Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη-χρηστες του foroum + Administrator κ.Ακη...και απο εμενα...
Ειμαι πολυ νεος στο forum,για να εχω το δικαιωμα του -postarismatos-(εκφρασης)...
Ως χρηστης-μελος διαφορων forum,ειμαι της αποψης, οτι η αναγνωση,παρατηρηση και διερευνηση των εκαστοτε forum,πρεπει να ειναι πρωτης προτεραιοτητας
απο τους εκαστοτε χρηστες-μελη,πριν αυτοι εκφρασουν την οποιαδηποτε αποψη τους...(και συνεχιζω με πολυ ενδιαφερον την συνεχη μου αναγνωση και
διερευνηση του forum Greek Hairloss Community....)
Για πολλους,,Ισως,η αποψη μου θεωρηθει πολυ πρωιμη,εμβολιμη-(σωστη),αλλα και απο καποιους (δικαιολογημενα καχυποπτους) ως υποπτη,και σε αυτο το
σημειο θα παρακαλεσω για την ανοχη-κατανοηση-επιεικια-παροχη σας,,του δικαιωματος μου,,,στο να εκφραστω....
Πιστευω πως δικαιωμα συμμετοχης-εκφρασης μεσα σε ενα foroum,πρεπει να εχουν ολοι οσοι το επιθυμουν,παντα σεβομενοι τον αυτοεπιβαλλομενο κανονα-νομο,τους
ορους & προυποθεσεις που θετει (forum) απο το καταστατικο συμφωνιας που υπογραφει-αποδεχεται ο καθε χρηστης,πριν γινει και αυτος μελος.
Με βαση τον πραπανω αξονα,πρεπει απο μονος του να τηρει και την βασικη προυποθεση,του σεβασμου στον συνδιαλεγομενο του αλλα και τον σεβασμο στις αρχες του διαλογου....
Αν καποιος δεν πληρει τις παραπανω προυποθεσεις,θα πρεπει αυστηρως και αμετακλητος,να του επιβαλλονται οι αντιστοιχες κυρωσεις που προβλεπονται απο τους διαχειρστες του forum....(Admin.moder. k.t.l.)
ως εκ τουτου...
Ναι και στους ασθενεις,ναι και στους αντιπροσωπους-εκπροσωπους εταιρειων,ναι και στις εταιριες,,,ακομα ναι και στους κακοπροαιρετους (καφρους κατ'εμε) εφοσον τους δινεται η δυνατοτητα με
λιγα "κλικ" να το κανουν........
......................................................................................ΑΛΛΑ ΚΑΙ...
ΝΑΙ ΣΤΑ FORUM...+ NAI ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...+ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...+ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο / Ο-Ρ-Ο-Υ-Σ / Κ-Υ-Ρ-Ω-Σ-Ε-Ι-Σ....!!!
(Το μαχαιρι το εχουν οι διαχειριστες και για να φαω απο την πιτα,θα σεβαστω ολους τους ορους που μου θετουν...Για να με τα'ι'ζουν ειμαι σιγουρος πως με θελουν στην ζωη.....Το γιατι με θελουν στην ζωη,,(

),,ειναι αποψη του καθενος απο εμας,που μπορει να εκφραστει με σεβασμο-ορους & προυποθεσεις...)
Μεχρι σημερα στην ζωη μου,,καποιοι με τα'ι'σαν γιατι με αγαπουσαν και καποιοι αλλοι για να με φανε....(Με την γνωση-ενημερωση-θεληση-διανοηση-επικοινωνια και αλλα πολλα,,εμαθα τι..(??)
ποιοι..(??) και γιατι..(??)
Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας...
Φιλικα,,ενα συμπασχον νεο μελος με σεβασμο... (και συγνωμη για το μακροσκελες "pοstarisma" μου).
συμφωνω με το φιλο και βλεποντας το καλυτερο ξενο site της αμερικης να εχει αυτη τη δομη νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο καλο μιλαω για το baldtruth