Αποστολέας Θέμα: Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα.  (Αναγνώστηκε 4446 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
Απ: Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα.
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 13, 2011, 01:48:16 πμ »
Ναι, βασικά πύκνωσε το μαλλί μου σε σημεία που φαινόταν το δέρμα καθώς και στη hairline. Όσο για την ποσότητα, δεν έβαζα με το κιλό...αλλά ήταν σε καθημερινή βάση. Οπότε ναι, ίσως ήταν αρκετή. Είμαι ήδη στη σκέψη να την ξεκινήσω μέρα παρά μέρα αυτή τη φορά...

Σκεφτομαι κ εγω να τη χρησιμοποιησω..Την ειχα ξαναχρησιμοποιησει στο παρελθον για κανα μηνα περιπου αλλα δεν ειχα δει κατι το αξιοσημειωτο..Βεβαια ο 1 μηνας ειναι πολυ λιγο διαστημα...Εχω διαβασει οτι η κετο βοηθαει στο diffuse thinning..Κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να τη σταματησεις εφοσον ειδες επανεκφυση..Αν την ξεκινησεις παλι παντως κρατα μας ενημερους..
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 13, 2011, 05:24:11 πμ »
Παράθεση
Σκεφτομαι κ εγω να τη χρησιμοποιησω..Την ειχα ξαναχρησιμοποιησει στο παρελθον για κανα μηνα περιπου αλλα δεν ειχα δει κατι το αξιοσημειωτο..Βεβαια ο 1 μηνας ειναι πολυ λιγο διαστημα...Εχω διαβασει οτι η κετο βοηθαει στο diffuse thinning..Κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να τη σταματησεις εφοσον ειδες επανεκφυση..Αν την ξεκινησεις παλι παντως κρατα μας ενημερους..
αν ξεκινησες airol ασε την κετο,υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ tretinoin,ketoconazole,cyclosporine
αν η ουσια ειναι σε μορη κρεμας ακομα και πολλες ωρες μεταξυ τους κενο να αφησεις δεν ειναι αρκετο,χρειαζεται λουσιμο
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος xk

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v+
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 13, 2011, 03:39:37 μμ »
Ναι, βασικά πύκνωσε το μαλλί μου σε σημεία που φαινόταν το δέρμα καθώς και στη hairline. Όσο για την ποσότητα, δεν έβαζα με το κιλό...αλλά ήταν σε καθημερινή βάση. Οπότε ναι, ίσως ήταν αρκετή. Είμαι ήδη στη σκέψη να την ξεκινήσω μέρα παρά μέρα αυτή τη φορά...

gomi οταν εβαζες κρεμα fungoral πως τη χρησιμοποιουσες?θελω να πω ποσο την αφηνες στο κεφαλι πριν ξεπλυνεις?
H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος GOMI

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3V
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 13, 2011, 05:13:44 μμ »
xk, συνήθως βράδυ, μετά το λούσιμο, σκούπιζα καλά το μαλλί και την έβαζα. Δεν ξέπλενα...και το επόμενο πρωί έβαζα μίνοξ

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 13, 2011, 09:23:29 μμ »
αν ξεκινησες airol ασε την κετο,υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ tretinoin,ketoconazole,cyclosporine
αν η ουσια ειναι σε μορη κρεμας ακομα και πολλες ωρες μεταξυ τους κενο να αφησεις δεν ειναι αρκετο,χρειαζεται λουσιμο

Δηλ αν βαλω κρεμα φουνγοραλ,την αφησω 2 ωρες κ μετα λουστω κ βαλω αιρολ με μινοξ υπαρχει αλληλεπιδραση?
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 13, 2011, 09:44:07 μμ »
Παράθεση
Δηλ αν βαλω κρεμα φουνγοραλ,την αφησω 2 ωρες κ μετα λουστω κ βαλω αιρολ με μινοξ υπαρχει αλληλεπιδραση?
απο την κρεμα fungoral,μην περειμενεις πολλα,ειναι ενα ηπιο dht blocker και μονο σε ευαισθητους οργανισμους (σαν τον δικο μου)στα φαρμακα μπορει να κανει δουλεια.
οπωσδηποτε λουσιμο μεταξυ των δυο.
η airol μαζι με μινοξ θα σου δωσει επανεκφυση.
υπογραφη καπα :grandpa:
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2011, 10:02:52 μμ από kapamarou »
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 13, 2011, 10:23:46 μμ »
απο την κρεμα fungoral,μην περειμενεις πολλα,ειναι ενα ηπιο dht blocker και μονο σε ευαισθητους οργανισμους (σαν τον δικο μου)στα φαρμακα μπορει να κανει δουλεια.
οπωσδηποτε λουσιμο μεταξυ των δυο.
η airol μαζι με μινοξ θα σου δωσει επανεκφυση.
υπογραφη καπα :grandpa:

Ok κατανοητο καπα..Ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου..Α,και κατι αλλο..Θα βγαλω την ντουτα απ τη μινοξ(πρεπει να παιζει αλληλεπιδραση γτ μετα απο τοσους μηνες χρησης δεν εχω δει τπτ) κ σκεφτομαι να φτιαξω μια λοσιον σπιρο+ντουτα..Επειδη εισαι μαστερ στα τοπικα,αν δεν σε κουραζω στειλε μ ενα π.μ. κ πες μ τροπο παρασκευης της λοσιον(αν κ δεν ξερω αν παιζει αλληλεπιδραση σπιρο-ντουτας) για να μην μ@μησουμε κ το θεμα του φιλου γκομι..Ευχαριστω προκαταβολικα..

Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream

Best Sites in Greece