Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Γενική συζήτηση
»
Χνουδάκι που θέλω να γίνει...τρίχες!
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Χνουδάκι που θέλω να γίνει...τρίχες! (Αναγνώστηκε 4313 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
cool11
Full Member
Χνουδάκι που θέλω να γίνει...τρίχες!
«
στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:02:10 μμ »
Η αγωγη που ακολουθω τα τελευταια χρόνια ειναι:
regain 5%, revivogen, κρεμα fungoral, σαμπουαν fungoral.
Τους τελευταιους μηνες, στα προβληματικά μου σημεία που ειναι πίσω στο κεφάλι(κοντά στην πηγή) και στους κροτάφους, άρχισε να εμφανίζεται χνουδάκι.
Μάλιστα το διαπίστωσε και η κομμωτριά μου που με βλεπει μια φορα το διμηνο, και της εκανε μεγαλη εντυπωση.
Και τωρα....οι ερωτησεις μου! Απαντηστε σχετικα σε οτι ξερετε, εχω μια καποια αγωνια για το θεμα!
Θα ηθελα να δω αυτο το χνουδακι, να γινεται καποια στιγμη τριχες. Θα γινει αυτο ποτε; Ειμαι ανυπομονος; Ποσο καιρο θελει; Αδικα περιμενω;
Τι να περιμενω; Πως θα συνεχισει και θα βελτιωθει το φαινομενο; Τι σημαινει η εμφανιση/υπαρξη του χνουδιου, οτι παει καλα η θεραπεια;
Πως θα καταληξουμε στις πολυποθητες...τριχες;
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
Απ: Χνουδάκι που θέλω να γίνει...τρίχες!
«
Απάντηση #1 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:27:38 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Μάρτιος 19, 2011, 03:02:10 μμ
Η αγωγη που ακολουθω τα τελευταια χρόνια ειναι:
regain 5%, revivogen, κρεμα fungoral, σαμπουαν fungoral.
Τους τελευταιους μηνες, στα προβληματικά μου σημεία που ειναι πίσω στο κεφάλι(κοντά στην πηγή) και στους κροτάφους, άρχισε να εμφανίζεται χνουδάκι.
Μάλιστα το διαπίστωσε και η κομμωτριά μου που με βλεπει μια φορα το διμηνο, και της εκανε μεγαλη εντυπωση.
Και τωρα....οι ερωτησεις μου! Απαντηστε σχετικα σε οτι ξερετε, εχω μια καποια αγωνια για το θεμα!
Θα ηθελα να δω αυτο το χνουδακι, να γινεται καποια στιγμη τριχες. Θα γινει αυτο ποτε; Ειμαι ανυπομονος; Ποσο καιρο θελει; Αδικα περιμενω;
Τι να περιμενω; Πως θα συνεχισει και θα βελτιωθει το φαινομενο; Τι σημαινει η εμφανιση/υπαρξη του χνουδιου, οτι παει καλα η θεραπεια;
Πως θα καταληξουμε στις πολυποθητες...τριχες;
Δυστυχώς το χνουδάκι αυτό με τα υπάρχοντα φάρμακα δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξει σε τρίχες ...
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
cool11
Full Member
«
Απάντηση #2 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:35:40 μμ »
Πως εμφανιστηκε τοτε?
Τι προτεινεις να βαλω τοπικα για να το μετατρεψω σε τριχες;
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:42:52 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Μάρτιος 19, 2011, 03:35:40 μμ
Πως εμφανιστηκε τοτε?
Τι προτεινεις να βαλω τοπικα για να το μετατρεψω σε τριχες;
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω (και πάλι) αλλά
δεν υπάρχει περίπτωση
(ότι και να βάλεις) να γίνουν τρίχες ...
Πιθανώς πολλοί εδώ θα σου πουν διάφορα και να κάνεις διάφορα αλλά στο τέλος θα δεις ότι
δυστυχώς
είχα δίκιο
Καταγράφηκε
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
cool11
Full Member
«
Απάντηση #4 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:47:46 μμ »
Δηλαδη το χνουδι με τις τριχες, δεν εχει καμια σχεση? Δεν 'συνδεονται' μεταξυ τους; Δεν ξεκινα χνουδακι, θεωρητικα, και θα επρεπε αν δεν υπηρχε τριχοπτωση να καταληξει σε τριχες; Ειναι ασχετα μεταξυ τους;
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:50:49 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Μάρτιος 19, 2011, 03:47:46 μμ
Δηλαδη το χνουδι με τις τριχες, δεν εχει καμια σχεση? Δεν 'συνδεονται' μεταξυ τους; Δεν ξεκινα χνουδακι, θεωρητικα, και θα επρεπε αν δεν υπηρχε τριχοπτωση να καταληξει σε τριχες; Ειναι ασχετα μεταξυ τους;
Απογοητευτικό αλλά πράγματι η απόσταση που έχει αυτό το χνουδάκι που βλέπεις από την κανονική τρίχα φαντάζει χαώδης με τα φάρμακα που έχουμε μέχρι και σήμερα στη διάθεση μας ...
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #6 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:53:39 μμ »
end of story δηλαδη.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 03:56:33 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Μάρτιος 19, 2011, 03:53:39 μμ
end of story δηλαδη.
Δυστυχώς ...
Όμως τα τρέχοντα φάρμακα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα μαλλάκια σου περισσότερα χρόνια ... κάτι είναι και αυτό
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #8 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 04:02:27 μμ »
Εκει ομως που ειναι τωρα χνουδακι, καποτε, τα παλια καλα χρονια δηλαδη, υπηρχε μαλλι.
