Καλημερα μιας κ δουλευω τωρα

το κεφαλι στην αρχη απο τι καταλαβα δεν περνει με τη μια μπρος απο την μια στιγμη στην αλλη ,παιζει ρολο αν οντως δεν εχουν νεκρωθει τα τριχοφυλακια κ αν υπαρχουν ξανθες μικρες τριχουλες (χνουδια) ειναι πολυ πιθανον να ξαναγινουν τριχες κανονικες .
θα προτεινα το εξης μην βομβαρδισετε το κεφαλι κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ καταρχην ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ για να γινουν χειροτερα ειναι μαλλον δυσκολο .
1) ΓΙΑ ΛΟΥΣΙΜΟ
botaderm(προσθεστε μεσα λαδακι κ κουνηστε το) + T-GEL , βαλτε απο μια ποσοτητα απο τα δυο στην χουφτα σας κ
καντε ενα μιγμα κ καντ αφρο στο κεφαλι σας ,εγω αυτο κανω κ το αφηνω κανα 10 λεπτο τουλαχιστον.
2) Δοκιμαστε για ξεκινημα το δυαλυμμα του george toumpa ανα ενα βραδυ (ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ )
3) Χρησιμοποιω κ μινοξ 15% την βαζω με emu oil μαζι κ την απλωνω στα προβληματικα σημεια(οχι σε ολο το κεφαλι)
4)
κρεμα foungoral καθε μεσημερι η πρωι (οποτε το θυμαμαι

) παλι στους κροταφους- hairline
k πανω στην κορυφη του κεφαλιου (οποτε το θυμαμαι κ εδω ).
5)
SOS ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΔΑΦΝΑΙΛΕΟ ( βαζω κ αλλα λαδια μαζι οπως jojoba) αν μπορειτε μια φορα την βδομαδα κ αφηστε το κ ας κοιμηθειτε μα λαδωμενα τα μαλλια .
6) Spiro με διαφορα *** μεσα οπως minox(πολυ λιγες σταγονες) ,λαδια(emu oil..),aloi αυτο το σπρει το βαζω καμια φορα μου κραταει κ τα μαλια

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
7)
μια πολυ καλη ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ και περνω για σιδηρο ενα σε ποσιμη μορφη δεν θυμαμαι πως λεγεται (χωρις να μου λειπει σιδηρος) μια φορα αν τρεις μερες περιπου ,Ω3,6,9. 
φινα 0,5 κ πολυ ειναι ανα μια μερα
Λοιπον μπορει να φαινονται πολλα

αλλα δεν ειναι παιδια ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ,το συνιθεστερο που κανω ειναι το εξης :
το βραδυ πριν πεσω για υπνο διαλυμα george η μινοξ(υπαρχουν νυχτες που το εχω ξεχασει δεν τρεχει τιποτα) ,το πρωι κρεμα fungoral κ το απογευμα αν παω γυμναστηριο αν εχω βαλει κρεμα fungoral το πρωι βαζω spiro ψεκαζοντας το κεφαλι .
Οταν η ψυχολογια σου ειναι καλη θα αρχιζεις να βλεπεις αποτελεσματα
***διαφορα spiro
Λοιπον προσθεσα στην Σπιρο
1) To Hair Regain είναι μόνο φυτικά εκχυλίσματα(Saw Palmetto-Nettle Root Extract-Aloe Vera, Hops, Cherry Bark, Rosemary, Ginger, Lemongrass, Horsetail, Sage, Capsicum, and Green Tea) εβαλα πολυ καλη ποσοτητα δηλαδη μου επιασε το 1/3 απο το μπουκαλακι που μου βγηκε κ λιγο παραπανω
2) minoxidil 15% με 5% azelaic acid καμια 7-8 σταγωνες με αυτο που σου δινουν να βαλεις .
3) nonomix fms(finasteride 0.1%-minoxidil sulfate 4%-adenosine-sophora flavescens extract...)
εβαλα καμια δεκαρια σταγονες απο αυτο
4) κρεμα fungoral
5) προσθεσα απο δυο καψουλες λεκιθινης το υγρο της
6) emu oil κουταλι της σουπας περιπου
7)jojoba κουταλι της σουπας περιπου
λιγο οινοπνευμα ,πολυ λιγο