Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Μη φαρμακευτική θεραπεία
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μη φαρμακευτική θεραπεία (Αναγνώστηκε 2644 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kkathi
Jr. Member
Απ: Μη φαρμακευτική θεραπεία
«
Απάντηση #15 στις:
Μάιος 25, 2011, 10:35:43 πμ »
Scrooge εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου! Με έχει απασχολήσει πολύ αυτό το θεμα τελευταία. Πολλές κρίσεις, επικρίσεις, εξυπναδισμοί και αντιπαράθεση. Το κλιμα μοιαζει σα να μην επιτρεπει σε κανέναν πια όχι μονο του δικαιώματος της διαφορετικής άποψης αλλά ούτε καν του δικαιώματος να κρινει ο ίδιος με δική του ευθύνη τις πληροφορίες που αντλεί.
Αλλοίμονο αν φοβούνται εδώ μέσα τα μέλη να εκφράσουν ελευθερα τις απόψεις τους. Αν παύσει η διερεύνηση, η αυτενέργεια και ο πειραματισμός δεν εχει λόγω ύπαρξης το site.
Ούτε είναι σωστό κάποιοι να γίνονται ντεντέκτιβς προκειμένου να "ξεσκεπάσουν" τον μ@λ@κ@ που θελει να κάνει διαφήμιση. Δεν είμαστε μικρά παιδάκια. Περνάμε απο φίλτρα τις πληροφορίες που παίρνουμε και κραταμε ή πετάμε ότι δε μας αρέσει με ευθύνη μας. Άλλωστε ήταν γνωστό οτι σε ενα Forum με τοσο μεγάλη απηχηση θα μπαίνανε από γιατροί μεχρι κλινικάρχες μέσα.
Νομίζω οτι πρεπει να μπει ενα φρένο πια στις εξυπνάδες και στην αντιπαράθεση και αυτό ειναι ευθύνη όλων μας αλλά και του διαχειριστή.
Ειδάλλως το φορουμ θα αποκτήσει ένα φασιστικό χαρακτήρα που θα ταπώνει οποιαδήποτε μορφή αυτενέργειας .
Και η Κέντα καλή είναι αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί αν συνεχίζει μιλάμε για παρανοϊκή συμπεριφορά. Είναι κρίμα ενα τοσο ζωντανό φορουμ να χάσει την δημοκρατικότητά του.
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #16 στις:
Μάιος 25, 2011, 01:59:57 μμ »
ΦΙΛΕ SCROOGΕ ΡΩΤΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ απ*τΗΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ 8ΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ.ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ 8ΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!ΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ???ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ απ*τΕΩΝΕΣ!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #17 στις:
Μάιος 25, 2011, 03:59:04 μμ »
Παράθεση από: kkathi στις Μάιος 25, 2011, 10:35:43 πμ
Scrooge εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου! Με έχει απασχολήσει πολύ αυτό το θεμα τελευταία. Πολλές κρίσεις, επικρίσεις, εξυπναδισμοί και αντιπαράθεση. Το κλιμα μοιαζει σα να μην επιτρεπει σε κανέναν πια όχι μονο του δικαιώματος της διαφορετικής άποψης αλλά ούτε καν του δικαιώματος να κρινει ο ίδιος με δική του ευθύνη τις πληροφορίες που αντλεί.
Αλλοίμονο αν φοβούνται εδώ μέσα τα μέλη να εκφράσουν ελευθερα τις απόψεις τους. Αν παύσει η διερεύνηση, η αυτενέργεια και ο πειραματισμός δεν εχει λόγω ύπαρξης το site.
Ούτε είναι σωστό κάποιοι να γίνονται ντεντέκτιβς προκειμένου να "ξεσκεπάσουν" τον μ@λ@κ@ που θελει να κάνει διαφήμιση. Δεν είμαστε μικρά παιδάκια. Περνάμε απο φίλτρα τις πληροφορίες που παίρνουμε και κραταμε ή πετάμε ότι δε μας αρέσει με ευθύνη μας. Άλλωστε ήταν γνωστό οτι σε ενα Forum με τοσο μεγάλη απηχηση θα μπαίνανε από γιατροί μεχρι κλινικάρχες μέσα.
