Θέλω να γράψω μερικά λόγια, για να τονώσω λίγο το ηθικό των αντρών εδώ μέσα, από την οπτική μιας γυναίκας. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αγχώνεστε τόσο πολύ με τα μαλλιά σας!!! Καμιά γυναίκα δε νομίζω ότι θα έδινε σε αυτό τόση μεγάλη σημασία, εκτός ίσως κάποιες που ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση και τα φράγκα σας!!! Αυτές, κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρουν... Στην καθημερινή μου ζωή έχω συναντήσει πολλά ζευγάρια και δεν είδα ότι κάποιον τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το πράγμα. Βέβαια κατά βάθος όλοι θα θέλαμε τα μαλλιά των μοντέλων, αυτά που δείχνουν στις διαφημίσεις, αλλά και αυτά να είχαμε δεν νομίζω ότι θα άλλαζε την καθημερινότητά μας. Ο γαμπρός μου π.χ. τα έχει ξυρίσει και την αδερφή μου δεν είδα να την απασχολεί ποτέ γιατί ο φίλος της και τώρα άντρας της δεν έχει μαλλιά. Γελάει μαζί του όταν τις απόκριες η περούκα που θα διαλέξει θα είναι αυτή με τα μακρύτερα και ωραιότερα μαλλιά!!! Κλείνοντας θα συνιστούσα να εστιάσετε στα θετικά σας, γιατί όλοι (και αυτοί που έχουν μαλλιά) έχουν πάνω τους κάτι που δεν τους αρέσει...(μύτη, μαλλιά, κιλά κ.α.) Είναι σχεδόν νόμος!!!