Αποστολέας Θέμα: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση  (Αναγνώστηκε 31964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
« Απάντηση #330 στις: Μάρτιος 16, 2010, 08:58:40 μμ »
Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει όλους εδώ είναι να  προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο φάρμακο που θα βοηθήσει τον καθένα/καθεμία.  Αλλά εγώ δε θα έγραφα ποτέ το εξής: Δε θα κοίταζα ποτέ έναν άντρα ερωτικά που είναι καραφλός ή θα τον παρατούσα αν άρχιζε να καραφλιάζει ή να κάνει κοιλιά! Ειδικά αν σε ένα σιτε οι άντρες ήταν οι μειοψηφία  και ήταν κάτι σπάνιο για αυτούς!  Δεν θα το έκανα όχι από υποκρισία αλλά επειδή θα σκεφτόμουνα ότι μπορεί να μη νιώσουν καλά..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 16, 2010, 09:30:09 μμ από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος spartangr01

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
  • Norwood: NW5(?)
« Απάντηση #331 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:08:41 μμ »
Φιλη Χριστινα αν απο τα γραφομενα μου ενιωσες ασχημα με συγχωρεις :)
ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση.
απλως εγραψα μια πραγματικοτητα του εαυτου μου
αλλα ισως και να εχεις δικιο και να μην ελαβα υποψιν την παραμετρο που αναφερεις.
Ηθελα ομως να γραψω τη δικια μου σκοπια επι του θεματος.
καμμια φορα ομως ο απροσωπος χαρακτηρας του ιντερνετ μας κανει να ξεχναμε διαφορα πραγματα.
Τελος παντων ελπιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Ας επικεντρωθουμε ομως στο θεμα του thread. :)
Fin 0,7mg 1x μερα
Fungoral 2% 3x εβδομαδα
Frezyderm Hair Force Caps 1x μερα
Aloe Vera+Keratin Spray 1x μερα
Regaine Foam 5%  Πρωι
Kirkland Minox. 5% + Tretinoin (airol) Βραδυ
T-Gel Neutrogena shampoo 3x εβδομαδα

Η.Τ 2005 B.K
Η.Τ 2009 Ι.Γ.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:30:43 μμ »
Δεν ένιωσα άσχημα καθόλου και το έγραψα εξάλλου! Αλλά νομίζω ότι ήταν άστοχο να ρωτήσει εδώ η ΜΜ  για το πώς βλέπετε εσείς μια γυναίκα με αυτό το πρόβλημα, γιατί κατά την άποψή μου κάποιοι είστε υπερβολικοί με το θέμα των μαλλιών σας και είναι αναμενόμενο για μένα να μη θέλετε μια γυναίκα χωρίς μαλλιά, γιατί εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε το γεγονός ότι χάνετε τα μαλλιά σας, πως είναι δυνατόν να θέλατε δίπλα σας μια γυναίκα χωρίς  μαλλί κουρούπα; Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση λοιπόν αλλά λίγη ευγένεια δε βλάπτει γενικώς ….   

• Jr. Member
  • **
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:39:53 μμ »
Διαβασα τιτλος thread : Γυναικες, σχεση και τριχοπτωση!!!!
και εγραψα κατι εντος θεματος, καθολου αστοχο η προσβλητικο!
ισα ισα προσεξα αρκετα την διατυπωση μου και διευκρινισα κιολας τι ακριβως εννοω!!
Καλο ειναι να αφηνουμε καθε μελος να εκφραζει δυσαρεσκεια η ευρασκεια μονο του!!!
(αν υφισταται τετοια)

:)
Fin 0,7mg 1x μερα
Fungoral 2% 3x εβδομαδα
Regaine Foam 5%  Πρωι

Η.Τ 2005 B.K
Η.Τ 2009 Ι.Γ.

Αποσυνδεδεμένος dimitris1991

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+ κάτι
« Απάντηση #334 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:44:49 μμ »
Παράθεση
λλά νομίζω ότι ήταν άστοχο να ρωτήσει εδώ η ΜΜ  για το πώς βλέπετε εσείς μια γυναίκα με αυτό το πρόβλημα, γιατί κατά την άποψή μου κάποιοι είστε υπερβολικοί με το θέμα των μαλλιών σας και είναι αναμενόμενο για μένα να μη θέλετε μια γυναίκα χωρίς μαλλιά, γιατί εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε το γεγονός ότι χάνετε τα μαλλιά σας, πως είναι δυνατόν να θέλατε δίπλα σας μια γυναίκα χωρίς  μαλλί κουρούπα;
το αντιθετο πρεπει να συμβαινει... εμεις που εχουμε το προβλημα θα πρεπει να σας καταλαβενουμε.. αν δεν σας καταλαβενουμε εμεις φαντασου οι αλλοι

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:50:51 μμ »
Νομίζω τα μπερδεύεις λίγο spartangr01!

