Αποστολέας Θέμα: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση  (Αναγνώστηκε 12551 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
« Απάντηση #390 στις: Μάρτιος 19, 2010, 07:08:19 μμ »
Αν και πρόκειται για εκπομπή τηλε-σκουπίδι εντούτοις ο τύπος είναι φοβερός. Ο λόγος που το έβαλα είναι ότι πέρα του ότι το πρόβλημα του δεν συγκρίνετε με το δικό μας, είναι ότι με την στάση του μόνο, μας δείχνει σαν να μην υπάρχει.

nikos apostolidhs-greek idol

Πολυ σωστα, ας ιεραρχησουμε επιτελους σωστα το καθε τι που μας βασανιζει, ας το βαλουμε στην καταλληλη θεση και ας δουμε οτι υπαρχουν προβληματα αλλα και "προβληματα"..

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=2385
ο τυπος τα λεει πολυ ωραια..  ;D

Πλακα τα λεει αυτος?
Θα ασχοληθω επειδη μια αναλυση θα ειναι ωφελιμη.Το ατομο ειναι η πνευματικη αδυναμια σε ολο της το μεγαλειο, η τριχοπτωση απλα την εφερε στην επιφανεια, εαν ειχε μαλλια θα παραπονιοταν πως ειναι κοντος ή πως εχει μεγαλη μυτη ή πως εχει το ενα ή το αλλο, και αφου εχει _____ (βαλτε οτι θελετε) "δεν μπορει" και..."καταστραφηκε" !!! Λεει οτι ειναι ατυχος και σκεφτεται τι κακο θα του συμβει μετα που θα εβγαζε μαλλια και οι 2 του επιλογες ειναι τα μαλλια η ο θανατος!!!  Αναφερει δε, οτι οι ικανοτητες δεν μετρανε !! Εκτος λοιπον απο τα...λεφτα, στοχος ειναι τα...μαλλια!!!
Ε και φυσικα ολοι με λυπη ειδαμε προσφατα που καταλληγουν οι νοοτροπιες αυτες...
Σκεφτεται  να παει σε  καμια ερημια εαν δεν βγαλει μαλλια μεχρι τα 35!!! Χαχαχαχαχα
Το ιδιο επρεπε να σκεφτει ο Stephen Hawking η ο Μπετοβεν εαν δεν περπατησω η εαν δεν ξανακουσω μεχρι τα 40 να παω να πεθανω...Ελεος...

απο τη μια εχεις δικιο γιατι οταν λεει πως θα εξαφανιστει ειναι υπερβολκος.....
αλλα εσυ μαλλον δεν εχεις περασει τη φαση 2........
φιλε πιστεψε με γενικα ειμαι ωραιος και το ξερω(ολοι ξερουμε ποσο μετραμε αλλωστε-αντικειμενικα)ειμαι ψηλος,με σχετικα γυμνασμενο σωμα και ωραια χαρακτηριστικα......βεβαια εχω και εγω καποια αδυναμα σημεια τα οποια τα εχω αποδεχτει και δεν θα τα αλλαζα γιατι πολυ απλα αυτος ειμαι....ακομα και αν μου ελεγαν  να ανταλλξω την εξωτερικη μου εμφανιση με την εμφανιση ενος ομορφοτερου δεν θα το δεχομουν....μαρεσω οπως ειμαι.....

αλλα φιλε την καραφλα ειναι πολυ δυσκολο να την αποδεχτεις....η μαλλον ακοτορθωτο......και ειδικα σε μικρη ηλικια.....σε μαμαει.......

στα λεω αυτα και νομιζω πως αναιρεσα το επιχειρημα σου οτι δηλαδη αρκουσε ενα προβλημα στη ζωη του ωστε να αποκαλυφθει ο αδυναμος του χαρακτηρας....ολοι μπροστα στην τριχοπτωση αισθανομαστε αδυναμοι.......ειδικα στην αρχη......
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2010, 07:18:00 μμ από giannis13 »
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Συνδεσου για να απενεργοποιηθεί αυτό το banner.

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #391 στις: Μάρτιος 19, 2010, 07:29:26 μμ »
Γιατι απορείτε ρε παιδια;;;; ::) ::) ;D
Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Μάρτιος 19, 2010, 07:39:55 μμ »

τι εννοεις αναρ?
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Μάρτιος 19, 2010, 07:58:50 μμ »

τι εννοεις αναρ?

