Αποστολέας Θέμα: Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D** ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ. (2012)σ  (Αναγνώστηκε 17127 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
Απ: 4 ΜΗΝΕΣ..ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ Ιστορικό μεταμοσχεύσεων μου στην
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 27, 2011, 07:03:44 μμ »
Πάντως το λεκτικό σε πολλά σημεία των Post του που χρησιμοποιεί ο "συνάδελφος", για  όλους όσους έχουν εμπειρία από την εν λόγω εταιρία, είναι λιγο πολυ το γνωστό. ;)
Θα σε παρακαλούσα να μιλήσεις ανοιχτά. Ο άνθρωπος ήρθε με σκοπό να μοιραστεί μια εμπειρία του σε μια κλινική.
Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω, μπορείς να το πεις ελεύθερα, αλλά με τα υπονοούμενα χαλάς την εικόνα του προς τους άλλους.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 27, 2011, 07:24:03 μμ »
Πάντως το λεκτικό σε πολλά σημεία των Post του που χρησιμοποιεί ο "συνάδελφος", για  όλους όσους έχουν εμπειρία από την εν λόγω εταιρία, είναι λιγο πολυ το γνωστό. ;)
Θα σε παρακαλούσα να μιλήσεις ανοιχτά. Ο άνθρωπος ήρθε με σκοπό να μοιραστεί μια εμπειρία του σε μια κλινική.
Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω, μπορείς να το πεις ελεύθερα, αλλά με τα υπονοούμενα χαλάς την εικόνα του προς τους άλλους.
Ευχαριστώ για τη «διευκρίνιση» Άκη.
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12

Αποσυνδεδεμένος sakismantis

• Απλό μέλος
  • *
  • Never Forget
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 28, 2011, 01:52:44 μμ »
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπητέ sakismantis…. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να το πεις ανοικτά και χωρίς υπονοούμενα. Αν εννοείς ότι είμαι βαλτός της εταιρείας, μάλλον είσαι από «εκείνους» που τους φαίνονται όλοι βαλτοί και που οι πάντες συνωμοτούν για να τον κοροϊδέψουν (ίσως αγοράζεις και τα βιβλία του Λιακόπουλου). Προφανώς, αν εννοείς το παραπάνω, έχεις διαβάσει τα posts μου μόνο επιφανειακά και πλαγίως, γιατί αν τα διάβαζες, θα καταλάβαινες ότι οι βαλτοί δεν γράφουν κατ’ αυτόν τον τρόπο… Επίσης, όλες μου οι φωτογραφίες (της εξέλιξης της τελευταίας μου μεταμόσχευσης) έχουν τραβηχτεί στο ίδιο σημείο με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού και είναι πάντα σε καλή ανάλυση ούτως ώστε να μπορεί κάποιος να ζουμάρει σε «επίπεδο τρίχας». Επειδή, ούτε είμαι εδώ για να τσακωθώ, αλλά ούτε για να σιωπώ, απλά για να ενημερώνω τους «συναδέλφους» για να προλάβουν ή για να λύσουν προβλήματα που εγώ αντιμετώπισα και συνεχίζω να αντιμετωπίζω, θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις. Επίσης, όπως έχω ξαναγράψει, είμαι ανοικτός σε οποιονδήποτε επιθυμεί και σκέφτεται τη μεταμόσχευση να κανονίσει να βρεθούμε και να δει το αποτέλεσμά μου. Το ίδιο ισχύει και για σένα, και ας είσαι και «κακοήθης»…

ΥΓ. αφού έχεις και εσύ «εμπειρία» από τη συγκεκριμένη εταιρεία (όπως αναφέρεις), γιατί δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας με φωτογραφίες και κείμενο;;; εγώ από την πλευρά μου πάντως «τη μοιράζομαι μαζί σου(μαζί σας)»…

Απ΄ότι ο ίδιος έχεις πει σε προηγούμενο post σου σκοπός σου είναι:
Απρίλιος 08, 2011, 08:40:36 μμ
"Εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω φωτογραφίες μου από την εξέλιξή μου και ελπίζω (για το δικό μου καλό) να αποδείξω πως η εν λόγω εταιρεία, που λειτουργεί τόσα χρονια, δεν μπορεί να έχει «μόνο» κακά αποτελέσματα.