Το thread δεν είναι για το αν θα κάνατε σχέση με κάποια χωρίς πλούσιο μαλλί!

Και όταν γράφω για ευγένεια εννοώ ότι κάποιοι δεν εκφράζεστε όμορφα! Δεν απαντώ  για το δικό σου post! Και το πιο εύκολο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο τι δε μου αρέσει στους άντρες και ποια εξωτερικά χαρακτηριστικά  θεωρώ ότι ασχημαίνουν έναν άντρα και όχι με τόσο ευγενικό τρόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 16, 2010, 09:56:24 μμ από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:55:41 μμ »
Δημήτρη άλλο το να προσπαθήσεις να κατανοήσεις ..εδώ μιλάνε για το αν θα έκαναν σχέση. Αν ένας άντρας έχει πρόβλημα τριχόπτωσης και είναι η ζωή του και η ψυχολογία του οκ είναι όλα εντάξει! Αν όμως έχει μεγάλυτερο ψυχολογικό απο μια γυναίκα με το ίδιο πρόβλημα τότε πιστεύω είναι αδύνατον να δει ερωτικά κάποια με λίγα μαλλιά.

• Jr. Member
  • **
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Μάρτιος 16, 2010, 10:20:52 μμ »
Εχω την εντυπωση οτι το θεμα προσπαθει να ανιχνευσει τη σημασια της παραμετρου τριχοπτωση στην εξισωση αντρες-γυναικες-σχεσεις μεταξυ τους!
και πανω σ αυτο ακριβως εγραψα, πως νομιζω οτι με εχει επηρεασει εμενα η τριχοπτωση
κανοντας με να υπερτονιζω την εμφανισιακη αξια των μαλλιων σε μια γυναικα ( η οποια ομως ειναι σημαντικη ετσι και αλλιως.Και στους αντρες αλλα κατα τη γνωμη μου περισσοτερο στις γυναικες).
Και συμφωνω μαζι σου σ αυτο που γραφεις
πιθανον να ειναι ετσι!

Και κατι ακομα
οταν καποιος μπαινει σ ενα φορουμ και θετει ενα ερωτημα, φανταζομαι περιμενει  ειλικρινεις απαντησεις και αποψεις
αλλιως θα εγραφε "ποια η αποψη σας για το ταδε θεμα, αλλα αμα δεν μ αρεσει η με στεναχωρει μην την πειτε"!!!!!
εγραψα κατι πανω σε ενα πολυ συγκεκριμενο αξονα: τριχοπτωση-αντρες-γυναικες
ουτε απαριθμησα τι γυναικεια χαρακτηριστικα δεν μ αρεσουν ουτε τπτ αλλο παρομοιο.
Για να το κλεισω λοιπον
Βρισκω πολυ ενδιαφερουσα την αποψη σου
ισχυει κατι παρομοιο μ εσενα?
(το ερωτημα που εθεσα στο προηγουμενο ποστ  μου ειχε unisεx χαρακτηρα) :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 16, 2010, 10:34:29 μμ από spartangr01 »
Fin 0,7mg 1x μερα
Fungoral 2% 3x εβδομαδα
Regaine Foam 5%  Πρωι

Η.Τ 2005 B.K
Η.Τ 2009 Ι.Γ.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 4,5 προς 5, μην πω 5 καθαρο
« Απάντηση #338 στις: Μάρτιος 16, 2010, 10:40:39 μμ »
Καλησπέρα.
Αν και νέος στο φορουμ(παλιος ομως στην τριχοπτωση :D) δεν εχω ποσταρει, αν και εχω ερθει σε επικοινωνια με καποια παιδια με πμ

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το θεμα.
Καταρχην να πω οτι αν κατι μου αρεσει σε αυτο το φορουμ-μακαρι να μην ειχα λογο να μπω αλλα δεν...-ειναι οτι μιλαμε ολοι ειλικρινα. Πολυ καλο αυτο. Εχουμε ολοι ενα συγκεκριμενο προβλημα και νιωθω ανετα να μιλησω επιτελους χωρις μισολογα γιατι εχουν πεσει οι μασκες του καθωσπρεπισμου.