Νομίζω οτι πρεπει να μπει ενα φρένο πια στις εξυπνάδες και στην αντιπαράθεση και αυτό ειναι ευθύνη όλων μας αλλά και του διαχειριστή.
Ειδάλλως το φορουμ θα αποκτήσει ένα φασιστικό χαρακτήρα που θα ταπώνει οποιαδήποτε μορφή αυτενέργειας .
Και η Κέντα καλή είναι αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί αν συνεχίζει μιλάμε για παρανοϊκή συμπεριφορά. Είναι κρίμα ενα τοσο ζωντανό φορουμ να χάσει την δημοκρατικότητά του.
Όταν ένας έχει πάει σε μια εταιρία και κλαίει τα λεφτά του, δηλαδή δεν του έδωσαν το αποτέλεσμα που του υποσχεθήκαν, λογικό είναι να κάνει έτσι. Δεν είναι όλοι φυσικά σταλμένοι από τις εταιρίες, αλλά δεν είναι και όλες οι εταιρίες άγιες.
Ωστόσο Scrooge με προβληματίζει λίγο το προφιλ σου:
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #18 στις:
Μάιος 25, 2011, 04:05:21 μμ »
Παράθεση από: Άκης στις Μάιος 25, 2011, 03:59:04 μμ
Παράθεση από: kkathi στις Μάιος 25, 2011, 10:35:43 πμ
Όταν ένας έχει πάει σε μια εταιρία και κλαίει τα λεφτά του, δηλαδή δεν του έδωσαν το αποτέλεσμα που του υποσχεθήκαν, λογικό είναι να κάνει έτσι. Δεν είναι όλοι φυσικά σταλμένοι από τις εταιρίες, αλλά δεν είναι και όλες οι εταιρίες άγιες.
τελικα ειμαστε 1000 μελη
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
kkathi
Jr. Member
«
Απάντηση #19 στις:
Μάιος 25, 2011, 04:13:11 μμ »
Έχεις δίκηο σε αυτό αλλά πέρνει η μπόρα και άλλους και είναι άδικο να πληρώνει κάποιος την ματαίωση του κάθε πικραμένου.
Δες π.χ. το θεμα που άνοιξε ο άλλος για τα φωτόλουτρα και την ειρωνία που υπέστη.
Και όμως είχε να προσθέσει μια μορφή θεραπείας που εφαρμόζεται και δεν τη ξέραμε. Ειλικρινά τον θαύμασα για την υπομονή με την οποία αντιμετώπισε την όλη μεταχείριση που είχε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι της ίδιας υπομονης όμως και δεν ειναι σωστό να τον βάζουμε να απολογείται για τις επιλογές του.
Καταγράφηκε
Scrooge
Jr. Member
Norwood: 3V
«
Απάντηση #20 στις:
Μάιος 25, 2011, 06:41:25 μμ »
Παράθεση από: Άκης στις Μάιος 25, 2011, 03:59:04 μμ
Καλώς τον Poirrot.
Άλλη μια απόδειξη των όσων υποστήριξα προηγουμένως.
Μπορείς να μου πεις τι αποδεικνύει αυτό που έκανες τον κόπο να βάλεις ?
(Έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου με μερικούς εδώ μέσα...)
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #21 στις:
Μάιος 25, 2011, 08:32:42 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #22 στις:
Μάιος 25, 2011, 09:20:21 μμ »
Οχι στο θε.ρισευει.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 02:09:26 πμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
Scrooge
Jr. Member
Norwood: 3V
«
Απάντηση #23 στις:
Μάιος 25, 2011, 09:52:50 μμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Μάιος 25, 2011, 09:20:21 μμ
Ρε παιδια μη τα παιρνετε ολα προσωπικα, οταν καποιος σου λεει οτι λες βλακειες δε σε λεει βλακα απαραιτητα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου πει κάποιος ότι λέω βλακείες (με αποδείξεις φυσικά).
