Μμμμμ! Ενδιαφερουσα προταση Pierre! Το βραδι θα ειμαι με τον καλο μου και λιγο μακρια (προς Δωδεκανησα πλευρα αφου την εγκατελειψα την Αθηνα), αλλα ...ολοι οι καλοι χωρανε!

Πλακα κανω φυσικα κι εγω. Αλλα μου εδωσες μια ιδεα! Αφου ετσι κι αλλιως υπαρχουν καλα αγορια και καλα κοριτσια εδω μεσα, γιατι να μην αναβαθμιστει το σαιτ, με τμημα...γνωριμιων? ? ? ? ! !
Θα γνωριζουν ολοι απο πριν αυτο που αγχωνει τον αλλο, θα το αποδεχονται και θα χαλαρωνουν! Αλλωστε, υπαρχουν πολλα ομορφα κοριτσια που ειχαν την ατυχια, λογω στρες, γονιδιων, ορμονων να αποκτησουν προβλημα με τα μαλλακια τους, οπως και αγορια αλλωστε! Οσο για την αβεβαιοτητα,το ρισκο, την ιντριγκα που γραφεις για εμας (κι εδω μου τα χαλασες!) , θα πω πως αυτα ειναι...προβοκατσια! Υπαρχουν σπουδαια πλασματα και στα δυο φυλα, αρκει να τα..επιλεγουμε! Αλλωστε μεγαλυτερη αβεβαιοτητα νιωθουμε εμεις για εσας, που σαν τα γατακια, θελετε να..παιζετε συνεχως απο εδω και απο κει (με εξαιρεση τον καλουλη μου, γι΄αυτο και τον..κραταω, χε,χε)

Τελος για το βαψιμο, θα συμφωνησω και θα σας μαρτυρησω πως..ουτε εμεις αντεχουμε να μας βλεπουμε αβαφες το πρωι! Ολες με οσκαρ μακιγιαζ (να μη σου πω και καμουφλαζ, κατι που ειναι ετσι κι αλλιως εντελως φυσικο, σε ολο το ζωικο βασιλειο)! Και επειδη ασχολουμαι με αρχαιολογια, ιστορια κλπ. λογω επαγγελματος, θα σας πω, πως η...ματαιδοξια μας για..τα ματια σας μονον, διαπιστωνεται απο τους παναρχαιους χρονους! Το μυστικο ειναι, να βαφεσαι με τροπο που σε κολακευει, οχι Καρνεβαλ ντ' Ριο ντε Τζανειρο..! Α, για να μη ξεχαστω, ουτε εμεις προτιμουμε τους..βαμενους ανδρες