Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μπλα μπλα
»
Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
36
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση (Αναγνώστηκε 31970 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
«
Απάντηση #450 στις:
Ιούνιος 07, 2010, 07:55:28 μμ »
Παράθεση από: gelisva στις Ιούνιος 06, 2010, 08:52:21 μμ
Κατσε να δεις ετσι πως παμε ποιος θα εχει ορεξη να κοιταει τα μαλλια..τωρα θα εχει και αραιωση η τσεπη ποια μαλλια..
Άντε ντε, τι θα κάνουμε;
Παράθεση από: ezra στις Ιούνιος 06, 2010, 05:41:48 μμ
Μαλλον σε μετρανε και μετρανε και τους εαυτους τους . Ενδεχομενως περνανε σκεψεις : 'κοιτα τον πως ειναι που θελει και γκομενα' (εδω δεν εχουν γκομενα , προσπαθουν να μειωσουν για να νοιωσουν καλυτερα) ή 'γνωρισε γκομενα με τετοιο μαλλι ? καμια καμενη θα ειναι' (παλι δεν εχουν , μειωνουν την αλλη) ή 'γνωρισε γκομενα με τετοιο μαλλι ? εγω με μαλλι γιατι δε μπορω να μιλησω?' (δεν εχουν , υπαρξιακη κριση) ή 'μπραβο ρε μαγκα' (εχουν/δεν εχουν γκομενα , παντως ειναι νορμαλ τυποι)
Η καλύτερη απάντηση
Πάντως
υπάρχει και έρευνα
σχετικά με το αν παίζει ρόλο ή όχι η εμφάνιση μας.
Παράθεση από: MYhAIRbACK στις Ιούνιος 07, 2010, 03:15:48 πμ
anar ακολουθώ θεραπεία εδώ και 2 χρόνια.... και πριν κανα 3μηνο ξεκίνησα τη συντήρηση (σύμφωνα με τη δερματολόγο) μόνο με regain 2%... Στην αρχή όλα καλά αλλά μετά απο κανα μήνα άρχισα να βλέπω πάλι εκατομμύρια τρίχες κατά το λούσιμο... Σε συνδυασμό με το άγχος που έχω τώρα τελευταία με τη σχολή για να τελειώσω έχει γίνει δράμα η κατάσταση... νομίζω ότι αραιώνουν μέρα με τη μέρα (μάλλον ψύχωση είναι
) τέσπα... περιμένω να τελειώσει η εξεταστική, να πάω στη γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε.
Όπως είπε και ο ANAR, είναι τζάμπα ο κόπος, το άγχος και τα λεφτά που δίνεις.
Μιας και δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα το σκέτο regain, καλύτερα κόψτο και όταν αποφασίσεις κάτι, ξεκινάς.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)
jfk
Jr. Member
«
Απάντηση #451 στις:
Ιούνιος 08, 2010, 10:40:05 πμ »
Θέλω να γράψω μερικά λόγια, για να τονώσω λίγο το ηθικό των αντρών εδώ μέσα, από την οπτική μιας γυναίκας. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αγχώνεστε τόσο πολύ με τα μαλλιά σας!!! Καμιά γυναίκα δε νομίζω ότι θα έδινε σε αυτό τόση μεγάλη σημασία, εκτός ίσως κάποιες που ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση και τα φράγκα σας!!! Αυτές, κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρουν... Στην καθημερινή μου ζωή έχω συναντήσει πολλά ζευγάρια και δεν είδα ότι κάποιον τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το πράγμα. Βέβαια κατά βάθος όλοι θα θέλαμε τα μαλλιά των μοντέλων, αυτά που δείχνουν στις διαφημίσεις, αλλά και αυτά να είχαμε δεν νομίζω ότι θα άλλαζε την καθημερινότητά μας. Ο γαμπρός μου π.χ. τα έχει ξυρίσει και την αδερφή μου δεν είδα να την απασχολεί ποτέ γιατί ο φίλος της και τώρα άντρας της δεν έχει μαλλιά. Γελάει μαζί του όταν τις απόκριες η περούκα που θα διαλέξει θα είναι αυτή με τα μακρύτερα και ωραιότερα μαλλιά!!! Κλείνοντας θα συνιστούσα να εστιάσετε στα θετικά σας, γιατί όλοι (και αυτοί που έχουν μαλλιά) έχουν πάνω τους κάτι που δεν τους αρέσει...(μύτη, μαλλιά, κιλά κ.α.) Είναι σχεδόν νόμος!!!
