Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μπλα μπλα
»
Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
36
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση (Αναγνώστηκε 31978 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
M.M
Jr. Member
Φύλο:
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
«
Απάντηση #375 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 05:57:32 μμ »
Μη στεναχωριεστε/αγχωνεστε τοσο για εμας (τις γυναικες),υπαρχουν αρκετες,που ψαχνουν για αλλες ποιοτητες σε εναν αντρα. Να φροντισετε λοιπον εκτος απο ενα αρμονικο σωμα, να καλλιεργησετε τον εσωτερικο σας κοσμο, για να αγαπηθειτε ως ολοτητες, κατ' επεκταση διαχρονικα. Οσοι εχουν μονον την "ομορφια" σα στοχο (καλο ειναι βεβαια να υπαρχει, αλλα οχι ως προαπαιτουμενο), την ιδια επιφανεια θα συναντησουν. Ασε που η ομορφια ειναι υποκειμενικη και συν τω χρονω παρερχεται. Στην τελικη, ουτε ολοι οσοι εχουν μαλλια ειναι ομορφοι, ενω αντιθετα υπαρχουν πολλοι χωρις μαλλια γοητευτικοτατοι. Εμεις σας αγαπαμε, οπως κι αν ειστε, αρκει να ειστε "καλοι καγαθοι" με τον αρχαιοελληνικο ορισμο και να μας σεβεστε και εκτιματε, οπως π.χ. ο Pierre (που φαινεται να γνωριζει τη γυναικεια φυση και τον..ευχαριστουμε γι' αυτο!!!). Φροντισετε λοιπον ολα τα υπολοιπα και θα σας ερθει οτι σας αξιζει, ειτε ειστε..μαλλιαδες, ειτε οχι.
Κι αν νιωθετε αβολα για το προβλημα σας, να σας πω, πως -με τοσα ψωνια τριγυρω μας- δεν υπαρχει τιποτε πιο αξιολατρευτο σε εναν αληθινο αντρα, απο το να ειναι συνεσταλμενος!!
Καταγράφηκε
geofish
Golden Hairloss Member
Norwood: 3NV
«
Απάντηση #376 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 05:59:28 μμ »
Παράθεση από: Panos1982 στις Μάρτιος 18, 2010, 03:24:49 μμ
δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην επηρεαζεται ψυχολογικα απ την τριχοπτωση.....
οσο ωραιος και να εισαι.....οσα λεφτα κι αν εχεις.....οσες γκομενες....ακομα κι ο Ωνασης να εισαι ρε παιδι μου....και να εχεις οτι θελεις.....αν αρχισεις να καραφλιαζεις....θα την φας την ηττα σου...δεν παιζει.....
Γεια σου ρε Πάνο με τα ωραία σου.
Πάντως κάποιοι ψυχολόγοι θα έλεγαν ότι η τριχόπτωση είναι ένα άλλοθι για να κρύψουν πολλοί από εδώ άλλες αδυναμίες με το να κάνουν σχέση ή να πλησιάσουν κάποια κοπέλα.
Μάλιστα θα έλεγαν ότι και μαλλιά να είχαν το πρόβλημα θα ήταν το ίδιο (σχέσεις) η αιτία θα άλλαζε.
Όσο αφορά εμένα στο παρελθόν ποτέ δεν με απέρριψε γυναίκα για τα μαλλιά μου, μάλλον εγώ απέρριπτα πολλές λόγο της εμφάνισης τους.
Αυτός που με απόρριπτε και μου χαλούσε την διάθεση όσο και αν ακούγετε ναρκισσιστικό ήταν ο ίδιος ο εαυτός μου.