Νίκος."

Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι είσαι ειλικρινής σε αυτό που λες και ανακαλώ.

Δεν ξέρω όμως γιατί κάποιος να θέλει να αναλάβει αυτήν την ευθύνη, δεδομένου ότι υπάρχει εκεί πολύς χώρος για συζήτηση και μάλλον δεν είσαι εσύ ο κατάλληλος για να δώσεις τις απαντήσεις που οφείλονται στον κόσμο.
Επίσης υπάρχει πάντα η απορία του γιατί να θες να αποδείξεις κάτι, όταν θα έπρεπε τόσα χρόνια τώρα να είναι αυταπόδεικτο.

Μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησες να γράφεις σε αυτό το φορουμ με πολλές απορίες σχετικά με σκευάσματα κλπ. Λες: "Τι κρίμα που δεν πήγα νωρίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου", "και βέβαια οι 2 επόμενες θα είναι φτηνότερες αν έχεις κάνει την πρώτη εκεί" (γιατί και βέβαια, γίνεται και αλλού αυτό?) κλπ.,  αλλά γιατί μπαίνεις στα φορουμ και δεν ρωτάς αυτούς που είναι τόσο καλοί να σου απαντήσουν έγκυρα για τα σκευάσματα, τόσα χρόνια τα πουλούσαν?΄Ασε που από μόνοι τους θα έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει για τις εγκεκριμένες από FDA επιλογές σου. Άκου, δεν με ενδιαφέρει το δέντρο αλλά το δάσος.
Σχετικά με την εμπειρία μου χωρίς εισαγωγικά θα την μάθεις εν καιρώ, αλλά μάλλον θα πηδηχτείς από το παράθυρο με αυτά που θα ακούσεις.
Βέβαια όλα αυτά γινόντουσαν τότε και τώρα πια δεν γίνονται. Ωραία η απάντησή τους, μόνο που πάνε πάνω από 10 χρόνια που μου την έδωσαν και απ΄ότι αναρωτιέσαι και εσύ από το 2006 και μετά πιστεύεις ότι μπορεί κάτι άλλαξε. Κάλιο αργά παρά ποτέ θα σου πω εγώ και μακάρι να είναι έτσι, τα σπασμένα όμως ποιός τα πληρώνει?

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 28, 2011, 03:20:13 μμ από sakismantis »

Αποσυνδεδεμένος crossfire

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 3
Απ: Σχεδόν 5 ΜΗΝΕΣ..ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ Ιστορικό μεταμοσχεύσεων μ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 28, 2011, 03:36:06 μμ »
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπητέ sakismantis…. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να το πεις ανοικτά και χωρίς υπονοούμενα. Αν εννοείς ότι είμαι βαλτός της εταιρείας, μάλλον είσαι από «εκείνους» που τους φαίνονται όλοι βαλτοί και που οι πάντες συνωμοτούν για να τον κοροϊδέψουν (ίσως αγοράζεις και τα βιβλία του Λιακόπουλου). Προφανώς, αν εννοείς το παραπάνω, έχεις διαβάσει τα posts μου μόνο επιφανειακά και πλαγίως, γιατί αν τα διάβαζες, θα καταλάβαινες ότι οι βαλτοί δεν γράφουν κατ’ αυτόν τον τρόπο… Επίσης, όλες μου οι φωτογραφίες (της εξέλιξης της τελευταίας μου μεταμόσχευσης) έχουν τραβηχτεί στο ίδιο σημείο με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού και είναι πάντα σε καλή ανάλυση ούτως ώστε να μπορεί κάποιος να ζουμάρει σε «επίπεδο τρίχας». Επειδή, ούτε είμαι εδώ για να τσακωθώ, αλλά ούτε για να σιωπώ, απλά για να ενημερώνω τους «συναδέλφους» για να προλάβουν ή για να λύσουν προβλήματα που εγώ αντιμετώπισα και συνεχίζω να αντιμετωπίζω, θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις. Επίσης, όπως έχω ξαναγράψει, είμαι ανοικτός σε οποιονδήποτε επιθυμεί και σκέφτεται τη μεταμόσχευση να κανονίσει να βρεθούμε και να δει το αποτέλεσμά μου. Το ίδιο ισχύει και για σένα, και ας είσαι και «κακοήθης»…

