Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Επιτυχής θεραπεία
»
Fenimore (Αποτελέσματα)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
10
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Fenimore (Αποτελέσματα) (Αναγνώστηκε 13754 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Fenimore (Αποτελέσματα)
«
στις:
Μάιος 24, 2011, 05:33:56 μμ »
Αρχή
Γεια σας φίλοι μου, όλα ξεκίνησαν περίπου στα μέσα του 2009, (21.5 χρονών ήμουν τότε) παρατήρησα ένα γενικό αραίωμα στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλλά ευτυχώς μικρού βαθμού και να χάνω αρκετές τρίχες κατά το λούσιμο. Στους κροτάφους είμαι οριακά NW2 αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά πότε υποχώρησαν (είχε πέσει και περίοδος που ήμουν φαντάρος το 2008 και είχα άλλες προτεραιότητες τότε.) Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο του 2010, πριν ξεκινήσω οποιοδήποτε προϊόν.
Τα μαλλιά μου είναι λίγο μακριά και έχω κάνει χωρίστρες για να φαίνεται το πρόβλημα. Όλες είναι τραβηγμένες με έντονο φωτισμό. Συγνώμη που δεν υπάρχει φώτο του άλλου κροτάφου, είμαι σίγουρος ότι είχα βγάλει αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά. Και επίσης συγνώμη για την ποιότητα, ήταν λίγο παλιό το κινητό.
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2011, 07:15:03 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Απ: Fenimore (Αποτελέσματα)
«
Απάντηση #1 στις:
Μάιος 24, 2011, 05:34:30 μμ »
Μάρτιος 2011 (1 χρόνος Revivogen, fungoral 2% / Libroman 2%)
Ξεκινάω λοιπόν στα τέλη Φεβρουαρίου 2010 με το σαμπουάν fungoral 2% (2 ή 3 φορές /βδομάδα), και στις 21 Μαρτίου 2010 ξεκινάω με το Revivogen Scalp Therapy (2ml / μέρα) , και το Revivogen shampoo (για τις υπόλοιπες μέρες που δεν έβαζα fungoral).
Λίγο αργότερα άλλαξα το fungoral 2% με libroman 2% και εκτός από το revivogen shampoo χρησιμοποιούσα περιστασιακά και το optima aloe vera shampoo αλλά και το gel της ίδιας μάρκας. Αυτά τα 3 σαμπουάν τα σταμάτησα στα μέσα καλοκαιριού και αποφάσισα να λούζομαι με όσο το δυνατόν πιο natural. Πήρα φυτική βάση για σαμπουάν και έβαζα δικά μου υλικά μέσα. (συνήθως jojoba oil και μείγμα βοτάνων) και με το Revivogen Scalp Therapy έφτασα μέχρι τον Μάρτιο του 2011 όπου και αποφάσισα να το σταματήσω.
Το revivogen δεν μου έδωσε regrowth ούτε έκανε τις τρίχες πιο χοντρές, αλλά επίσης δεν μεγάλωσε η αραίωση. (Για το τελευταίο ειλικρινά δεν ξέρω αν ευθύνεται το revivogen ή απλά αραιώνω πιο αργά), το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μαλλιά μου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν πριν αρχίσω οτιδήποτε. Οι φωτογραφίες αυτές είναι με άλλο κινητό, το μήκος μαλλιών πρέπει να είναι λίγο μικρότερο από της περσινές, και επίσης έχω κάνει πάλι χωρίστρες να φαίνεται.