Καταγράφηκε
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #377 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 06:01:13 μμ »
''Αυτός που με απόρριπτε και μου χαλούσε την διάθεση όσο και αν ακούγετε ναρκισσιστικό ήταν ο ίδιος ο εαυτός μου. ''
ακριβως αυτο νιωθω και εγω.....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
Χριστίνα
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #378 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 09:51:45 μμ »
Παράθεση από: geofish στις Μάρτιος 17, 2010, 03:26:06 πμ
Κάποτε τα παλιά χρόνια φλέρταρα με μια κοπέλα και παρ ότι μου έδωσε πολλές ευκαιρίες με τον τρόπο δεν της την έπεσα ποτέ λόγου του κόμπλεξ με την φαλάκρα. Μετά από λίγα χρόνια σαν φίλοι πλέον μου είπε ότι με γούσταρε πολύ και περίμενε να κάνω την κίνηση και γιατί δεν την έκανα ποτέ που στο τέλος νόμιζε ότι δεν την ήθελα εγώ. Όταν της είπα ότι φοβόμουν την απόρριψη εξαιτίας της φαλάκρας έβαλε τα γέλια. Μου είπε ειλικρινά ότι η φαλάκρα μου την ενόχλησε (σε εισαγωγικά) μόνο τις πρώτες μέρες μετά ούτε που την απασχολούσε καθόλου. Και επίσης μου είπε ότι καλύτερα που δεν έγινε κάτι, γιατί δεν ήθελε με τίποτα σχέσεις με ανθρώπους που έχουν κόμπλεξ.
Ένας άνθρωπος (είτε είναι γυναίκα είτε άντρας) μπορεί να έχει πολλά κόμπλεξ και με το μαλλί να μην έχει κανένα πρόβλημα..Αυτό καλό είναι να ειπωθεί, έχω γνωρίσει άτομα πολύ κομπλεξικά που καμία σχέση με τριχόπτωση και μάλιστα απορείς μερικές φορές όταν όλα είναι οκ γιατί ένας άνθρωπος να έχει τόσες ανασφάλειες και να δυσκολεύει τη ζωή του (ή μερικές φορές τη ζωή των άλλων).
Παράθεση από: geofish στις Μάρτιος 18, 2010, 12:49:24 πμ
Χριστίνα δεν ξέρω τι κάνει η πλειοψηφία των αντρών αλλά αν γνώριζες εμένα παλιά που με απασχολούσε το πρόβλημα πιο πολύ, θα έλεγες τι ωραίος τύπος όλο χαβαλέ και αναισθησία σα μην τον απασχολεί τίποτα και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι γνώριζαν ότι δεν ένιωθες καλά; Ή είχαν την εντύπωση ότι ναι μεν δε σου αρέσει ότι χάνεις το μαλλί σου αλλά ότι δε θα κάτσεις να στενοχωριέσαι και να το σκεφτεσαι συνέχεια;
Παράθεση από: Pierre στις Μάρτιος 18, 2010, 04:32:22 μμ
Hello σε όλους...
Θα ήθελα με τη σειρά μου και με αφορμή την όμορφη αυτή συζήτηση να καταθέσω και εγώ την άποψη μου...
Δεν υπάρχει πιο
εγκεφαλικό
πλάσμα απο την γυναίκα...Εάν υπάρχει χημεία στην επικοινωνία, στο κρεβάτι, στο κοίταγμα, στο φιλί κ.ο.κ το μαλλί κατα την ταπεινή μου άποψη δεν παίζει κανένα ρόλο...
Γτ πολύ απλά, μια ερωτευμένη
,
ικανοποιημένη
και ευτυχισμένη
γυνάικα, θα δει τον άντρα της ώς το πιο γοητευτικό άντρα του κόσμου...ακόμα και αν δεν έχει μείνει τρίχα για τριχα στο κεφάλι του.
Συμπέρασμα
: Η πιο φτηνή, σίγουρη και έξυπνη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, είναι ο
έρωτας
...
Συμφωνώ 100%
Καταγράφηκε
geofish
Golden Hairloss Member
Norwood: 3NV
«
Απάντηση #379 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 11:24:34 μμ »
Αν και πρόκειται για εκπομπή τηλε-σκουπίδι εντούτοις ο τύπος είναι φοβερός. Ο λόγος που το έβαλα είναι ότι πέρα του ότι το πρόβλημα του δεν συγκρίνετε με το δικό μας, είναι ότι με την στάση του μόνο, μας δείχνει σαν να μην υπάρχει.
Καταγράφηκε
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h
Pierre
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #380 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 02:52:52 μμ »
Παράθεση από: M.M στις Μάρτιος 18, 2010, 05:57:32 μμ
Εμεις σας αγαπαμε, οπως κι αν ειστε, αρκει να ειστε "καλοι καγαθοι" με τον αρχαιοελληνικο ορισμο και να μας σεβεστε και εκτιματε, οπως π.χ. ο Pierre (που φαινεται να γνωριζει τη γυναικεια φυση και τον..ευχαριστουμε γι' αυτο!!!).