Καταγράφηκε
PapaNick
Jr. Member
Norwood: Norwood
«
Απάντηση #452 στις:
Ιούνιος 24, 2010, 01:50:54 μμ »
Παιδια... αυτοπεποίθηση.... και εντάξει την υγιούλα μας να έχουμε και με λιγότερα μαλλάκια..
Να σας πω και κάτι.. αναρωτιόμουν αν γκόμενα έδινε 15.000-20.000 ευρώ για επέμβαση φανταστείτε τι θα έβαζε απο βυζιά μέχρι και βραζιλιάνικο κ#Λ$ με λιποαναρόφοριση.
Καταγράφηκε
xk
Full Member
Φύλο:
Norwood: 3v+
«
Απάντηση #453 στις:
Ιούνιος 24, 2010, 02:12:15 μμ »
Παράθεση από: jfk στις Ιούνιος 08, 2010, 10:40:05 πμ
Κλείνοντας θα συνιστούσα να εστιάσετε στα θετικά σας, γιατί όλοι (και αυτοί που έχουν μαλλιά) έχουν πάνω τους κάτι που δεν τους αρέσει...(μύτη, μαλλιά, κιλά κ.α.) Είναι σχεδόν νόμος!!!
true
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 02:22:39 μμ από xk
»
Καταγράφηκε
...
gelisva
Jr. Member
Norwood: 1..παω για 2...
«
Απάντηση #454 στις:
Ιούνιος 24, 2010, 03:20:00 μμ »
τουλαχιστον οι πλαστικες βυζια κλπ πετυχαινουν..!!!δινεις 15000 και περιμενεις..χαχαχα τραγικο..γαμ** την καραφλα μου
Καταγράφηκε
proscar 1mg..12h hairway minoxidil..3x fungoral καθε εβδομαδα υπολοιπες μερες frezyderm shampoo..
PapaNick
Jr. Member
Norwood: Norwood
«
Απάντηση #455 στις:
Ιούνιος 24, 2010, 03:26:25 μμ »
Ναι που το πας και αυτο το βασικοτερο....
Καταγράφηκε
ΠΑΝΟΣ26
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: ANAMESA 4-5
«
Απάντηση #456 στις:
Οκτώβριος 05, 2010, 03:24:58 μμ »
Εγω παντως θεωρω πως τα αραιωμενα μαλλια δεν αλλαζουν το τροπο που θα σε κοιταξει μια γυναικα ..σε σημειο που δεν θα επηρεασει την γενικη σου αισθητικη ....αν πχ...ενας ξυριστει τελιος και δεν του παει το ξυρισμενο ...σιγουρα παιζει ρολο ......αν ομως απλα εχει αραιωση δεν προκειτε να δωσει σημασια η γυναικα ....παντως η εμφανιση σιγουρα ειναι το α και το ω για την αρχη της σχεσης.
Καταγράφηκε
minoxidil 5% 2mg/day
fungoral 2% 2 times/week
propoline 24hrs
Panagiotis Pap
Απλό μέλος
Norwood: 2
«
Απάντηση #457 στις:
Οκτώβριος 14, 2010, 01:08:34 πμ »
Εδω και δυο μερες εχω ξεσκονισει το τοπικ και εχω διαβασει πολλες ενδιαφερουσες αποψεις!
Λεω να μπω κ εγω στην κουβεντα με θεμα τις γυναικες αλλα ψαχνω την αφορμη!
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #458 στις:
Οκτώβριος 14, 2010, 02:12:59 πμ »
γυναικα... χμμ καποτε υπηρχαν γυναικες πλεον τα μυαλα εχουν ξεφυγει . Ειναι οι πιο ωραιο μας εχει χαρισει η φυση
αλλα τινει να εκλειψη κ δυστηχως ειναι λιγες που ξερουν τι θελουν κ δεν ξεφευγουν. Μπορουν να σε ανεβασουν στα υψη κ μπορουν ανετα να σε γκρεμισουν. Οσο δυνατος κ να εισαι η κ να ησουν πλεον λογο των νεων συνθηκων ο πραγματικος αντρας αυτος που τιμαει τα λογια οτυ τα λεει εξω απο τα δοντια δεν εχει περασει πλεον περασει εχουν οι σαλιαρηδες ,οι ψευτες κ οι δηθεν μαμηκουλες . Ολοι εχουμε κανει λαθοι κ μαθαινουμε αλλα δυστηχως ως δηθεν γυναικες αυτες δεν μαθαινουν διοτι ευκολα ξεπερνανε πλεον την δηθεν ... αγαπη τους... κ δυστηχως γιαυτες κ δυστηχως για καποιους κακομοιρηδες σοβαρευονται στα πρωτα τους αντα πλεον .