Αφενως να πω οτι ιδιεταιρο προβλημα δεν εχω με γυναικες. Παντρεμενος εδω και λιγο καιρο και παντα ειχα καλες σχεσεις με το αλλο φυλο(αν και η αληθεια ειναι οτι με την γυναικα μου ειμαστε πολυ καιρο μαζι). Προσπαθω ομως να καταλαβω καποια πραγματα και θα ηθελα τη γνωμη των γυναικων.

Ναι, οκ, κανεις δεν προτιμαει ενα καραφλα Ή ΕΣΤΩ εναν με αραιωση απο ενα ωραιο παιδι με μαλλια. Χελλοοοου. Οπως καμια δεν προτιμαει ενα χοντρο απο ενα γυμνασμενο. Αλλα δεν θελω να μιλησω για ελξη αλλα για απλη επικοινωνια. Ο λογος ειναι απλος και προσωπικος. Εχω μεγαλο κολλημα να μιλησω με κοπελες που δεν ξερω και φταινε τα μαλλια.
Εξηγουμαι...η παρεα μου ειναι ολοι παιδια πολυ χαβαλεδες, πολυ κοινωνικα, εμφανισιμοι και αρκετοι απο αυτους με με γαλη ανεση να προσεγγισουν μια γυναικα. Νιωθω ασχημα λοιπον που δεν μπορω να μιλησω με μια κοπελα που δεν ξερω. Προσοχη, μιλαω ειλικρινα. ΔΕΝ ψαχνω ουτε για ξεπετες ουτε για one night stand ουτε τιποτα, αγαπω τη γυναικα μου και δεν θελω "να βγαλω μαλλια για να εχω γκομενες"
Απλα ειναι τραγικο οτι δεν εχω το θαρρος να πω ενα καλησπερα ακομα και σε κοπελα που μολις γνωριστηκαν οι παρεες μας. Το θεμα ειναι οτι ειμαι αρκετα γυμνασμενος, σχετικα ψηλος και δεν εχω το μαυρο μου το χαλι-ακομα και τωρα που ειμαι nw4 προς 5 στα 31 μου. Θεωρω λοιπον οτι αν ειχα μαλλια σιγουρα θα ειχα αλλη ανεση με τις γυναικες και σιγουρα δεν θα ειχα κομπλεξ τουλαχιστον να μιλησω ρε παιδι μου, να πουμε δυο απλες κουβεντες, τιποτα παραπανω. Ξερω οτι μια γυναικα το προσεχει και αυτο αλλα η απορια μου παραμενει...οι κοπελες σε αυτη την ηλικια ειναι στυγνες Killer? Δλδ "δεν εχεις μαλλια=μην μου μιλας" ή πιστευετε οτι παραεχω κομπλεξ και πως μια κουβεντα θα μπορουσα να την κανω? Για μενα ειναι σημαντικο γιατι μου ριχνει την ψυχολογια ακομα και σε βραδιες που περναω καλα.

Προσωπικα ξερω πως αν επιανα κουβεντα με μια κοπελα που δεν μου αρεσε γιατι πχ ηταν λιγο στρουμπουλη, σιγουρα θα εκανα σαφες το οτι δεν ενδιαφερομαι αλλα δεν θα ειχα προβλημα να πω μια κουβεντα παραπανω. Το ξερω γιατι το εχω κανει. Δεν μπορω ομως να ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες...

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #339 στις: Μάρτιος 16, 2010, 10:45:14 μμ »
φιλε εννοειται....οταν χανεις τα μαλλια σου τοτε αυτοματα χανεις το μεγαλυτερο μερος της ομορφιας σου...κακα τα ψεματα....
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Μάρτιος 16, 2010, 11:06:32 μμ »
Δεν διαφωνω αλλα δεν ρωτησα αυτο
Ρωτησα, καλα κανω και καθομαι στ'αυγα μου ή μια ευγενικη απλη κουβεντα μπορω να επιχειρησω να κανω?