Ελα ρε πλακα κανω μην ψαρώνετε ;D ;D

Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
  • Ξυρισε τα να μη τα βλεπεις και χαλιεσαι :)
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
« Απάντηση #394 στις: Μάρτιος 19, 2010, 08:29:48 μμ »

αχαχαχαχαχαχαχαχα αυτος δεν ειναι τιποτα, εχει τουλαχιστον και 8 χρονια μπροστα του να συνειδητοποιησει τις μ*λακιες που λεει...να δεις κατι αλλους που προσπαθουσαμε να τους πεισουμε μερονυχτα να μην αυτοκτονησουν στο HLH και στο hairsite. Οχι τιποτα αλλο μετα καποιοι δεν εμφανιζοντουσαν κιολας μετα τις απειλες τους και ολοι λεγαμε ωχ αμαν που πηγε, στειλτε του ενα pm...ζηταγαμε απο admins να βρουν το ip τους να ειδοποιησουμε τους γονεις τους. Μιλαμε για φρικαλεες φασεις...να εισαι σε forum για τη τριχοπτωση και να σου λεει ο αλλος τι δεν ποναει πιο πολυ να κοψω τι φλεβες μου, να παρω δηλητηριο, ποσα χαπια υπνωτικα ειναι αρκετα? και κατι τετοια!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2010, 08:31:58 μμ από hopefull »
Πριν 3 χρονια ξυρισα τα μαλλια μου με μηχανη Billips. Επισης τα εχω ξυρισει ανα διαστηματα με ξυραφακια Xillette και VIC.

Απο τοτε βοηθαω με  tips για το σωστο ξυρισμα και buzz.Για την ενασχοληση μου αυτη οι γυφταρμαδες δεν αξιωθηκαν να μου δωσουν ουτε μια λεπιδα δωρο!

Αποσυνδεδεμένος boost

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Μάρτιος 19, 2010, 08:37:03 μμ »

αχαχαχαχαχαχαχαχα αυτος δεν ειναι τιποτα, εχει τουλαχιστον και 8 χρονια μπροστα του να συνειδητοποιησει τις μ*λακιες που λεει...να δεις κατι αλλους που προσπαθουσαμε να τους πεισουμε μερονυχτα να μην αυτοκτονησουν στο HLH και στο hairsite. Οχι τιποτα αλλο μετα καποιοι δεν εμφανιζοντουσαν κιολας μετα τις απειλες τους και ολοι λεγαμε ωχ αμαν που πηγε, στειλτε του ενα pm...ζηταγαμε απο admins να βρουν το ip τους να ειδοποιησουμε τους γονεις τους. Μιλαμε για φρικαλεες φασεις...να εισαι σε forum για τη τριχοπτωση και να σου λεει ο αλλος τι δεν ποναει πιο πολυ να κοψω τι φλεβες μου, να παρω δηλητηριο, ποσα χαπια υπνωτικα ειναι αρκετα? και κατι τετοια!!!!

και γιατι δεν κανανε μεταμοσχευση?

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
  • Ξυρισε τα να μη τα βλεπεις και χαλιεσαι :)
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
« Απάντηση #396 στις: Μάρτιος 19, 2010, 09:24:51 μμ »
Κοιτα για να λεμε και την αληθεια αμα φας τετοιες φρικες στο σημειο να βγεις στα forum και  να λες οτι θα αυτοκτονησεις και θες το καταλληλο οπλο ή να λες μαλλια ή θανατος μεχρι τα 35 μου σημαινει οτι γενικα το χασες και δε πας καλα και καλο θα ταν να σε δει ψυχιατρος.

Δε ξερω γιατι δε καναν μεταμοσχευση αλλα ξερω οτι κανενας γιατρος δε πεταχτηκε να πει ελα να σε σωσω εγω να σου βαλω μαλλι γιατι τυποι με τετοια ψυχολογια ειναι οι χειροτεροι candidates...αυτα που λεγανε δε ξερω ποσο τα ενοουσαν αλλα αν πηγαιναν για μεταμοσχευση και δεν ειχαν το αποτελεσμα που θελαν εκει ειναι που θα αυτοκτονουσαν σιγουρα!

Πριν 3 χρονια ξυρισα τα μαλλια μου με μηχανη Billips. Επισης τα εχω ξυρισει ανα διαστηματα με ξυραφακια Xillette και VIC.

Απο τοτε βοηθαω με  tips για το σωστο ξυρισμα και buzz.Για την ενασχοληση μου αυτη οι γυφταρμαδες δεν αξιωθηκαν να μου δωσουν ουτε μια λεπιδα δωρο!

Αποσυνδεδεμένος aprilianos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Μάρτιος 19, 2010, 09:40:33 μμ »

απο τη μια εχεις δικιο γιατι οταν λεει πως θα εξαφανιστει ειναι υπερβολκος.....
αλλα εσυ μαλλον δεν εχεις περασει τη φαση 2........
φιλε πιστεψε με γενικα ειμαι ωραιος και το ξερω(ολοι ξερουμε ποσο μετραμε αλλωστε-αντικειμενικα)ειμαι ψηλος,με σχετικα γυμνασμενο σωμα και ωραια χαρακτηριστικα......βεβαια εχω και εγω καποια αδυναμα σημεια τα οποια τα εχω αποδεχτει και δεν θα τα αλλαζα γιατι πολυ απλα αυτος ειμαι....ακομα και αν μου ελεγαν  να ανταλλξω την εξωτερικη μου εμφανιση με την εμφανιση ενος ομορφοτερου δεν θα το δεχομουν....μαρεσω οπως ειμαι.....

