Αν και πρόκειται για εκπομπή τηλε-σκουπίδι εντούτοις ο τύπος είναι φοβερός. Ο λόγος που το έβαλα είναι ότι πέρα του ότι το πρόβλημα του δεν συγκρίνετε με το δικό μας, είναι ότι με την στάση του μόνο, μας δείχνει σαν να μην υπάρχει.
Πολυ σωστα, ας ιεραρχησουμε επιτελους σωστα το καθε τι που μας βασανιζει, ας το βαλουμε στην καταλληλη θεση και ας δουμε οτι υπαρχουν προβληματα αλλα και "προβληματα"..
Πλακα τα λεει αυτος?
Θα ασχοληθω επειδη μια αναλυση θα ειναι ωφελιμη.Το ατομο ειναι η πνευματικη αδυναμια σε ολο της το μεγαλειο, η τριχοπτωση απλα την εφερε στην επιφανεια, εαν ειχε μαλλια θα παραπονιοταν πως ειναι κοντος ή πως εχει μεγαλη μυτη ή πως εχει το ενα ή το αλλο, και αφου εχει _____ (βαλτε οτι θελετε) "δεν μπορει" και..."καταστραφηκε" !!! Λεει οτι ειναι ατυχος και σκεφτεται τι κακο θα του συμβει μετα που θα εβγαζε μαλλια και οι 2 του επιλογες ειναι τα μαλλια η ο θανατος!!! Αναφερει δε, οτι οι ικανοτητες δεν μετρανε !! Εκτος λοιπον απο τα...λεφτα, στοχος ειναι τα...μαλλια!!!
Ε και φυσικα ολοι με λυπη ειδαμε προσφατα που καταλληγουν οι νοοτροπιες αυτες...
Σκεφτεται να παει σε καμια ερημια εαν δεν βγαλει μαλλια μεχρι τα 35!!! Χαχαχαχαχα
Το ιδιο επρεπε να σκεφτει ο Stephen Hawking η ο Μπετοβεν εαν δεν περπατησω η εαν δεν ξανακουσω μεχρι τα 40 να παω να πεθανω...Ελεος...
απο τη μια εχεις δικιο γιατι οταν λεει πως θα εξαφανιστει ειναι υπερβολκος.....
αλλα εσυ μαλλον δεν εχεις περασει τη φαση 2........
φιλε πιστεψε με γενικα ειμαι ωραιος και το ξερω(ολοι ξερουμε ποσο μετραμε αλλωστε-αντικειμενικα)ειμαι ψηλος,με σχετικα γυμνασμενο σωμα και ωραια χαρακτηριστικα......βεβαια εχω και εγω καποια αδυναμα σημεια τα οποια τα εχω αποδεχτει και δεν θα τα αλλαζα γιατι πολυ απλα αυτος ειμαι....ακομα και αν μου ελεγαν να ανταλλξω την εξωτερικη μου εμφανιση με την εμφανιση ενος ομορφοτερου δεν θα το δεχομουν....μαρεσω οπως ειμαι.....
αλλα φιλε την καραφλα ειναι πολυ δυσκολο να την αποδεχτεις....η μαλλον ακοτορθωτο......και ειδικα σε μικρη ηλικια.....σε μαμαει.......
στα λεω αυτα και νομιζω πως αναιρεσα το επιχειρημα σου οτι δηλαδη αρκουσε ενα προβλημα στη ζωη του ωστε να αποκαλυφθει ο αδυναμος του χαρακτηρας....ολοι μπροστα στην τριχοπτωση αισθανομαστε αδυναμοι.......ειδικα στην αρχη......