Αποστολέας Θέμα: Aλλαγές στην ενότητα "Μεταμόσχευση"  (Αναγνώστηκε 3373 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Aλλαγές στην ενότητα "Μεταμόσχευση"
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 13, 2011, 06:31:46 μμ »
Μπραβο Ακη για την αποφαση σου...για να μην καταντησουμε σαν τα ξενα παραμαγαζα μεγαλων γιατρων που εχουν 10 ρουφιανους ο καθενας και αβανταρουν-προστατευουν το καθε κατακαθι...ας μην ξεχναμε τον σκοπο του φορουμ...κριμα παντως που η μεταμοσχευση καποτε εμελε να ειναι οριστικη λυση και τωρα εχει γινει εντελως αμφισβητησιμη και αντικειμενο εκμεταλευσης..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 13, 2011, 06:33:28 μμ από Hairlosscursed »
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 13, 2011, 08:17:14 μμ »
Το θέμα με τα $$ στα ονόματα μερικών, είναι για άλλο λόγο και όχι για μη διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρίας.
Το θέμα με τις εταιρίες εδώ ήταν καλή ιδέα στην αρχή, κάπου θα ξέφευγε όμως, γιατί η κάθε εταιρία θα επαινούσε (και λογικό είναι) το δικό της προϊόν (δεν λέω αν άξιζε ή όχι σαν αποτέλεσμα), με αποτέλεσμα να "σπρώχνεται" κάποιος προς τα εκεί.
Το φορουμ, όπως έχω αναφέρει και σε άλλες εταιρίες (όχι μόνο κλινικές) που μου πρότειναν να κάνουν ποστ, το έκανα για συζήτηση, όχι διαφήμιση.
Δεν θα γούσταρα με τίποτα να έχω πχ διαφημίσεις από κάποια κλινική/εταιρία και κάθε τρεις και λίγο να τους έχω "νταβατζήδες", πχ "σβήσε αυτό, τι λέει αυτός, κάνε εκείνο" κλπ.

Το θέμα με τα μέλη τώρα που δεν θέλω υπογραφές αν συνεργάζονται με κάποια εταιρία. Κάπου και εκεί το πράμα θα ξεφύγει, όταν παίζει και χρήμα στην μέση. Λογικό είναι να αναφέρουν/ειρωνεύονται/παινεύουν με βάση πάντα ποια κλινική προτιμούν.
Αυτό γιατί το ίδιο είναι, αν μπει ένας από μια κλινική και βάζει στην υπογραφή του την εταιρία του.

Όπως λέει και ο Hairlosscursed, το θέμα μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από απλή συζήτηση. Φυσικά δεν λέω ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει από τις εταιρίες που συμμετείχαν.

Όσα μέλη πήγανε σε κάποια εταιρία και έχουν εικόνες πριν και μετά, ειδικά μέλη που έχουν καιρό, τότε με το ποστ τους έχουν αυτόματα μας δείξει και το επίπεδο της εταιρίας, δεν χρειάζεται κανένας αντιπρόσωπος.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος gorgiosalon

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3-3v και ολα βαινουν ανοδικα....
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 13, 2011, 10:37:47 μμ »
 Με την συνεχη μου διερευνηση-αναγνωση του forum...

Θα ηθελα να προσθεσω,οτι ισως σαν απειρο και νεο μελος σε αυτο το forum και λογω βιασυνης πολυ πιθανον...
Εξεφρασα μια αποψη στο προηγουμενο -postarisma- μου,,ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να ειναι εσφαλμενη,οσο αφορα το θεμα με τους αντιπροσωπους...

Σας διαβεβαιωνω οτι εκφραστικα χωρις καμια προθεση αμφισβητησης των λεγομενων,εμπειροτερων-παλαιοτερων μελων,,,και χωρις κανενα συμφερον.(Εξ αλλου τα λεγομενα των εμπειροτερων-παλιοτερων,αποτελουν πηγη γνωσης για μενα...)

Εν καιρω και μετα απο πολυ περισσοτερη αναγνωση,επιφυλασσομαι για την επιβεβαιωση ,ή, την μη επιβαιβεωση της πρωταρχικης μου αποψης,με επιχειρηματα...

Παρακαλω για την κατανοηση σας...και σας ευχαριστω...(νεος,γαρ εστι ο εκφραζομενος... :tease:)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2011, 03:11:59 μμ από gorgiosalon »

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 13, 2011, 11:11:04 μμ »
Με την συνεχη μου διερευνηση-αναγνωση του forum...