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2011, 07:14:39 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Μάιος 24, 2011, 05:34:52 μμ »
EDIT: Νοέμβριος 2011 (4 μήνες Super Zix II - 1 μήνα δική μου
dht-blocker λοσιόν
- 3 μήνες δική μου
dht-blocker λοσιόν
+ Kirkland Minoxidil 5% )
Στις 18 Μαρτίου 2011 αντικαθιστώ το Revivogen με το Super Zix II χρησιμοποιώντας το 2 φορές την μέρα και παράλληλα συνεχίζω να λούζομαι μόνο με όσο το δυνατόν πιο φυτικά σαμπουάν γίνετε βάζοντας και δικά μου συστατικά μέσα. Έχοντας ένα μικρό shedding κατά πάσα πιθανότητα από το SZII, ύστερα από 3 μήνες και μιας εβδομάδας χρήσης παρατηρώ πάρα πολύ μείωση στον αριθμό των τριχών που έχανα στο λούσιμο. Συνεχίσα με SZII μέχρι της 26 Ιουλίου 2011 και τότε αποφασίζω να φτιάξω μια homemade dht-blocker λοσιόν που θα έχει τα συστατικά του SZII (χωρίς τον ψευδάργηρο) μαζί με πολλά ακόμη συστατικά και να βάζω αυτή αντί για σκέτο SZII.
Την χρησιμοποίησα σκέτη για σχεδόν 1 μήνα, από 2 φορές την μέρα. Παρενέργειες καμία, ούτε με το σκέτο SZII ούτε με το άλλο. Στις 23 Αυγούστου αποφασίζω παράλληλα με την dht-blocker λοσιόν μου να ξεκινήσω μινοξιδίλη 5% της kirkland βάζοντας 2 φορές την μέρα μινοξιδίλη και 1 φορά την μέρα την λοσιόν μου. Επίσης να σημειώσω ότι μινοξιδίλη δεν βάζω σε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού. Βάζω σε όλο το vertex, στο πίσω μισό midscalp και στους κροτάφους. Τα σημεία που δεν βάζω είναι στο κέντρο της hairline, και λίγο πιο πίσω μέχρι το μπροστά μισό midscalp. Δηλαδή βάζω μινοξιδίλη περίπου στα 3 /4 του επάνου μέρους ). Την 3ή εβδομάδα χρήσης μινοξιδίλης είχα ένα πολύ γερό shedding που κράτησε μερικές μέρες.
Από παρενέργειες είχα μερικές ταχυπαλμίες περίπου στις αρχές τις δεύτερης εβδομάδας χρήσης, οι οποίες κράτησαν μόνο 3-4 μέρες, και λίγο ανεπιθύμητη τριχοφυεία (έχει μεγαλώσει το χνούδι που υπήρχε από πάνω και άκρη των φρυδιών – στο σημείο που είναι ανάμεσα στην ακρη του φρυδιού και εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά). Ευτηχώς μέχρι στιγμής δεν έχω παρουσιάσει πρησμένω πρόσωπο , μαύρους κύκλους, αύξηση βάρους κτλ. (
edit: Κοντά στον 6ό μήνα χρήσης μονοξιδίλης παρατήρησα απότομη αύξηση 5 κιλών περίπου, στην περιοχή κοιλιάς - μέσης
) (Να πω επίσης ότι εδώ και πολλά χρόνια κάνω υγιεινή διατροφή / γυμναστική, και αλάτι δεν ρίχνω ποτέ στο φαγητό). Φαγούρα είχα μόνο την πρώτη πρώτη φορά που έβαλα, αλλά παίζει να ήταν και ψυχολογικό γιατί τις υπόλοιπες μέρες δεν με ξαναέπιασε καθόλου φαγούρα.
edit: 11/5/2012, κοντά στον 9ο μήνα, μείωσα σταδιακά σε συχνότητα χρήσης και δοσολογία την kirkland μινοξιδίλης, και αργότερα την αντικατέστησα με Rogaine Foam συνεχίζοντας να μειώνω την συχνότητα χρήσης για να δω διαφορές στο περιττό βάρος που πήρα. Φτάνοντας σε μισό καπάκι rogaine foam καθε 2 μέρες παρατήρησα αύξηση μέρους της libido η οποία σταδιακά είχε μειωθεί από την χρήση μινοξιδίλης χωρίς να το έχω καταλάβει. Για περισσότερα διαβάστε εδώ:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4207.0.html
/.