Γειά σου Μ.Μ.! Τι κάνεις απόψε???
Αστειέυομαι!!!
Με κολακεύει αυτό που λές, αλλά πιστεύω ότι "της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος". Εκεί που νομίζεις ότι την καταλαβαίνεις...εκεί την πατάς. Αλλά στην τελική αυτό δεν ειναι που γουστάρουμε και εμείς οι άντρες, την
αβεβαίοτοτητα
, το
ρίσκο
και την
ίντριγκα
που πάντα υπάρχει σε μια μια γυναίκα...
Φιλικά
Καταγράφηκε
1. Shampoo Stieprox εναλλάξ με Oliprox μέρα παρά μέρα
2. Biotine 5 mg σε κάψουλες.
3. Elocon τοπικά στα σπυράκια του τριχωτού.
aleksandros
Full Member
Norwood: NW7 total
«
Απάντηση #381 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:13:33 μμ »
Οι γυναικες εχουν 1 ατου το βαψιμο ολες απο το πρωι μεχρι και το βραδυ ειναι βαμμενες εντονα.
Αν τις δει καποιος αβαφτες το πρωι θα τρομαξει+ τα υπολοιπα που ειπε ο φιλος απο πανω.
Καταγράφηκε
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
«
Απάντηση #382 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:20:13 μμ »
Παράθεση από: aleksandros στις Μάρτιος 19, 2010, 03:13:33 μμ
Οι γυναικες εχουν 1 ατου το βαψιμο ολες απο το πρωι μεχρι και το βραδυ ειναι βαμμενες εντονα.
Αν τις δει καποιος αβαφτες το πρωι θα τρομαξει+ τα υπολοιπα που ειπε ο φιλος απο πανω.
μπα.......εγω φιλε τις προτιμω αβαφτες.......
το βαψιμο μου την δινει.....ειδικα το εντονο.....ειναι αηδια....
Ας βαφονται τουλαχιστον ελαφρα.....αφου τους αρεσει....
Καταγράφηκε
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
M.M
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #383 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 04:23:42 μμ »
Μμμμμ! Ενδιαφερουσα προταση Pierre! Το βραδι θα ειμαι με τον καλο μου και λιγο μακρια (προς Δωδεκανησα πλευρα αφου την εγκατελειψα την Αθηνα), αλλα ...ολοι οι καλοι χωρανε!
Πλακα κανω φυσικα κι εγω. Αλλα μου εδωσες μια ιδεα! Αφου ετσι κι αλλιως υπαρχουν καλα αγορια και καλα κοριτσια εδω μεσα, γιατι να μην αναβαθμιστει το σαιτ, με τμημα...γνωριμιων? ? ? ? ! !
Θα γνωριζουν ολοι απο πριν αυτο που αγχωνει τον αλλο, θα το αποδεχονται και θα χαλαρωνουν! Αλλωστε, υπαρχουν πολλα ομορφα κοριτσια που ειχαν την ατυχια, λογω στρες, γονιδιων, ορμονων να αποκτησουν προβλημα με τα μαλλακια τους, οπως και αγορια αλλωστε! Οσο για την αβεβαιοτητα,το ρισκο, την ιντριγκα που γραφεις για εμας (κι εδω μου τα χαλασες!) , θα πω πως αυτα ειναι...προβοκατσια! Υπαρχουν σπουδαια πλασματα και στα δυο φυλα, αρκει να τα..επιλεγουμε! Αλλωστε μεγαλυτερη αβεβαιοτητα νιωθουμε εμεις για εσας, που σαν τα γατακια, θελετε να..παιζετε συνεχως απο εδω και απο κει (με εξαιρεση τον καλουλη μου, γι΄αυτο και τον..κραταω, χε,χε)
Τελος για το βαψιμο, θα συμφωνησω και θα σας μαρτυρησω πως..ουτε εμεις αντεχουμε να μας βλεπουμε αβαφες το πρωι! Ολες με οσκαρ μακιγιαζ (να μη σου πω και καμουφλαζ, κατι που ειναι ετσι κι αλλιως εντελως φυσικο, σε ολο το ζωικο βασιλειο)! Και επειδη ασχολουμαι με αρχαιολογια, ιστορια κλπ. λογω επαγγελματος, θα σας πω, πως η...ματαιδοξια μας για..τα ματια σας μονον, διαπιστωνεται απο τους παναρχαιους χρονους! Το μυστικο ειναι, να βαφεσαι με τροπο που σε κολακευει, οχι Καρνεβαλ ντ' Ριο ντε Τζανειρο..! Α, για να μη ξεχαστω, ουτε εμεις προτιμουμε τους..βαμενους ανδρες
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2010, 07:41:46 μμ από M.M
»
Καταγράφηκε
Georgex6
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #384 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:07:49 μμ »
http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=2385
ο τυπος τα λεει πολυ ωραια..