Θα ηθελα να προσθεσω,οτι ισως σαν απειρο και νεο μελος σε αυτο το forum και λογω βιασυνης πολυ πιθανον...
Εξεφρασα μια αποψη στο προηγουμενο -postarisma- μου,,ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να ειναι εσφαλμενη,οσο αφορα το θεμα με τους αντιπροσωπους...

Σας διαβεβαιωνω οτι εκφραστικα χωρις καμια προθεση αμφισβητησης των λεγομενων,εμπειροτερων-παλαιοτερων μελων,,,και χωρις κανενα συμφερον.(εξξαλου τα λεγομενα των εμπειροτερων-παλιοτερων,αποτελουν πηγη γνωσης για μενα...)

Εν καιρο και μετα απο πολυ περισσοτερη αναγνωση,επιφυλασσομαι για την επιβεβαιωση ,ή, την μη επιβαιβεωση της πρωταρχικης μου αποψης,με επιχειρηματα...

Παρακαλω για την κατανοηση σας...και σας ευχαριστω...(νεος,γαρ εστι ο εκφραζομενος... :tease:)

@giorgiosalon don't worry θα δεις ότι όλοι έχουμε μεγάλη κατανόηση εδώ πέρα και επίσης θα δεις με τον καιρό ότι δεν είναι ένα απλό φόρουμ για την τριχόπτωση, αλλά μια μεγάλη παρέα φίλων. Να σε ρωτήσω κάτι όμως (σόρρυ είμαι λίγο περίεργος  :P ) γιατί γράφεις τόσο "επιστημονικά" ? ειλικρινά διαβάζω 3-4 φορές το post σου για να το καταλάβω, είσαι μήπως φιλόλογος η κάτι τέτιο?  :)
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος Hairlosscursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 14, 2011, 12:18:44 πμ »
το θεμα με τους αντιπροσώπους ειναι πως χρηματίζονται...και απο την στιγμη που πληρώνονται εχει τελειωσει εκει το θεμα και το χασμα ειναι ηδη μεγαλο...φυσικα και δεν εννοώ παιδια σαν τον κομπ οι οποιοι το κανουν και καπως χομπιστικα και κυριως δεν ζουν απο αυτο...μιλαω για αλλους που ποτε δεν εχουν δει νυστερι και αγωνια πανω στο θεμα και εχουν και αποψη....ε λοιπον ουτε εχουν ουτε και θα αποκτησουν...γιατι η διαφορα μας ειναι πως εμεις ζουμε για αυτο ενω αυτοι ζουνε απο αυτο...και αυτο δεν συμβαδίζει καθολου...ευχαριστως εγω θα εριχνα  μπουκετα σε μερικους επιτηδειους στα ξενα μεγαλα forums....ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2011, 12:21:11 πμ από Hairlosscursed »
Φαρμακοβιομηχανιες και Χειρουργοι=Αλητες Συμμοριτες

Αποσυνδεδεμένος gorgiosalon

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3-3v και ολα βαινουν ανοδικα....
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 14, 2011, 12:40:31 πμ »

@giorgiosalon don't worry θα δεις ότι όλοι έχουμε μεγάλη κατανόηση εδώ πέρα και επίσης θα δεις με τον καιρό ότι δεν είναι ένα απλό φόρουμ για την τριχόπτωση, αλλά μια μεγάλη παρέα φίλων. Να σε ρωτήσω κάτι όμως (σόρρυ είμαι λίγο περίεργος  :P ) γιατί γράφεις τόσο "επιστημονικά" ? ειλικρινά διαβάζω 3-4 φορές το post σου για να το καταλάβω, είσαι μήπως φιλόλογος η κάτι τέτιο?  :)
[/quote]

Κατανοηση και παρεα ειναι αυτο που χρειαζομαι για το προβλημα μου......Ουπςςςς,,,,ξεχασα και την τριχοπτωση που με βασανιζει......(αλλα και τις απαντησεις που θα χρειαστω,μετα απο τοσα πολλα και σημαντικα που εχω διαβασει σε αυτο το καταπληκτικο forum....MΠΡΑΒΟ ΡΕ..!!!! κ.ΑΚΗ.....)

