Αποστολέας Θέμα: Frezyderm Hair Force Shampoo...Είναι όντως τόσο καλό????  (Αναγνώστηκε 4391 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xaris@

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Frezyderm Hair Force Shampoo
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 04:37:23 μμ »
Εγώ χρησιμοποιώ 2 χρόνια περίπου το Frezyderm oily dandruff για την πθτιρίδα.. Είναι πολυ καλό καθώς και οι epicrin.. Τις είχα πάρει πριν 2 χρόνια..
κι εγώ φίλε μου νομίζω πως οι epicrin είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά και σύμφωνα και με τη γνώμη Πανεπιστημιακού δερματολόγου!Και σε συνδυασμό με το σαμπουάν της frezyderm πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε αρκετά από τα μαλλάκια μας!

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: III
Απ: Frezyderm Hair Force Shampoo...Είναι όντως τόσο καλό????
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 12:15:35 πμ »
παιδια ηρεμηστε!ουτε πωλητες της εταιρειας (?) δεν κανουν ετσι!περιμενετε μου αρεσει επανεκφυση απο σαμπουαν!αν ειναι δυνατον!το frezyderm το εχω χρησιμοποιησει οπως και την μασκα που εχει μεσα και saw palmetto...ειναι απο τα σαμπουαν που μπορει να βαζει καποιος...οπως και πολλα αλλα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...
πωλειται σε ολα τα φαρμακεια με 12 ευρω.
-Spectral DNC-N
-Corvinex
-Crinagen

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:38:40 πμ »
μάλιστα :chinscratch μόλις τελειώσει το t-gel που έχω λοιπόν θα το αγοράσω.
Φοβάμαι μόνο να μην μου χυθεί κατά λάθως καμιά φορά στα πλακάκια και βγάλουν μαλλιά και αυτά.
πλάκα κάνω μην βαράτε ;D
θα το δοκιμάσω πάντως μιας και στην χειρότερη θα είναι ένα καλό σαμπουάν αν κρίνω από όσα διάβασα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:42:32 πμ από tse »

Αποσυνδεδεμένος μιχάλης

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:49:53 πμ »
λίγο ακριβό μου ακούγεται και πολλές συμπάθειες παρατηρώ ... επανέκφυση μόνο με χρήση ενός σαμπουάν ?? ίσως είναι αρκετά καλό και απλά το πήρα με στραβό μάτι το θέμα ...

αυτές τις ημέρες θα κοιτάξω για καθημερινό σαμπουάν και θα ρωτήσω και γι' αυτό ...
σαμπουάν κετοκοναζόλης 2%, 3μέρες κενό
φυτικά σαμπουάν,βιταμίνες κατά περιόδους
κρέμα κετοκοναζόλης 2%, 6μέρες κενό πλέον, τον 1ο μήνα κάθεμέρα
παλιά τρομερά ευχαριστημένος με μινοξιδίλ 5%, αλλά βαρέθηκα που αργεί να στεγνώσει, που δεν ειναι DHT blocker

όχι καταχρήσεις στα φάρμακα

Αποσυνδεδεμένος xaris@

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 02:23:02 πμ »
παιδιά απλά ανέφερα τι γράφει η εταιρεία στις οδηγίες!Δεν είπα οτι εβγαλα μαλλί με ενα σαμπουάν!προς Θεού!Εξάλλου το χρησιμοποιώ μόλις μια βδομάδα!Απλά η τριχόπτωση σταμάτησε δραματικά!Αυτό έχς να δηλώσω και τίποτε άλλο!Ούτε διαφήμιση κάνω!Απλά θεωρώ πως όταν κάποιος βλέπει ένα καλό αποτέλεσμα οφείλει να το μοιραστεί με όλους μας!Και αυτό έκανα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mortestrk

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Frezyderm Hair Force Shampoo
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 02:59:33 πμ »
Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι 27 ετων.Αρχισα να παιρνω το frezyderm μαζι με την λιοσον απο τον Μαρτιο του 2010 εως τωρα.Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.Η τριχοπτωση εχει σχεδον σταματησει, χωρις υπερβολες.Θελω να βρω ομως κατι πιο ισχυρο και γιατι οχι να βγουν και νεες τριχες στα σημεια που θελω...Αλλα δεν ξερω πως να αρχισω  :-\
Φίλε μου μετά από 6 μήνες σχεδόν δεν είδες καθόλου επανέκφυση μαλλιών?γιατί η εταιρεία υπόσχεται και επανέκφυση!

