Αποστολέας Θέμα: Ιστορικό μεταμοσχεύσεων στην D** ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ. (2012)σ  (Αναγνώστηκε 17127 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ (2012) ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ  ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 8
συνάδελφοι,
Αν και έχω αναφέρει την περίπτωσή μου και σε παλιότερο ποστ σχετικά με αναστολείς DHT, είπα να παρουσιάσω και εδώ ένα σύντομο ιστορικό των μεταμοσχεύσεων που έχω κάνει καθώς και την εξέλιξή τους. Εν τάχει η ιστορία μου:
3 μεταμοσχεύσεις.
Η πρώτη το 2006, FUE στην D**, σύνολο μοσχευμάτων περί τα 1200 σε δύο μέρες
Η δεύτερη το 2010, Body FUE στην D**, σύνολο μοσχευμάτων περί τα 600 σε 1 μέρα
Η Τρίτη φέτος 2011, FUE στην D**, σύνολο μοσχευμάτων περί τα 1250 σε δύο μέρες εκ των οποίων τα 400 από body

Στην πρώτη φωτογραφία το 2006 υπάρχει εμφανής αραίωση και «χνουδοποίηση» των τριχών σε όλο το τμήμα που φαίνεται πως θα καραφλιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια.  Στην πρώτη επαφή μου με την κλινική, ο γιατρός με ενημέρωσε ότι μπορούμε να διορθώσουμε το αισθητικό θέμα αλλά μόνο για μερικά χρόνια γιατί οι περιοχές στις οποίες δεν θα γινόταν μεταμόσχευση θα καραφλιάζανε και αυτές σιγά, σιγά. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπεται τη μετεγχειρητική εικόνα, η οποία μου έδωσε ένα σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα για 2 περίπου χρόνια και στην  Τρίτη φωτογραφία βλέπεται την κατάσταση μετά από 4 χρόνια από την πρώτη μεταμόσχευση.
Κάπου εκεί γύρω στις αρχές του 2010 αποφασίζω να δράσω ξανά και ακολουθούν δύο μεταμοσχεύσεις σε 1 χρόνο όπως τις παρουσιάζω παραπάνω, οι οποίες δεν έχουν δείξει ακόμα το τελικό αποτέλεσμα μιας και η τελευταία έγινε πριν από δύο περίπου μήνες. ΩΣΤΟΣΟ, είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα γιατί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πάω καλά και παρότι έχουν πέσει περί που τα μισά μοσχεύματα από την τελευταία μου επέμβαση και τα περιμένω να αρχίζουν να βγαίνουν από τον άλλον μήνα, ήδη το αποτέλεσμα μου αρέσει.
Πύκνωσε για πρώτη φορά η κορυφή και το τόξο της χαμηλά, ενώ έχουν αρχίσει και ενοποιούνται οι μπροστινές περιοχές δίνοντας (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μια ομοιόμορφη εικόνα.
Μακάρι να πάνε όλα καλά… εγώ σας υπόσχομαι ότι θα ανεβάζω συχνά (ελπίζω κάθε μήνα) φωτογραφίες για να μοιράζομαι την εξέλιξη μου μαζί σας.
Νίκος.

ΥΓ. επειδή δεν μπορείς να ανεβάσεις πάνω από 5 φωτο, ακολουθούν οι υπόλοιπες σε παρακάτω μνμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 10, 2012, 07:05:38 μμ από n094 »
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ιστορικό των μεταμοσχεύσεων μου
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 06, 2011, 11:42:35 πμ »
και οι φωτο από την τελευταία μου μεταμόσχευση πριν από δύο μήνες (η πρώτη τραβήχτηκε αμέσως μετά, η δεύτερη ένα μήνα μετά και η τρίτη δύο μήνες μετά) οι τελευταίες 2 φωτος είναι μετά από 3 μήνες:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2011, 05:02:12 μμ από n094 »
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΝ/ΝΟΣ

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 07, 2011, 07:58:56 μμ »
πολυ καλό το αποτελεσμα μέχρι στιγμης
η δότρια σου δεν δινει τιποτα άλλο?

Αποσυνδεδεμένος jonn70

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 07, 2011, 08:19:28 μμ »
απο τις  φωτο της τελευταιας μεταμοσχευσης, φενεται τα πραγματα να πηγαινουν πολυ καλα.
καλη επιτυχια!

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 07, 2011, 08:26:01 μμ »
πολυ καλό το αποτελεσμα μέχρι στιγμης
η δότρια σου δεν δινει τιποτα άλλο?

