εχεις κανα λινκ με φωτο-αποτελεσματα απο χρηση των συγκεκριμενων αντιανδρογονων??
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #489 στις: Ιούλιος 01, 2010, 10:43:32 μμ »
η φιναστεριδη εχει εγριση του fda η ντουτα οχι  ( περι εγρισης αφορα για χρηση της στην τριχοπτωση )
η ντουτα για αλλα πραγματα εχει εγκριση

η φιναστεριδη μπλοκαρει τον εναν τυπου μονο ενζυμου
η ντουταστεριδη μπλοκαρει τους 2 τυπους ενζυμου

τα αντιανδρογονα που λες δεν τα εχουμε δοκιμασει
ισως ειναι κατι καλο αλλα μεχρι να το δοκιμασω δεν μπορω να πω περισσοτερα

επισης το συγκεκριμενο αντιανδρογονο ειναι πανακριβο
και δεν νομιζω να υπαρχει στα φαρμακεια

οποτε ψηφιζω καλυτερα φλουταμιδη που την ξερω και μου βοηθαει
την προμηθευομαι ευκολα
ειναι και πολυ φτηνη και ειναι μια χαρα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 01, 2010, 10:45:44 μμ από Παναγιωτης »
Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:30:36 πμ »
υπαρχει περιπτωση η φινα να εχει αρνητικα αποτελεσματα σε καποιον? εχει ακουσει καποιος κατι γι'αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #491 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:46:51 πμ »
υπαρχει περιπτωση η φινα να εχει αρνητικα αποτελεσματα σε καποιον? εχει ακουσει καποιος κατι γι'αυτο?
ελπίζω να μην ρωτάς για sides...

κατά τα άλλα->90% ευνοούνται και ~10% δεν βλέπουν διαφορά

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:46:48 πμ »
Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #493 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:13:19 μμ »

...  περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν οφείλονται στη finasteride. Προφανώς έχεις πολύ επιθετική αλωπεκία...
Tα περιθώρια επιλογών σου δεν είναι πολλά. Eξαντλούνται στην Dutasteride...
Αν δεν είχες παρενέργειες από το proscar πιθανώς θα πρέπει να προχωρήσεις στη λήψη Dutasteride ...
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #494 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:25:08 μμ »
Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ισως η μόνη λύση στην περιπτωση σου ειναι η μεταμοσχευση :-[ 
ΚΩΣΤΑΣ

Best Sites in Greece