Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D** ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ. (2012)σ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D** ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ. (2012)σ (Αναγνώστηκε 17127 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
marmaromenos
Jr. Member
Norwood: NW 6
Απ: Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D** ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ. (2
«
Απάντηση #135 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 07:18:54 μμ »
συμφωνω με αυτο που λες και ειδικα εγω ανηκω στην αντιθετη περιπτωση με σενα αφου και λόγω των γεννιών έχω πολλά μονότριχα.Απλά επειδή στραβώθηκα με την φωτο σου θέλω να σε ρωρήσω αν ανα τετραγωνικό εκατοστό έχεις 55 τρίχες ή 55χ3 (περίπου 160 τρίχες).
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
«
Απάντηση #136 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 07:24:36 μμ »
Παράθεση από: marmaromenos στις Ιανουάριος 17, 2012, 07:18:54 μμ
συμφωνω με αυτο που λες και ειδικα εγω ανηκω στην αντιθετη περιπτωση με σενα αφου και λόγω των γεννιών έχω πολλά μονότριχα.Απλά επειδή στραβώθηκα με την φωτο σου θέλω να σε ρωρήσω αν ανα τετραγωνικό εκατοστό έχεις 55 τρίχες ή 55χ3 (περίπου 160 τρίχες).
Κυρίως το δεύτερο
συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω καλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες στο φόρουμ (έχει περιορισμό μεγέθους αρχείου)... αυτές με τις οποίες κάνω τις δικές μου μετρήσεις έχουν διπλάσια ανάλυση....
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12
marmaromenos
Jr. Member
Norwood: NW 6
«
Απάντηση #137 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 07:34:53 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Ιανουάριος 17, 2012, 07:24:36 μμ
Κυρίως το δεύτερο
Οπότε εννοείς οτι στην λήπτρια σου έχεις τώρα 55 γκραφτς ανα τετραγωνικό εκατοστό και συνεπάγεται αυτό πολλές περισσότερες τρίχες.Έτσι?
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #138 στις:
Ιανουάριος 17, 2012, 07:39:17 μμ »
Παράθεση από: marmaromenos στις Ιανουάριος 17, 2012, 07:34:53 μμ
Οπότε εννοείς οτι στην λήπτρια σου έχεις τώρα 55 γκραφτς ανα τετραγωνικό εκατοστό και συνεπάγεται αυτό πολλές περισσότερες τρίχες.Έτσι?
Ναι (55 κατά Μ.Ο. περίπου γιατί άλλου έχω 70 και αλλού έχω και 35)
Καταγράφηκε
5.500 grafts + τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #139 στις:
Ιανουάριος 20, 2012, 02:03:35 μμ »
Λοιπόν παίδες… 8η μέρα και στη δότρια των γενιών δεν φαίνεται απολύτως τίποτα…!!!! Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε εύκολα να βγάλουμε ακόμα 200 μοσχεύματα από εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα…
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #140 στις:
Φεβρουάριος 06, 2012, 06:28:05 μμ »
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Πέρασε σχεδόν 1 μήνας από την τελευταία μου μεταμόσχευση (και τι δεν έγινε αυτόν το μήνα στο φόρουμ…. πραγματικός πόλεμος που ευτυχώς κόπασε) και έφτασε η ώρα για το καθιερωμένο μου update… Μήνας 1ος λοιπόν και παρατηρώ ότι αυτή τη φορά τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν έχουν πέσει σε τέτοιο βαθμό όπως στις προηγούμενες φορές (γιούπιιιιιιιι). Ένα 50% ίσως και παραπάνω είναι εκεί. Ξέρω ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες μπορεί να πέσουν μέχρι και τον 2 μήνα καμιά φορά, αλλά μέχρι στιγμής, όσες έμειναν έχουν ήδη αρχίζει και μεγαλώνουν. Την μεγαλύτερη πτώση μεταμοσχευμένων την είχα στην κορυφή (για ακόμα μια φορά) ενώ εντυπωσιακή παραμονή τους παρατηρώ στο τόξο πίσω, όπου εφαρμόστηκε η Direct (ξέρω, ξέρω θα αρχίσουν πάλι κάποιοι να λένε τα δικά τους για μένα… αλλά αυτή είναι η αλήθεια). Μόνο εκεί στο τόξο λοιπόν μου έκαναν την Direct τεχνική, δηλαδή κόβανε το μόσχευμα και το περνάγανε κατ’ ευθείαν στο implanter και από εκεί στη λήπτρια. Δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο αυτό ή όχι πάντως το μεγαλύτερο μέρος των μεταμοσχευμένων με αυτή την τεχνική έχει παραμείνει και μεγαλώνουν κανονικά. Επίσης παραθέτω και μια φωτογραφία από τη δότρια περιοχή των γενιών… όλα πάνε περίφημα, αν και επειδή διάλεξαν τις μαύρες τρίχες υπάρχει μια μικρή παραφωνία με τα υπόλοιπα γένια….
Φωτογραφίες λοιπόν…:
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #141 στις:
Φεβρουάριος 06, 2012, 07:01:47 μμ »
φιλε παρα πολυ καλο το αποτελεσμα!!!!να σε ρωτισω κατι αλλο εκτος απο τα γενια παιρνουν τριχες και απο τα ποδια???
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #142 στις:
Φεβρουάριος 06, 2012, 07:11:16 μμ »
Δεν ξέρω αν το κάνουν στην D** ωστόσο από την στιγμή που παίρνουν από το στήθος και φυτρώνουν άρα το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και με αυτές των ποδιών … ο Umar έχει πάρει από τα χέρια… δες το παρακάτω βίντεο:
άρα λογικά πρέπει να γίνεται…
Καταγράφηκε
MANKAR
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
«
Απάντηση #143 στις:
Φεβρουάριος 06, 2012, 07:14:23 μμ »
λογικα θα εχει και μεγαλητερο κοστος!!!!!