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Μάρτιος 16, 2010, 11:11:55 μμ »
οταν καποιος μπαινει σ ενα φορουμ και θετει ενα ερωτημα, φανταζομαι περιμενει  ειλικρινεις απαντησεις και αποψεις
αλλιως θα εγραφε "ποια η αποψη σας για το ταδε θεμα, αλλα αμα δεν μ αρεσει η με στεναχωρει μην την πειτε"!!!!!
Μα τώρα κοροϊδευόμαστε spartangr01; Πλάκα μου κάνεις;  Και να σου πώ κάτι; Βαρέθηκα συνέχεια να γράφω να μη με παρεξηγήσει κάποιος..
Το post μου που είναι κάτω από τη πρώτη σου απάντηση ήταν πολύ γενική και αλίμονο αν γράφουν εδώ γυναίκες και να διαβάζουν συνέχεια το πόσο άσχημη είναι η καράφλα στη γυναίκα!!!!! Αυτό είναι αυτονόητο και για αυτό γινόμαστε σκατά ψυχολογικά. Ειλικρινείς απαντήσεις σαφώς αλλά όχι να φτάνουμε σε σημείο προσβολής  αυτό λέω! Και αναφέρομαι στον Αλέξανδρο.

Αλλά σας διάβαζα τόσο καιρό πόσο σας πληγώνει αν σας απορρίψουν για αυτό που όλοι το βρίσκουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! Ενας άντρας να μην έχει μαλλιά! Σας ενοχλεί αν κάποια θέλει να έχει ο άντρας ωραίο σωμα..και μαλλιά! Εσείς διαβάζετε τι γράφετε; Αψεγάδιαστη! Ε λοιπόν την αψεγάδιαστη θα την πληρώνετε γιατί έτσι έχει συνηθίσει! Και να μην παραπονιέστε!

Και όλοι οι άνθρωποι έχουμε πληγωθεί και μας έχουν αντιμετωπίσει με άδικο τρόπο… το να βγάζω κακία σε όλους τους ανθρώπους επειδή με πλήγωσαν στο παρελθόν  αυτό πια αδυνατώ  να το καταλάβω!

Ο καθένας φυσικά κι έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει! Όπως κι εγώ έχω το δικαίωμα να σχολιάζω αν έχω αντίθετη άποψη από τη στιγμή που η συζήτηση είναι δημόσια!

Η ερώτησή σου spartangr01  είναι  αν θα έκανα σχέση με κάποιον που έχει πρόβλημα τριχόπτωσης ;  Δε θα έκανα ΠΟΤΕ σχέση με έναν κομπλεξικό άντρα αυτή είναι η απάντησή μου. Η τριχόπτωση όχι δε με ενοχλεί. Αν βέβαια τίθεται θέμα γάμου δε ξέρω γιατί θα σκεφτόμουνα τη μεγάλη κληρονομικότητα επειδή έχω πρόβλημα κι εγω. Και δε θα ήθελα τα παιδιά μου να περνούσαν αυτό που πέρασα εγώ.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Μάρτιος 16, 2010, 11:26:45 μμ »
Γειά σου dk! Η απορία μου είναι η εξής: Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά τις άλλες γυναίκες και είσαι με τη γυναίκα σου, γιατί έχεις πρόβλημα να κάνεις μια απλή κουβέντα με γυναίκες; Αν είναι να μη μιλάμε με άλλους ανθρώπους επειδή δε τους θεωρούμε όμορφους τότε τι να πω παιδιά…. Εγώ  μιλάω στους ανθρώπους όπως κι αν είναι εμφανισιακά, δε κάνω διαχωρισμό σε όμορφους και άσχημους.

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #343 στις: Μάρτιος 16, 2010, 11:36:03 μμ »
Δεν διαφωνω αλλα δεν ρωτησα αυτο
Ρωτησα, καλα κανω και καθομαι στ'αυγα μου ή μια ευγενικη απλη κουβεντα μπορω να επιχειρησω να κανω?