Τέλος, εδώ και ένα μήνα περίπου έχω αντικαταστήσει τα σαμπουάν και λούζομαι εξ' ολοκλήρου με
100% φυτικό σαπούνι ελαιολάδου που φτιάχνω μόνος μου
.
Στις φωτογραφίες έχω κάνει πάλι χωριστρούλες να φαίνεται το πρόβλημα και το αποτέλεσμα σε σύγκριση με τα προηγούμενα, και επίσης τα μαλλιά μου σε αυτό το μήκος είναι λίγο μικρότερα σε σχέση με τις προηγούμενες φωτό του Μαρτίου.
Από αποτελέσματα πιστεύω πως φαίνεται ότι είχα πολύ καλή ανταπόκριση στην θεραπεία και η μίνοξιδίλη απέδωσε τα μέγιστα σε μόλις 3 μήνες χρήσης. Το crown έχει πυκνώσει πάρα πολύ (εμφανίστηκαν ξανά οι 2 κορφές μου που είχα χρόνια να δω!!!! οι οποίες δεν φαινόντουσαν καλά λόγο αραίωσης) και στους κροτάφους το χνούδι που είχα έχει πυκνώσει και αυτό αρκετά (πιο πολύ στον δεξί κρόταφο).
Συνεχίζω προς το παρόν με το ίδιο σχήμα, και για οποιαδήποτε αλλαγή στην θεραπεία θα ενημερώσω σε αυτό thread.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 11, 2012, 09:47:09 μμ από Fenimore
»
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Toppikistis
Jr. Member
Φύλο:
- I am what i am -
Norwood: Αραίωση μεγάλης έκτασης (..που όσο πάει και μικραίνει)
«
Απάντηση #3 στις:
Μάιος 24, 2011, 05:48:51 μμ »
Εντάξει Φένιμορ πιστεύω πως το χεις προλάβει νωρίς το πρόβλημα.Συνέχισε με ήπια DHT blockers κατά τη γνώμη μου και ίσως να την ψάξεις για κάποιο
growth stimulant, ίσως κάτι ηπιότερο από την μινοξιδίλη και συνάμα που να προκαλεί αν όχι καθόλου τότε λιγότερο shedding απ την μίνοξ.Δεν ξέρω εαν υπάρχει τέτοιο προϊόν όμως, καλύτερα σε αυτό να σε συμβουλέψει ο φίλος Καπαμαρού πιθανότατα. Θα δοκίμαζες το προϊόν με τις ουσίες απο μήλο;Θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον, χωρίς να έχω καμία πρόθεση να σε προτρέψω για να κάνεις πειράματα με το κεφάλι σου.
Πάντως αυτό που λέω για αποφυγή της μίνοξ στην περίπτωση σου, ο μόνος λόγος που με κάνει κ το λέω, είναι ότι έχω δει εδώ μέσα πολλά μέλη με μικρό σχετικά πρόβλημα ότι έχουν τρελό shedding με την μίνοξ και αποτελέσματα δεν βλέπουν ιδιαίτερα.
Όσο για τους κροτάφους, γνώμη μου είναι ότι δεν είναι άσχημοι να είναι λίγο ανοιχτοί.Πιστεύω δεν πρέπει να επικεντρωθείς εκει, αλλά στο πως να κλείσεις το κενό στη χωρίστρα και στην συντήρηση των μαλλιών που έχεις αυτή τη στιγμή.
Φιλικά πάντα
Καταγράφηκε
2x Regain 5% (4μ.μ. και 10μ.μ.)
1x Airol (Tretinoin 0.05%) (10μ.μ.)
