Αποστολέας Θέμα: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση  (Αναγνώστηκε 13361 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
« Απάντηση #450 στις: Ιούνιος 07, 2010, 07:55:28 μμ »
Κατσε να δεις ετσι πως παμε ποιος θα εχει ορεξη να κοιταει τα μαλλια..τωρα θα εχει και αραιωση η τσεπη ποια μαλλια.. :worshipper

Άντε ντε, τι θα κάνουμε;  ;D

Μαλλον σε μετρανε και μετρανε και τους εαυτους τους . Ενδεχομενως περνανε σκεψεις :  'κοιτα τον πως ειναι που θελει και γκομενα'  (εδω δεν εχουν γκομενα , προσπαθουν να μειωσουν για να νοιωσουν καλυτερα)   ή  'γνωρισε γκομενα με τετοιο μαλλι ? καμια καμενη θα ειναι'  (παλι δεν εχουν , μειωνουν την αλλη)  ή  'γνωρισε γκομενα με τετοιο μαλλι ? εγω με μαλλι γιατι δε μπορω να μιλησω?'  (δεν εχουν , υπαρξιακη κριση)  ή  'μπραβο ρε μαγκα'  (εχουν/δεν εχουν γκομενα , παντως ειναι νορμαλ τυποι)

Η καλύτερη απάντηση  ;)

Πάντως υπάρχει και έρευνα σχετικά με το αν παίζει ρόλο ή όχι η εμφάνιση μας.

anar ακολουθώ θεραπεία εδώ και 2 χρόνια.... και πριν κανα 3μηνο ξεκίνησα τη συντήρηση (σύμφωνα με τη δερματολόγο) μόνο με regain 2%... Στην αρχή όλα καλά αλλά μετά απο κανα μήνα άρχισα να βλέπω πάλι εκατομμύρια τρίχες κατά το λούσιμο... Σε συνδυασμό με το άγχος που έχω τώρα τελευταία με τη σχολή για να τελειώσω έχει γίνει δράμα η κατάσταση... νομίζω ότι αραιώνουν μέρα με τη μέρα (μάλλον ψύχωση είναι  :P) τέσπα... περιμένω να τελειώσει η εξεταστική, να πάω στη γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε.

Όπως είπε και ο ANAR, είναι τζάμπα ο κόπος, το άγχος και τα λεφτά που δίνεις.
Μιας και δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα το σκέτο regain, καλύτερα κόψτο και όταν αποφασίσεις κάτι, ξεκινάς.
[...]

»Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

Συνδεσου για να απενεργοποιηθεί αυτό το banner.

Αποσυνδεδεμένος jfk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Ιούνιος 08, 2010, 10:40:05 πμ »
Θέλω να γράψω μερικά λόγια, για να τονώσω λίγο το ηθικό των αντρών εδώ μέσα, από την οπτική μιας γυναίκας. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αγχώνεστε τόσο πολύ με  τα μαλλιά σας!!! Καμιά γυναίκα δε νομίζω ότι θα έδινε σε αυτό τόση μεγάλη σημασία, εκτός ίσως κάποιες που ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση και τα φράγκα σας!!! Αυτές, κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρουν... Στην καθημερινή μου ζωή έχω συναντήσει πολλά ζευγάρια και δεν είδα ότι κάποιον τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το πράγμα. Βέβαια κατά βάθος όλοι θα θέλαμε τα μαλλιά των μοντέλων, αυτά που δείχνουν στις διαφημίσεις, αλλά και αυτά να είχαμε δεν νομίζω ότι θα άλλαζε την καθημερινότητά μας. Ο γαμπρός μου π.χ. τα έχει ξυρίσει και την αδερφή μου δεν είδα να την απασχολεί ποτέ γιατί ο φίλος της και τώρα άντρας της δεν έχει μαλλιά. Γελάει μαζί του όταν τις απόκριες η περούκα που θα διαλέξει θα είναι αυτή με τα μακρύτερα και ωραιότερα μαλλιά!!! Κλείνοντας θα συνιστούσα να εστιάσετε στα θετικά σας, γιατί όλοι (και αυτοί που έχουν μαλλιά) έχουν πάνω τους κάτι που δεν τους αρέσει...(μύτη, μαλλιά, κιλά κ.α.) Είναι σχεδόν νόμος!!!

Αποσυνδεδεμένος PapaNick

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Norwood
« Απάντηση #452 στις: Ιούνιος 24, 2010, 01:50:54 μμ »
Παιδια... αυτοπεποίθηση.... και εντάξει την υγιούλα μας να έχουμε και με λιγότερα μαλλάκια..

Να σας πω και κάτι.. αναρωτιόμουν αν γκόμενα έδινε 15.000-20.000 ευρώ για επέμβαση φανταστείτε τι θα έβαζε απο βυζιά μέχρι και βραζιλιάνικο κ#Λ$ με λιποαναρόφοριση.

Αποσυνδεδεμένος xk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #453 στις: Ιούνιος 24, 2010, 02:12:15 μμ »
Κλείνοντας θα συνιστούσα να εστιάσετε στα θετικά σας, γιατί όλοι (και αυτοί που έχουν μαλλιά) έχουν πάνω τους κάτι που δεν τους αρέσει...(μύτη, μαλλιά, κιλά κ.α.) Είναι σχεδόν νόμος!!!

true
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 02:22:39 μμ από xk »
Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος gelisva

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1..παω για 2...
« Απάντηση #454 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:20:00 μμ »
τουλαχιστον οι πλαστικες βυζια κλπ πετυχαινουν..!!!δινεις 15000 και περιμενεις..χαχαχα τραγικο..γαμ** την καραφλα μου :D
2x12h minox hairway,1x24h homemade spiro,1x24h 1mg finasteride..για να βγαλω και στα νυχια..@##$5

Αποσυνδεδεμένος PapaNick

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Norwood
« Απάντηση #455 στις: Ιούνιος 24, 2010, 03:26:25 μμ »
Ναι που το πας και αυτο το βασικοτερο....

Best Sites in Greece