αλλα φιλε την καραφλα ειναι πολυ δυσκολο να την αποδεχτεις....η μαλλον ακοτορθωτο......και ειδικα σε μικρη ηλικια.....σε μαμαει.......

στα λεω αυτα και νομιζω πως αναιρεσα το επιχειρημα σου οτι δηλαδη αρκουσε ενα προβλημα στη ζωη του ωστε να αποκαλυφθει ο αδυναμος του χαρακτηρας....ολοι μπροστα στην τριχοπτωση αισθανομαστε αδυναμοι.......ειδικα στην αρχη......
Σε πιανω αδιαβαστο, το εχω γραψει πριν απο εσενα αυτο που λες,(οτι ειναι δυσκολο και ειδικα οταν εισαι μικρος) κοιτα το προ-προηγουμενο ποστ μου, ειναι λογικο να σε πειραζει η τριχοπτωση αλλα να βαλουμε το καθε προβλημα στο μεγεθος που πρεπει, απο τα 2 ακρα λοιπον θα προτιμουσα το δεν με νοιαζει η καραφλα, απο το μαλλια η θανατος, το οποιο σημαινει ανοησια.
Σωστη ιεραρχηση του εκαστοτε προβληματος λεω στα ποστ, και οχι οποιος ειναι φαλακρος και τον στεναχωρει αυτο, ειναι αδυναμος χαρακτηρας.
Καραφλιαζω η ζωη τελειωσε παω να κρεμαστω ειναι ΑΝΟΗΣΙΑ.

Ενας λογικος παρα την αρχικη συναισθηματικη φορτιση, κοιτα με τι τροπο θα το παλεψει, με μεταμοσχευση με φαρμακο κλπ, δεν αμπαρώνεται στο σπιτι 1 μήνα ή τρεχει σε σπηλιες....
Και εμενα μου εκανε ζημια η φαλακρα και μεγαλη μαλιστα ισως ανηκω στο 1% που τους εκανε τοσο μεγαλη ζημια, ξερω λοιπον πολυ καλα πως ειναι και τι νιωθεις.
Οσο για την αναιρεση του επιχειρήματος μου που λες...ετσι φιλικα, για δικηγορος δεν εκανες...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Μάρτιος 19, 2010, 10:57:04 μμ »
νομιζω δεν απετυχα....σε αυτα που λες τωρα εχεις δικιο....και πολυ μαλιστα......δηλαδη συμφωνω.....απλα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι τοσο αδυναμος χαρακτηρας και οτι θα ειχε την ιδια αντιδραση αν π.χ ειχε μεγαλη μυτη.....αλλα σιγουρα αδυναμος και ανασφαλης ναι....τεςπα....ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσει η δικηγορικη :P
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #399 στις: Μάρτιος 19, 2010, 11:06:11 μμ »
Εγω την γυναίκα την θελω αβαφτη και αξύριστη

οταν λες αξυριστη??? εννοεις 3-4 ημερων??? η κανονικα με μουσια ας πουμε???  :D  :D

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Μάρτιος 20, 2010, 05:22:34 μμ »

οταν λες αξυριστη??? εννοεις 3-4 ημερων??? η κανονικα με μουσια ας πουμε???  :D  :D

Μου αρεσει να εχει τρίχα στην μασχάλη ??? ??? 
Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Μάρτιος 20, 2010, 05:41:20 μμ »

τωρα η μας δουλευεις ή κατι δεν παει καλα...... ;D
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #402 στις: Μάρτιος 20, 2010, 09:23:26 μμ »

Οταν ο αναρ....γνωρισε τις Γερμανιδες..........Μια ιστορια.....με πολυ τριχα στη μασχαλη.... :D  :D

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Μάρτιος 20, 2010, 11:39:59 μμ »

Οταν ο αναρ....γνωρισε τις Γερμανιδες..........Μια ιστορια.....με πολυ τριχα στη μασχαλη.... :D  :D

7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA
Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Λευτέρης

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #404 στις: Μάρτιος 30, 2010, 12:56:54 μμ »
Πριν απο λίγο, είμουνα σε μία τράπεζα, και η υπάλληλος που τυχαίνει να με γνωρίζει μέσο της μητέρας μου, ενώ περίμενα στην σειρά μου, μου πετάει την εξής πρώτη κουβέντα έτσι , " Λευτέρη γκριζάρισες".

Δεν είπα τπτ, ούτε ήθελα να ασχοληθώ, αλλά ειλικρινά, είμουν ως εδώ να της πω "Σοβαρά, τι μου λες, δεν το είχα προσέξει.."  Ας όψεται γιατί είχε και κόσμο

Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά  δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψή σας, να είστε καλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 30, 2010, 01:01:53 μμ από Λευτέρης »
FIGHT FOR "that" AND DO NOT QUIT..

Revivogen Scalp Therapy                                  
Spectral DNC-L                                                      
Revivogen Shampoo
Revivogen Contisioner

Best Sites in Greece