Καλησπερα.Παρατηρησα να βγαινουν μικρες τριχουλες στο μπροστινο της κεφαλής μου,αλλα οχι πολλα πραματα.Ισως αν το εκανα μιξη με καπια αλλα πιο ισχυρα προιοντα τα αποτελεσματα να ηταν πιο εντονα.Ενας φιλος μου το προτεινε,το οποιο το πηρε με συνταγη Γιατρου(του ειπε δηλαδη να το αναμιξη με κατι αλλα).Το καλο ειναι οπως ειπα στο αλλο post οτι η τριχοπτωση σταματησε δραματικα εως καθολου και το κανω χρηση ,την λοσιον δηλαδη χωρις αλλα προσθετα.

Αποσυνδεδεμένος xaris@

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 03:06:39 πμ »
Χαίρομαι φιλαράκι που κατάφερες έστω και αυτό!Η μόνη λύση όμως νομίζω πως ειναι η μινοξιδιλη!μονο αυτη μπορεί να ξαναδωσει πισω τα μαλλάκια μας!Παντως κι εμενα η τριχοπτωση οπως εχω ξαναπει εχει ελλατωθει δραματικα και ορατά και χαλιρομαι εστω και γι αυτό!Καλή συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος Conan

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 11:18:13 πμ »
η μινοξιδιλη,  αλλα μαζι και με ενα  dht blocker χαπι ή τοπικο ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος moukou

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 12:03:55 μμ »
Paidia tha thela na rwtisw an ta malia sinithizoun se auto to shampoo k oi trixes p tha kratiseis otan stamatiseis tin xrisi tou shampoo pesoun? opws ginete dld me tin minox
euxaristw

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 04:28:39 μμ »
φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις τριχες με αυτο το σαμπουαν η οποιοδηποτε σαμπουαν!εδω βαζουμε τοσες λοσιον που μενουν ωρες στο κεφαλι μας και δεν κανουν τιποτα...θα κανει ενα σαμπουαν που μενει λιγα λεπτα?
και ποια ειναι τα συστατικα λοιπον του σαμπουαν που θα κανουν ολα αυτα που λετε ωστε στην εβδομαδα να εχει μειωθει δραματικα η τριχοπτωση?ειναι δυνατον με το σαμπουαν και σε τρια λουσιματα να συμβει αυτο?αν το θεμα φαλακρα ηταν τοσο απλο τι καλα θα ταν!

Υ.Γ μιλαμε παντα για ανδρογενετική αλωπεκία και οχι αλλου ειδους τριχοπτωσεις...
-Spectral DNC-N
-Corvinex
-Crinagen

Αποσυνδεδεμένος Makisk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3V
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 04:44:45 μμ »
Πηγα προσφατα σε ενα δερματολογο και μου προτεινε το σαμπουαν MEY RIN το εχει δοκιμασει κανεις ; αξιζει τα λεφτα του ; γραφει οτι ειναι με βλαστοκυτταρα
Πρωι Proscar 1/8 +  Regain 5%  8 ψεκασμους 
Βραδι Φτιαχτη λοσιον που περιεχει (Pantogrin,Propiosalic,Adrocur,Minoxidil Target)
Σαμπουαν  (fungoral 2 % Shampoo 2 φορες την εβδομαδα,aloe vera shampoo korres ).