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια… ακόμα είναι νωρίς για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και εγώ νοιώθω ότι θα πάει καλά αυτή τη φορά…
Η δότρια είναι σε οριακό σημείο, σύμφωνα με αυτό που βλέπω αλλά και με αυτό που μου είπαν μπορεί να δώσει 200-300 μοσχεύματα ακόμα αλλά έχουμε ήδη ανέβει αρκετά προς «επικίνδυνες ζώνες»… ωστόσο, υπάρχει πάντα και η λύση τριχών από τα γένια τώρα πια… Ρώτησα και μου είπαν ότι μπορούν να κάνουν εξαγωγή και από εκεί.
Ας δούμε πως θα πάει η τελευταία μεταμόσχευση και σε ένα χρόνο θα ξέρω τι και πως…

Αποσυνδεδεμένος BLuEArMy

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 07, 2011, 10:42:27 μμ »
Πώς γίνεται μετά απο 2000 μοσχεύματα (εκτός αυτά από το σώμα) να μη μπορείτε να πάρετε άλλα;
Επίσης γιατί βλέπω το "χαμόγελο" (ουλή) στη περιοχή πίσω στο κεφάλι σου.. έκανες strip; γιατί δε βλέπω να το αναφέρεις..........
 :chinscratch :chinscratch :chinscratch
1/4 Propecia πρωί (22/05/2011 - )  [1/2 Propecia πρωί (17/03/2010 - 21/05/2011)]
1-2ml minoxidil βράδυ
EMU OIL βράδυ
Revita shampoo

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:59:25 μμ »
Κριμα που πηγες στην κλινικη αυτη.....γιατι σου καταστρεψανε την δοτρια.....σου εχουν βγαλει μονο 2000 θυλακες....
και ηδη το κεφαλι σου πισω στη δοτρια εχει παρα πολλα κενα σποτακια.....κανονικα η δοτρια σου με φυε επρεπε να βγαλει τουλαχιστον 4000-5000 θυλακες....και αυτοι στην κλινικη που πηγες ειναι τοσο ασχετοι που σου εχουν τελειωσει τη δοτρια εχοντας βγαλει μονο 2000  ( ουτε καν την μιση σου δοτρια δε καταφεραν να εκμεταλευτουν...) και την εχουν αραιωσει σε σημειο τετοιο λες και εχεις βγαλει 6000 θυλακες.....στην εχουν σχεδον εξαντλησει.... τι να πω....

ελπιζω να βγει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα που θα σε ευχαρηστει ως ενα βαθμο για τα λεφτα που εχεις δωσει......
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2011, 12:25:50 πμ από Panos1982 »
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 08, 2011, 11:43:00 πμ »
Γεια σας bluearmy και Πάνο …
@ bluearmy όχι δεν έχω κάνει strip απλά αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι σημείο στο οποίο το μαλλί μου είναι πιο αραιό. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η δότρια μου δεν μπορεί να δώσει πολλά ακόμα μοσχεύματα.

Ως απάντηση και σε σένα bluearmy αλλά και στον Πάνο να πω ότι είμαι σε κλίμακα NW 6-7 που σημαίνει ότι η δότρια μου περιορίζεται αρκετά, επιπρόσθετα οι πλαϊνές και οι πίσω χαμηλές περιοχές είναι αρκετά πιο αραιές. Επειδή επίσης το μαλλί μου είναι κατσαρό και μου αρέσει να το έχω σχετικά κοντό δεν μπορώ να ζορίσω πολύ τη δότρια γιατί θα φανούν τα σημάδια αρκετά. Κατά τα άλλα το νούμερο 200-300 ακόμα τριχοθυλάκια είναι οριακό για το οπτικό αποτέλεσμα που θέλω στο κοντό μαλλί, αλλιώς νομίζω ότι μπορεί να ανέβει εύκολα στα 1000 αλλά θα με δεσμεύει να το έχω τουλάχιστον 1 εκ. μακρύ για να καλύπτω τα κενά. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι ξυρισμένο στο χιλιοστό…

Τα σημάδια που βλέπεις τώρα είναι δύο μήνες μετά την επέμβαση και αν λάβω υπόψη την μετεγχειρητική μου πορεία από την πρώτη μου επέμβαση το 2006 δεν έχουν επουλωθεί πλήρως ακόμα, ενώ σίγουρα θα βγουν και κάποιες ακόμα τρίχες από θυλάκια τα οποία έχουν υποστεί ψιλο-σοκ (τουλάχιστον αυτό έγινε την πρώτη φορά, όπου η πλήρης επούλωση επήλθε μετά από 3-4 μήνες). Αν αποφασίσω να τα αφήσω λίγο μακρύτερα δεν φαίνεται τίποτα (το λέω γιατί το χω κάνει, αλλά όπως είπα, τα προτιμώ κοντά).

Τώρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη κλινική, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μεταξύ του 2007-2010 είχα την ψιλομουρμούρα μου μαζί τους γιατί τα χρήματα που είχα δώσει για την πρώτη μεταμόσχευση το 2006 τα θεώρησα πολλά για το αποτέλεσμα που είχα (είχα δώσει τότε  περί τις 6000 ευρώ για 1200 μοσχεύματα, περίπου 3.000 τρίχες εκ των οποίων δε νομίζω ότι βγήκαν όλες. Υποθέτω ότι ένα 80-90% βγήκε. Υπήρχε βέβαια και το θέμα με τα υπόλοιπα μαλλιά μου που έπεσαν (με είχαν προειδοποιήσει από την κλινική γι’ αυτό) αλλά και πάλι ένοιωθα ότι η συσχέτιση Χρήμα-Αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητική.

Ωστόσο όταν τους ξαναεπισκέφτηκα μετά από 4 χρόνια (τι χαζομάρα που δεν το χα κάνει πιο πριν) συμφώνησαν και αυτοί ότι υπήρχαν σημεία που δεν είχαν βγει όλα τα μοσχεύματα και σε συνδυασμό με το ότι πλέον έχουν ρίξει πολύ τις τιμές, έκανα τις τελευταίες μου δύο επεμβάσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αν πήγαινα τώρα για την πρώτη μου επέμβαση και με το μειωμένο κόστος, δε νομίζω ότι θα μου κόστιζε πάνω από 3.000 τα 1200 μοσχεύματα ή 3.000 τρίχες και βέβαια οι δύο επόμενες μου κόστισαν πολύ λιγότερο επειδή έχω ήδη κάνει την πρώτη μου επέμβαση εκεί.

Όλα αυτά με κάνουν να νοιώθω πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή μου να ξαναεμπιστευτώ την κλινική αυτή και από τη συμπεριφορά τους απέναντί μου.

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 01, 2011, 04:58:34 μμ »
Η μηνιαία μου αναφορά (όπως σας υποσχέθηκα) ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ….

Σε γενικές γραμμές πάμε καλά… έχει βγει και αναπτύσσεται περίπου ένα 50% των μοσχευμάτων. Επίσης ένα 25-30% περίπου έχει αρχίσει και βγαίνει αλλά τόσο η διάμετρος όσο και το μήκος τους είναι σε επίπεδο χνουδιού, αυτό λοιπόν αναμένω μέσα στο επόμενο διάστημα να αναπτυχθεί για να έχω μια ακόμα καλύτερη εικόνα και για να μπορέσω να τα αφήσω λίγο μακρύτερα χωρίς να φαίνεται διαφορά μεταξύ των δύο «μορφών» τρίχας.

Το υπόλοιπο 20-25% των μοσχευμάτων αγνοείται ακόμα…. Αλλά που θα πάει… άλλωστε είναι νωρίς ακόμα. Γενικά η μικρότερη μέχρι στιγμής έκφυση παρουσιάζεται στα μοσχεύματα της κορυφής… Υπομονή και βλέπουμε… ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΥΓ. Ανεβάζω και μια φώτο προφίλ…

Πέρα από τις φωτογραφίες που ανέβασα ως ενημέρωση στα πρώτα ποστς, ανεβάζω και παραθέτω άλλη μια φωτογραφική σύγκριση ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και εσείς ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ…!!!

Δύο συγκρίσεις (πίσω και προφιλ). Οι μεν πρώτες είναι λίγο πριν την τελευταία μου μεταμόσχευση και οι άλλες σήμερα 3 μήνες μετά….
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2011, 06:04:14 μμ από n094 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΟΣ26

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: ANAMESA 4-5
Απ: ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ 3ΜΗΝΟΥ Ιστορικό μεταμοσχεύσεων μου στην D
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 01, 2011, 06:49:16 μμ »
ΕΜΕΝΑ  ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΥ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ . ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΝΟΧ ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ .......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΣ ΚΑΛΑ . ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ !!
minoxidil 5% 2mg/day
fungoral 2% 2 times/week
propoline 24hrs

Αποσυνδεδεμένος best1210

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 01, 2011, 08:40:04 μμ »
πραγματικα πολυ καλο αποτελεσμα..
σιγουρα το τελικο αποτελεσμα θα σε ικανοποιει απολυτα..
συγχαρητηρια..