ΥΓ. αφού έχεις και εσύ «εμπειρία» από τη συγκεκριμένη εταιρεία (όπως αναφέρεις), γιατί δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας με φωτογραφίες και κείμενο;;; εγώ από την πλευρά μου πάντως «τη μοιράζομαι μαζί σου(μαζί σας)»…

"Εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω φωτογραφίες μου από την εξέλιξή μου και ελπίζω (για το δικό μου καλό) να αποδείξω πως η εν λόγω εταιρεία, που λειτουργεί τόσα χρονια, δεν μπορεί να έχει «μόνο» κακά αποτελέσματα.

Νίκος."

Δεν ξέρω όμως γιατί κάποιος να θέλει να αναλάβει αυτήν την ευθύνη, δεδομένου ότι υπάρχει εκεί πολύς χώρος για συζήτηση και μάλλον δεν είσαι εσύ ο κατάλληλος για να δώσεις τις απαντήσεις που οφείλονται στον κόσμο.
Επίσης υπάρχει πάντα η απορία του γιατί να θες να αποδείξεις κάτι, όταν θα έπρεπε τόσα χρόνια τώρα να είναι αυταπόδεικτο.

Μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησες να γράφεις σε αυτό το φορουμ με πολλές απορίες σχετικά με σκευάσματα κλπ. Λες: "Τι κρίμα που δεν πήγα νωρίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου", "και βέβαια οι 2 επόμενες θα είναι φτηνότερες αν έχεις κάνει την πρώτη εκεί" (γιατί και βέβαια, γίνεται και αλλού αυτό?) κλπ.,  αλλά γιατί μπαίνεις στα φορουμ και δεν ρωτάς αυτούς που είναι τόσο καλοί να σου απαντήσουν έγκυρα για τα σκευάσματα, τόσα χρόνια τα πουλούσαν?΄Ασε που από μόνοι τους θα έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει για τις εγκεκριμένες από FDA επιλογές σου. Άκου, δεν με ενδιαφέρει το δέντρο αλλά το δάσος.
Σχετικά με την εμπειρία μου χωρίς εισαγωγικά θα την μάθεις εν καιρώ, αλλά μάλλον θα πηδηχτείς από το παράθυρο με αυτά που θα ακούσεις.
Βέβαια όλα αυτά γινόντουσαν τότε και τώρα πια δεν γίνονται. Ωραία η απάντησή τους, μόνο που πάνε πάνω από 10 χρόνια που μου την έδωσαν και απ΄ότι αναρωτιέσαι και εσύ από το 2006 και μετά πιστεύεις ότι μπορεί κάτι άλλαξε. Κάλιο αργά παρά ποτέ θα σου πω εγώ και μακάρι να είναι έτσι, τα σπασμένα όμως ποιός τα πληρώνει?

Δεν ξερω γιατι.....αλλα συμφωνω
1/5 proscar καθε πρωι
rogaine foam καθε πρωι
regaine 5 τοις εκατο καθε μεσημερι
neoral υγρο καθε βραδυ
λουσιμο καθε πρωι και βραδυ
σαμπουαν κετοκοναζολης 3 φορες την εβδομαδα και τις αλλες revivogen,tricomin και πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 29, 2011, 10:50:05 πμ »

Νίκος."

