Αποστολέας Θέμα: SANDIMUN NEORAL (υγρό) ,έδωσε τριχοφυία  (Αναγνώστηκε 8885 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kkathi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: SANDIMUN NEORAL (υγρό) ,έδωσε τριχοφυία
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 18, 2011, 01:24:00 πμ »
Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ανακάλυψή σου και άξια διερεύνησης.
1. προκειται για αλοιφή αν κατάλαβα σωστά που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας και όχι μόνο
2. έχει παρόμοια δραση με την κυκλοσπορίνη αλλά όχι τις επιπτώσεις της που σχετίζονται με υψηλή αρτηριακή πιεση κ.λ.π.
3. Η εταιρεία δεν εχει πάρει την εγκριση από τον αντίστοιχο ΕΟΦ και η τιμή του είναι υψηλή στα 30ml αλλά αναμένεται να πέσει ;
4. Δίνει regrowth και μάλιστα ικανοποιητικότερο από την κυκλοσπορίνη;
5. παρόλα αυτά, επειδή οι σπάνιες περιπτώσεις του καρκίνου (π.χ., λέμφωμα, καρκίνος δερμάτων) έχουν αναφεθεί, η συνεχής μακροπρόθεσμη χρήση πρέπει να αποφευχθεί και η εφαρμογή της αλοιφής Tacrolimus πρέπει να περιοριστεί στις επηρεασθείσες  μόνο περιοχές.
Συμπεράσματα: Δεν αναφέρει πουθενά αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα
                         Οι πιθανές επιπλοκές  αν και σπάνιες είναι σοβαρές.
                         Είναι μια νέα πληροφορία που αξίζει τον κόπο να διερευνηθεί  περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 18, 2011, 02:23:25 πμ »
crossfire βλεπεις τιποτα με το νεοραλ?

Αποσυνδεδεμένος kkathi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 18, 2011, 10:18:00 πμ »
Βρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείται ήδη το Neoral δώστε ένα στίγμα της εξέλιξης που έχετε.
Είναι ίσως αυτό στο οποίο ελπίζουμε περισσότερο....

Αποσυνδεδεμένος crossfire

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 3
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 22, 2011, 03:46:59 μμ »
crossfire βλεπεις τιποτα με το νεοραλ?

Μου εδωσε ενα γρηγορο μπαμ τις πρωτες 15 μερες και απο τοτε ειμαι στασιμος......γεμισα χνουδια σε ολο το κεφαλι,αλλα δεν βλεπω να μεγαλωνουν.
Για μενα προσωπικα που εχω διαχυτη αραιωση,μου εκανε μια καλη καλυψη σε ολο το κεφαλι....δεν φαινεται η γυαλαδα της καραφλας πλεον,πραγμα που εμενα με ικανοποιει αλλα δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος να συνεχισεις ενα τοσο δυνατο φαρμακο μονο για τα χνουδια.Θα δωσω και αλλο χρονο στο φαρμακο γιατι αυτη η περιοδος ουτος η αλλως ειναι η χειροτερη για τα μαλλια μου.Σε καθε περιπτωση,5 μηνες με neoral,ειμαι σε καλυτερη φαση απο οτι πριν ξεκινησω,αλλα αγριεψαν τα γενια και μαυρισαν πολυ ενω ηταν ψιλοξανθα
1/5 proscar καθε πρωι
rogaine foam καθε πρωι
regaine 5 τοις εκατο καθε μεσημερι
neoral υγρο καθε βραδυ
λουσιμο καθε πρωι και βραδυ
σαμπουαν κετοκοναζολης 3 φορες την εβδομαδα και τις αλλες revivogen,tricomin και πρασινο σαπουνι

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 22, 2011, 10:27:18 μμ »
εχεις καμια φωτο να δουμε?
finasteride 1mg eod
spectral dnc-n (πρωι)
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg eod
ΩMEGA-3

Αποσυνδεδεμένος kkathi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 11:29:16 μμ »
crossfire99  έχεις δει καμμία πρόοδο με το neoral? Mεγάλωσε καθόλου το χνούδι;

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #96 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:17:04 μμ »
μιας και κλεισαμε εναν χρονο με την εισοδο του νεοραλ στο φορουμ να πω οτι μετα τους 12 μηνες χρησης το συγκεκριμενο φαρμακο
εξαπλασιαζει την πιθανοτητα καρκινου του δερματος,χωρις να σημαινει οτι με αυτο θα γινει σιγουρα.
απλα το αναφερω για λογους ασφαλειας.
στην ιατρικη χρησιμοποιειτε 12 μηνες max.
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
« Απάντηση #97 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:27:02 μμ »
μιας και κλεισαμε εναν χρονο με την εισοδο του νεοραλ στο φορουμ να πω οτι μετα τους 12 μηνες χρησης το συγκεκριμενο φαρμακο
εξαπλασιαζει την πιθανοτητα καρκινου του δερματος,χωρις να σημαινει οτι με αυτο θα γινει σιγουρα.

