Ψηφοφορία

Η φιναστεριδη σου δημιουργησε ανεπιθυμητες ενεργειες.......??

Ναι.....ηταν αρκετα εντονες....και αναγκαστηκα να σταματησω την χρηση της.....
23 (19.3%)
Ναι.....ειναι αρκετα εντονες.....αλλα επιμενω θελοντας να σωσω τα μαλλια μου......
6 (5%)
Ναι.....ηταν ελαφρες....αλλα φοβηθηκα και σταματησα την χρηση της.....
17 (14.3%)
Ναι.....ειναι ελαφρες....αλλα συνεχιζω γιατι συντηρει τα μαλλια μου.......
42 (35.3%)
Οχι....δε μου δημουργησε καμμια ανεπιθυμητη παρενεργεια......
31 (26.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 119

Αποστολέας Θέμα: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορια!!  (Αναγνώστηκε 16853 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 24, 2011, 08:20:42 μμ »
εισαι γυναικα η΄αντρας ? με μπερδευει το νικνειμ

Ανδρας, πιστευω πρεπει να δουμε σε τι ποσοστο εχει αποτελεσματα η φινα.

Αποσυνδεδεμένος Blindfold

• Banned
  • Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 24, 2011, 10:27:01 μμ »
Vampiria, μιλάμε για 1mg σε ημερίσια βάση, έτσι;
Ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του.

Αποσυνδεδεμένος xDante

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 5A
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 25, 2011, 01:31:20 πμ »
76% μέχρι στιγμής αναφέρει οτι είδε παρενέργειες (έστω και ελαφριές ) με το 2 % που αναφέρει η μερκ απέχει πααααααααααααααααρα πολύ......  :(

δεν μπορεί μόνο 34 άτομα στο φορουμ μόνο να έχουν πάρει φίνα ?

φίλε άκη μήπως να έστελνες ένα mail  σε όλα τα μέλη περί της ψηφοφορίας για την φίνα για να έχουμε τουλάχιστον 100 και πάνω ?

η δεν γίνεται ?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2011, 01:34:43 πμ από xDante »
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 25, 2011, 01:34:09 πμ »
ε ναι 1mg, εγω εβαζα revivogen και regain αλλα δεν μου εκανε κατι και ξεκινησα proscar μαζι με revivogen και regain αλλα δεν ειχα αποτελεσματα...

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 25, 2011, 11:20:40 πμ »
ε ναι 1mg, εγω εβαζα revivogen και regain αλλα δεν μου εκανε κατι και ξεκινησα proscar μαζι με revivogen και regain αλλα δεν ειχα αποτελεσματα...

θα φτιαξουμε ενα πολλ και γι αυτο αν ειναι......αν και πιστευω οτι δε χρειαζεται γιατι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι βλεπουν αποτελεσμα.....
τωρα ακομα και η ιδια η μερκ που πουλαει το φαρμακο...και οπως ειναι φυσικο το παινευει και λιγο παραπανω......παρ ολα αυτα το λεει οτι δε κανει για ολους.....μερικους δε τους βοηθαει....
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος skeptikistis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 25, 2011, 12:17:11 μμ »
[...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 01:32:50 πμ από skeptikistis »

Αποσυνδεδεμένος BLuEArMy

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 25, 2011, 12:35:38 μμ »
Είμαι στη 10η μέρα 1/2 propecia κάθε πρωί. Είχα ενα πολύ πολύ ελαφρύ τσίμπημα στον αριστερό όρχι τις πρώτες 5-6 μέρες που τώρα δεν παρατηρώ. Κατά τα άλλα όλα ΟΚ! Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε οι ίδιοι παρενέργειες και είναι πολύ περισσότερες από όσες θα προσέχαμε αν δεν ξέραμε όλα αυτά και απλά μας το έδινε ο γιατρός. Πάντως εγώ εκτός αν μου δώσει ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ και μόνο αποτελέσματα θα συνεχίσω πέραν του χρόνου! Αυτή τη στιγμή το ξεκίνησα για ένα χρόνο για να καθυστερήσω όσο μπορώ τη μεταμόσχευση αφού έστω κι αν τώρα έχω μεγάλη αραίωση, αισθητικά δε φαίνεται πολύ. Εξ' άλλου πριν κάνω μεταμόσχευση, όταν κάνω, θα θέλω να πέσουν όσα κρατήθηκαν από το Propecia για να μη βρεθώ εξ απρόοπτου αργότερα μετά τη μεταμόσχευση.. γιατί δε πρόκειται να το παίρνω για πολύ καιρό. Οτι είναι να πέσει ως τότε ας πέσει για να ξέρω τι γίνεται..! Δε θα ψηφίσω γιατί είμαι μόλις στη 10η μέρα!
1/4 Propecia πρωί (22/05/2011 - )  [1/2 Propecia πρωί (17/03/2010 - 21/05/2011)]
1-2ml minoxidil βράδυ
EMU OIL βράδυ
Revita shampoo

Αποσυνδεδεμένος sofo85

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 και μικρη αραιωση
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 25, 2011, 12:50:53 μμ »
συμφωνω απολυτα με τον σκεπτικιστη,οσο για τη δευτερη παρατηρηση αλλος μπορει να το ερμηνευσει οτι το 70% εμφανισε παρενεργειες εστω και ελαφρες.

p.s ολα αυτα βεβαια λεγονται οχι για να τσακωθουμε παλι για τη φινα η για το poll αλλα για να βελτιωσουμε την ερευνα μας και να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
      σκεπτικιστη αυτα τα τρια ατομα που αναφερες δεν ειχαν αντιληφθει τιποτα απο παρενεργειες πριν το συζητησετε?
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους  με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.

Αποσυνδεδεμένος skeptikistis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 25, 2011, 01:21:58 μμ »
....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 01:33:01 πμ από skeptikistis »

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 25, 2011, 04:45:52 μμ »
Παράθεση
προτιμο να μαθω καμια τεχνικη σαμουραι ωστε να καταφερω να το κοψο στα 8 το προσκαρ :tease:

αυτο που με ανυσιχει περισσοτερο ομως ειναι αν τα 625g θα κανουν δουλεια..

παρε μια λεπιδα ξυραφακι απο τα παλια που ξυριζονταν οι παπουδες μας.
οσο ποιο κοφτερο εργαλειο χρησιμοποιεις για τον τεμαχισμο του proscar τοσο λιγοτερο θα θρυματιζετε το χαπι.
σφαξτο μια κατα μηκος και το καθε κομματι ξανα στην μεση,και υστερα ακομα μια φορα στην μεση το καθε κομματι.
μετα απο προπονηση καταφερνα να το κοψω και σε 1 /16
κανει δουλεια και η ποσοτητα που θες

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2011, 04:53:15 μμ από kapamarou »
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος @ggelos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2a
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 25, 2011, 05:27:48 μμ »
Γεία σας παίδες,

καιρό είχα να εμφανιστώ!παρακολού8ω το φορουμ απλά λιγότερο προσπαθόντας να μην σκέφτομαι το πρόβλημα μου τόσο πολύ. εγώ παίρνω φινα γύρω στα δύο χρόνια με κάποιες διακόπες κ εναλλάγες στην ποσότητα. Έχω παρατηρήσει κατα καιρούς τα κλασσικά νερουλο σπερμα κ μειωμένη όρεξη κτλπ αλλά τίποτα μόνιμο κ απόλυτα (πιστεύω) ελεγχόμενο ανάλογα με τη δοσολογία. Αυτό που με έχει τρομάξει τις τελευταίες μέρες είναι πως συνέχεια ανακαλύπτω κάποιους σε ξένα φορουμ,οι  οποιοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως έχει σχέση με τη φίνα(λόγω του οτι δεν γράφεται στα side effectss). Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με την όραση, εδώ κ 2 χρόνια παρατηρώ διαφορές στο πώς βλέπω κ ιδιαίτερα το βράδυ. φωτοευαισθησία, θολή όραση κάποιες φόρες, αθξημένος χρόνος προσαρμογής σε σκοτεινά μέρος(δλδ το μάτι μου θέλει παραπάνω απο το φυσιολογίκο να συνηθήσει μπαίνοντας σε ένα σκοτεινοτερο,από αυτό που ήμουν μέρος π.χ απο το δρόμο σε ένα μπαρ με χαμηλότερο φωτισμό.δεν λέω οτι είναι απαραίτητα απο την φίνα απλάυπάρχουν κάποιες αναφορές από χρήστες.

κάποιος άλλος?
minoxidil 5%: 1/d
nizoral: 3/w
spiro cream1/d
suntoma revivogen, double A k isos tricomin

Αποσυνδεδεμένος Cursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 25, 2011, 05:37:48 μμ »
Παράθεση
προτιμο να μαθω καμια τεχνικη σαμουραι ωστε να καταφερω να το κοψο στα 8 το προσκαρ :tease:

αυτο που με ανυσιχει περισσοτερο ομως ειναι αν τα 625g θα κανουν δουλεια..

παρε μια λεπιδα ξυραφακι απο τα παλια που ξυριζονταν οι παπουδες μας.
οσο ποιο κοφτερο εργαλειο χρησιμοποιεις για τον τεμαχισμο του proscar τοσο λιγοτερο θα θρυματιζετε το χαπι.
σφαξτο μια κατα μηκος και το καθε κομματι ξανα στην μεση,και υστερα ακομα μια φορα στην μεση το καθε κομματι.
μετα απο προπονηση καταφερνα να το κοψω και σε 1 /16
κανει δουλεια και η ποσοτητα που θες
μωρε το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να το κοψο με το μαχερι.. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να το κοψο ωστε να βγουν οσο το δυνατον ισα τα κομματια
kirkland, proscar, t-gel & fungoral!

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

• Jr. Member
  • **
  • eyxaristimenos
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 25, 2011, 06:19:07 μμ »
Γεία σας παίδες,

καιρό είχα να εμφανιστώ!παρακολού8ω το φορουμ απλά λιγότερο προσπαθόντας να μην σκέφτομαι το πρόβλημα μου τόσο πολύ. εγώ παίρνω φινα γύρω στα δύο χρόνια με κάποιες διακόπες κ εναλλάγες στην ποσότητα. Έχω παρατηρήσει κατα καιρούς τα κλασσικά νερουλο σπερμα κ μειωμένη όρεξη κτλπ αλλά τίποτα μόνιμο κ απόλυτα (πιστεύω) ελεγχόμενο ανάλογα με τη δοσολογία. Αυτό που με έχει τρομάξει τις τελευταίες μέρες είναι πως συνέχεια ανακαλύπτω κάποιους σε ξένα φορουμ,οι  οποιοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως έχει σχέση με τη φίνα(λόγω του οτι δεν γράφεται στα side effectss). Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με την όραση, εδώ κ 2 χρόνια παρατηρώ διαφορές στο πώς βλέπω κ ιδιαίτερα το βράδυ. φωτοευαισθησία, θολή όραση κάποιες φόρες, αθξημένος χρόνος προσαρμογής σε σκοτεινά μέρος(δλδ το μάτι μου θέλει παραπάνω απο το φυσιολογίκο να συνηθήσει μπαίνοντας σε ένα σκοτεινοτερο,από αυτό που ήμουν μέρος π.χ απο το δρόμο σε ένα μπαρ με χαμηλότερο φωτισμό.δεν λέω οτι είναι απαραίτητα απο την φίνα απλάυπάρχουν κάποιες αναφορές από χρήστες.

κάποιος άλλος?
μην καθεσαι πολλες ωρεσ στο pc και στην τv  :grandpa: :grandpa: :grandpa: 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG
2 xρονια(avodart 0.5 minox5%fukoral2%)τωρα εδω και ενα μηνα proscar1/4regain 5% χ1 fukoral 2 fores week biocarpil     airol cream0,05  (rhesus o-)

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 25, 2011, 06:49:14 μμ »
Γεία σας παίδες,

κάποιος άλλος?

ειχα παρατηρησει κι εγω μια φωτοευαισθησια σε καποια φαση.......
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος xDante

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5A
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 25, 2011, 09:16:11 μμ »
Skeptikistis
επειδή γνωρίζω οτι παλαιότερα την έχεις κόψει την φίνα λόγω παρενεργειών τουλάχιστον ένα διάστημα και το έχεις αναφέρει και εδώ και αλλού ....
και γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα απο άλλους

δλδ εντάξει το δείγμα είναι μικρό...

πως θα μπορούσες δλδ να απαντήσεις σε όλους αυτούς που έχουν παρενέγειες (έστω και τον παραμικρό πονοκέφαλο ) οτί είναι η ιδέα τους.....

να το πούμε στον Panos1982 να το βάλει σαν πρόταση .Νομίζω οτι έχω παρενέργειες (έστω και μικρές) ....

να είμαστε και εκεί μέσα

δλδ εννοείς οτι το 70% απαντάει απο το οτι έχει παρενέργειες οτι είναι η ιδέα του ?

τσάμπα γίνεται το Poll μετά αν μέσα σ αυτούς που έχουν τις παρενέργειες είναι και άλλοι που έχουν τις παρενέργειες μέσα στο κεφάλι τους μόνο...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2011, 09:18:04 μμ από xDante »
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p

Best Sites in Greece