Αποστολέας Θέμα: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....  (Αναγνώστηκε 61687 φορές)

1 Μέλος και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
« Απάντηση #495 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:47:36 μμ »
Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
το εψαξες αν εχεις τελικα ανδογενετικου τυπου αλωπεκια? :chinscratch
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,proscar 1/16  avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex     

τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6

http://www.galinos.gr/

Συνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #496 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:52:18 μμ »
Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

κρίμα...  :(
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #497 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:53:48 μμ »
φιλαρακι βαζεις ακομα revivogen ταυτοχρονα με proscar και μινοξιδιλη?Αν ναι δοκιμασε να κανεις το εξης απλο...κοψε αυτη τη μπουρδα για μενα το revivogen και βαζε μια φορα το βραδυ μονοξιδιλη και propecia 1mg το πρωι.

Δεν λες πολλες λεπτομεριες για το πως συνδυαζεις τη θεραπεια σου και μπορει να κανεις κατι λαθος. Εισαι πολυ σπανια περιπτωση και μπορει να εισαι πραγματικα πολυ ατυχος αλλα πριν καταδικασεις τη θεραπεια σου καντην οσο πιο απλη γινεται γιατι τα πολλα μαζι πολυ συχνα δεν φερνουν καλα αποτελεσματα

Αποσυνδεδεμένος Original_Gangsta

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #498 στις: Ιούλιος 27, 2010, 07:20:51 μμ »
Γεια σας μαγκες  ειμαι καινουριος στο φορουμ και μπορω να πω πως οι συζητησεις που γινονται με εχουν βοηθησει πολυ στο να βγαλω συμπερασματα για την κατασταση μου και να σκεφτω το πως θα αντιδρασω απο εδω και μετα... σκεφτομαι να αρχισω τη χρηση φινα αλλα εχω μια απορια..
για ποιο λογο οταν κοβεις τη φινα τα μαλλια που υποθετικα λεμε εχεις βγαλει ξαναπεφτουν ;;
Ισχυει κατι τετοιο σε οσους εμφανιζουν αλωπεκεια η σε ολους ;
Μου φαινεται ματαιο να αρχισω κατι που μολις το κοψω ολα τα θετικα αποτελεσματα του θα εξαφανιστουν....

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #499 στις: Ιούλιος 27, 2010, 07:42:56 μμ »
για ποιο λογο οταν κοβεις τη φινα τα μαλλια που υποθετικα λεμε εχεις βγαλει ξαναπεφτουν ;;
Ισχυει κατι τετοιο σε οσους εμφανιζουν αλωπεκεια η σε ολους ;
Ισχύει σε όσους έχουν αλωπεκία.
Αυτό συμβαίνει γιατί επανέρχονται τα επίπεδα της DHT (που δημιουργεί την αλωπεκία) στα κανονικά επίπεδα. Με την φινα περιορίζεις τα επίπεδα της και απλώς καθυστερείς την τριχόπτωση, δεν την σταματάς.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #500 στις: Ιούλιος 27, 2010, 09:10:52 μμ »
Σ ευχαριστω φιλε μου ακη για την απαντηση σου ... δεν εχω προβλημα αλωπεκιας , ουτε κληρονομικοτητα , εχω σμηγματογενης δερματιτιδα . Δηλαδη αμα καταφερω και περιορισω τη δερματιτιδα και περιοριστει και η τριχοπτωση απο τη φιναστεριδη , οταν διακοψω τη χρηση της το μαλλι μου θα βρισκεται σε σταθερα επιπεδα ετσι ;

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #501 στις: Ιούλιος 28, 2010, 03:59:18 μμ »
Αν δεν έχεις αλωπεκία, ΔΕΝ χρειάζεσαι φιναστερίδη. Μπορεί (μια πιθανότητα λέω, χωρίς σιγουριά), να σε περιορίσει λίγο το σμήγμα.
Ωστόσο θα σε συνιστούσα, επειδή είναι στο κεφάλι η δερματίτιδα, να την περιορίσεις με τοπικά σκευάσματα, παρά με χάπια.
πχ μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν με σαλικυλικό οξύ (πχ της foltene) , το T-Gel (με coal tar), το Head & Shoulders (με zinc pyrithione).

Τώρα, στην ερώτηση σου, όχι ότι και να κάνεις με την δερματιτιδα, η φινα δεν θα επηρεάσει την τριχόπτωση (μείωση ή αύξηση της).
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Ιούλιος 28, 2010, 06:07:52 μμ »
Δηλαδη πιστευεις πως η φιναστερινη δεν θα μου περιορισει την τριχοπτωση ;
Η δερματολογος μου προτεινε το anti dandrut shamboo της frenzyderm (sebum control) το γνωριζετε;

Αποσυνδεδεμένος qwert

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 02:42:06 πμ »
Γεια χαρα κ απο μενα  :)!