Δεν λεω ειναι κ οι σημερινη κατσταση ποου επικρατει πλεον που αναγκαζει την γυναικα να δουλευει απο την μια ειναι καλο για αυτη διοτι εχει την ανεξαρτησια της για παν ενδεχομενο αλλα απο την αλλη δεν εχει σωστη βουληση ... ξεφευγει ευκολα κ ειδικα οταν ειναι εμφανισιμη ,,,
Το μονο που μας μενει κ προσωπικα σαν ακης ειναι ποιτε να μην συμβιβαστω κ να μην βαλω το κεφαλι μου κατω ,οτι ζουμε καλο ειναι να ειναι αληθινοκ οχι γιατι αναγκαζομαστε αν κατσει εκατσε τουλαχιστον ως αντρες εχουμε μαθει να εχουμε αρχες κ αξιες κ μια απο αυτη ειναι πως παντα οτι κ να γινει θελω να ειμαι κυριος ,ας λενε οτι θελουν ο καιρος εχει γυρισματα εστω κ αργα ....
Καταγράφηκε
sofo85
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2 και μικρη αραιωση
«
Απάντηση #459 στις:
Οκτώβριος 14, 2010, 03:10:23 μμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Οκτώβριος 14, 2010, 02:12:59 πμ
γυναικα... χμμ καποτε υπηρχαν γυναικες πλεον τα μυαλα εχουν ξεφυγει . Ειναι οι πιο ωραιο μας εχει χαρισει η φυση
αλλα τινει να εκλειψη κ δυστηχως ειναι λιγες που ξερουν τι θελουν κ δεν ξεφευγουν. Μπορουν να σε ανεβασουν στα υψη κ μπορουν ανετα να σε γκρεμισουν. Οσο δυνατος κ να εισαι η κ να ησουν πλεον λογο των νεων συνθηκων ο πραγματικος αντρας αυτος που τιμαει τα λογια οτυ τα λεει εξω απο τα δοντια δεν εχει περασει πλεον περασει εχουν οι σαλιαρηδες ,οι ψευτες κ οι δηθεν μαμηκουλες . Ολοι εχουμε κανει λαθοι κ μαθαινουμε αλλα δυστηχως ως δηθεν γυναικες αυτες δεν μαθαινουν διοτι ευκολα ξεπερνανε πλεον την δηθεν ... αγαπη τους... κ δυστηχως γιαυτες κ δυστηχως για καποιους κακομοιρηδες σοβαρευονται στα πρωτα τους αντα πλεον .
Δεν λεω ειναι κ οι σημερινη κατσταση ποου επικρατει πλεον που αναγκαζει την γυναικα να δουλευει απο την μια ειναι καλο για αυτη διοτι εχει την ανεξαρτησια της για παν ενδεχομενο αλλα απο την αλλη δεν εχει σωστη βουληση ... ξεφευγει ευκολα κ ειδικα οταν ειναι εμφανισιμη ,,,
Το μονο που μας μενει κ προσωπικα σαν ακης ειναι ποιτε να μην συμβιβαστω κ να μην βαλω το κεφαλι μου κατω ,οτι ζουμε καλο ειναι να ειναι αληθινοκ οχι γιατι αναγκαζομαστε αν κατσει εκατσε τουλαχιστον ως αντρες εχουμε μαθει να εχουμε αρχες κ αξιες κ μια απο αυτη ειναι πως παντα οτι κ να γινει θελω να ειμαι κυριος ,ας λενε οτι θελουν ο καιρος εχει γυρισματα εστω κ αργα ....
ποσο δικιο εχεις ρε φιλε.ΣΩΣΤΟΣ απο τη πρωτη μεχρι τη τελευταια λεξη.
Καταγράφηκε
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.
Panagiotis Pap
Απλό μέλος
«
Απάντηση #460 στις:
Οκτώβριος 14, 2010, 09:39:36 μμ »
Το κεφαλαιο ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι τεραστιο και δε νομιζω να εξαντληθει ποτε η κουβεντα πανω σε αυτο το θεμα.