Δεν ξερω γιατι.....αλλα συμφωνω
Μα αγαπητέ φίλε sakismantis από την στιγμή που επέλεξα τη συγκεκριμένη κλινική για τις μεταμοσχεύσεις μου και στη συνέχεια «έπεσα» πάνω στο συγκεκριμένο φόρουμ, είναι νομίζω φυσικό να θέλω να ποστάρω και να μοιραστώ τα αποτελέσματά μου με τους «συναδέλφους»…. εκεί πάει και η φράση που απομόνωσες. Ελπίζω δηλαδή ότι η επιλογή μου δεν θα βγει λανθασμένη και ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζω κάθε μήνα θα επιβεβαιώνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και θα επιβεβαιώνουν το αποτέλεσμα, όχι μόνο γιατί εγώ κάτι βλέπω, αλλά γιατί κάποιοι άλλοι, που επίσης έχουν κάνει μεταμόσχευση, που πιθανά είναι πιο έμπειροι από εμένα ή που απλά βλέπουν μια «πετυχημένη» αλλαγή θα μου το επιβεβαιώνουν.
Στο δεύτερο σκέλος της τοποθέτησής σου: εννοείται πως είχα (και έχω) πολλές απορίες για τα σκευάσματα που αναφέρονται στο φόρουμ, όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Μέσω του φόρουμ ενημερώθηκα για πρώτη φορά, για διάφορα σκευάσματα, μερικά από τα οποία, όπως έχω γράψει, άρχισα να χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες εξαιτίας του φόρουμ.
Σχετικά με το: «τι κρίμα που δεν πήγα νωρίτερα» εννοείται και ισχύει, γιατί το διάστημα από το 2006 μέχρι το 2010 που μεσολάβησε μέχρι τη δεύτερη μεταμόσχευσή  μου, πέρασα κάποιο χρονικό διάστημα με «άθλιο» αποτέλεσμα με μαλλί «ασύνδετο» με τρύπες μεταξύ των εμφυτευμένων και του μαλλιού που έπεσε και γενικά με άθλια ψυχολογία. Από τη στιγμή όμως που αποφάσισα ότι πρέπει να πάω για δεύτερη μεταμόσχευση (και με το που την έκανα) τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ. Και βέβαια ένας από τους παράγοντες που το σκεφτόμουν ήταν και ο οικονομικός, το οποίο μας φέρνει στο τελευταίο σκέλος της τοποθέτησής σου για το οποίο το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι το παρακάτω:
Δεν ξέρω τι κάνουν «οι άλλοι» πάντως η συγκεκριμένη εταιρεία μου έκανε πολύ καλή τιμή για τις επόμενες επεμβάσεις με τη λογική ότι έχω ήδη κάνει σε αυτούς ξανά. Δεν ξέρω αν έπεσαν ούτως ή άλλως οι τιμές ή αν ισχύει ο ισχυρισμός τους, αυτό που ξέρω είναι ότι πλήρωσα 50% και βάλε κάτω από την πρώτη φορά (η οποία έγινε πριν από 5 περίπου χρόνια).
Επίσης, το ενδόμυχο ερώτημά μου σχετικά με το αν κάτι άλλαξε, από το 2006 μέχρι σήμερα έγκειται στο γεγονός ότι οι επόμενες επεμβάσεις που έκανα στην ίδια κλινική έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την πρώτη μου επέμβαση εκεί το 2006.
Τέλος, προφανώς και είσαι καχύποπτος και μάλλον θα έχεις και λόγο (βέβαια αν δεν ποστάρεις εμπειρία και φωτογραφίες δεν θα μάθουμε ποτέ τον ακριβή λόγο) αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να κριτικάρεις και να αμφισβητείς κατ’ αυτόν τον τρόπο τον οποιονδήποτε εδώ. Εγώ ποστάρω αληθινές φωτογραφίες και αν θέλεις μπορείς να κρίνεις αυτές και όχι εμένα. Σε τέτοιου είδους κριτικές δεν απαντώ επιθετικά, θα το διαπιστώσεις αυτό άλλωστε και στα πρώτα μου ποστ, στα οποίο το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μου δέχτηκε κριτική. Με εσένα πάντως τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί δε σχολιάζεις τις φωτογραφίες μου αλλά τα λεγόμενά μου και μάλιστα απομονώνοντας φράσεις και χτίζοντας λανθασμένες εντυπώσεις για το άτομό μου.
Η πρόσκλησή μου για συνάντηση ισχύει ακόμα, αν την αποδεχτείς καλώς, τότε ίσως μετά μπορείς να σχολιάσεις ότι θες. Αν όμως δεν την αποδεχτείς, τότε θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τις «επιθέσεις» γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο…
Όσο για τον φίλο crossfire που «δεν ξέρει γιατί, αλλά συμφωνεί» ελπίζω τώρα που ξέρει να μη συμφωνεί.
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος pavlos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 29, 2011, 11:21:35 πμ »
Πιστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειρηνη ημίν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος nikosd

