Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Επιτυχής θεραπεία
»
Η θεραπεια μου
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Η θεραπεια μου (Αναγνώστηκε 7786 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
skeptikistis
Sr. Member
Απ: Η θεραπεια μου
«
Απάντηση #45 στις:
Μάρτιος 29, 2011, 09:25:00 μμ »
...
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 01:33:42 πμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #46 στις:
Μάρτιος 30, 2011, 09:57:12 πμ »
Σωστο αν ειναι να φυγουν θα φυγουν ειμαι πλεον 34 ποσο πολυ μπορει να φυγουν ακομα ? Παντως θα το παλεψω να εχω οσο το δυνατον τις λιγοτερες απωλειες το θεμα ειναι πως κ μενα πρωτα αραιωσαν πλαινα κ αδυνατησε η τριχα κ επειτα η hairline μπροστα κ αυτα γινανε σε περιοδους μεγαλου αγχους κ ειμαι σιογουρος οτι αν παλι γινει το ιδιο θα μου φυγουν ακομα πιο γρηγορα απο οσο ηταν σχεδιασμενα να μου φυγουν .
Τελοσπαντων το θεμα ειναι να βρεθει κατι να βγαλουμε ακρη κ να μη σταματαμε να ψαχνομαστε κ να αγχωνομαστε
.
Καταγράφηκε
mikipitri
Full Member
Norwood: 3 καθαρό, στο υπόλοιπο γενική αραίωση
«
Απάντηση #47 στις:
Μάρτιος 30, 2011, 02:27:11 μμ »
σε ότι αφορά την ηλικία να ξέρεις ότι συμβαίνουν τα πάντα...
είμαι στα 37 και η μεγάλη αραίωση άρχισε στα 35!!!
μέρι τότε είχα κανονική τριχόπτωση αλλά είχα αραιώσει μόνο στους κροτάφους... μετά έγινε το μεγάλο μπαμ και έχω γενική αραίωση...
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #48 στις:
Μάρτιος 31, 2011, 05:56:30 μμ »
πανεμορφα αλλο ενα χρονο κ βλεπουμε
δεν εγχωνομαι δεν αγχονομαιιιι
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #49 στις:
Αύγουστος 12, 2011, 04:41:33 πμ »
εδω μετα απο τοσο καιρο φινα εχω σταματησει απο αρχες χρονου κ πλεον διαφορα μιγματα ,οποιος θελει ας μου πει αν βλεπει καποια διαφορα προς το καλυτερο η το ειροτερο,αποψη μου πως εχει σταθεροποιηθει ,απλα ετσι πιστευω.
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #50 στις:
Αύγουστος 12, 2011, 04:45:58 πμ »
εδω πιο κοντα , α αιρολ κ φουννγκοραλ χρησιμοποιω αλλα ανα μια μερα περιπου .
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #51 στις:
Μάιος 01, 2012, 04:03:37 μμ »
Δε ξερω παιδακια αλλα διαφορα αισθητη οταν ξανααρχισα 0,5mg ανα μερα μαζι με saw palmetto ειδα απλα εδω κ ενα μηνα ξεχναω να περνω παλι ...
. Παντως οχι οπως οταν ξεκινησα ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ αν επερνα φινα καθε μερα η 1Mg αντι για 0,5mg θα ειχα επεισης καλυτερα αποτελεσματα αλλα δεν... ειναι το μυαλο μου ελευθερο γιαυτο ακομα . Επισης AIROL - FUNGORAL ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ REGAIN ΑΝΑ ΜΕΡΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #52 στις:
Μάιος 01, 2012, 04:12:31 μμ »
Παμε παλι.. λοιπον απο μπροστα αρχη της θεραπειας .
Καταγράφηκε
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #53 στις:
Μάιος 01, 2012, 04:18:28 μμ »
Υπαρχει μια πτωση κ ειναι φυσικο ,εαν αναλογιστουμε πως σταματησα την φινα αρχες του 2011 κ την ξαναρχισα αρχες του 2012 οπως επισης εκει που ειδα να χανοντε μαλια παλι ηταν υστερα απο χωρισμο κ τρομοκρατηθηκα αρχιζοντας παλι την φινα αλλα σε χαμηλα mg . Λογο αυτων που δεν ειαι επιμελης τα αποτελεσματα για μενα παιδια ειναι μια χαρα πραγματικα .
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #54 στις:
Μάιος 01, 2012, 09:52:20 μμ »
Παράθεση από: akishellas3 στις Μάιος 01, 2012, 04:03:37 μμ
Δε ξερω παιδακια αλλα διαφορα αισθητη οταν ξανααρχισα 0,5mg ανα μερα μαζι με saw palmetto ειδα απλα εδω κ ενα μηνα ξεχναω να περνω παλι ...
. Παντως οχι οπως οταν ξεκινησα ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ αν επερνα φινα καθε μερα η 1Mg αντι για 0,5mg θα ειχα επεισης καλυτερα αποτελεσματα αλλα δεν... ειναι το μυαλο μου ελευθερο γιαυτο ακομα . Επισης AIROL - FUNGORAL ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ REGAIN ΑΝΑ ΜΕΡΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
εδω στην τελευταια φωτο εισαι μια χαρα,τι χρησιμοποιησες αυτο το διαστημα?
εχω ψιλομπερδευτει λιγο
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
«
Απάντηση #55 στις:
Μάιος 01, 2012, 09:55:40 μμ »
και τι χρησιμοποιησες και αυτο το διαστημα,και εδω ειναι καλα τα αποτελεσματα
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2012, 09:59:09 μμ από kapamarou
»
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel
τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525
akishellas3
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #56 στις:
Μάιος 19, 2012, 04:18:39 μμ »
Στην τελευταια ειναι αρχες του προηγουμενου χρονου ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΦΙΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ REAGAIN Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΙΡΟΛ ΜΕ ΦΟΥΝΓΚΟΡΑΛ μετα απο αυτη τη δωτο σταμαστηα την φινα κ συνεχισα με τα υπολοιποα(προσοχη ομως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) .
Τωρα στην πρωτελευταια που λες απο αρχες αυτου του χρονου χρησιμοποιω παλι αρχισα να ξαναχρησιμοποιω φινα διοτι αρχισε παλι η κατασταση να επειδινωνεται με φινα 0.5mg ανα μια η δυο μερες μαζι με saw palmetto (χρησιμοποιοντας μονο το μιγμα ,φουνγκοραλ κ αιρολ κ που κ που saw palmetto) .
Τωρα με τη φινα απο κατω βλεπω μειωμενη επιθυμια δυστηχως κ ευχαριστηση,κουραση δηλαδη νυχταζω (μπορει να ειναι στο μυαλο μου)κ παλι θα την σταματησω αν κ ξερω οτι αυτη μου φερνει τα καλυτερα αποτελεσματα κ θα συνεχισω saw palmetto με τα αλλα μεχρι να βρω κατι αλλο να χρησιμοποιησω .
θα δειξει kapa κ εγω εχω βαρεθει εκει που ενθουσιαζομαι... θα δειξει ...ελπιζω να βγει κατι ασφαλες κ να κανει δουλεια για ολους μας ,λεω προς το παρον να το ριξω στο πολυ μηλο...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »