Ψηφοφορία

Η φιναστεριδη σου δημιουργησε ανεπιθυμητες ενεργειες.......??

Ναι.....ηταν αρκετα εντονες....και αναγκαστηκα να σταματησω την χρηση της.....
23 (19.3%)
Ναι.....ειναι αρκετα εντονες.....αλλα επιμενω θελοντας να σωσω τα μαλλια μου......
6 (5%)
Ναι.....ηταν ελαφρες....αλλα φοβηθηκα και σταματησα την χρηση της.....
17 (14.3%)
Ναι.....ειναι ελαφρες....αλλα συνεχιζω γιατι συντηρει τα μαλλια μου.......
42 (35.3%)
Οχι....δε μου δημουργησε καμμια ανεπιθυμητη παρενεργεια......
31 (26.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 119

Αποστολέας Θέμα: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορια!!  (Αναγνώστηκε 16853 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 23, 2011, 06:58:31 μμ »
ξεκινησα φινα 1/5 και τις πρωτες μερες ξεχασα πραγματικα τι ειναι σεκς..σαν να μην υπηρχε ποτε.μετα απο μερικες μερες που το θυμιθικα, διαπιστωσα οτι απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
δηλαδη..............?
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος Cursed

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 23, 2011, 08:51:43 μμ »
το προσκαρ ειναι πανακριβο! προτιμο να μαθω καμια τεχνικη σαμουραι ωστε να καταφερω να το κοψο στα 8 το προσκαρ :tease:

αυτο που με ανυσιχει περισσοτερο ομως ειναι αν τα 625g θα κανουν δουλεια..

@hairboost: εννοω μειωμενη ερωτικη επιθυμια.. ειναι οτι χειροτερο.συμπτωματα καταθληψης δεν ξερω αν ειχα. γενικα ο τροπος σκεψης μου ειναι negative οπωτε.. :-\

ξεχασα να πω οτι ψηφισα την δευτερη επιλογη
kirkland, proscar, t-gel & fungoral!

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 2A
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 23, 2011, 09:55:44 μμ »
Εγω παιρνω φινα 10 μηνες τωρα!

Αν κ οι εξετασεις της διυδροτεστοστερονης μου ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα ξεκινησα γιατι ηθελα να κανω το big 3 (ακομα μερικες φορες αναρωτιεμαι αν με τετοιες εξετασεις πρεπει να παιρνω αυτο το φαρμακο!!!!!!!!!Το θετω κ σαν ερωτημα στα παιδια του φορουμ αυτο!!)

Ξεκινησα με 1mg ημερησιως κ δεν ειχα καμια παρενεργεια!

Μετα απο 3 μηνες παρατηρησα οτι ειχα μειωμενη ποσοτητα σπερματος!

Εριξα την δοση σε 1mg μερα παρα μερα κ η ποσοτητα σχεδον εχει επανελθει!

Καποιες φορες αισθανομαι κοπωση αλλα δεν ξερω αν φταιει η φινα γιαυτο 'η οι ρυθμοι μου!

Προς το παρον την συνεχιζω αλλα αν υπηρχε ενα τοπικο ανταξιο της την ειχα αντικαταστησει την επομενη μερα!

Παρατηρω οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι βγαζουν παρενεργειες επομενως επιφυλασσομαι αν θα την συνεχισω κ με τι δοσολογια!

Αποσυνδεδεμένος passenger

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 24, 2011, 12:59:40 πμ »
Χρησιμοποιώ φινα από τον φλεβάρη2010, 1/6 proscar
Όσο αφορά αποτελέσματα:
Λοιπόν αρχικά τρελό seed…σκέτη φρίκη, πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου έτσι, έβριζα όλη μέρα από μερκ μέχρι hairlossgr :slap … το πράγμα άλλαξε μετά από 1.5 μήνα, σήμερα 1+ χρόνο μετά, είχα καλύτερα αποτελέσματα απότι περίμενα, όταν ξεκίνησα έλεγα ότι αν η φινα μου κρατήσει τα μαλλιά που είχα τότε θα ήμουν ευχαριστημένος, σήμερα λέω με σιγουριά ότι κάτι «κενά» που είχαν αρχίσει να φαίνονται στο κεφάλι μου έχουν καλυφθεί!
 Δεν έχω φώτο δυστυχώς για το πώς ήμουν πριν   αρχίσω την φίνα, ήμουν πάντως σε φάση που είχε αρχίσει επιθετική τριχόπτωση κ με είχε πιάσει απελπισία, κυρίως γιατί δε μπορούσα να κάνω κάτι..εε, τώρα το κεφάλι μου είναι περίπου όπως το θέλω για την ηλικία μου (στα 27μισι)
 Τώρα…από θέμα side
 Αρχικά ανεβασμένη λίμπιντο (δε κάνω πλάκα, μιλάω για πολλές κα*λες…δεν ξέρω αν έφταιγε η φίνα ή ότι έμπαινε η άνοιξη, μελισούλες,λουλουδάκια…)
 Αραιωμένο σπέρμα, βελτιώθηκε η κατάσταση σε κάνα 3μηνο, μπορώ να πω είναι κ το μόνο side που έχω μέχρι και σήμερα (αν κ βελτιωμένα επαναλαμβάνω)…μειωμένο σπέρμα κλπ δεν παρατήρησα κάτι
Αλλαγή στην αίσθηση, δε μπορώ να το εξηγήσω (όσοι παίρνουν φίνα με καταλαβαίνουν φαντάζομαι…) αλλά είναι σαν να φοράς προφυλακτικό…. βάλε κ ότι δε πάω ποτέ ξεσκούφωτος…
Από θέμα στύσης δεν αντιμετώπισα  κανένα πρόβλημα ποτέ στο πεδίο της μάχης…
Γυναικομαστία, τσιμπήματα σε όρχεις, κόπωση κ γενικά ότι άλλο έχει ακουστεί, δεν παρουσίασα κάποιο πρόβλημα
Τώρα για τις διάφορες συγκρίσεις με πριν ξεκινήσω φινα κλπ… τι να σας πω ρε παίδες… η αλήθεια είναι δε μπορώ να τις πολυκάνω, γιατί πολύ απλά όσο καιρό παίρνω φίνα άρχισα να παρατηρώ κάποια πράγματα αν μου συμβαίνουν ή όχι. Παλιά ποτέ δεν είχα κάτσει να παρατηρήσω τις πρωινές μου στύσεις για παράδειγμα… ούτε θυμάμαι και ποτέ να είχα έντονες πρωινές στύσεις (με εξαίρεση το στρατό που ξυπνούσα και από της 6) ίσως γιατί ξυπνάω αργά, λόγο προγράμματος …
 Το μεγαλύτερο κακό που μου έχει κάνει η φίνα, είναι ότι πρώτη φορά στη ζωή μου έκατσα να τεστάρω πράγματα για να δώ αν όλα πάνε καλά (φυσικά αυτό γινόταν κυρίως μετά από ανάγνωση κάποιας έρευνας που προσπαθούσε να αποδείξει ότι έχω πρόβλημα και δε το ξέρω…)  ενώ πριν τη ξεκινήσω ποτέ δεν έκατσα να το κάνω… κοινός, μου μπήκαν ιδέες για πράγματα που στη τελική δεν μου έχουν συμβεί…
  Αν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση… εδώ και 1.5 μήνα περίπου το έχω ρίξει στο 1/8. Ε, σε σχέση με το 1/6 παρατήρησα καλύτερη ποιότητα στύσης (αυτό έχει να κάνει κυρίως με την αίσθηση που αναφέρω παραπάνω) και σαφώς περισσότερες πρωινές(εκτός και αν φταίει πάλι η άνοιξη :eat:)
Δε ξέρω αν η περίπτωση μου είναι στο «δε μου δημιουργήθηκε καμία παρενέργεια» η στο «πολύ ελαφριές»… αυτό που λέω πάντως στα σίγουρα είναι ότι μέχρι στιγμής αυτά που μου «έδωσε» η φίνα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μου «πήρε» (το κάπως αραιωμένο σπέρμα κ η αλλαγή στην αίσθηση δε μου έχουν επηρεάσει την σεξουαλική μου ζωή, σχεδόν τα θεωρώ αμελητέα). Αν μπορούσε να μου πει κάποιος με σιγουριά ότι από δω και πέρα στη ζωή μου τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι κ δε θα αλλάξει τπτ, θα έλεγα και εγώ με σιγουριά ότι δε θα την έκοβα ποτέ μου, αλλά ποιος μπορεί να μου το εγγυηθεί ότι δε θα μου παρουσιάσει κάποια παρενέργεια στο μέλλον;;; αυτός είναι και ο λόγος που την ελάττωσα, κ θα κοιτάξω να την ελαττώσω κ άλλο στο μέλλον αν μπορέσω να διατηρήσω με κάποιον τρόπο τα μαλλιά μου στα δεδομένα που είναι τώρα     

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 24, 2011, 10:21:48 πμ »
 Ειναι σημαντικο να μαθουμε ποσοι ειχανε παρενεργειες αλλα εξισου σημαντικο ειναι να μαθουμε και ποσοι ειδανε καποιο αποτελεσμα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 24, 2011, 01:34:42 μμ »
Ειναι σημαντικο να μαθουμε ποσοι ειχανε παρενεργειες αλλα εξισου σημαντικο ειναι να μαθουμε και ποσοι ειδανε καποιο αποτελεσμα.
σιγουρα ολοι απο τους 3 μηνες και μετα ειδανε αποτελεσματα.
τριχες....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 24, 2011, 01:39:07 μμ »
Ειναι πολυ σωστο να κανουμε αυτο το πολλ, με ειλικρινια και σοβαροτητα, ανεξαρτητα οτι καθε σωμα αντιδραει διαφορετικα, αναλογα ηλικια και αλλους παραγοντες.Αλλα παρολαυτα, τα ποσοστα θα μας μαθουν πολλα για το θεμα που μας απασχολει. Και θα βγαλουμε καποια συμπερασματα, ενω θα ξεκινησουμε και αλλα πολλ
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Sr. Member
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 24, 2011, 01:59:03 μμ »
Η ιστορία μου γνωστή εδώ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1694.0.html

Τα αποτελέσματα μου στο Link της υπογραφής μου.

Ψιλοβετεράνος στις θεραπείες, χρήστης φίνας απο το 2005 με ενα έτος διακοπής μεταξύ 2008-2009, παρενέργειες τύπου προστατίτιδας είχα 2 μήνες μετά την διακοπή λήψης της φιναστερίδης για 1 έτος. Κατα την διάρκειας της, παρατήρησα αυξημένη κόπωση και μειωμένη επιθυμία για σεξ. Βέβαια έπαιρνα 1/4 και μετά για πολύ καιρό 1/3.

Απο 10/2009 σε proscar 1/5 αδιάκοπα ως και σήμερα μαζί με λίγη μινόξ που και που και fungoral. Παρενέργεια καμία και το εννοώ, σαν να μην παίρνω. Τι να χαμπαριάσω όταν την πάλευα με 1/3 παλιά!!! Έκανα και γενικές εξετάσεις προ λίγων ημερών με άριστα αποτελέσματα.

Η φίνα μου έδωσε πάρα πολλα!!! Διατηρούμε ακόμη και σήμερα, 6 έτη μετά την πρώτη θεραπεία και σχεδόν 10 έτη απο την ημέρα που άρχισε η τρομοκρατική επίθεση της ΑΑ σιγά σιγά. Εφόσον δεν έχω την παραμικρή παρενέργεια και έχω αποτέλεσμα, συνεχίζω, ρισκάρω, μέχρι τελικής πτώσης ή εαν βρεθεί η θεική θεραπεία (ποτέ δηλαδή) ή εαν χάσει εντελώς την δραστικότητα της.
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 24, 2011, 02:51:20 μμ »
Η ιστορία μου γνωστή εδώ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1694.0.html

Ψιλοβετεράνος στις θεραπείες, χρήστης φίνας απο το 2005 με ενα έτος διακοπής μεταξύ 2008-2009, παρενέργειες τύπου προστατίτιδας είχα 2 μήνες μετά την διακοπή λήψης της φιναστερίδης για 1 έτος. Κατα την διάρκειας της, παρατήρησα αυξημένη κόπωση και μειωμένη επιθυμία για σεξ. Βέβαια έπαιρνα 1/4 και μετά για πολύ καιρό 1/3.

Απο 10/2009 σε proscar 1/5 αδιάκοπα ως και σήμερα μαζί με λίγη μινόξ που και που και fungoral. Παρενέργεια καμία και το εννοώ, σαν να μην παίρνω. Τι να χαμπαριάσω όταν την πάλευα με 1/3 παλιά!!! Έκανα και γενικές εξετάσεις προ λίγων ημερών με άριστα αποτελέσματα.

Η φίνα μου έδωσε πάρα πολλα!!! Διατηρούμε ακόμη και σήμερα, 6 έτη μετά την πρώτη θεραπεία και σχεδόν 10 έτη απο την ημέρα που άρχισε η τρομοκρατική επίθεση της ΑΑ σιγά σιγά. Εφόσον δεν έχω την παραμικρή παρενέργεια και έχω αποτέλεσμα, συνεχίζω, ρισκάρω, μέχρι τελικής πτώσης ή εαν βρεθεί η θεική θεραπεία (ποτέ δηλαδή) ή εαν χάσει εντελώς την δραστικότητα της.
και μακαρι να εχεις παντα την υγεια σου. Για την καταστροφη των νευροδιαβιβαστων και την μεταλλαξη των γονιδιων στην παραγωγη 5α τι γνωριζεις ?
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Sr. Member
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 24, 2011, 03:33:46 μμ »
Ελάχιστα πράγματα που διάβασα εδώ μέσα. Καλύτερα να μην γνωρίζω....... και μακάρι να μην γνωρίσω. Η τύχη ειναι με τους τολμηρούς. Ρισκάρουμε και βλέπουμε!!

και μακαρι να εχεις παντα την υγεια σου. Για την καταστροφη των νευροδιαβιβαστων και την μεταλλαξη των γονιδιων στην παραγωγη 5α τι γνωριζεις ?
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 24, 2011, 04:07:21 μμ »

δεν πρεπει να λες τετοια
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 24, 2011, 04:14:36 μμ από Hairboost »
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος sofo85

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 και μικρη αραιωση
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 24, 2011, 05:49:32 μμ »
σειρα μου τωρα...αν και λιγο πολυ τα εχω ψιλοαναφερει,μετα απο σχεδον 8 μηνες φινα (big 3) η μοναδικη παρενεργεια που εχω πλεον ειναι σε μικρο βαθμο αραιωμενο σπερμα,απο αποτελεσματα η τριχοπτωση εχει σταματησει(χανω καποιες τριχες καθημερινα αλλα νομιζω σε λογικο αριθμο),εχω δει καποια επανεκφυση και εχει βελτιωθει κατα πολυ η ποιοτητα της τριχας.Γενικα το ισοζυγιο κλινει υπερ της φινα αλλα εαν μπορουσα να το αλλαξω με κατι αλλο που θα μου εδινε τα ιδια αποτελεσματα αλλα χωρις το φοβο παρενεργειων θα το εκανα.Αυτο περι καταθλιψης εχω παρατηρησει οτι οταν διαβαζω περι παρενεργειων με παιρνει απο κατω και υπαρχουν περιοδοι που νιωθω ενα μικρο τσιμπημα στους ορχεις αλλα πιστευω οτι ειναι περισσοτερο ιδεα μου.Μετα απο τον ενα χρονο χρησης σκοπευω να περασω σε φαση συντηρησης (1 mg ανα δυο ημερες) και να κανω διακοπη εναν μηνα ανα χρονο με την ελπιδα να βγει κατι που θα λυσει το κοινο μας προβλημα χωρις παρενεργειες.Συντομα σκοπευω να επισκεφτω ουρολογο και παθολογο να μου πουν την αποψη τους περι φινα.
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους  με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 24, 2011, 07:41:53 μμ »
Σειρά μου.
Οι πιο παλαιοί θα ξέρουν ότι είχα αρχίσει 1mg και είδα sides όπως ευαισθησία στο πέος, ενοχλήσεις στον ένα όρχι, brain fog (κάτι σαν σουρομένος ένα πράγμα) και κάτι άλλα "ψιλά".

Με μειωμένη την δοσολογία, είδα αδυναμία στύσης (όχι πάντα).

Τώρα αραιωμένο σπέρμα δεν είδα, αλλά την εξαφάνιση της πρωινής στύσης την είχα πάντα, σε κάθε δοσολογία.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 24, 2011, 07:47:56 μμ »
σιγουρα ολοι απο τους 3 μηνες και μετα ειδανε αποτελεσματα.
Εγω και πολλοι αλλοι δεν ειδαμε αποτελεσματα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 24, 2011, 07:57:26 μμ »
εισαι γυναικα η΄αντρας ? με μπερδευει το νικνειμ
τριχες....

Best Sites in Greece