Έχω όμως πρόβλημα όταν με κατηγορούν εμμέσως ή ευθέως ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με την πάρτη μου και ότι προσπαθώ να διαφημίσω συγκεκριμένες εταιρείες, χωρίς να αποδεικνύεται πουθενά κάτι τέτοιο.
Καταγράφηκε
kkathi
Jr. Member
«
Απάντηση #24 στις:
Μάιος 25, 2011, 11:22:09 μμ »
Αγαπητέ skeptikisti αν κάνεις ένα προσεκτικό searce στο google, θα δεις οτι η φωτοθεραπεία δεν είναι εναλλακτική μέθοδος αλλά ιατρική-επιστημονική που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ψωρίαση αλλά και στην γυροειδή αλλωπεκία. Τώρα η τιμή είναι ενα άλλο θέμα.
Βέβαια για την αντιμετωπιση αλλων μορφών αλλωπεκίας δεν το είχα ξανακούσει ούτε διαβάσει κάπου. Το ερώτημα που μπαίνει για μένα είναι το εξής: ή η επιστήμων που το εφαρμόζει είναι απ*τεών ή τελικά όλες οι αλλωπεκίες έχουν κοινή βάση και οι υπολοιποι γιατροί κοιμούνται όρθιοι έχοντας αράξει μετά το πτυχίο τους ....
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #25 στις:
Μάιος 26, 2011, 06:52:38 μμ »
.ιναι πολυ .
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 02:09:35 πμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
kkathi
Jr. Member
«
Απάντηση #26 στις:
Μάιος 26, 2011, 07:19:59 μμ »
Μπές στο θέμα που είχε ανοίξει το παλληκάρι για να καταλάβεις. Και όχι δεν είναι το laisser. Είναι υπεριώδης ακτινοβολία που αν δε κανω λάθος εφαρμόζεται με λαμπες.
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #27 στις:
Μάιος 26, 2011, 08:10:24 μμ »
.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 02:09:44 πμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #28 στις:
Μάιος 26, 2011, 08:17:45 μμ »
Παράθεση από: Scrooge στις Μάιος 25, 2011, 06:41:25 μμ
Καλώς τον Poirrot.
Καταρχάς δεν είναι "Poirrot" αλλά "Poirot".
Και 2ον μην χάνεις την υπομονή σου έτσι εύκολα. Αυτό που απορώ, είναι πως το σύστημα του φορουμ αναφέρει ότι με το ίδιο IP έχουν γράψει ποστ και άλλα μέλη.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
mindtrapper
Full Member
Φύλο:
Norwood: Shaved (V)
«
Απάντηση #29 στις:
Μάιος 26, 2011, 10:28:39 μμ »
Παράθεση από: Άκης στις Μάιος 26, 2011, 08:17:45 μμ
Παράθεση από: Scrooge στις Μάιος 25, 2011, 06:41:25 μμ
Καλώς τον Poirrot.
Καταρχάς δεν είναι "Poirrot" αλλά "Poirot".
Και 2ον μην χάνεις την υπομονή σου έτσι εύκολα. Αυτό που απορώ, είναι πως το σύστημα του φορουμ αναφέρει ότι με το ίδιο IP έχουν γράψει ποστ και άλλα μέλη.
Dynamic IP και να έτυχε μετά από restart του router να πάρει την IP που είχε κάποιο άλλο μέλος πριν. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Μια θεωρία είναι, δεν ξέρω τι παίζει.
Καταγράφηκε
Treat your hair the way you treat your woman: Be good to it... but if you know it is going to leave you, leave it first.
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»