Αποσυνδεδεμένος xaris@

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 05:40:41 μμ »
φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις τριχες με αυτο το σαμπουαν η οποιοδηποτε σαμπουαν!εδω βαζουμε τοσες λοσιον που μενουν ωρες στο κεφαλι μας και δεν κανουν τιποτα...θα κανει ενα σαμπουαν που μενει λιγα λεπτα?
και ποια ειναι τα συστατικα λοιπον του σαμπουαν που θα κανουν ολα αυτα που λετε ωστε στην εβδομαδα να εχει μειωθει δραματικα η τριχοπτωση?ειναι δυνατον με το σαμπουαν και σε τρια λουσιματα να συμβει αυτο?αν το θεμα φαλακρα ηταν τοσο απλο τι καλα θα ταν!

Υ.Γ μιλαμε παντα για ανδρογενετική αλωπεκία και οχι αλλου ειδους τριχοπτωσεις...
φιλε dim γιατι εισαι τοσο αρνητικος?λες να λεω ψέματα ή να τα παιρνω απο την εταιρεια?δεν εχω κανενα λογο να ισχυριστω κατι αλλο απο αυτο που ειδα απο το δευτερο κιολας λουσιμο!το λεω και θα το ξαναλεω!Απο το δευτερο κιολας λουσιμο!και ευτυχως που υπαρχουν κι αλλες μαρτυριες για να με επιβεβαιωσουν!το σαμπουαν απλα ειναι κορυφη στο ειδος του και φυσικα ο καθενας εχει κριση και λογικη για να αποφασισει αν θα το χρησιμοποιησει ή οχι!Και φυσικα μιλαμε για ανδρογενετικη αλωπεκια!δεν αναφερομουν εγω σε ιλαρά!!!

Συνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 06:05:01 μμ »
@xaris@ δεν είπε κάποιος ότι λες ψέματα, απλά αυτό που θέλει να πει ο dim74 είναι ότι η λύση για την τριχόπτωση δεν είναι τόσο απλή όσο η χρήση ενός σαμπουάν. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σαμπουάν, αλλά και να είναι πραγματικά δυνατό ενάντια στην τριχόπτωση, αυτό δεν θα το δεις με το δεύτερο λούσιμο. Σε κάθε λούσιμο, έχεις - δεν έχεις τριχόπτωση, θα χάνεις κάποιες τρίχες. Άλλες φορές περισσότερες, και άλλες λιγότερες. Η τρίχα κάνει το κύκλο της, αν δεν βγεί καινούγια στη θέση εκείνης που θα πέσει τότε έχουμε πραγματική τριχόπτωση.
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος xaris@

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 06:15:05 μμ »
Το ξερω φιλε μου και δεν ειπα οτι ο dim λεει κατι λάθος!δικιο εχει σε οσα λεει απλα θεωρω πως οταν καποιος βλεπει διαφορα με ενα προιον οποιοδηποτε κι αν ειναι αυτο θα πρεπει να το μοιραζεται!και αυτο εκανα!δεν ειπα εγω σταματηστε ολες τις θεραπειες σας και λουστειτε με το συγκεκριμενο σαμπουαν!προς θεού!απλα ειδα διαφορα και το συστηνω σαν συμπληρωμα!εξαλλου όπως ανεφερα και στην αρχη του θεματος ειπα οτι ειναι πολυ καλο για να ναι αληθινο και οτι κι εγω εχω τις επιφυλαξεις μου!αλλα ειδα αποτελεσματα οσο κουλο κι αν ακουγεται!να βοηθησω ηθελα μονο.....

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 07:12:35 μμ »
χαρις δεν βοηθας ετσι...θα ελεγα μπερδευεις!γιατι αλλα ατομα απο εδω μεσα που το διαβαζουν θα το παρουν και θα περιμενουν τα ιδια αποτελεσματα με σενα...το θεμα ειναι πως απλως θα περιμενουν και θα περιμενουν...!
-Spectral DNC-N
-Corvinex
-Crinagen

Best Sites in Greece