Φιλολογο δεν θα με κανεις με τιποτα (με δεις )απο κοντα.... :D.....Αλλα για nw 3-3v EIMAI ΣΙΓΟΥΡΟΣ.....(και μην σκεφτεις να με ανεβασεις κλιμακα... :knup: :knup: Ασε θα ερθει η ωρα μου σιγα σιγα,,,για εκει παω.......το βλεπω και στο μαξιλαρι μου...... :D)

Να εισαι καλα ρε  fenimore....!!!(και σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα...)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2011, 12:42:26 πμ από gorgiosalon »

Αποσυνδεδεμένος Typhoon

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 14, 2011, 02:11:36 μμ »
Σίγουρα ο gorgiosalon γράφει καλά ελληνικά και με σύνθετο τρόπο αλλά φιλόλογος δεν πρέπει να είναι γιατί αν ήταν το "Εν καιρό" θα το έγραφε "Εν καιρώ" καθώς πρόκειται για αρχαίζουσα δοτική  ;)

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 14, 2011, 04:36:15 μμ »
Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη-χρηστες του foroum + Administrator κ.Ακη...και απο εμενα...

Ειμαι πολυ νεος στο forum,για να εχω το δικαιωμα του -postarismatos-(εκφρασης)...
Ως χρηστης-μελος διαφορων forum,ειμαι της αποψης, οτι η αναγνωση,παρατηρηση και διερευνηση των εκαστοτε forum,πρεπει να ειναι πρωτης προτεραιοτητας
απο τους εκαστοτε χρηστες-μελη,πριν αυτοι εκφρασουν την οποιαδηποτε αποψη τους...(και συνεχιζω με πολυ ενδιαφερον την συνεχη μου αναγνωση και
διερευνηση του forum Greek Hairloss Community....)

Για πολλους,,Ισως,η αποψη μου θεωρηθει πολυ πρωιμη,εμβολιμη-(σωστη),αλλα και απο καποιους (δικαιολογημενα καχυποπτους) ως υποπτη,και σε αυτο το
σημειο θα παρακαλεσω για την ανοχη-κατανοηση-επιεικια-παροχη σας,,του δικαιωματος μου,,,στο να εκφραστω....

Πιστευω πως δικαιωμα συμμετοχης-εκφρασης μεσα σε ενα foroum,πρεπει να εχουν ολοι οσοι το επιθυμουν,παντα σεβομενοι τον αυτοεπιβαλλομενο κανονα-νομο,τους
ορους & προυποθεσεις που θετει (forum) απο το καταστατικο συμφωνιας που υπογραφει-αποδεχεται ο καθε χρηστης,πριν γινει και αυτος μελος.

Με βαση τον πραπανω αξονα,πρεπει απο μονος του να τηρει και την βασικη προυποθεση,του σεβασμου στον συνδιαλεγομενο του αλλα και τον σεβασμο στις αρχες του διαλογου....

Αν καποιος δεν πληρει τις παραπανω προυποθεσεις,θα πρεπει αυστηρως και αμετακλητος,να του επιβαλλονται οι αντιστοιχες κυρωσεις που προβλεπονται απο τους διαχειρστες του forum....(Admin.moder. k.t.l.)

ως εκ τουτου...

Ναι και στους ασθενεις,ναι και στους αντιπροσωπους-εκπροσωπους εταιρειων,ναι και στις εταιριες,,,ακομα ναι και στους κακοπροαιρετους (καφρους κατ'εμε) εφοσον τους δινεται η δυνατοτητα με
λιγα "κλικ" να το κανουν........

......................................................................................ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

ΝΑΙ ΣΤΑ FORUM...+ NAI ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...+ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...+ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο / Ο-Ρ-Ο-Υ-Σ / Κ-Υ-Ρ-Ω-Σ-Ε-Ι-Σ....!!!

(Το μαχαιρι το εχουν οι διαχειριστες και για να φαω απο την πιτα,θα σεβαστω ολους τους ορους που μου θετουν...Για να με τα'ι'ζουν ειμαι σιγουρος πως με θελουν στην ζωη.....Το γιατι με θελουν στην ζωη,,( :chinscratch),,ειναι αποψη του καθενος απο εμας,που μπορει να εκφραστει με σεβασμο-ορους & προυποθεσεις...)

Μεχρι σημερα στην ζωη μου,,καποιοι με τα'ι'σαν γιατι με αγαπουσαν και καποιοι αλλοι για να με φανε....(Με την γνωση-ενημερωση-θεληση-διανοηση-επικοινωνια και αλλα πολλα,,εμαθα τι..(??)
ποιοι..(??) και γιατι..(??)

Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας...
Φιλικα,,ενα συμπασχον νεο μελος με σεβασμο...  (και συγνωμη για το μακροσκελες "pοstarisma" μου).
συμφωνω με το φιλο και βλεποντας το καλυτερο ξενο site της αμερικης να εχει αυτη τη δομη νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο καλο   μιλαω για το baldtruth
finasteride 1mg eod
spectral dnc-n (πρωι)
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg eod
ΩMEGA-3

Best Sites in Greece