Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Growth Stimulants
(Συντονιστής:
magic810
) »
Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα.
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
4
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα. (Αναγνώστηκε 4446 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
GOMI
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3V
Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα.
«
στις:
Μάιος 17, 2011, 12:01:35 μμ »
Καλημέρα. Προσπαθώ να απαλλαγώ από τη γαμ...αυτή ουσία την οποία χρησιμοποιώ αδιάκοπα για 18 χρόνια...
Μια ζωή δηλαδή. Απλά την σιχάθηκα...
Το θέμα είναι ότι για να μην την κόψω μαχαίρι, εδώ και 4 μήνες βάζω 2 με 3 φορές την εβδομάδα από μια φορά. Το αποτέλεσμα τον τελευταίο μήνα είναι φρίκη. Έχω αδειάσει σχεδόν στο μπροστινό μέρος ...μιλάμε για ξέφωτο...Τι σκατά να κάνω ρε παιδιά...καμία πρόταση? Δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο....Αυτό
http://www.ariane-eshop.gr/product/1142/Wella_SP_J.M_Maxximum_Tonic_Intensive_100ml/
που μου πρότεινε η κομμώτρια...θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση? Μου είπε ότι σε όσους το έχει δώσει, τους βοήθησε....
Καταγράφηκε
danceworld_2001
Sr. Member
Φύλο:
βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
Norwood: 3
Απ: Διακοπή μινοξιδίλης - Χάλια μαύρα.
«
Απάντηση #1 στις:
Μάιος 17, 2011, 03:35:20 μμ »
Αφού είναι η μόνη ουσία που δίνει λύση στο πρόβλημα σου και διατηρεί τα μαλλιά σου, γιατί θες να την διακόψεις? Προφανώς θα αδειάσεις και μετά θα φάς ακόμη μεγαλύτερη ξενέρα. Τι θεραπεία ακολουθείς? Φίνα να υποθέσω δεν παίρνεις? Καταλαβαίνω 18 χρόνια ειναι πολλά, αλλά έτσι πάνε οι θεραπείες. Φοβάμαι οι προτάσεις της κομμώτρια ειναι φιδέλαιο.
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #2 στις:
Μάιος 17, 2011, 03:57:54 μμ »
θα αφησεις την μινοξιδιλη για να βαζεις στην θεση της κατι υποδιεστερο σε δυναμη?
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
GOMI
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Μάιος 17, 2011, 04:18:38 μμ »
Το θέμα είναι ότι μετά τόσα χρόνια, δεν ξέρω πόσο δύναμη έχει ακόμα. Αν και προφανώς, εφόσον αδειάζω, πρέπει να έχει. Αλλά....Πλέον στα 36 μου, έχω κάποιες ταχυκαρδίες, συνεχείς πονοκεφάλους, σωσιβιάκι στη μέση κλπ...τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι της ηλικίας ή αν είναι φυσιολογικό επακόλουθο της ουσίας αυτής. Σίγουρες παρενέργειες ήταν η κατακράτηση υγρών, το πρήξιμο στο πρόσωπο και οι μαύροι κύκλοι στα μάτια που μετά από τόοοοοσα χρόνια, εξαφανίστηκαν. Αν και αυτές τις θεωρώ υποδεέστερες, δεν μπορώ να αγνοήσω τις καθαρά σε θέμα υγείας....Πολύ μπ*υρδελοκατάσταση...
Όχι φίνα δεν πήρα ποτέ, το μόνο που χρησιμοποίησα ήταν το super zix για κανά χρόνο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και για 6 μήνες αλοιφή fungoral με φοβερά αποτελέσματα την οποία αναγκάστηκα να σταματήσω μετά από άσχημες εξετάσεις σε θέματα αντρικών ορμονών. (Μπορεί να έφταιγε η κετοκοναζόλη, μπορεί και όχι, αλλά ο γιατρός την θεώρησε ΑΜΕΣΑ υπεύθυνη, οπότε μου την χάλασε την δουλειά..)
Καταγράφηκε
jimakos88
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 1-2
«
Απάντηση #4 στις:
Μάιος 17, 2011, 04:49:52 μμ »
η αλήθεια είναι φίλε GOMI ότι και εγώ αν και 4 χρόνια που χρησιμοποιώ την μινοξ. και είμαι στα 23, θυμάμαι ότι στην αρχή παρατηρούσα ταχυκαρδίες και μαύρους κύκλους...και εδώ και λίγο καιρό το σωσιβιάκι στην μέση (που το παρατηρώ εδώ και 6 μήνες ποτέ δεν είχα..) και δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε μιας και ασχολούμαι με μπασκετ και τρέξιμο συχνά την εβδομάδα σταθέρα αυτά τα χρόνια και η διατροφή διατηρείται στα λογικά πλαίσια σε ότι αφορά το junk food(1 άντε 2 φορές την εβδομαδα)
τι να πω ρε συ μακάρι να βγει κάτι άλλο περα από αυτά τα medications και χωρίς αυτες τις παρενέργειες σύντομα, γιατί όσο βλέπουμε ότι δεν βγαίνει τπτ τόσο τα αγοράζουμε και τα διατηρούμε..και φτερά και κέρατα να βγάλει ο κόσμος σαν παρενέργεια αν διατηρείται το μαλλί τι να πω θα το πάρει ο κόσμος αυτό καταλαβαίνω.
