Αποστολέας Θέμα: Fenimore (Αποτελέσματα)  (Αναγνώστηκε 13754 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Απ: Fenimore (Αποτελέσματα)
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 30, 2011, 04:28:48 μμ »
Όσο συνεχίζεις  να βελτιώνεσαι τόσο δύσκολότερο θα είναι να φαίνεται η διαφορά στους κροτάφους χωρίς  κοντινα σημεία αναφοράς του προσώπου (φρύδια) λόγω φωτογραφίας.

Στις φωτό του αριστερού κροτάφου φαίνεται μια μικρή ελίτσα σε εκείνο το σημείο. Και στην φωτό του δεξιού κροτάφου, στα αριστερά αριστερά, κοντά στην safe zone είναι 2 λευκές τριχούλες. Νομίζω πιάνονται ως σημείο αναφοράς  ;)
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος icesensei

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1.5+ (αραίωση κροτάφους)
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 30, 2011, 06:22:57 μμ »
Thnx για την απάντηση, σιγουρα βοηθάει , ομολογώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να δω τη διαφορά ειδικά στον αριστερό κρόταφο υπάρχει και ένα ίσιωμα =κατεβασμα της harline  ;D που απλα πριν το μάντευα γιατί το ανέβασμα στο κρόταφο φαίνεται τελείως διαφορετικά από Μάρτιο.
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html

υποκατάστατο για airol + minoxidil ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.msg70507/topicseen.html#msg70507]

Αποσυνδεδεμένος THANASIS ATHANASIOY

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 31, 2011, 06:54:06 μμ »
feni τουμπανο εισαι μπραβοοο...και εισ ανωτερα με ραστα αλογοουρεσ ...ο νεοσ μαρλευυ...αντε κ στα δικα μασσ

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 31, 2011, 07:07:16 μμ »
feni τουμπανο εισαι μπραβοοο...και εισ ανωτερα με ραστα αλογοουρεσ ...ο νεοσ μαρλευυ...αντε κ στα δικα μασσ

Ευχαριστώ φίλε!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 01, 2012, 11:57:29 πμ »
Πολύ πολύ καλά τα αποτελέσματα σου Fenimore  :)
Νομίζω όμως ότι το βασικότερο στην περίπτωση σου είναι ότι οι ρυθμοί τριχόπτωσης - που έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε - στην περίπτωσή σου είναι πολύ χαμηλοί.
Έτσι με τη θεραπεία που ακολουθείς τα αποτελέσματά σου είναι θεαματικά ...

Συγχαρητήρια ... Keep walking  ;)
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 01, 2012, 06:47:30 μμ »
Πολύ πολύ καλά τα αποτελέσματα σου Fenimore  :)
Νομίζω όμως ότι το βασικότερο στην περίπτωση σου είναι ότι οι ρυθμοί τριχόπτωσης - που έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε - στην περίπτωσή σου είναι πολύ χαμηλοί.
Έτσι με τη θεραπεία που ακολουθείς τα αποτελέσματά σου είναι θεαματικά ...

Συγχαρητήρια ... Keep walking  ;)

Ευχαριστώ πολύ tropheus!!!  :)  :worshipper

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:03:03 μμ »
Ένα μικρό update της κατάστασής μου...

Κοντεύω να κλείσω 6 μήνες με μινοξιδίλη και τις τελευταίες 10 μέρες παρατηρησα δεύτερο shedding πολύ πιο δυνατό από αυτό που μου έδωσε η μινοξιδίλη στην αρχή της θεραπείας. Έχανα τα μαλλιά με το κιλό, αλλά ευτηχώς βλέπω να μειώνετε σιγά σιγά. Δεν είμαι σίγουρος αν οφείλετε σε εποχιακή τριχόπτωση με τα κρύα και την αλλαγή του καιρού ή σε δεύτερο shedding από την μινοξιδίλη, γιατί θυμάμε και από άλλες χρονιές που είχα εποχιακό shedding δεν έχανα τόσα πολλά μαλλιά.

Το δεύτερο είναι πιο δυσάρεστο, εδώ και 1,5 μήνα περίπου παρατήρησα μια ξαφνική και ανεξήγητη πρόσληψη βάρους (γύρω στα 5 κιλά περίπου) χωρίς να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου και με πολύ γυμναστική όπως έκανα πάντα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι οφείλετε στην μινοξιδίλη. Να σημειώσω ότι δεν πέζει τα κιλά να είναι μύες από βάρη κτλ, αλλά πρόσληψη λίπους, κυρίος στην περιοχή της κοιλιάς - μέσης όπως παρατηρώ. :( Ευτηχώς στο πρόσωπο δεν παρατήρησα πρήξιμο κτλ.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:51:03 μμ »
κανε update...  σύντομα... 5 κιλα είναι υπερβολικά  :chinscratch
http://www.ebay.co.uk/itm/HRI-WATER-BALANCE-TABLETS-WATER-RETENTION-2-x-50-TABLETS-BRAND-NEW-BOXED-/230745426494?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&hash=item35b97fca3e
εχω αυτό το προιόν για κατακράτηση υγρών (Herbal remedy ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:53:57 μμ από icesensei »
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html