Θελω να ρωτησω, οποιον ξερει, για ποσο χρονο ενδεικνυται να λαμβανει καποιος φιναστεριδη. Μηπως υπαρχει καποιος χρονος μαξιμουμ ή αν δεν εχεις παρενεργειες μπορεις να το παιρνεις μια ζωη?

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #504 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 03:16:47 πμ »
ερευνες εχουν γινει μονο για 5 χρονια χρησης....για μακροχρονια χρηση δεν ξερουμε τι μπορει να προκαλεσει

Αποσυνδεδεμένος George-7

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 4A
« Απάντηση #505 στις: Σεπτέμβριος 19, 2010, 04:19:13 μμ »
παιδια, εδω και παρα πολυ καιρο βαζω regain στα μαλλια μου, συγκεκριμενα απο 17 χρονων που αρχισα να χανω μαλλια...δεν ειμαι καραφλος ακομα, απλα εχουν αραιωσει τα μαλλια μου τα μπροστινα, λιγο ομως, αλλα οταν ειναι κοντα, τοτε φαινεται η αραιωση...αλλα ο πατερας μου εχει πολυ αραια μαλλια μπροστα, η μανα μου εχει και αυτη λιγα μαλλια για γυναικα, ο ααδερφος μου που ειναι και νεοτερος απο μενα ειναι καραφλος, οι θειοι μου ειναι καραφλοι...αρα οι προγονοι μου με ''καινε'' εν ολιγοις...

μου ειχαν δωσει απο παλια, μαζι με το regain, και καποια συπμληρωματα διατροφης, οπως Folliplus, Folligro, κλπ...και ενα σαμπουαν το Lavilon της Castalia...

πριν απο περιπου 1 χρονο κοντα αρχισα να παιρνω Finasteride (Propecia, ή απο οτι θυμαμαι εχει και ενα αλλο ονομα), μαζι με Regain, και ενα σαμπουαν το Pregain, το οποιο καταργηθηκε...
συνεχιζω ακομα, αλλα η τριχοπτωση συνεχιζει...και με γοργους ρυθμους...
ξερει κανεις καμμια εναλακτικη θεραπεια...?? απλα κατι διαφορετικο, μηπως και καλα αλλαξει τιποτα...εδω που φτασαμε, δε θα ελεγα οχι σε καμμια δοκιμη ακομα !!
τα συμπληρωματα διατροφης, τα επαιρνα οσο ημουν στο στρατο, αλλα δεν εκαναν τιποτα, αν και τωρα με τι finasteride ειμαι χειροτερα απο οτι με τα συμπληρωματα διατροφης...

Αποσυνδεδεμένος George-7

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Σεπτέμβριος 19, 2010, 04:21:18 μμ »
δεν ανηκω στο Norwood το συγκεκριμενο, αλλα σε λιγο καιρο ετσι θα εχουν γινει τα μαλλια μου...απλα ανεφερα μια μελλοντικη κατασταση...ειμαι 25 χρονων τωρα και χανω μαλλια απο 17 !! αλλα σταδιακα !!

