Αποστολέας Θέμα: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....  (Αναγνώστηκε 61674 φορές)

2 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
« Απάντηση #420 στις: Απρίλιος 03, 2010, 12:26:21 πμ »
μπήκα στην μπρίζα πάλι και παράγγειλα 100 χάπια φίνα των 1mg στο φαρμακείο της γειτονιάς η τιμή είναι 40ευρώ ελπίζω να μην έχω πολλές παρενέργειες όπως όταν έκοβα το proscar, και αυτό το έκανα γιατί με μινοξ μόνο δεν βλέπω να γίνετε κάτι πέρα απο αυτό που έχω κατακτήσει 10 μήνες τώρα :'(   

@ SSteve μην το ρισκάρεις φίλε για λίγα ευρώ μην τα πάρεις

Φιλε νομορε καλη επιτυχια με τη φινα.Κ γω σκεφτομαι πλεον να παραγγειλω καψουλες φιναστεριδης κ να σταματησω να κοβω το προσκαρ.Σου εχω στειλει p.m.,δες το σε παρακαλω κ απαντησε μου
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

TA OΠΛΑ ΜΟΥ:
Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo

Αποσυνδεδεμένος georgehairs

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-2A
« Απάντηση #421 στις: Απρίλιος 06, 2010, 10:44:05 μμ »
λοιπον παιρνω φινα εδω και περιπου εδω και 45 μερες ωστοσω χανω ακομα τριχες κυριως βεβαια στο λουσιμο το πρωι στο μαξιλαρη βλεπω περιπου 5-6 τριχες αλλα οταν λουζομαι φευγουν πιστευω σιγουρα καμια 70αρια-80αρια αυτες θα ξαναβγουν η ειναι νορμαλ?το περιεργο νομιζω πως εινα ιοτι πεφτουν χοντρες τριχες και οχι τοσο αδυναμες....ποτε να περιμενω μειωσει τριχοπτωσης και στο λουσιμο?ακουω γνωμες!
1mg Finasteride/24Hrs
Shampoo T-Gel(Greasy Hair), shampoo Stieprox και Ducray Elution ενναλαξ

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #422 στις: Απρίλιος 06, 2010, 11:37:35 μμ »
λοιπον παιρνω φινα εδω και περιπου εδω και 45 μερες ωστοσω χανω ακομα τριχες κυριως βεβαια στο λουσιμο το πρωι στο μαξιλαρη βλεπω περιπου 5-6 τριχες αλλα οταν λουζομαι φευγουν πιστευω σιγουρα καμια 70αρια-80αρια αυτες θα ξαναβγουν η ειναι νορμαλ?το περιεργο νομιζω πως εινα ιοτι πεφτουν χοντρες τριχες και οχι τοσο αδυναμες....ποτε να περιμενω μειωσει τριχοπτωσης και στο λουσιμο?ακουω γνωμες!

καταρχην ειναι ανοιξη και υπαρχει εποχιακη τριχοπτωση.....και μενα τωρα στο λουσιμο πεφτουν αρκετες....ενω πριν κανα μηνα επεφταν 4-5 τριχες.....
Οταν πεφτει μια τριχα απ το προπεσια θα βγει αλλη πιο δυνατη.....απλα αλλαζει ο κυκλος της.....
ο κυκλος δεν αλλαζει σε ολες τις τριχες μαζι ομως......λογικα στις 45 μερες πρεπει ηδη να εχεις περασει σε μια φαση shedding......θα υπαρξουν κι αλλες φασεις shedding ομως μεχρι να σταθεροποιηθουν οι τριχες......εγω μετα τον 7ο μηνα ειδα να σταματανε στο λουσιμο να πεφτουν οι τριχες σε μονιμη φαση.......
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #423 στις: Απρίλιος 07, 2010, 09:11:17 πμ »

καταρχην ειναι ανοιξη και υπαρχει εποχιακη τριχοπτωση.....και μενα τωρα στο λουσιμο πεφτουν αρκετες....ενω πριν κανα μηνα επεφταν 4-5 τριχες.....
Οταν πεφτει μια τριχα απ το προπεσια θα βγει αλλη πιο δυνατη.....απλα αλλαζει ο κυκλος της.....
ο κυκλος δεν αλλαζει σε ολες τις τριχες μαζι ομως......λογικα στις 45 μερες πρεπει ηδη να εχεις περασει σε μια φαση shedding......θα υπαρξουν κι αλλες φασεις shedding ομως μεχρι να σταθεροποιηθουν οι τριχες......εγω μετα τον 7ο μηνα ειδα να σταματανε στο λουσιμο να πεφτουν οι τριχες σε μονιμη φαση.......

ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ????μονο τοσες λιγες τριχες?????4-5?η εστω και 10-15????ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ......
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Απρίλιος 07, 2010, 11:11:57 πμ »
ναι σοβαρα.....εδω και μηνες....οταν κανω μπανιο σπανια να δω τριχα στα χερια......
μονο τωρα το τελευταιο καιρο βλεπω μπολικες.....