• Jr. Member
  • **
  • Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο.
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 3--με εκτεταμένη αραίωση crown.
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 14, 2011, 10:49:59 μμ »
πολυ καλο αποτελεσμα για μια κλινικη που δεν ακουμε και τα καλυτερα.κ εις ανωτερα.
Ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγεις από ένα πρόβλημα,ειναι να το ΛΥΣΕΙΣ!

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: 6,5 μήνες
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 25, 2011, 10:33:46 πμ »
μετά από πολυήμερες διακοπές, που δυστυχώς τελείωσαν, επανέρχομαι με τη μηνιαία μου φωτογραφία. Μήνας 6,5, μαλλιά λίγο πιο μακριά και το αποτέλεσμα ικανοποιητικό αλλά σχεδόν στάσιμο. Αν δεν υπάρξει βελτίωση μέσα στους επόμενους 3 μήνες νομίζω ότι θα χρειαστώ ακόμα μία (τελική) μεταμόσχευση για να πετύχω ικανοποιητική πυκνότητα στα σημεία που υπάρχουν εμφανή κενά. Για την ώρα βέβαια κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, τον συγκρίνω με το πριν και νοιώθω πολύ χαρούμενος, γι’ αυτό και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται για μεταμόσχευση ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, και δεν εννοώ απαραίτητα εκεί που την έκανα εγώ. Οπουδήποτε υπάρχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα, σε όποια κλινική, γιατρό κλπ… απλά σου αλλάζει τη ζωή…. ΠΡΟΣΟΧΗ ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για περιπτώσεις όπως η δική μου, σίγουρα χρειάζονται περισσότερες από 1 μεταμοσχεύσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 25, 2011, 10:45:35 πμ από n094 »

Αποσυνδεδεμένος kk20

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: 6,5 ΜΗΝΕΣ..ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D**
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 12:44:17 μμ »
Τα πάνω μαλλιά είναι αρκετά πιο μακρυά, αλλά ας μην γελιόμαστε...Το αποτέλεσμα προσωπικά το θεωρώ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
Δίνει χαρά σε όλους εμάς τους μελλοντικούς NW5000 που έχουμε τριχωτό σώμα αρκούδας, με τον όρο να μην θέλει κάποιος ντε και καλά μαλλί 17χρονου.
Αν είχες την δυνατότητα θα μου άρεσε να δω το κεφάλι σου ξυρισμένο σε χαμηλή σκάλα! Αλήθεια, θεωρείς ότι η BHT ωφέλησε στην περίπτωσή σου?
Συγχαρητήρια και ζήσε ευτυχισμένος μακρυά όσο μπορείς από την αυθυποβολή "της κατάρας της τριχόπτωσης"

