Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω για νεότερα σχετικά με τη θεραπεία.
Δυστυχώς η εξέλιξη δεν ήταν τόσο θετική όσο τους πρώτους μήνες. Όχι μόνο δεν έβγαλα περισσότερα μαλλιά, αλλά σταδιακά χάνω και αυτά που κέρδισα τον πρώτο καιρό, και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πάλι στο επίπεδο που ήμουν πριν 7 μήνες περίπου όταν ξεκίνησα τη θεραπεία. Έχω την εντύπωση βέβαια ότι δεν πέφτουν τόσο πολύ (για παράδειγμα δεν βλέπω τόσες πολλές τρίχες να μένουν στα χέρια μου όταν λούζομαι, ή στο μαξιλάρι μου) αλλά όπως και να 'χει τα μαλλιά εξακολουθούν να πέφτουν. Τελευταία ένεση και φωτόλουτρο που έκανα ήταν τον Ιούνιο, και υποτίθεται από Σεπτέμβρη θα ξεκινούσα πάλι. Δεν θα τη συνεχίσω όμως τη θεραπεία, αφού τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο σημαντικά ώστε να αξίζουν το κόστος και το τρέξιμο. Συνεχίζω τις βιταμίνες καθημερινά και το Regaine.
Πλέον σκοπεύω να δοκιμάσω κάποια άλλη εναλλακτική. Χάπι δεν θέλω να πάρω γιατί απ' όσα έχω διαβάσει το φοβάμαι. Θα παραγγείλω όμως ένα τοπικό DHT blocker, και αν δεν λειτουργήσει κι αυτό... θα πάρω απόφαση ότι θα χάσω τα μαλλιά μου νέος, θα πετάξω στα σκουπίδια λοσιόν και σπρέι, και θα σταματήσω να καταναλώνω χρήμα, χρόνο και άγχος.