2x Super Zix II (χωρίς Ψευδάργυρο)
2/week Fungoral 10min (έχω διακόψει απ'τις 13/6)
T-Gel Neutrogena (όταν το θυμάμαι
)
Αloe Vera gel 98% της Zuccari (σπάνια βάζω πλέον)
Toppik Hair Fattener (αραιά και πού)
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Μάιος 24, 2011, 05:58:31 μμ »
Παράθεση από: Toppikistis στις Μάιος 24, 2011, 05:48:51 μμ
Εντάξει Φένιμορ πιστεύω πως το χεις προλάβει νωρίς το πρόβλημα.Συνέχισε με ήπια DHT blockers κατά τη γνώμη μου και ίσως να την ψάξεις για κάποιο
growth stimulant, ίσως κάτι ηπιότερο από την μινοξιδίλη και συνάμα που να προκαλεί αν όχι καθόλου τότε λιγότερο shedding απ την μίνοξ.Δεν ξέρω εαν υπάρχει τέτοιο προϊόν όμως, καλύτερα σε αυτό να σε συμβουλέψει ο φίλος Καπαμαρού πιθανότατα. Θα δοκίμαζες το προϊόν με τις ουσίες απο μήλο;Θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον, χωρίς να έχω καμία πρόθεση να σε προτρέψω για να κάνεις πειράματα με το κεφάλι σου.
Πάντως αυτό που λέω για αποφυγή της μίνοξ στην περίπτωση σου, ο μόνος λόγος που με κάνει κ το λέω, είναι ότι έχω δει εδώ μέσα πολλά μέλη με μικρό σχετικά πρόβλημα ότι έχουν τρελό shedding με την μίνοξ και αποτελέσματα δεν βλέπουν ιδιαίτερα.
Όσο για τους κροτάφους, γνώμη μου είναι ότι δεν είναι άσχημοι να είναι λίγο ανοιχτοί.Πιστεύω δεν πρέπει να επικεντρωθείς εκει, αλλά στο πως να κλείσεις το κενό στη χωρίστρα και στην συντήρηση των μαλλιών που έχεις αυτή τη στιγμή.
Φιλικά πάντα
ευχαριστώ φίλε, αυτός είναι και ο
κύριος
σκοπός μου να διατηρηθούν έτσι, η αλήθεια είναι ότι λείπει ενα growth stimulant απο τη θεραπεία μου τώρα, αλλά θέλω να περιμενο λίγο να δώ το zix πως θα τα πάει. Πάντως δεν το αποκλείω μελλοντικά να χρησιμοποιήσω Procyanidin
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Μάιος 24, 2011, 09:06:28 μμ »
φιλε σορρυ αλλα δεν πρεπει να ειναι δικιες σου οι φωτο που εχεις ανεβασει ξεκαθαρα ειναι πιο σκουρο το μαλλι σου κ πολλα αλλαααα
.
πλακα κανω καλη συνεχεια .
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Μάιος 24, 2011, 09:12:10 μμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Μάιος 24, 2011, 09:06:28 μμ
φιλε σορρυ αλλα δεν πρεπει να ειναι δικιες σου οι φωτο που εχεις ανεβασει ξεκαθαρα ειναι πιο σκουρο το μαλλι σου κ πολλα αλλαααα
.
πλακα κανω καλη συνεχεια .
lol άντε και με τρόμαξες... , σκούρα καστανά είναι κανονικά, το φώς τα κάνει έτσι. Στο πρώτο σετ ναι φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα, αλλά μπορεί να είχαν ξανίξει κι όλας, τα είχα πολλυυυυύ καιρό ακούρευτα
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
GOMI
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3V
«
Απάντηση #7 στις:
Μάιος 24, 2011, 11:11:57 μμ »
fenimore, είχες χρησιμοποιήσει καθόλου το απλό super zix και μετά πρόσθεσες hair muke, ή πήγες κατευθείαν σ' αυτό? Ξεκίνησα να βάζω και γω πάλι zix, γιατί έχω την εντύπωση ότι ίσως ψιλοβοηθούσε.