υποκατάστατο για airol + minoxidil ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.msg70507/topicseen.html#msg70507]

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 12:06:02 πμ »
κανε update...  σύντομα... 5 κιλα είναι υπερβολικά  :chinscratch
http://www.ebay.co.uk/itm/HRI-WATER-BALANCE-TABLETS-WATER-RETENTION-2-x-50-TABLETS-BRAND-NEW-BOXED-/230745426494?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&hash=item35b97fca3e
εχω αυτό το προιόν για κατακράτηση υγρών (Herbal remedy ;D)

pffff δεν ξέρω ρε συ αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι απλή κατακράτηση υγρών...  >:(

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 12:45:03 πμ »
τζαμπα το προμοσιον... στα χαπια  :D :D τεσπα οπότε δεν ανήσυχεις αρκετα για να διακόψεις μινοξ λιγες μέρες, εγω είμαι 4η μέρα διακοπής από πρήξιμο όχι απαραίτητα ότι ξεκίνησε απο μινοξ μπορώ να πω πολύ καλα. Τριχόπτωση έχει πέσει πάρα πολύ συνήθως χάνω περισσότερο μαλλί λόγω αγωγης+ επανέκφυση. Take care :-\

Αποσυνδεδεμένος xk

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v+
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 01:13:08 πμ »
αυτο με τα 5 κιλα με γυμναστικη κ καλη διατροφη ειναι πολυ κουφο,πως απο τα πρηξιματακια και τα λιπακια που ενδεχομενως να εχεις με μινοξ μαζευτηκαν 5 ολοκληρα κιλα?τι γινεται μπλοκαρει με καποιο τροπο το καψιμο των θερμιδων?
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 01:32:11 πμ »
αυτο με τα 5 κιλα με γυμναστικη κ καλη διατροφη ειναι πολυ κουφο,πως απο τα πρηξιματακια και τα λιπακια που ενδεχομενως να εχεις με μινοξ μαζευτηκαν 5 ολοκληρα κιλα?τι γινεται μπλοκαρει με καποιο τροπο το καψιμο των θερμιδων?

Μακάρι να ήξερα... για τα κιλα είμαι σίγουρος, 84 είναι το κανονικό μου γιατί είμαι και αρκετά ψηλός, και τώρα είμαι 89. Δεν νομίζω να είναι παρακράτηση υγρών γιατί το πρόσωπο μου δεν είναι καθόλου πρησμένο και γενικά δεν νιώθω πρησμένος στο σώμα κτλ. Επίσης αν γίνει κατακράτηση υγρών είμαι σίγουρος ότι το πρώτο που θα αλλάξει σε εμένα είναι το πρόσωπο... και αυτό γιατί πάντα ήμουν "ευάλωτος" στο πρόσωπο όσον αφορά σε πρήξιματα φουσκώματα κτλ (όχι λόγο μινοξιδίλης*). Και τέλος η διατροφή μου που προσέχω υπερβολικά (εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω ρίξει καθόλου αλάτι στο φαγητό!!!), συν που αθλούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Προς το παρόν έχω αυξήσει και άλλο την αεροβική και θα δω πως θα πάω... :-\

Αποσυνδεδεμένος xk

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v+
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 01:44:02 πμ »
τι να πω....παντως εγω εδω και καιρο βαζω 1ml τη μερα μινοξ κι αυτο γιατι μετα απο τοσα χρονια χρηση εχω αρχισει να τη φοβαμαι ειναι η αληθεια οχι τοσο για πρηξιματα κ τετοια οσο για την καρδια μιας κι εκει μεσα δε ''βλεπεις'' τι γινεται....γενικα αισθανομαι καλυτερα και στο δερμα του κεφαλιου με 1 ml......
στο μαλλι δεν ειδα πτωση παντως απο 2ml se 1ml
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 11:16:51 πμ »
παντως φενι αυτο που ειπες για την ξαφνικη εντονη τριχοπτωση την παρατηρησα κ γω....οποτε ισως να ειναι κ εποχιακο.....εχω κανα 2 εβδομαδες που χανω καμμια 300+τριχες....αν κ τωρα τις 2-3 τελευταιες μερες αρχισε να σταματα κ να πεφτω στα φυσιολογικα μ επιπεδα(100 τριχες)

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 01:32:36 μμ »
φιλε feni μην ανησυχεις και εγω τωρα τελευταια χανω αρκετες τρυχες και απο οτι λενε και αλλα μελη το ιδιο , και μαλλον ειναι εποχιακο το θεμα απο το εντονο κρυο !!!!
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Best Sites in Greece