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 04:15:43 μμ »
Τα πάνω μαλλιά είναι αρκετά πιο μακρυά, αλλά ας μην γελιόμαστε...Το αποτέλεσμα προσωπικά το θεωρώ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
Δίνει χαρά σε όλους εμάς τους μελλοντικούς NW5000 που έχουμε τριχωτό σώμα αρκούδας, με τον όρο να μην θέλει κάποιος ντε και καλά μαλλί 17χρονου.
Αν είχες την δυνατότητα θα μου άρεσε να δω το κεφάλι σου ξυρισμένο σε χαμηλή σκάλα! Αλήθεια, θεωρείς ότι η BHT ωφέλησε στην περίπτωσή σου?
Συγχαρητήρια και ζήσε ευτυχισμένος μακρυά όσο μπορείς από την αυθυποβολή "της κατάρας της τριχόπτωσης"
Σίγουρα η BHT (τρίχες από το σώμα) ωφελούν μιας και δίνουν τη δυνατότητα επιπλέον τριχών, και ας έχουν διαφορετική δομή και ας μη μακραίνουν όπως αυτές του κεφαλιού, δεν παύουν να είναι παραπάνω τρίχες!!! θα πρέπει ωστόσο να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο κεφάλι (καλύτερα οι περισσότερες στην κορυφή και πίσω) και να αναμιχθούν με κανονικές τρίχες ούτως ώστε να μην υπάρχουν αισθητικές «παραφωνίες». Στην περίπτωση μου θεωρώ ότι ένα 70%-80% φύτρωσαν και βοήθησαν πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν τελικά προχωρήσω σε πύκνωση θα πάω με τριχοθυλάκια από τα γένια πια, αφού η τεχνική εξαγωγής τους έχει, από ότι φαίνεται, αναπτυχθεί αρκετά και σαφώς δίνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτές του σώματος, μιας και μεγαλώνουν κανονικά και είναι πολύ εύρωστες (το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι όλες μονότριχες)

Αποσυνδεδεμένος g-tsak

• Jr. Member
  • **
  • Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...
    • Προφίλ
  • Norwood: περιμένω να δούμε...
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 04:33:17 μμ »
Μπράβο φίλε... μία χαρά τα πας!
μεταμόσχευση FUE στην H*C 2.011 grafts στις 29/8/2011

καθημερινά 1 mg propecia (το γνήσιο, όχι κομμένο)

πρωϊ - βράδυ: minoxidil σκεύασμα 2% απο H*C

shampoo: καθημερινά head & shoulders

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: 7 ΜΗΝΕΣ..ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D**
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 06:12:34 μμ »
Αγαπητοί,
 σήμερα κλείνω 7 μήνες και αποφάσισα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες μου με Toppik, οι οποίες τραβήχτηκαν χθες. Πραγματικά το αποτέλεσμα με τη βοήθεια και λίγου concealer είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο, ο στόχος παραμένει η απόκτηση αυτού του αποτελέσματος με υπάρχον μαλλί και γι’ αυτό δεν μένει τίποτα άλλο από νέα (τελική) μεταμόσχευση για πύκνωση σε λίγους μήνες. Όχι ότι με πειράζει να χρησιμοποιώ Toppik άλλωστε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών δεν χρειάστηκε και πολύ, απλά, θέλω να είμαι ξέγνοιαστος, να μπορώ να βουτάω το κεφάλι μου στη θάλασσα, να μπορώ να ιδρώνω όσο θέλω και να πιάνω και να μου πιάνουν το κεφάλι… (ωστόσο δεν βγαίνει τόσο εύκολα όσο θα φανταζόταν κανείς).

Μέσα στις επόμενες μέρες θα βάλω και συγκριτικές φωτο με και χωρίς Toppik για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Αποσυνδεδεμένος best1210

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 07:00:08 μμ »
η διαφορα με το πριν ειναι εμφανης..

συγχαρητηρια!!

παντως στις τελευταιες φωτο δεν πρεπει να εβαλες πολυ toppik .σωστα?

εννοω δεν το φουλαρες στα πλαισια του υπερβολικου.αν κανω λαθος διορθωσε με.

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 07:04:51 μμ »
παρα πολυ καλο αποτελεσμα , μπραβββοοο!!!!!
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 07:26:22 μμ »
η διαφορα με το πριν ειναι εμφανης..

συγχαρητηρια!!

παντως στις τελευταιες φωτο δεν πρεπει να εβαλες πολυ toppik .σωστα?

εννοω δεν το φουλαρες στα πλαισια του υπερβολικου.αν κανω λαθος διορθωσε με.
Όχι, μπροστά έχω βάλει ελάχιστο και πίσω λίγο περισσότερο, η όλη διαδικασία μου πήρε 2 λεπτά και περίπου 8-10 ψεκάσματα μεγάλα και άλλα τόσα μικρά…
θα ανεβάσω σύντομα με και χωρίς για να δείτε τη διαφορά…

Best Sites in Greece