ε δεν ξερω ρε φιλε...κανε αυτο που νιωθεις.....μια απλη ευγενικη κουβεντα και βεβαια μπορεις να κανεις.....σιγα....παντως εγω στο ερωτικο κομματι καπως σαν εσενα θα αντιδρουσα...δεν θα ημουν και τοσο ανετος....
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Μάρτιος 17, 2010, 01:01:29 πμ »
Γειά σου dk! Η απορία μου είναι η εξής: Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά τις άλλες γυναίκες και είσαι με τη γυναίκα σου, γιατί έχεις πρόβλημα να κάνεις μια απλή κουβέντα με γυναίκες; Αν είναι να μη μιλάμε με άλλους ανθρώπους επειδή δε τους θεωρούμε όμορφους τότε τι να πω παιδιά…. Εγώ  μιλάω στους ανθρώπους όπως κι αν είναι εμφανισιακά, δε κάνω διαχωρισμό σε όμορφους και άσχημους.
Γιατι η σκεψη παει στο "θα της πιασω κουβεντα, αυτη θα νομιζει οτι της την πεφτω και αν ξενερωνει με την αραιωση δεν θα μου μιλησει". Ειναι φυσιολογικο οταν κουβαλας κομπλεξ.
Απλα πρεπει να το ξεπερασω. Δεν μιλαω για πεσιμο. Μιλαω απλα οταν μια αντροπαρεα και μια γυναικοπαρεα γινονται ΜΙΑ παρεα, νιωθεις ασχημα να μην τολμας να μιλησεις γιατι σκεφτεσαι 3-4 σταδια μετα και τι θα σκεφτει και τι θα πει και τι θα πεις εσυ και χαχαχουχου
Και να σου πω το πιο κουλο? Εχω εντοπισει οτι αμα γινει η πρωτη κουβεντα μετα δεν εχω προβλημα. Δλδ και προσφατες εποχες(οχι πριν 3-4 χρονια που δεν πολυφαινοταν το προβλημα) γνωριζει "η παρεα" καποιες κοπελες, τις πετυχαινουμε την αλλη μερα σε καποιο μαγαζι ή μετα απο καμια βδομαδα σε καποια καφετερια και μιλαω ανετα και αυτες μου μιλανε και no prob, πολυ φυσιολογικα πραγματα. Για να καταλαβεις ακομα και στην ιδια βραδια, αν μας συστισει καποιος μετα λυνομαι και βρισκω ανταποκριση(που τονιζω, ανταποκριση για μενα απλα ειναι μιλας με μια κοπελα και αυτη δεν σηκωνεται να φυγει)
 Απλα ειναι εκεινο το ρημαδι το βημα της ανεσης την στιγμη της γνωριμιας που δεν μπορεις να κανεις οταν κουβαλας ενα κουσουρι, ειδικα αν την γνωριμια την κανεις μονος σου. Δηλαδη σκεφτεσαι οτι η αλλη θα λεει μεσα της "σηκω φυγε ρε καραφλα" και οχι πως θα σου χαιδεψει τα μουσκλια(που εχει γινει και αυτο :))

Νομιζω ρολο σε αυτο παιζει και η αντρικη χοντραδα στο μεταξυ μας. Γενικα οι αντρες ειμαστε πολυ καφροι μεταξυ μας και πειραζουμε ο ενας τον αλλον. Οταν λοιπον οι παρεες σου ειναι κατα μεγαλο ποσοστο αντρικες και παιζει καζουρα(οπως κανω και εγω) νομιζεις, δεν ξερω μπορει να ισχυει οντως αλλα μπορει και οχι, και οτι οι γυναικες σκεφτονται ετσι

ΥΓ. Α, και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω αλλα δεν ειχα το θαρρος. Δεν εχει σχεση με γυναικες. Ειναι λιγο τραγικο να σου την λεει ο αλλος "και καλα πλακα" ειδικα οταν εχει ραμματα για την γουνα του. Δλδ να ειναι κανας χοντρος, κανας ταπας, κανας ξερακιανος. Εκει κολλαω ρε παιδια. Ισως σκεφτομενος την δικια μου ψυχολογια δεν θελω να γ#@ και του αλλου παροτι αυτος δεν νιωθει. Με εχει πειραξει για την καραφλα φιλος κοντος, 120 κιλα, με εχει πειραξει φιλος σαν καρτουν, 55 κιλα με γυαλια, γενικα ρε γαμωτο εκει δεν ξερω πως να αντιδρασω. Μονος μου εχω ετοιμες τις απαντησεις, οταν ομως σου την λεει ο αλλος κολλαω να την πω στεγνα. Θες για να μην τον πληγωσω, θες να μην νομιζουν οι τριγυρω "πωπω κομπλεξ βγαζει ο λαλακας", δεν ξερω...Εσεις πως αντιδρατε?

ΥΓ2. Τραγικο περιστατικο, παλικαρι 28-29 στη δουλεια, αργα τωρα, ψιλορεκλακα, χαχαχαχουχουχου και καλα, λεει ενας νεος "εσυ ρε μαν ξερεις απο το Χ" και λεει αυτος "τι να ξερει, δεν τον βλεπεις?Αυτος δεν εχει μαλλια".Το κορυφαιο?Ο τυπος ειναι οπως ημουν εγω πριν 3 χρονια(στην ηλικια του δηλαδη)NW2 μην πω 3. Και μου ηρθε να του πω "Ωπα ρε Τσαλικη" αλλα κωλωσα

Best Sites in Greece