Οσο και να παρουσιαζουν την γυναικα σαν παντοδυναμη,οσες επιλογες και να εχει,οσο και να την παρομοιαζουν με κυριαρχο,ο αντρας δεν παυει ποτε να ειναι ΑΝΤΡΑΣ και να εχει την τελευταια κουβεντα!
Ο κυριος αυτος που ξερει να παιρνει τις καταστασεις στα χερια του,να διαχειριζετε σωστα τις αναποδες που τυχαινουν και να ξερει να ανεβαζει μια γυναικα οταν της αξιζει και οσο της αξιζει,να ειναι δυναμικος και γοητευτικος οχι τοσο με την εξωτερικη του εμφανηση αλλα με τον χαρακτηρα του,αυτος λοιπον ο ΚΥΡΙΟΣ δε θα παψει ποτε να αποτελει σημειο αναφορας για ολες τις γυναικες!
Ο αντρας που ξερει ποσο μετραει και ειναι σιγουρος για τον εαυτο του,εχει τις μετοχες του σταθερα αναβασμενες για παντα.Ειτε στην ηλικια των 25 ειτε καβατζωσει τα 50.
Η γυναικα μπορει να κανει το λεγομενο overboost και να εκτιναχθει αποτομα στην πορεια της ζωης της αλλα αυτη η πτηση ειναι πιο συντομη απο του αντρα και εχει καθετη πτωση απο ενα σημειο και μετα.
Παρτε για παραδειγμα γυναικες που απο τα 20 επαιζαν καποιους αντρες στα δαχτυλα τους αλλα οταν εφταναν τα πρωτα αντα,αρχισαν να χανουν τη μπαλα και να βαρανε καμπανακια.
Τοτε βλεπεις πως μακακωνουν ολες και λες τι εγινε ρε πουστη μου αυτη που πριν μια δεκαετια το επαιζε ιστορια και τωρα ψαχνει απελπισμενα να πιαστει απο καπου ν’ανοιξει σπιτι;
Γενικα η γυναικα απ’ολες τις αποψεις της ζωης,«σπαει» πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο τον αντρα!
Εκει που αρχιζει η πτωση της γυναικας,στην αντιστοιχη ηλικια ο αντρας ειναι στα καλυτερα του!
Εγω προσωπικα ειμαι γεματα 34 και βαδιζω στα 35 και νιωθω οτι ειμαι στην καλυτερη φαση της ζωης μου!
Χωρις να εχω την μονιμη σχεση,χωρις να εχω το πολυ ακριβο αυτοκινητο,χωρις να μενω μονος στο καλυτερο σπιτι,χωρις να βγαζω τα πολλα λεφτα και ομως νιωθω οτι ξερω τι θελω και πως να το κανω δικο μου!
Εχω κανει πολλα πραγματα στη ζωη μου,full απο εμπειριες ερωτικες,κτλ κτλ,εχω ταξιδεψει παντου,εχω γνωρισει κοσμο,εχω ζησει καταστασεις,εχω φαει τα πακετα μου,με λιγα λογια εχω ψηθει απο καταστασεις και γεγονοτα και δε μετανιωνω για τιποτα απο αυτα που εχω κανει!
Ξερω τι ακριβως με ευχαριστει,τι με χαλαει και νιωθω οτι τωρα αρχιζει μια νεα περιοδος στη ζωη μου!
Αληθεια οι ελευθερες και ωραιες που ειχαν τη μυτη ψηλα τοσα χρονια,στην ηλικια των 35 πως νιωθουν αραγε;
Το ερωτημα οπως καταλαβατε ειναι ρητορικο.
Την καλησπερα μου στο φορουμ...
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #461 στις:
Οκτώβριος 14, 2010, 10:25:28 μμ »
ωραιος κ καλο ειναι να καανουμε κ αλλα περισσοτερα πραγματα στη ζωη μας
Καταγράφηκε
aquilani
Απλό μέλος
«
Απάντηση #462 στις:
Οκτώβριος 18, 2010, 01:46:28 πμ »
Διαβάζοντας το πρωτο τοπικ του Ακη μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απο τον τροπο προσεγγισης του θεματος. Εγω γενικα στη ζωη μου ειμαι της στατιστικης και των πιθανοτητων. Βασει αυτης της λογικης μου, πιστευω πως ναι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων που ισως δεν μπορεσει καποιος να τις κατακτησει λογω της εξωτερικης εμφανισης του λογω της οποιασδηποτε τριχοπτωσης. Ως εδω καλα; Αμ δε....