Εφυγε το μαλλι, και εμεινε χνουδι? Τι γινεται?
Εννοω, αναμεσα στις δυο καταστασεις, εχω μαλλι καπου στο κεφαλι, και δεν εχω καθολου, μεσολαβει και ενδιαμεσο σταδιο ως 'χνουδι';
Γενικα τι παιζει με αυτο το χνουδι, προσπαθω να καταλαβω.
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 04:22:40 μμ »
Παράθεση από: cool11 στις Μάρτιος 19, 2011, 04:02:27 μμ
Εκει ομως που ειναι τωρα χνουδακι, καποτε, τα παλια καλα χρονια δηλαδη, υπηρχε μαλλι.
Εφυγε το μαλλι, και εμεινε χνουδι? Τι γινεται?
Εννοω, αναμεσα στις δυο καταστασεις, εχω μαλλι καπου στο κεφαλι, και δεν εχω καθολου, μεσολαβει και ενδιαμεσο σταδιο ως 'χνουδι';
Γενικα τι παιζει με αυτο το χνουδι, προσπαθω να καταλαβω.
Φαντάζομαι θα γνωρίζεις για το miniaturization και τους λόγους που επέρχεται ...
Εγώ θα παρομοίαζα το όλο θέμα με λίγο από Φυσική ...
Τα μαλλάκια βρίσκονται ενεργειακά υψηλά σε μιά ασταθή ισορροπία. Το περιβάλλον (testo - DHT) απορροφά μέρος της ενέργειας τους και αυτά αρχίζουν να "πέφτουν" ενεργειακά.
Τα τρέχοντα φάρμακα τα βοηθούν να συντηρήσουν κατά το δυνατόν αυτή την ενεργειακή τους κατάσταση. Όχι όμως για πολύ. Κάποια από αυτά θα πέσουν κάτω από ένα επίπεδο και δεν πρόκειται ποτέ να το ξαναφτάσουν (τριχόπτωση).
Από τη στιγμή λοιπόν που αυτά τα μαλλάκια βρίσκονται πολύ χαμηλά ενεργειακά (δεν υπάρχει πλέον εμφανής τρίχα) η οποιαδήποτε προσπάθεια με φάρμακα απλά θα τους δώσει μια ενεργειακή ώθηση (χνουδάκι) η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να φτάσουν το αρχικό τους επίπεδο και να γίνουν κανονικές τρίχες ...
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #10 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 06:02:35 μμ »
εγω θα συμφονησω με τον tropheus,τα υπαρχοντα φαρμακα ουτε εμενα μου λενε κατι.
τα dht blockers εχουν εναν σκασμο παρενεργειες και τα growth stimulants ειναι αδυναμα.
η μινοξιδιλη συγκεκριμενα οταν την ξεκιναμε την ακουμε λιγο,ειτε με ερεθισμους ειτε με ταχυπαλμιες και μετα απο λιγες μερες ενω τριπλασιαζουμε την δοσολογεια,κατα εναν μαγικο τροπο δεν υπαρχει η παραμικρη παρενεργεια
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
cool11
Full Member
«
Απάντηση #11 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 06:20:07 μμ »
tropheus ευχαριστω για την αναλυση.
Δηλαδη το μονο που μπορει να γινει, ειναι διατηρηση υπαρχοντων μαλλιων, και ανασχεση(οσο το δυνατον) της τριχοπτωσης.
Παντως, ειδικα στο πανω μερος του κεφαλιου, οπως μου ειπε κι η κομμωτρια, ειχε φτασει εποχη που μπορουσες να ακουμπησεις το δαχτυλο σου στο κρανιο, σαν thumbnail, ενω τωρα με το χνουδακι ειναι λιγο καλυτερα η περιοχη. Ειναι κατι κι αυτο, ετσι δεν ειναι?
Καταγράφηκε
Typhoon
Jr. Member
Norwood: 2-3
«
Απάντηση #12 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 06:26:38 μμ »
Φίλε cool11 έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να είναι η κομμώτρια τσιμπημένη μαζί σου ?? Εγώ έχω καμιά 10αριά παραπανίσια κιλά και ξέρω πως όταν μια κοπέλα που ξέρω μου λέει "Αδυνάτισες εσυ!!" μάλλον κάτι παίζει
Καταγράφηκε
cool11
Full Member
«
Απάντηση #13 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 06:29:35 μμ »
Κομμωτρια τσιμπημενη, δεν παιζει! Ετσι απλα! Δεν χρειαζεται να το αναλυσω, ξερω γιατι το λεω.
Της ειπα οτι δεν θελω να μου 'κανει την καρδια'. Οταν υπαρχει προβλημα και δει κι αυτη κατι, προς το καλο ή προς το χειροτερο, να μου λεει κι αυτη.
Γιατι κι εγω μεν επιθεωρω το κεφαλι μου, αλλα ειναι κι αυτη
-τριτος παρατηρητης
-δεν βλεπει το κεφαλι καθε μερα αλλα σε τακτικά χρονικα διαστηματα και μπορει να συγκρινει
-κι αν μη τι αλλο, 'ψυριζει' κι αυτη το κεφαλι μου οποτε θεωρω οτι μπορει να εχει αποψη!
Καταγράφηκε
Lab_hair
Full Member
Φύλο:
Norwood: 2 (+αραίωση crown)
«
Απάντηση #14 στις:
Μάρτιος 19, 2011, 07:23:21 μμ »
tretinoin χρησιμοποιεις μαζι με τη minox?
Καταγράφηκε
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...