Αποστολέας Θέμα: Καλά Χριστούγεννα  (Αναγνώστηκε 1711 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
Απ: Καλά Χριστούγεννα
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 02:00:57 πμ »
Το πρόβλημα φίλε apriliane ότι μόνο τέτοιες μέρες σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας ενώ θα έπρεπε να τον σκεπτόμαστε και να νοιαζόμαστε όλο τον χρόνο, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που περνά αλλά και θα περάσει ακόμη χειρότερα η χωρά μας.
Και ενώ δεν με έχει επηρεάσει η κρίση εμένα άμεσα, έμμεσα όμως μέσω τρίτων πολύ. Βλέπω φίλους μου να είναι καιρό στην ανεργία, γνωστούς μου να χάνουν η να κλείνουν τις δουλείες τους, ανθρώπους που να μην έχουν να φάνε και να σιτίζονται από την ενορία τις εκκλησία μου η οποία μάλιστα λόγου του αυξημένου αριθμού μειώνει και τις ποσότητες. Κάποιους από αυτούς τυχαίνει να τους ήξερα φυσιογνωμικά και όταν το έμαθα δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Κάποιοι ίσως μπορεί να πουν ότι σιγά ρε geofish μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός, και όμως και εγώ ακόμη μέχρι πέρυσι μου φαινόταν αδιανόητο.
Η κρίση να πω ότι με έκανε να δω πλέον με άλλη φιλοσοφία και ματιά την ζωή από την μια, αλλά και οργισμένο για την κατάντια μας από αυτούς που μας έφτασαν μέχρι εδώ ( αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θέλω να επεκταθώ).
Επίσης είναι η πρώτη φορά που δεν με απασχολεί το μαλλί τόσο πολύ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολείστε πια με τα μαλλιά και τον εαυτό σας, τουλάχιστον βοηθήστε από εδώ και πέρα όσο μπορείτε τον συνάνθρωπο σας γιατί μάγκες θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα. Για αυτό πρέπει να μας βρει ενωμένους και μονιασμένους φαλακρούς και μη.

Κλείνοντας να πω και κανένα ανέκδοτο για να ελαφρύνουμε και λιγάκι την ατμόσφαιρα.

Ο Αμερικανός Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:                             

<<  Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. 
        Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Άραβες.                                                                                                                                                                 
        Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία.                                                                                                                                                   

Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.                                                                                                                   
        Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
        Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.                                                                                                       

Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,                                                                     
       γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που  παράγονται στις ΗΠΑ.     
Για αυτό εγώ κάνω ότι μπορώ.    >>                                                                                                                       

Λοιπόν... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές,  και οι πουτάνες είναι Ρωσίδες... άρα χέσε μέσα..                                                 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!       

Minoxidil 6 % homemade + κρεμα αιρολ χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος Blindfold

• Banned
  • Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 04:56:28 πμ »
Το πρόβλημα φίλε apriliane ότι μόνο τέτοιες μέρες σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας ενώ θα έπρεπε να τον σκεπτόμαστε και να νοιαζόμαστε όλο τον χρόνο, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που περνά αλλά και θα περάσει ακόμη χειρότερα η χωρά μας.

I'll be missing from that party ;)
Ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του.

Αποσυνδεδεμένος DIMANN

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:49:59 πμ »
Χρόνια πολλά και απο μένα.
Εχω νέα κάπου διάβασα οτι η μέθοδος με τα βλαστοκύταρα θα τελειοποιηθεί περίπου στη χρονιά που η Ελλάδα θα βγαίνει απο την ύφεση  :(.
Υπομονή και πίστη............
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
1) Tricomin  + 1/4 proscar πρωί
2) Rogaine σε τυχαία στιγμή της ημέρας
3) Revivogen το βράδυ
4) fungoral + revivogen shampoo + revita εν αλλάξ
5) Απαγορεύω στον εαυτό μου να κοιτά πάνω απο δέκα φορές τη μέρα στον καθρέφτη αν βγήκανε μαλλιά.

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 12:10:30 μμ »
Χρόνια πολλά και απο μένα.
Εχω νέα κάπου διάβασα οτι η μέθοδος με τα βλαστοκύταρα θα τελειοποιηθεί περίπου στη χρονιά που η Ελλάδα θα βγαίνει απο την ύφεση  :(.
Υπομονή και πίστη............

χα0χα0αχ0α0αχ0χα.........ωραιο ανεκδοτο.....
να το πουμε στον σταθη να το πει το βραδι στο ραδιο αρβυλα.....  ;D
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος aprilianos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 12:48:44 μμ »
Βεβαιως φιλε geofish εχεις δίκιο, ο μηνας Δεκεμβρης εχει καταντησει να ειναι ο μηνας (η καλυτερα ναεχει ενα 10ημερο) της....αγαπης.
Πολύ σωστά λέγεις οτι θα πρεπει να νοιαζομαστε ολο τον χρόνο για τον συνάνθρωπο ας γινει λοιπον εφαλτηριο αυτο το 10ημερο να προβληματισθουμε και να παμε ενα βημα παραπερα και αυτην την συμπεριφορα μας το μικρο αυτο χρονικό διάστημα, νατην επεκτείνουμε καθ' ολη τη διαρκεια του χρονου. Γύρω μας υπαρχουν τοσα πολλα που μπορουμε να κανουμε και μάλιστα αρκετά απο αυτα οπως είπα ειναι και δωρεάν.
Το σημαντικό ειναι να υπάρχει σωστή ιεράρχηση των προβληματων.
Ας δουμε τις τριχες τριχες και τον ανθρωπο συν-ανθρωπο. Ισως πει κανεις, να παρατησω τα μαλλια να πεσουν δηλαδη; Φυσικα και οχι, θα κανω οτι μπορεσω να κρατησω τα μαλλια μου αλλα ας κανω και οτι μπορω για να κρατησω και την ανθρωπια μου.
Ενα αδειο κεφαλι απο μαλλια ειναι προτιμοτερο απο ενα αδειο κεφαλι απο μυαλα.

:D Η Ελλαδα εχει αποτο'21 στενότητα, οικονομική δυσχερια, λιτότητα....
Παντως θα ελεγε κανεις οτι η θεραπεια με βλαστοκυτταρα ειναι παιχνιδακι αφου η θεραπεια με βλακο-κυτταρα που ειναι δυσκολοτερη εχει ηδη τελειοποιηθει και εφαρμοστει...

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 12:49:27 μμ »
Εχουμε ακομα δρομο
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Μάκης

• My brain has 2 sides: left & right. Left has nothing right.....and right has nothing left...
  • Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3V
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 04:26:51 μμ »
Φίλοι Συναγωνιστές,

Καλές Γιορτές, με υγεία, γαλήνη και ζεστασιά ψυχής.
Σας εύχομαι ότι είναι καλύτερο για εσάς, διότι πολλές φορές αυτό που επιθυμούμε δεν είναι το καλύτερο για εμάς...
Σας εύχομαι επίσης, κόντρα στην εποχή της ιδιοτέλειας, να συνεχίσετε να είστε μια όαση γνώσης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας.
Λιγότερο άγχος!!!
Να είστε όλοι καλά,

ΜΚ
 ;D

Best Sites in Greece