το νεοραλ για ποιο λογο χρησιμοποιητε κανονικα???δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο επικυνδινο!!!!! :chinscratch
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ
fungoral shampoo, πρασινο σαπουνι

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #98 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:31:05 μμ »

το νεοραλ για ποιο λογο χρησιμοποιητε κανονικα???δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο επικυνδινο!!!!! :chinscratch
για να μην απορριψει το σωμα τα μεταμοσχευμενα οργανα σε oral.
για την ψωριαση κυριως σε τοπικη μορφη
ειναι ενα ισχυρο ανοσοκατασταλτικο.
για περιστασιακη χρηση σε τοπικη μορφη δεν ειναι επικυνδινο
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 (+αραίωση crown)
« Απάντηση #99 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:48:04 μμ »
Εγω ειχα πει τους προβληματισμους μου για αυτο το φαρμακο απο την πρωτη στιγμη που αναφερθηκε! Και συγκεκριμενα για την εμφανιση καρκινου! Δε μπορει ενα ισχυρο ανοσοκατασταλτικο (τοσο ισχυρο που χρησιμοποιειται στις μεταμοσχευσεις) να ειναι ακινδυνο!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 22, 2012, 10:49:59 μμ από Lab_hair »
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά

Αποσυνδεδεμένος kos1987

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI&feature
  • Norwood: 2-3
« Απάντηση #100 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:50:06 μμ »
Ειχα αναφερει τους προβληματισμους μου για αυτο το φαρμακο απο την πρωτη στιγμη που αναφερθηκε! Και συγκεκριμενα για την εμφανιση καρκινου! Δε μπορει ενα ισχυρο ανοσοκατασταλτικο (τοσο ισχυρο που ακινδυνοστις μεταμοσχευσεις) να ειναι ακινδυνο!!

Φαντασου τι θα ισχυει για τον tacrolimus!
Substance Hunter and Explorer

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 10:52:01 μμ »
Εγω ειχα πει τους προβληματισμους μου για αυτο το φαρμακο απο την πρωτη στιγμη που αναφερθηκε! Και συγκεκριμενα για την εμφανιση καρκινου! Δε μπορει ενα ισχυρο ανοσοκατασταλτικο (τοσο ισχυρο που χρησιμοποιειται στις μεταμοσχευσεις) να ειναι ακινδυνο!!

φιλε η υπερβολικη χρηση ειναι επικυνδινο οπως και σε ολα τα φαρμακα , αν τα χρισημοποιεις με μετρο δεν πα8ενεις τιποτα!!!!!!!
ΠΑΛΙΑ
IONILSHAMPOO4,25%FL200ML(Διακοπη)REGAINE® 6 μηνες(Διακοπη)SALIPSOR σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) (Διακοπη)PROPIOSALIC περιέχει βηταμεθαζόνη και σαλικυλικόοξύ(Διακοπη)Froika RenexSShampooDandruffshampoo(Διακοπη)Sebamed(Διακοπη)FungoralCream(διακοπηοριστικη)TARMEDSHAMPOO4%BOTTLE150ML
  ΤΩΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 (+αραίωση crown)
« Απάντηση #102 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 11:02:36 μμ »

φιλε η υπερβολικη χρηση ειναι επικυνδινο οπως και σε ολα τα φαρμακα , αν τα χρισημοποιεις με μετρο δεν πα8ενεις τιποτα!!!!!!!

Γνωμη μου ειναι οτι με μερικα πραγματα δεν παιζεις! Δεν ειναι οτι θα σου πρηστει το προσωπο, οτι θα εχεις προβλημα στυσης και αν το σταματησεις ολα οκ! Ουτε καν συγκρινεται με το να την πατησεις κ να χρειαστει να  κανεις επεμβαση στο στηθος! Εδω αν την πατησεις αντε γεια!!! Και επειδη ως γνωστον καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, το "μετρο" ειναι πολυ σχετικο!!
Αν εχεις εστω μικρη προδιαθεση για καρκινο και χρησιμοποιεις και neoral, τοτε αστα βραστα!!  Και δε νομιζω οτι μπορει καποιος ευκολα να ξερει αν εχει η οχι....
Γνωμη μου παντα!
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά

Αποσυνδεδεμένος MANKAR

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουάριος 22, 2012, 11:08:24 μμ »
Γνωμη μου ειναι οτι με μερικα πραγματα δεν παιζεις! Δεν ειναι οτι θα σου πρηστει το προσωπο, οτι θα εχεις προβλημα στυσης και αν το σταματησεις ολα οκ! Ουτε καν συγκρινεται με το να την πατησεις κ να χρειαστει να  κανεις επεμβαση στο στηθος! Εδω αν την πατησεις αντε γεια!!! Και επειδη ως γνωστον καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, το "μετρο" ειναι πολυ σχετικο!!
Αν εχεις εστω μικρη προδιαθεση για καρκινο και χρησιμοποιεις και neoral, τοτε αστα βραστα!!  Και δε νομιζω οτι μπορει καποιος ευκολα να ξερει αν εχει η οχι....
Γνωμη μου παντα!

φιλε αν εχεις την προδια8εση 8α το πα8εις και απο το τσιγαρο και απο τη διατροφη και απο πολλα αλλα!!!!!! 8) 8)
ΠΑΛΙΑ
  ΤΩΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Soralteno

• Wolfman
  • Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3a
« Απάντηση #104 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 10:34:44 μμ »

Είμαι στον ενάμιση χρόνο με το χάπι και οι εξετάσεις μου είναι άψογες
Avalon Organics Biotin shampoo
Green tea rinse
Beer rinse
Minoxidil 5%
Μουρουνέλαιο
Neoral χάπι

Best Sites in Greece