Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011) (Αναγνώστηκε 7070 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
athens2013
Jr. Member
Norwood: 2
Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2011, 09:46:50 μμ »
..αν και οφειλω να πω οτι το σκεφτομαι ακομα, κατα ποσο θα νιωθω ανετα με το να ανεβαζω φωτος με το προβλημα μου και την εξελιξη της μεταμοσχευσης, μιας και ανηκω στον χωρο του θεάματος και δε θα ηθελα να προδοθω σε τυχον γνωστους.....παρολα αυτα ανοιγω το θεμα αυτο εν οψει της επικειμενης μεταμοσχευσης που προκειται να κανω! Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα αγχωμενος για το ολο θεμα, καθοτι ειναι η δευτερη μεταμοσχευση που κανω και ελπιζω και η τελευταια. Οι προσδοκιες μου δυστυχως ειναι μεγαλες λογω επαγγελματος....αλλα απο οικονομικης αποψης, μπορουσα μονο να διαθεσω χρηματα για 2500 τχθ. Ελπιζω οτι αυτα και μονο θα φτασουν για ενα πολυ ελαφρυ κατεβασμα της hairline και μια πολυ καλη πυκνωση τουλαχιστον σε ολη την hairline...ακομα και αν δε φτασουν για να πυκνωσουμε και πιο πισω. απο φαρμακα ξαναρχισα φιναστεριδη τους τελευταιους 2 μηνες για να βοηθησω τη μεταμοσχευση, και προκειται να την εγκαταλειψω σταδιακα μεχρι τον μαρτη...επισης μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα δυαλυμα μινοξιδιλης 10% το οποιο φανταζομαι οτι θα μπορω να συνεχισω μετα την επεμβαση.
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
800 grafts (..as poume) - l*****in€ Clinics
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
Biokap and Fungoral sampoo
Vitamin B-Complex, Vitamin E, C
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουάριος 15, 2011, 11:12:52 μμ »
καλη επιτυχία
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουάριος 15, 2011, 11:22:35 μμ »
2500 τριχοθυλάκια για ένα ελαφρύ κατέβασμα της hairline είναι υπερ αρκετά...
Εδώ εγώ με 2860 και την κατέβασα 2 πόντους και γέμισα και τους κροτάφους και με μια αρκετά καλή πυκνότητα.
Φαντάζομαι για FUE θα πηγαίνεις ...
Σου εύχομαι τα καλύτερα !!!
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 03:51:07 πμ »
...thanks tropheus...μακαρι να ειναι ετσι! παντως θεωρω την περιπτωση μου δυσκολη, οπως και καθε περιπτωση οπου το κεφαλι εχει τριχες και πρεπει να γινει μεταμοσχευση αναμεσα στα υπαρχοντα. επισης ευχομαι να μπορουν να πετυχουν μια ωραια ευθυγραμμιση της hairline και μια απαιτητικη πυκνοτητα εστω στο τοξο της hairline..
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 03:54:52 πμ »
thanks kapamarou! (στριπ θα κανω....απο οικονομικης αποψης, αλλα και γιατι εχω κανει ηδη μια στριπ και ουτος η αλλως δεν μπορω να τα κουρευω πολυ κοντα πισω...οποτε....)
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
tropheus
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 07:50:55 πμ »
Παράθεση από: athens2013 στις Ιανουάριος 16, 2011, 03:51:07 πμ
...thanks tropheus...μακαρι να ειναι ετσι! παντως θεωρω την περιπτωση μου δυσκολη, οπως και καθε περιπτωση οπου το κεφαλι εχει τριχες και πρεπει να γινει μεταμοσχευση αναμεσα στα υπαρχοντα. επισης ευχομαι να μπορουν να πετυχουν μια ωραια ευθυγραμμιση της hairline και μια απαιτητικη πυκνοτητα εστω στο τοξο της hairline..
Δεν πρέπει να σε απασχολεί η ευθυγράμμιση της hairline αφού γίνεται ο σχεδιασμός της πάνω στο κεφάλι (και εκεί ασχολούνται πάρα πολύ με το θέμα) και μετά η τοποθέτηση των grafts.
Μια πυκνότητα στα 70grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό με μονότριχα για την εμπρόσθια γραμμή από ότι λένε όλοι είναι ένα πολύ καλό νούμερο ... να σου πω την αλήθεια και εγώ περιμένω να το δω στο δικό μου κεφάλι αυτό αλλά αν κρίνω από φωτό που βλέπω από άλλους πράγματι το 70 δείχνει ένα καλό νούμερο
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
stef_papag
Jr. Member
Norwood: 3
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 11:21:08 πμ »
κι εγώ σου εύχομαι το καλύτερο φίλε !!
Καταγράφηκε
best1210
Full Member
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 11:24:54 πμ »
τι εγινε ρε μαγκες?μιλαμε η H*C εχει ανεβασει τρελα την πελατεια της εδω μεσα ( οενας μετα τον αλλο κανουν)κ χαλαλι της μιας κ τα αποτελεσματα ολων ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..
γεγονος που καθιστα ακομα πιο υπευθηνους τα μεγαλα κεφαλια της κλινικης κ να κανουν ακομα πιο αξιοζηλευτες δουλειες...
καλη επιτυχια κ σενα φιλαρακι..
Καταγράφηκε
Μάχος
Full Member
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 11:43:45 πμ »
Παράθεση από: best1210 στις Ιανουάριος 16, 2011, 11:24:54 πμ
τι εγινε ρε μαγκες?μιλαμε η H*C εχει ανεβασει τρελα την πελατεια της εδω μεσα ( οενας μετα τον αλλο κανουν)κ χαλαλι της μιας κ τα αποτελεσματα ολων ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..
