Πάνο, ξέρεις πως είμαστε άρρωστοι με τα μαλλιά μας, αν δεν είμασταν ποτέ δεν θα είχαμε μπει σε φόρουμ, ποτέ δεν θα είχαμε κάνει θεραπείες κτλ, αλλά θα είχαμε αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν και να είμαστε άλλο ενα ξυρισμένο κεφαλάκι γουλί όπως αμέτρητα εκεί έξω. Όμως μαχόμαστε, ρισκάρουμε, επενδύουμε χρήματα. Εσύ το ξέρεις καλύτερα απο όλους. Δεν ειναι υπέρμαχος της φίνας μέχρι αισχάτων και ξέρεις τι πέρασα, όμως τα θέλω τα μαλλιά μου όπως και εσύ. Κανένα φάρμακο δεν ειναι αθώο, πόσο μάλλον αυτό. Εξασφαλίσεις και εγγυήσεις δεν υπάρχουν, ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Εγώ πχ δεν καταλαβαίνω τίποτα και 2 mg να πάρω, άλλος την ακούει με 0,2. Είναι όλα θέμα επιλογών και ρίσκου. Έσκασες πολλά λεφτά και έπρεπε να προστατεύσεις την επένδυση σου, όμως δεν ειναι ζωή να έχεις τόσες παρενέργειες όσες μας είπες. Εγώ βάζω στοίχημα σε εσένα λειτούργησε πρόσθετα και ψυχολογικός παράγοντας και σε έκανα να βγάλεις θέματα. Ίσως στο μέλλον να την αρχίσεις ξανά. Στο τρυπάκι μπήκαμε και δεν βγαίνουμε ποτέ, είμαστε καταραμένοι. Καλύτερα να μην είχα κάνει ποτέ θεραπεία και τώρα να ήμουν ξούρα παρά αυτό εδώ, έχω γλυκαθεί με την αποτελεσματικότητα και το κόψω την φίνα ειναι σαν να κόψω την σύνδεση με την ζωή. Υπάρχει κατάρα, εξάρτηση. Είμαι πλέον σε οριακό σημείο και να την κόψω εφόσον έχω αποτέλεσμα δεν το διανούμαι, και εφόσον δεν έχω πρόβλημα. Παίρνω το ρίσκο μου. Ήδη προγραμματίζω μεταμόσχευση να κλείσω κροτάφους, και βλέπουμε τι θα μας φέρει το μέλλον.
Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα. Οτι δεν ειναι αθώο γνωστό, αλλά δεν ειναι και τόσο τραγικο όσο φαίνεται. Εγώ συνεχίζω κανονικά.
δε προκειται περι ψαρωματος......ερευνα ειναι....
ο σκοπος στις ερευνες δεν ειναι για να σε ψαρωσουν ειναι για να σε διαφωτισουν....
Καλα κανεις και συνεχιζεις dance.... κι εγω βασικα για να πω την αληθεια.....αν δεν ειχα παρενεργειες....θα συνεχιζα κανονικα.....
το σιχαθηκα ομως το χαπι....και ειναι προσωπικη μου εκτιμηση...
το θεμα δεν ειναι ποιος θα συνεχισει κ ποιος οχι.....το θεμα ειναι να ξερουμε την αληθεια....
καλο εινια ομως να μην κλεινουμε και τ αυτια μας σε οτι ερευνα κατηγορει την φινα.....και να πιστευουμε με κλειστα ματια μονο την μερκ.....
γιατι η μερκ οντως εχει πολυ σαπιλα.....εκανα κι εγω μια ερυενα πριν λιγο καιρο και ειδα της πομπες της....και δε την εμπιστεομαι γιατι παιζει πολυ χρημα απο πισω....