Το πρόβλημα φίλε apriliane ότι μόνο τέτοιες μέρες σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας ενώ θα έπρεπε να τον σκεπτόμαστε και να νοιαζόμαστε όλο τον χρόνο, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που περνά αλλά και θα περάσει ακόμη χειρότερα η χωρά μας.
Και ενώ δεν με έχει επηρεάσει η κρίση εμένα άμεσα, έμμεσα όμως μέσω τρίτων πολύ. Βλέπω φίλους μου να είναι καιρό στην ανεργία, γνωστούς μου να χάνουν η να κλείνουν τις δουλείες τους, ανθρώπους που να μην έχουν να φάνε και να σιτίζονται από την ενορία τις εκκλησία μου η οποία μάλιστα λόγου του αυξημένου αριθμού μειώνει και τις ποσότητες. Κάποιους από αυτούς τυχαίνει να τους ήξερα φυσιογνωμικά και όταν το έμαθα δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Κάποιοι ίσως μπορεί να πουν ότι σιγά ρε geofish μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός, και όμως και εγώ ακόμη μέχρι πέρυσι μου φαινόταν αδιανόητο.
Η κρίση να πω ότι με έκανε να δω πλέον με άλλη φιλοσοφία και ματιά την ζωή από την μια, αλλά και οργισμένο για την κατάντια μας από αυτούς που μας έφτασαν μέχρι εδώ ( αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θέλω να επεκταθώ).
Επίσης είναι η πρώτη φορά που δεν με απασχολεί το μαλλί τόσο πολύ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολείστε πια με τα μαλλιά και τον εαυτό σας, τουλάχιστον βοηθήστε από εδώ και πέρα όσο μπορείτε τον συνάνθρωπο σας γιατί μάγκες θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα. Για αυτό πρέπει να μας βρει ενωμένους και μονιασμένους φαλακρούς και μη.
Κλείνοντας να πω και κανένα ανέκδοτο για να ελαφρύνουμε και λιγάκι την ατμόσφαιρα.
Ο Αμερικανός Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
<< Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Άραβες.
Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία.
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,
γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Για αυτό εγώ κάνω ότι μπορώ. >>
Λοιπόν... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές, και οι πουτάνες είναι Ρωσίδες... άρα χέσε μέσα..
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!