Καταγράφηκε
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι
akisalexis
Απλό μέλος
Norwood: 3v
«
Απάντηση #144 στις:
Φεβρουάριος 06, 2012, 08:11:17 μμ »
καλο το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ,εχεις ακομη δρομο μεχρι τα τελικα αποτελεσματα (9 - 12 μηνα) , κουραγιο.
Καταγράφηκε
Adriano
Jr. Member
Hairloss warrior
«
Απάντηση #145 στις:
Φεβρουάριος 07, 2012, 02:50:41 μμ »
Εντάξει ωραίο το αποτέλεσμα.Μακάρι να φτιάξουν και το site τους με πιο πειστικά αποτελέσματα και να αλλάξουν πολιτική με τα grafts εκεί πέρα και όλα θα πάρουν την ανηφόρα.
Καταγράφηκε
rogaine foam 5%
fungoral
proscar
Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!
romario
Jr. Member
Norwood: 3
«
Απάντηση #146 στις:
Φεβρουάριος 07, 2012, 06:05:56 μμ »
Νο94 παρα πολυ καλο αποτελεσμα...πρωτη φορα βλεπω τοσο καλο αποτελεσμα απο την συγκεκρημενη κλινικη...και την εχουμε μεσα στα ποδια μας...μακαρι να συνεχισει ετσι...φιλε φοβερο αποτελεσμα και υπομονη γιατι ο χρονος πλεον ειναι συμαχο σου...
Καταγράφηκε
hair_dreamer
Jr. Member
«
Απάντηση #147 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 02:12:18 μμ »
Παράθεση από: n094 στις Φεβρουάριος 06, 2012, 06:28:05 μμ
όπου εφαρμόστηκε η Direct (ξέρω, ξέρω θα αρχίσουν πάλι κάποιοι να λένε τα δικά τους για μένα… αλλά αυτή είναι η αλήθεια).
Τετοια λες και τους εξαγριωνεις..
Μια χαρα δειχνει το αποτελεσμα αλλα και sheding να γινει τωρα θα το αντεξεις καθως γνωριζεις καλα την διαδικασια και δεν προκειται να σ αιφνιδιασει ουτε να σε ταραξει.
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #148 στις:
Φεβρουάριος 10, 2012, 02:39:39 μμ »
Παράθεση από: hair_dreamer στις Φεβρουάριος 10, 2012, 02:12:18 μμ
Τετοια λες και τους εξαγριωνεις..
Μια χαρα δειχνει το αποτελεσμα αλλα και sheding να γινει τωρα θα το αντεξεις καθως γνωριζεις καλα την διαδικασια και δεν προκειται να σ αιφνιδιασει ουτε να σε ταραξει.
πόσο δίκιο έχεις... τα θέλει και εμένα ο κ@λ@ς μου νομίζω
. Όσο για την πτώση των μεταμοσχευμένων.... το έχω ζήσει άλλες 3 φορές και πίστεψέ με, κάθε φορά με έπιανε μια "κατάθλιψη", αλλά ναι θα το αντέξω...
Παρεμπιπτόντως, πέσανε ακόμα μερικέ τρίχες τις τελευταίες δύο μέρες, αλλά τα "direct" εξακολουθούν να κρατάνε σε μεγαλύτερο βαθμό.... (μη βαράτε...
) θα ανεβάσω συγκριτικές φωτογραφίες (direct και μη) σύντομα για να το σχολιάσουμε όλοι μαζί (δλδ όσοι από εσάς θέλουν)....
Καταγράφηκε
n094
Jr. Member
«
Απάντηση #149 στις:
Φεβρουάριος 18, 2012, 12:14:38 μμ »
Λοιπόν,
Οι φωτογραφίες που λέγαμε. Στην πρώτη το πίσω μέρος στις αρχές του 2010 πριν γίνουν οι δύο μεταμοσχεύσεις εκείνου του χρόνου. Στην πρώτη το 2010 μπήκαν ελάχιστα μοσχεύματα στην περιοχή του τόξου που μας ενδιαφέρει να εστιάσουμε. Στη δεύτερη (φωτο 2) μπήκαν αυτά που βλέπετε. Στην εικόνα 3 βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα πριν την τελευταία μου μεταμόσχευση και με πολύγωνο προσπάθησα (στο περίπου) να εστιάσω την περιοχή που μπήκαν στη συνέχεια τα μοσχεύματα με την Direct τεχνική. Οπότε οι τελευταίες δύο φωτογραφίες (αμέσως μετά την τελευταία μου μεταμόσχευση και ένα μήνα μετά) είναι οι εικόνες που μας ενδιαφέρουν. Εγώ παρατηρώ αυξημένη παραμονή των μοσχευμάτων της Direct σε σχέση με την άλλη τεχνική (δείτε παραπάνω μνμ μου). Το αν θα πέσουν τις επόμενες μέρες παραπάνω δεν το ξέρω. Μέχρι στιγμής στις 40 μέρες πλέον, ένα 60% (ίσως και παραπάνω) συνολικά έχει πέσει (δηλαδή στις 10 μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο μου μνμ πέσανε και κάποια ακόμα). Το ποσοστό αυτό ωστόσο εξακολουθεί να είναι αισθητά μικρότερο στην περιοχή της Direct.
Ανυπομονώ για γνώμες…
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
8
9
[
10
]
11
12