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 02, 2011, 10:44:19 πμ »
Αγαπητοί φίλοι,
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την ενθάρυνση.
Πάνο,
Μινοξιδύλη βάζω τα τελευταία 5 χρόνια (από την πρώτη μεταμόσχευση και έπειτα) ανελλιπώς δύο φορές τη μέρα (για να είμαι ειλικρινής έκανα μια παύση 2-3 μηνών το 2008).
Ωστόσο, όπως θα δεις και εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2704.msg48493.html#msg48493
Πριν από δύο περίπου μήνες πρόσθεσα και 1/6 προσκάρ + Ι φορά σπίρο τοπικά και 2χfugoral και 3χlaser-comp εβδομαδιαίως (το παλεύω γερά). Άρα εδώ και δύο μήνες είμαι επίσημα μέλος της ομάδας του Big3++. Ωστόσο, επειδή το τριχωτό της κεφαλής μου το παρακολουθώ ημερησίως για τα τελευταία 10 χρόνια, οπότε και άρχισε το πρόβλημα της αραίωσης, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τα αποτελέσματα που βλέπεις οφείλονται κυρίως στις τρίχες των νέων μοσχευμάτων και όχι στη φίνα ή στην σπίρο ακόμα. Έχω την αίσθηση ότι αυτά δεν έχουν δείξει ακόμα αποτελέσματα και ανυπομονώ να δείξουν. Αν δείξουν τότε μιλάμε για την τελική επιτυχία και ευτυχία.
Στο κεφάλι μου συνολικά έχουν μπει πάνω από 10.000 τρίχες. Είχα πάρα πολλά 3αρια και 4άρια μοσχεύματα και επίσης αρκετά 5άρια. Είχα επίσης και 7 6άρια!!!!, ενώ και η body έδωσε πολλά 2αρια αλλά νομίζω και μερικά 3άρια (το καλό εδώ είναι ότι οι τρίχες του σώματος μου είναι πολύ δυνατές και εύρωστες, χωρίς ωστόσο να τους λείπουν τα γνωστά μειονεκτήματα όπως των ορίων αύξησης του μήκους κλπ). Δυστυχώς επίσης, η δότρια ζώνη του κεφαλιού δεν μπορεί να δώσει πάνω από 300-400 ακόμα αν θέλω να έχω ανεκτό αισθητικό αποτέλεσμα με δεδομένο ότι τα κουρεύω κοντά (ελπίζω πάντως να μην χρειαστώ πλέον άλλα μοσχεύματα).

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΟΣ26

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: ANAMESA 4-5
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 02, 2011, 11:13:05 πμ »
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΑΡΕΣ 6 ΑΡΕΣ ? ΘΕΟΣ ...ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΡΥ 4 ΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ...2 ΑΡΕΣ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΚΟΥΔΑ . ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ???  ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ... ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΣΚΑΡ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ...ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕΝΤΙΝΚ  ΤΡΕΛΟ ΛΟΓΟ ΕΠΟΧΗΣ ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ ....ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ..ΤΩΡΑ ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΡΑ ..Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ BIG 3 . ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΥΝΚΟΡΑΛ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ TRIXOGEN
minoxidil 5% 2mg/day
fungoral 2% 2 times/week
propoline 24hrs

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 02, 2011, 11:32:25 πμ »
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΑΡΕΣ 6 ΑΡΕΣ ? ΘΕΟΣ ...ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΡΥ 4 ΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ...2 ΑΡΕΣ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΚΟΥΔΑ . ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ???  ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ... ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΣΚΑΡ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ...ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕΝΤΙΝΚ  ΤΡΕΛΟ ΛΟΓΟ ΕΠΟΧΗΣ ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ ....ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ..ΤΩΡΑ ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΡΑ ..Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ BIG 3 . ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΥΝΚΟΡΑΛ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ TRIXOGEN
Ναι και οι γιατροί πάθανε την πλάκα τους. Να φανταστείς ότι τα 6αρια δεν χωρούσαν στο εργαλείο εισαγωγής…χαχαχαχα
Όσο για τα μοσχεύματα από το σώμα… κάνουν σίγουρα δουλειά, αλλά θα πρέπει να μπουν συνδυαστικά με μοσχεύματα από το κεφάλι γιατί όσο και δυνατές-χοντρές-εύρωστες και αν είναι αυτές του στήθους είναι διαφορετικές από αυτές της κεφαλής και άρα για να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα θα πρέπει να αναμειχθούν οι δυο τους στη λήπτρια.
Επίσης από την D** μου είπαν ότι πλέον κάνουν και εξαγωγή από τα γένια (το έχω δει και σε κλινικές του εξωτερικού αυτό) πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνουμε κατά πολύ τον αριθμό διαθέσιμων μοσχευμάτων που μπορούμε πλέον να βάλουμε στο κεφάλι μας. ειδικά οι τρίχες από τα γένια είναι σούπερ, γιατί μεγαλώνουν όπως οι τρίχες της υπόλοιπης κεφαλής και είναι πολύ-μα πολύ χοντρές και εύρωστες.

Αποσυνδεδεμένος skeptikistis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 02, 2011, 11:44:34 πμ »
.chinscratch
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 02:02:15 πμ από skeptikistis »

Best Sites in Greece