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Απρίλιος 07, 2010, 12:41:14 μμ »
ναι σοβαρα.....εδω και μηνες....οταν κανω μπανιο σπανια να δω τριχα στα χερια......

οταν λες μπολικες????μεσα στα επιτρεπτα πλαισια?60-80?η παραπανω?
Kirkland 5% 1φορα/μερα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Απρίλιος 07, 2010, 03:10:33 μμ »

οταν λες μπολικες????μεσα στα επιτρεπτα πλαισια?60-80?η παραπανω?

ε ναι καπου εκει γυρο......τριβω το κεφαλι με σαμπουαν και οταν παρω τα χερια βλεπω διασπαρτες και στα δυο μου χερια......πρεπει να ειναι καμμια 40 περιπου στο καθε χερι......

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #427 στις: Απρίλιος 07, 2010, 08:24:29 μμ »
Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα.

Τελικά χαζά χαζά, το συμπέρασμα μου είναι (δοκιμάζω τελευταία και DoubleA), ότι αν δεν πάρουμε φινα, δεν έχει αποτέλεσμα...
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Απρίλιος 07, 2010, 08:30:07 μμ »
''Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα''

δηλαδη???τι εννοεις???
Kirkland 5% 1φορα/μερα

Αποσυνδεδεμένος GK

• Τα πάντα όλα
  • Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Μπουρλότο!
« Απάντηση #429 στις: Απρίλιος 07, 2010, 08:36:49 μμ »
Τελευταία βλέπω και εγώ. Μάλλον είναι μεγάλη διάρκεια (τουλάχιστον σε εμένα) της λήψης φινα.

Τελικά χαζά χαζά, το συμπέρασμα μου είναι (δοκιμάζω τελευταία και DoubleA), ότι αν δεν πάρουμε φινα, δεν έχει αποτέλεσμα...

το double a, τι είναι ? γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω ! ::)
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Απρίλιος 07, 2010, 08:38:07 μμ »
Kirkland 5% 1φορα/μερα

Αποσυνδεδεμένος GK

• Τα πάντα όλα
  • Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Μπουρλότο!
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.

Αποσυνδεδεμένος georgehairs

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-2A
« Απάντηση #432 στις: Απρίλιος 07, 2010, 08:50:46 μμ »
και εγω σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει,οτι χωρις φινα δεν κανουμε δουλεια....εμενα το ερωτημα μου οτι με τη φινα ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε τουλαχιστον τα μαλλια που ειχαμε με το που ξεκινησαμε φινα....στο site toy propecia λεει για 5 year clinic study αρα συμπεραινω οτι για τουλαχιστον 5 χρονια διατηρουνται...μετα για ποσο ακομα ειναι η απορια μου...
1mg Finasteride/24Hrs
Shampoo T-Gel(Greasy Hair), shampoo Stieprox και Ducray Elution ενναλαξ

Αποσυνδεδεμένος msc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Απρίλιος 17, 2010, 03:10:26 μμ »
Εχω αρχισει και παιρνω 1/5 προσκαρ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εδω και 10 μερες αλλα εχω δει καποια sides και εχω ψιλοανησυχησει
1ο μειωμενη ποσοτητα σπερματος
2ο πιο αραιο σπερμα
3ο οχι πρωινη στυση (τις 2 πρωτες φορες δεν ειχα καθολου στυση απο προχθες παντως κατι αρχισε να γινεται αλλα οχι σπουδαια πραγματα αρκετα χαλαρα ομως )
εσεις που περνετε φινα για μεγαλο διαστημα και ξερετε λετε να υποχωρησουν τα sides?

Παντως η στυση μου εκτος της πρωινης δεν εχει κανενα προβλημα
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2010, 03:47:09 μμ από msc »

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #434 στις: Απρίλιος 17, 2010, 04:31:28 μμ »
Εχω αρχισει και παιρνω 1/5 προσκαρ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εδω και 10 μερες αλλα εχω δει καποια sides και εχω ψιλοανησυχησει
1ο μειωμενη ποσοτητα σπερματος
2ο πιο αραιο σπερμα
3ο οχι πρωινη στυση (τις 2 πρωτες φορες δεν ειχα καθολου στυση απο προχθες παντως κατι αρχισε να γινεται αλλα οχι σπουδαια πραγματα αρκετα χαλαρα ομως )
εσεις που περνετε φινα για μεγαλο διαστημα και ξερετε λετε να υποχωρησουν τα sides?

Παντως η στυση μου εκτος της πρωινης δεν εχει κανενα προβλημα
και τα 3 που αναφερεις ειναι τα ποιο συνηθισμενα σε οσους ξεκινουν προσκαρ,τα ιδια ειχα και εγω οταν ειχα ξεκινησει,σταδιακα τις περισοτερες φορες υποχορουν
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,proscar 1/16  avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex     

τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6

http://www.galinos.gr/

Best Sites in Greece