Το φτιάχνεις μόνος σου ή από φαρμακείο?
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Μάιος 24, 2011, 11:18:32 μμ »
Παράθεση από: GOMI στις Μάιος 24, 2011, 11:11:57 μμ
fenimore, είχες χρησιμοποιήσει καθόλου το απλό super zix και μετά πρόσθεσες hair muke, ή πήγες κατευθείαν σ' αυτό? Ξεκίνησα να βάζω και γω πάλι zix, γιατί έχω την εντύπωση ότι ίσως ψιλοβοηθούσε.
Το φτιάχνεις μόνος σου ή από φαρμακείο?
όχι, κατευθείαν σε αυτό πήγα. Τα υλικά του τα πήρα από εδώ
http://www.qdbd.com/hair_formulas_12.htm
(είναι το site του δημιουργού του zix ), και αυτός
αντί
για σκέτο saw palmetto στέλνει το μείγμα hairmuck που εκτός απο τα άλλα συστατικά έχει μέσα και saw palmetto (για να προσθέσεις μέσα στο zix, όπως θα έκανες και με σκέτο palmetto).
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
LOK
Full Member
Don't tell me what I can't do... ~ LOK
Norwood: 3
«
Απάντηση #9 στις:
Μάιος 31, 2011, 08:57:56 μμ »
Ρε συ fenimore οχι και nw2...Μια χαρά μαλλί έχεις...Nw1 θα έλεγα...
Εντάξει, είναι και φυσικό να χάνουμε κάποιες τρίχες στο λούσιμο... Εσύ θες απλά συντήρηση στη φάση που είσαι.
Καταγράφηκε
Proscar 1/8
Kirkland minox + Airol
Shampoo: Korres - για λιπαρά μαλλιά
Proscar 1/5
Spiro homemade topical 1ml - 1/ημ.
Head & Shoulders aloe vera
Τ-Gel for greasy hair
Aloe Vera shampoo Garnier
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #10 στις:
Μάιος 31, 2011, 09:06:01 μμ »
Παράθεση από: LOK στις Μάιος 31, 2011, 08:57:56 μμ
Ρε συ fenimore οχι και nw2...Μια χαρά μαλλί έχεις...Nw1 θα έλεγα...
Εντάξει, είναι και φυσικό να χάνουμε κάποιες τρίχες στο λούσιμο... Εσύ θες απλά συντήρηση στη φάση που είσαι.
χαχα ευχαριστώ φίλε, όχι, nw 2 είμαι (οριακά, αλλά είμαι
), έπρεπε να με έβλεπες στα 17 - 18 τι μαλλί είχα, πολύ δυνατό. Εντάξει δεν είμαι αχάριστος, άμα μπορέσουν και διατηρηθούν έτσι θα είμαι παραπάνω απο χαρούμενος
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
mikipitri
Full Member
Norwood: 3 καθαρό, στο υπόλοιπο γενική αραίωση
«
Απάντηση #11 στις:
Μάιος 31, 2011, 09:20:05 μμ »
μια χαρά είσαι!!!
να λες ευτυχώς που το πρόλαβες νωρίς!!!
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Μάιος 31, 2011, 09:25:08 μμ »
Παράθεση από: mikipitri στις Μάιος 31, 2011, 09:20:05 μμ
μια χαρά είσαι!!!
να λες ευτυχώς που το πρόλαβες νωρίς!!!
ευχαριστώ
, ο χρόνος θα δείξει...
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #13 στις:
Μάιος 31, 2011, 11:17:11 μμ »
Fenimore καλορίζικος ως μοντ
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Μάιος 31, 2011, 11:22:09 μμ »
Παράθεση από: ANAR στις Μάιος 31, 2011, 11:17:11 μμ
Fenimore καλορίζικος ως μοντ
ευχαριστώ ANAR
Καταγράφηκε
1 x 2ml/day
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]