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Μάιος 17, 2011, 08:06:12 μμ »
gomi δοκιμασε airol κ συνδιασμο αλλα συστατικα που λενε οτι εχουν regrowth ,ομως παντα airol στην αρχη θα σου κοκκινησει λιγο τηο μερος που την απλωνεις αλλα μετα ειναι συνηθεια κ μη βγαινεις απευθειας στον ηλιο .
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #6 στις:
Μάιος 17, 2011, 08:23:19 μμ »
..
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 02:09:04 πμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
GOMI
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Μάιος 18, 2011, 12:40:29 πμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Μάιος 17, 2011, 08:06:12 μμ
gomi δοκιμασε airol κ συνδιασμο αλλα συστατικα που λενε οτι εχουν regrowth ,ομως παντα airol στην αρχη θα σου κοκκινησει λιγο τηο μερος που την απλωνεις αλλα μετα ειναι συνηθεια κ μη βγαινεις απευθειας στον ηλιο .
Έβαζα Tretinoin μέσα στη μίνοξ μαζί με άλλα διάφορα...μόνη της κάνει τίποτα?
Καταγράφηκε
GOMI
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Μάιος 18, 2011, 12:44:14 πμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Μάιος 17, 2011, 08:23:19 μμ
Μερικοι ειστε αμεσα ετοιμη να κατηγορησετε την οποιαδηποτε θεραπεια, για την οποιαδηποτε παρενεργεια. Δεν μιλαμε για ταχυκαρδιες κτλ (αυτα ειναι σοβαρα πραγματα) αλλα τα σωσιβιακια κτλ ειναι λογικα πραγματα μεγαλωνοντας, και δεν διατηρειτε κανεις αν παιζει μπασκετ. Εγω παντως τα εχω αποχτησει και χωρις μινοξ!
Γενικα τη μινοξ δεν την αντικαθιστα ΤΙΠΟΤΑ
Στο βαζω και με bold να εινια ξεκαθαρο
Η γυμναστική και η ΜΟΝΙΜΗ διατροφή που κάνω...πίστεψέ με...δεν δικαιολογεί σωσίβια. Έχω κάνει κατά καιρούς διάφορες και ακριβές λιπομετρήσεις..και όλες..μα όλες δείχνουν καθαρή κατακράτηση υγρών. Αλλά, αν παρατήρησες είπα ότι αυτό το θεωρώ δευτερεύων...Στα σημαντικά, νομίζω συμφώνησες και εσύ.
Και όντως...μέχρι στιγμής δεν μπορώ να βρώ κάτι που να την αντικαταστήσει, γι αυτό και ρωτάω εδώ...
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Μάιος 18, 2011, 12:50:56 πμ »
Παράθεση
Έβαζα Tretinoin μέσα στη μίνοξ μαζί με άλλα διάφορα...μόνη της κάνει τίποτα?
καποια αρθρα που πετυχα λενε οτι κανει και μονη της.μεσα στην μινοξ χανει σε δυναμη
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 20, 2011, 01:25:44 πμ από kapamarou
»
Καταγράφηκε
παλια
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
GOMI
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #10 στις:
Μάιος 18, 2011, 01:33:53 μμ »
Kapamarou, διάβασα και το όλο θέμα εδώ....
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2871.45.html
Τελικά είναι το ίδιο η αλοιφή η το καλύτερο είναι σε υγρή μορφή? Επίσης βλέπω οτι το χρησιμοποιούν κυρίως κροτάφους. Για όλο το κεφάλι κάνει? Για μπροστά κυρίως που θέλω δηλαδή.
Απο παρενέργειες είδα περισσότερο μόνο για ερεθισμούς. Κάτι άλλο δεν παίζει? Μην κόψω μινοξ και μπλέξω με χειρότερα, γι αυτο το λέω...
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Μάιος 18, 2011, 03:51:02 μμ »
Παράθεση από: GOMI στις Μάιος 18, 2011, 01:33:53 μμ
Kapamarou, διάβασα και το όλο θέμα εδώ....
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2871.45.html
Τελικά είναι το ίδιο η αλοιφή η το καλύτερο είναι σε υγρή μορφή? Επίσης βλέπω οτι το χρησιμοποιούν κυρίως κροτάφους. Για όλο το κεφάλι κάνει? Για μπροστά κυρίως που θέλω δηλαδή.
Απο παρενέργειες είδα περισσότερο μόνο για ερεθισμούς. Κάτι άλλο δεν παίζει? Μην κόψω μινοξ και μπλέξω με χειρότερα, γι αυτο το λέω...
σε υγρη μορφη ειναι ποιο δυνατη.απλα θα ανακατευτεις με χημειες τωρα που εκλεισε ο lee.
κανει για ολο το κεφαλι,καποια μικροτσουξιματα ειναι πολυ πιθανα τις πρωτες μερες.
δεν εχουν αναφερθει παρενεργειες απο τοπικη χρηση.
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
GOMI
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Μάιος 18, 2011, 04:38:28 μμ »
thx..θα το τσεκάρω το όλο θέμα περισσότερο
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #13 στις:
Μάιος 18, 2011, 09:49:50 μμ »
κανα διουριτικο ηπιο?
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Μάιος 19, 2011, 02:06:33 πμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Μάιος 18, 2011, 09:49:50 μμ
κανα διουριτικο ηπιο?
φραπες
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
4
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »