Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Growth Stimulants
(Συντονιστής:
magic810
) »
Retinoic acid lotion 0.05%
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Retinoic acid lotion 0.05% (Αναγνώστηκε 3374 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Retinoic acid lotion 0.05%
«
Απάντηση #45 στις:
Μάιος 02, 2011, 02:42:37 πμ »
Παράθεση
ασχετο kapamarou ειδα την υπογραφη σου πολλα δε βαζεις ? Τι αποτελεσματα εχεις δει?
δεν τα βαζω ταυτοχρονα,τα χρησιμοποιουσα κατα διαστηματα,καποια δυνατα,καποια αδυναμα
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2011, 02:44:23 πμ από kapamarou
»
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
Lab_hair
Full Member
Φύλο:
Norwood: 2 (+αραίωση crown)
«
Απάντηση #46 στις:
Μάιος 02, 2011, 09:43:22 πμ »
Χαχα... φανταζεσαι να τα χρησιμοποιουσες ολα αυτα?? Θα κυκλοφορουσες με το βαλιτσακι του σπορτ μπιλυ και καθε μιση ωρα θα εβαζες και κατι
Καταγράφηκε
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #47 στις:
Μάιος 02, 2011, 10:01:34 πμ »
Παράθεση από: Lab_hair στις Μάιος 02, 2011, 09:43:22 πμ
Χαχα... φανταζεσαι να τα χρησιμοποιουσες ολα αυτα?? Θα κυκλοφορουσες με το βαλιτσακι του σπορτ μπιλυ και καθε μιση ωρα θα εβαζες και κατι
θα κουβαλουσα σχολικη τσαντα και θα την επεφτα στις γωνιες για την δοση μου
Καταγράφηκε
παλια
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
xDante
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 5A
«
Απάντηση #48 στις:
Μάιος 02, 2011, 04:01:53 μμ »
Kapamarou 2 ερωτήσεις
1ον έχεις σταματήσει την μινοξ ? και αν ναι γιατί ? (δεν φαίνεται στην υπογραφή σου)
2ον γιατί λούζεσαι με αυτό το σαμπου ? (προσωπικά για μένα είναι το χειρότερο σαμπουάν )
και μία 3η μπόνους η λοσιόν του ρετινοικού οξέως κατα πόσο είναι μπόμπα και τί διαφορά έχει απο την αιρόλ που βάζεις ?
3α
η αιρόλ μου είπε μια φαρμακοποιός οτι θα σταματήσει να βγαίνει ξέρεις κάτι γ αυτο?
3β σκέτη αιρόλ υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάτι ? γιατί σκέφτομαι να της δώσω μία ευκαιρία αφού έχω ενεργοποιημένους θύλακες απο το οξυζενέ και θέλω το boost που είδες εσύ και ο Lukas Alkoholix
3γ πού μπορώ να βρώ μινοξ 0.5% ? η και μικρότερης περιεκτικότητας καθώς το συμπέρασμα που έβγαλα (προσωπικά) οτι η 5 % είναι άχρηστη και περνάει στο αίμα τσάμπα ?
Καταγράφηκε
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #49 στις:
Μάιος 02, 2011, 04:46:12 μμ »
Παράθεση
Kapamarou 2 ερωτήσεις
και 10 αμα θες
Παράθεση
1ον έχεις σταματήσει την μινοξ ? και αν ναι γιατί ? (δεν φαίνεται στην υπογραφή σου)
την σταματησα γιατι τελικα η tretinoin δρα σαν dht blocker μειονοντας τους υποδοχεις ανδογονων,σαν growth stιmulant απο μονη της χωρις μινοξ,φημες λενε οτι φτιαχνει και φραπε
Παράθεση
2ον γιατί λούζεσαι με αυτό το σαμπου ? (προσωπικά για μένα είναι το χειρότερο σαμπουάν )
επειδη χρησιμοποιουσα μινοξ και το συγκεκριμενο δεν εχει ψευδαργυρο,θα το σταματησω σιγα σιγα.
Παράθεση
και μία 3η μπόνους η λοσιόν του ρετινοικού οξέως κατα πόσο είναι μπόμπα και τί διαφορά έχει απο την αιρόλ που βάζεις ?
σε υγρη μορφη ειναι ποιο δυνατη
Παράθεση
3α
η αιρόλ μου είπε μια φαρμακοποιός οτι θα σταματήσει να βγαίνει ξέρεις κάτι γ αυτο?
μην δουνε ανθρωπο να προκοβει οι εταιρειες
Παράθεση
3β σκέτη αιρόλ υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάτι ? γιατί σκέφτομαι να της δώσω μία ευκαιρία αφού έχω ενεργοποιημένους θύλακες απο το οξυζενέ και θέλω το boost που είδες εσύ και ο Lukas Alkoholix μειονοντας τους υποδοχεις ανδρογονων
κραταω μικρο καλαθι,αν η tretinoin κανει ολα αυτα που εχω διαβασει στο google...
Παράθεση
3γ πού μπορώ να βρώ μινοξ 0.5% ? η και μικρότερης περιεκτικότητας καθώς το συμπέρασμα που έβγαλα (προσωπικά) οτι η 5 % είναι άχρηστη και περνάει στο αίμα τσάμπα ?
παιρνεις μια 2% του εμποριου,προσθετειες καθαρο οινοπνευμα και προπυλαινογλυκολη μεχρι να την φερεις στην περιεκτικοτητα που θες
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2011, 08:44:44 μμ από kapamarou
»
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
xDante
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #50 στις:
Μάιος 02, 2011, 09:01:11 μμ »
Παράθεση
3β σκέτη αιρόλ υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάτι ? γιατί σκέφτομαι να της δώσω μία ευκαιρία αφού έχω ενεργοποιημένους θύλακες απο το οξυζενέ και θέλω το boost που είδες εσύ και ο Lukas Alkoholix μειονοντας τους υποδοχεις ανδρογονων
κραταω μικρο καλαθι,αν η tretinoin κανει ολα αυτα που εχω διαβασει στο google...
μπορείς να μου αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου ?
Καταγράφηκε
(rhesus 0+) ;p
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #51 στις:
Μάιος 02, 2011, 09:25:15 μμ »
Παράθεση από: xDante στις Μάιος 02, 2011, 09:01:11 μμ
Παράθεση
μπορείς να μου αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου ?
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.hairsite.com/hair-loss-info/retin-a-tretinoin.htm&ei=aSK8TfaoKcnOsgbBxZzvBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCgQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dtretinoin%2Bgrowth%2Bhaor%26hl%3Del%26biw%3D1441%26bih%3D710%26prmd%3Divns
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
xDante
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #52 στις:
Μάιος 02, 2011, 09:37:13 μμ »
θέλει και μινόξ
αλλά μου φαίνεται οτι μόνη της ίσως κάνει ότι μου έκανε το οξυζενέ
θα την ψάξω περαιτέρω thanx Kap
Καταγράφηκε
(rhesus 0+) ;p
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #53 στις:
Μάιος 02, 2011, 09:47:17 μμ »
Παράθεση από: xDante στις Μάιος 02, 2011, 09:37:13 μμ
θέλει και μινόξ
αλλά μου φαίνεται οτι μόνη της ίσως κάνει ότι μου έκανε το οξυζενέ
θα την ψάξω περαιτέρω thanx Kap
σε καποιο σημειο γραφει οτι σε γυναικες εδωσε επανεκφυση και σκετη χωρις μινοξ.
θα δηξει,τωρα την δοκιμαζω σκετη
Καταγράφηκε
παλια
τωρα ραστα!!
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
Πάνω
« προηγούμενο