γεγονος που καθιστα ακομα πιο υπευθηνους τα μεγαλα κεφαλια της κλινικης κ να κανουν ακομα πιο αξιοζηλευτες δουλειες...
καλη επιτυχια κ σενα φιλαρακι..
Δουλειά στους άξιους και στους ικανούς.
ΟΧΙ στα λαμόγια και στους απ*ταιώνες.
Τα λαμόγια πρέπει να ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να φαίνονται οι καλύτεροί τους.
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.120.html
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 04:19:02 μμ »
thanks παιδια! εγω εμαθα για την H*C μεσα απο αυτο το φορουμ και βλεποντας τα αποτελεσματα οσων ειχαν κανει μεταμοσχευση στην κλινικη αυτη κτλ αποφασισα να το κανω. Κραταω πολυ μικρο καλαθι γιατι εχω ξανακανει μεταμοσχευση και το αποτελεσμα ηταν πολυ μικρο!! Ουτε καν ξερω ποσα τχθ εβαλαν και ποση ζημια εκαναν πισω καθοτι η λογικη τους ηταν οτι "δεν μετραμε τχθ..προσπαθουμε απλα να κανουμε οτι καλυτερο για την καθε περιπτωση.." (!). Επισης ακουσα την περιπτωση του stef_papag που λεει οτι η διαδικασια κρατησε τοσες ωρες.........ενω η δικη μου ειχε κρατησει το πολυ 2.5 ωρες.. ! Παντος θα παραμεινω επιφυλακτικος εως το τελος, οχι γιατι εχω ακουσει ποτε κατι αρνητικο για την εν λογω κλινικη, απλα η προηγουμενη εμπειρια μου στην αλλη κλινικη, με "διδαξε" οτι οι μεταμοσχευσεις φερνουν φτωχα αποτελεσματα! Εαν το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης στην H*C ειναι πραγματικα σαν αυτα που βλεπω ...τοτε υποσχομαι να το προβαλω, να βοηθησω και αλλα παιδια και να επιβραβευσω και την κλινικη με μια τετοια διαφημιση. παραθετω μια φωτο μου χωρις κανενα concealer και με νωπα μαλλια.
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
Μιχάλης g
Απλό μέλος
Norwood: 4
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 07:54:22 μμ »
Καλή επιτυχία φίλε! Ας ελπίσουμε οτι σιγά σιγά θα μπορούμε να έχουμε μια ξεκάθαρη επιλογή για τους γιατρούς που προσφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για να βοηθηθούμε όλοι. Έγω πάντως περιμένω να ακούσω αλλά και να δω τα αποτελέσματα σου μιας και είμαι και εγώ έτοιμος πριν να επιλέξω γιατρό για επέμβαση!
Καταγράφηκε
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #11 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 08:32:42 μμ »
thanks μιχαλη! Μαχο, πως την βλεπεις την περιπτωση μου? 2500τχθ ειναι αρκετα για μια απαιτητικη πυκνωση σε ολο το μπροστινο τοξο?? Οταν εστειλα φωτος εκριναν οτι γυρω στα 2000 θα χρειαζονταν, αλλα οτι με 2500 θα πηγαιναμε σε κατι πιο απαιτητικο!
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
Μάχος
Full Member
«
Απάντηση #12 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 10:34:48 μμ »
@αthens2013
Η άποψή μου είναι υποκειμενική και θα κρίνω βάση του δικού μου αποτελέσματος.
θεωρώ, επειδή (εγώ) έβαλα 4400 ΤΘΛ στο 1ο στριπ αλλά σε πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια, τα 2500 στα σημεία που τα χρειάζεσαι είναι ικανά για ένα π.π.καλό αποτέλεσμα.
Θα αλλάξεις τελείως - άλλος άνθρωπος με 2500 ΤΘΛ. στη hairline.
Kαλή επιτυχία.
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.120.html
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #13 στις:
Ιανουάριος 16, 2011, 10:37:55 μμ »
σ ευχαριστω παρα πολυ..!
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
athens2013
Jr. Member
«
Απάντηση #14 στις:
Ιανουάριος 20, 2011, 12:54:02 πμ »
..παραθετω μια δευτερη και τελευταια φωτο μου στην οποια λογω φωτισμου το προβλημα μου φαινεται στις πραγματικες του διαστάσεις. Αντιθετα, η προηγουμενη φωτο θεωρω οτι λογω εντονου φωτισμου, το μεγαλοποιουσε.
Θελω να πιστευω οτι 2500 τχθ, ή ισως και λιγοτερα, ειναι υπεραρκετα για να φερουν ενα απαιτητικο αποτελεσμα στην hairline. Ισως κανω και λαθος, αλλα το κρινω με βαση το τι αποτελεσματα εχουν πετυχει με τον ιδιο αριθμο τχθ και μαλιστα σε πιο εκτεταμενα προβληματικες περιοχες. Οι τριχες που πεταγονται ακανονιστα δεξια-αριστερα στην hairline ειναι μεταμοσχευμενες πριν 6 χρονια και κατα τη γνωμη μου στερουνται σωστης τοποθετησης.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 20, 2011, 12:58:29 πμ από athens2013
»
Καταγράφηκε
2751 grafts - H*C
Finasteride 1mg/3d day
Minoxidil 5% 2/day
Revivogen every night
Εκτύπωση