Αποσυνδεδεμένος msc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 04:28:41 πμ »
Λοιπον το οτι η φιναστεριδη βοηθαει στην τριχοπτωση ειναι γνωστο και αποδεδειγμενο.Το οτι ειμαστε μ*****ς και την παιρνουμε το ξερουμε η πρεπει να παθουμε κατι για να το καταλαβουμε???? Καλα ειστε σοβαροι οτι παιρνετε φαρμακο και μαλιστα σε μορφη χαπιου και δεν θα εχετε καποιο προβλημα ???Και τι φαρμακο κιολας φαρμακο που παιρνουμε για να μειωσουμε τις αντρικες ορμονες.Και λεω παιρνουμε γιατι το επαιρνα για 4 μηνες και ξερω τι παρενεργειες εχει, οποιος θελει ας ψαξει στο φορουμ να επιβεβαιωσει μεσα απο τα μηνυματα και τις ερωτησεις μου αν επαιρνα,  συνολικα εβαλα στον οργανισμο μου ενα κουτι προσκαρ αλλα ειπα τερμα .Το καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε τοσο απελπισμενοι που αμα δουμε ενα καλο αποτελεσμα δεν σκεφτομαστε το κοστος και ακολουθουμε σαν τα προβατα την ιδια θεραπεια.Αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δυστυχως οι περισσοτεροι και οχι οι λιγοτεροι εχουν παρενεργειες (το 2% της μερκ  μπορει να ειναι και 102% πραγματικα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο).Μετα απο 5 χρονια που η φινα δεν  θα δουλευει και θα σας πεσουν τα μαλλια αλλα για να σας σηκωθει θα θελετε γρυλο τι θα λετε?Και καραφλας και ανικανος?????????Χώρια οτι μπορει να παθετε και οποιαδηποτε αρρωστια στον διαβητη οπως προστατιτιδα και να τρεχετε στους γιατρους για αρκετο διαστημα.
Το οτι ειμαστε ανδρες το οφειλουμε στον προστατη και πρεπει να τον ''φροντιζουμε'' και να τον ''προσεχουμε''
Με το να χρησιμοποιουμε φινα ή ντουτα ή παλμετο ή οτι αλλο αντιανδρογονο θελετε μειωνουμε τον προστατη μας αρα μειωνουμε και τον ανδρισμο μας και αυτο ισχυει για ολους ειτε εχουμε ειτε δεν εχουμε παρενεργειες
Οποιος θελει να ειναι ''λιγοτερο ανδρας'' ας ειναι αλλα δεν ειναι αναγκη να προτεινει το ιδιο και σε αλλους και μαλιστα σε νεαρα ατομα που μπαινουν σε αυτο το φορουμ
Με ποιο δικαιωμα εγινε καποιος εμπειρικα γιατρος και εχει φτασει σε σημειο να κανει διαγνωσεις και να προτεινει θεραπειες μεσα απο το ιντερνετ , σε ατομα που εχουν προβλημα τριχοπτωσης αλλα κυριως προβλημα ψυχολογιας και τα παρασερνει σε λαθος κατευθυνση π.χ παρε λιγη φινα και ειναι σαν να λεει φαε μια τσιχλα.
Γιατι δεν ειναι μικρο πραγμα να παιρνεις φινα ή την οποια φινα(ντουτα κλπ) καταληγεις πρεζακι κυριολεκτικα και ερμαιο μιας βιομηχανιας που θελει να σου τα παρει και μαλιστα χοντρα...
Και οποιος πει τι προτεινω αντι για φινα ,ντουτα ,παλμετο ,σπιρο η οτι αλλο τελοσπαντων δεν προτινω τπτ που να παρει η ευχη, δεν ειναι αναγκη να προτινω κατι γιατι οτι και να προτεινω ειναι παρωδικο.
Τερμα τα φαρμακα και τα γιατροσοφια απο τους ''γιατρους'' του ιντερνετ .

Βγειτε εξω διασκεδαστε, πιειτε, μεθυστε, καντε φιλους ,φιλες ,ζηστε τι ζωη σας στο κοκκινο και μη ζειτε μια ζωη με το φοβο της τριχοπτωσης

Αντιμετωπιστε ολες τις καταστασεις αντρικια και μην κρυβεστε πισω απο την οποια ''φινα'' ετσι στερειτε απο τον εαυτο σας  τη  χαρα τη ζωης αυτο δεν ειναι ζωη ειναι ενα ψεμα και οι ψευτες τον πρωτο χρονο χαιρονται..................

Αποσυνδεδεμένος George-7

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:31:16 μμ »
msc, καλα τα λες ολα αυτα...αλλα ισως εχεισ μαλλια εσυ...χοχο !! παντως μετραει πολυ στην αυτοπεποιθηση καποιου να εχει μαλλια...ειδικα αν βλεπει τους γυρω του να εχουν...τωρα αυτο που μπορεις να πεις και θα εχεισ δικιο ειναι οτι ολα αυτα ειναι κουραφεξαλα και δεν κανουν τιποτα και ειναι απλα για να μας παιρνουν τα λεφτα !!! ακομα και οι εμφυτευσεις ειναι της πλακας !! απλα εχεις μαλλια για 1 χρονο και μετα πεφτουν...αλλα παρολα αυτα, ολοι μας προσπαθουμε να σωσουμε οτι μπορουμε !! μην υπολογιζοντας τις μελλοντικες συνεπειες...

παιδια ξερει κανενας κανενα συμπληρωμα διατροφης ή τιποτε αλλο, ωστε να αντικαταστησω τη finasteride με αυτα ?? δε μου κανει και πολλα η finasteride...εξακολουθω και βαζω regain στα μαλλια, 5 % minoxidil...η δερματολογος μου τα ειχε δωσει ολα αυτα...

απλα πρωτα ειχα παει σε μια αλλη δερματολογο και δε μου εδινε ποτε φινα, μονο συμπληρωματα, οπως folligro, folliplus κλπ...

Αποσυνδεδεμένος kismet

• Απλό μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 04:16:05 μμ »
Να ρωτήσω κάτι; Για να πάρεις Proscar θέλει ιατρική συνταγή; Σήμερα σε ένα φαρμακείο έτσι μου είπανε. Και ότι κάποιοι δερματολόγοι το συστήνουν ενώ κάποιοι άλλοι είναι κάθετα αντίθετοι με αυτό το φάρμακο. Είμαι λίγο διχασμένη.

Best Sites in Greece