Πιστευω παιδες ακράδαντα πως η ψυχολογία του νικητη στον αντρα ειναι αυτη που μπορει να κερδισει μια γυναικα. Ο μιζερος, ηττοπαθης χαρακτηρας δεν πα να εχει μαλλι σαν του βαμβακουλα και εμφανιση αψογη, αν ειναι ηττοπαθης, ηττοπαθης θα παραμεινει και παντα θα χανει... Αντιμετωπιζω προβλημα αραιωσης, και ναι αν και τονιζω τωρα το αντιθετο, και εγω πολλες φορες στο παρελθον κοιτωντας μια γυναικα ετρεμα μηπως με απορριψει λογω του τριχωτου της κεφαλης. Μεγιστο λαθος. Αυτο που νιωθεις σαν αδυναμια, αυτο πασαρεις, και λογω αυτου απορριπτεσαι αν απορριφθεις. Βραδια που βγαινω με τους φιλους μου και νιωθω ενταξει μ εμενα, εβγαινα νικητης... Με γνωριμιες και σχεσεις με ομορφες κοπελες. Τι κ αν λειπουν καποια μαλλια.... Ημουν ενταξει μεσα μου και δεν το αφηνα να φανει. Μιλουσα ανετα με χιουμορ και πραγματικα βγηκα κερδισμενος. Να θυμαστε ενα πραγμα. ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ! Απο την αντιθετη πλευρα, εχω γνωρισει γυναικες παχουλουλες, εως και αντικειμενικα ασχημουλες, που ομως με τον αερα τους και τη γυναικεια ''μαγκια'' τους, σε εκαναν οχι απλως να τις υπολογιζεις, αλλα να τις ερωτευθεις χωρις δευτερη κουβεντα. Αντιθετα γυναικες κουκλαρες, ηταν πιο απωθητικες και απο το autan. Ειλικρινα πιστεψτε με, επειδη βλεπω διαφορα στην αντιμετωπιση των γυναικων οταν νιωθω καλα μεσα μου, οτι αυτο ειναι το προβλημα και οχι τοσο το θεμα του τριχωτου της κεφαλης. Να μην γινω ισοπεδωτικος, σιγουρα ειναι ενα μικρο μειον στην εμφανιση καποιου, ομως πραγματικα αν ποτε χασετε ενα παιχνιδι με μια γυναικα, μην βιαστειτε να κατηγορεισετε την απωλεια των τριχων σας. Αλλου ειναι σιγουρα πρωτα το προβλημα... Δειξτε δυνατοι, βελτιωστε αλλα μερη του εαυτου σας ειτε υλικα, ειτε πνευματικα και μην κλαψουριζετε και μιζεριαζετε για τριχες. Ειναι μικρη η ζωηηηηηη ρεεεεεεεε!!!!! Χαρειτε την, και νιωστε ο εαυτος σας. Χαμενοι δε θα βγειτε!!! Χωρις να θελω να θιξω το φορουμ (αλλωστε και εγω το εμπιστευομαι, και θελω να αντιμετωπισω το προβλημα μου, χωρις να το κανω ομως σκοπο ζωης...), καποιο απο το χρονο που σπαταλατε εδω για να βρειτε νεα λυση στα μαλλια σας, θα τον σπαταλουσατε σε ενα μπαρ με μια κοπελα, εκει που ειναι η πραγματικη ζωη....
Καταγράφηκε
Panagiotis Pap
Απλό μέλος
«
Απάντηση #463 στις:
Οκτώβριος 18, 2010, 02:19:20 πμ »
Σωστος ο φιλος!
Καταγράφηκε
ApofasismenosPsyxakias
Jr. Member
Norwood: 2.5/3
«
Απάντηση #464 στις:
Οκτώβριος 18, 2010, 02:30:30 πμ »
+1
Εξάλλου αν πέφτουν τα φράγκα, γαμάς δεν πα να σαι Καραγκιόζ-μπερτέ και τις διώχνεις και πέντε πέντε.
Τώρα αν είσαι απλά μορφονιός, θα βγάλεις 5 γαμήσια παραπάνω πριν σε παρατήσουν για το χοντρό, καραφλό άσχημο λεφτά.
Όπως και να χει, είναι όπως λέει ο Τζέφρι μας.
Γουίν-γουίν
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
29
30
[
31
]
32