Καταγράφηκε
finasteride 1mg eod
spectral f7 (βραδυ)
arginine 500mg
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #385 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:31:59 μμ »
Παράθεση από: Panos1982 στις Μάρτιος 19, 2010, 03:20:13 μμ
Εγω την γυναίκα την θελω αβαφτη και αξύριστη
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
giannis13
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #386 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:36:44 μμ »
Παράθεση από: ANAR στις Μάρτιος 19, 2010, 06:31:59 μμ
Παράθεση από: Panos1982 στις Μάρτιος 19, 2010, 03:20:13 μμ
αξυριστη...τι εννοεις?
??
Καταγράφηκε
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Σπύρος
Norwood Rider
Global Moderator
Φύλο:
Ride to live, live to ride...
Norwood: 3ν
«
Απάντηση #387 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:37:52 μμ »
Παράθεση από: ANAR στις Μάρτιος 19, 2010, 06:31:59 μμ
Καταγράφηκε
4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές
Fungoral/Tgel oily
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
giannis13
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #388 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:42:27 μμ »
Παράθεση από: Georgex6 στις Μάρτιος 19, 2010, 06:07:49 μμ
πολυ καλο...καπως ετσι αισθανομαι και εγω....καπως....
Καταγράφηκε
Kirkland 5% 1φορα/μερα
aprilianos
Jr. Member
«
Απάντηση #389 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 06:49:55 μμ »
Παράθεση από: geofish στις Μάρτιος 18, 2010, 11:24:34 μμ
Αν και πρόκειται για εκπομπή τηλε-σκουπίδι εντούτοις ο τύπος είναι φοβερός. Ο λόγος που το έβαλα είναι ότι πέρα του ότι το πρόβλημα του δεν συγκρίνετε με το δικό μας, είναι ότι με την στάση του μόνο, μας δείχνει σαν να μην υπάρχει.
Πολυ σωστα, ας ιεραρχησουμε επιτελους σωστα το καθε τι που μας βασανιζει, ας το βαλουμε στην καταλληλη θεση και ας δουμε οτι υπαρχουν προβληματα αλλα και "προβληματα"..
Παράθεση από: Georgex6 στις Μάρτιος 19, 2010, 06:07:49 μμ
Πλακα τα λεει αυτος?
Θα ασχοληθω επειδη μια αναλυση θα ειναι ωφελιμη.Το ατομο ειναι η πνευματικη αδυναμια σε ολο της το μεγαλειο, η τριχοπτωση απλα την εφερε στην επιφανεια, εαν ειχε μαλλια θα παραπονιοταν πως ειναι κοντος ή πως εχει μεγαλη μυτη ή πως εχει το ενα ή το αλλο, και αφου εχει _____ (βαλτε οτι θελετε) "δεν μπορει" και..."καταστραφηκε" !!! Λεει οτι ειναι ατυχος και σκεφτεται τι κακο θα του συμβει μετα που θα εβγαζε μαλλια και οι 2 του επιλογες ειναι τα μαλλια η ο θανατος!!! Αναφερει δε, οτι οι ικανοτητες δεν μετρανε !! Εκτος λοιπον απο τα...λεφτα, στοχος ειναι τα...μαλλια!!!
Ε και φυσικα ολοι με λυπη ειδαμε προσφατα που καταλληγουν οι νοοτροπιες αυτες...
Σκεφτεται να παει σε καμια ερημια εαν δεν βγαλει μαλλια μεχρι τα 35!!! Χαχαχαχαχα
Το ιδιο επρεπε να σκεφτει ο Stephen Hawking η ο Μπετοβεν εαν δεν περπατησω η εαν δεν ξανακουσω μεχρι τα 40 να παω να πεθανω...Ελεος...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
24
25
[
26
]
27
28