Αποστολέας Θέμα: προβλημα με παραγγελια  (Αναγνώστηκε 758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leo

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
προβλημα με παραγγελια
« στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 10:51:19 μμ »
καλησπερα σε ολους
στις 16/8 εκανα παραγγελία regain foam απο εδω http://www.agestop.net/Agestop/index.aspx
και μεχρι σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα τους εστειλα mail και απαντηση παλι τιποτα
γνωριζει καποιος κατι με αυτους ? το καταστημα το ειχατε προτείνει κάποιοι για αγορες ετσι καθυστερουν η τον κλαιγανε 

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Απ: προβλημα με παραγγελια
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 11:07:23 μμ »
όντως είναι αρκετές μέρες που πέρασαν..., μετά την παραγγελία δεν σου έστειλαν κάποιο mail ότι έγινε η παραγγελεία? ή ότι βρίσκετε σε κατάσταση "συγκέντρωσης προιόντων"? Με τι έκανες την συναλαγή?
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος badday

• Full Member
  • αραιωση σε ολο το κεφαλι - diffuse thinner
    • Προφίλ
  • Norwood: 7 ( diffuse thinner )
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 11:33:20 μμ »
Απο τις 16/8 περιμενω την kirkland απο την biovea... Θα ερθει μην αγχωνεσαι εχει τυχει πολλες φορες γενικοτερα με παραγγελιες απο net
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος leo

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 12:11:08 πμ »
όντως είναι αρκετές μέρες που πέρασαν..., μετά την παραγγελία δεν σου έστειλαν κάποιο mail ότι έγινε η παραγγελεία? ή ότι βρίσκετε σε κατάσταση "συγκέντρωσης προιόντων"? Με τι έκανες την συναλαγή?
μου εστειλαν mail με κωδικο παραγγελιας και η συναλαγη εγινε με prepaid το κακο ειναι οτι δεν μου στελνουν mail με καποια απαντηση

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 12:21:56 πμ »
Prepaid της κύπρου είναι? αν ναι δες από το i-cardonline αν το ποσό που έγινε η παραγγελεία έχει αφερεθεί από το υπόλοιπο ή αν απλά είναι σε εκρεμότητα, γιατί συνήθως τα λεφτά φεύγουν μετά την τιμολόγηση. Μπορεί όμως και απλά να καθυστερούν όπως είπε και ο badday...  :chinscratch
Kirkland Minoxidil 5%  2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος leo

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:00:29 πμ »
καλησπερα σε ολους
στις 16/8 εκανα παραγγελία regain foam απο εδω http://www.agestop.net/Agestop/index.aspx
και μεχρι σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα τους εστειλα mail και απαντηση παλι τιποτα
γνωριζει καποιος κατι με αυτους ? το καταστημα το ειχατε προτείνει κάποιοι για αγορες ετσι καθυστερουν η τον κλαιγανε

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας πως εχει το θεμα μεχρι σημερα
η καρτα μου ειναι prepaid kyprou χρηματα τα τραβηξαν με την παραγγελια mail τους εστειλα
μου απαντησαν οτι θα το δουμε και ακομα τιποτα. οι απ*τεωνες ειναι εδω http://www.agestop.net/Agestop/index.aspx   >:(   εχεις καποιος καμια γνωμη τι μπορω να κανω ?
και απο που να αγορασω με ασφαλεια regain foam
Σας ευχαριστω εκ. των προτερων

Αποσυνδεδεμένος Don Corleone

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:16:38 πμ »
Αφου σηκωσαν τα χρηματα με την επιβεβαιωση της παραγγελιας,δυσκολα τα πραγματα..Μαγκες αν το σιτε δεν ειναι φιρμα και αν δεν δεχεται παυπαλ μη κανετε πειραματα....

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 11:49:46 πμ »
απ*τεώνες ρε και εγω νομιζα οτι μονο στην ελλαδα εχουμε τέτοιους ;D 
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: III
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 01:41:48 μμ »
http://www.minoxidildirect.com/Mens_Rogaine_International.htm

leo το καταστημα αυτο δεν το εχω δει πουθενα!δεν ξερω που το διαβασες εσυ εδω μεσα!ολοι απο αυτο που σου εγραψα σχεδον αγοραζουν!ασε που και να ερχονταν η παραγγελια σου σε εγδαραν κυριολεκτικα στην τιμη!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 20, 2010, 01:47:26 μμ από dim74 »
-Spectral DNC-N
-Corvinex
-Crinagen

Αποσυνδεδεμένος badday

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 03:06:00 μμ »
καλησπερα σε ολους

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας πως εχει το θεμα μεχρι σημερα
η καρτα μου ειναι prepaid kyprou χρηματα τα τραβηξαν με την παραγγελια mail τους εστειλα
μου απαντησαν οτι θα το δουμε και ακομα τιποτα. οι απ*τεωνες ειναι εδω http://www.agestop.net/Agestop/index.aspx   >:(   εχεις καποιος καμια γνωμη τι μπορω να κανω ?
και απο που να αγορασω με ασφαλεια regain foam
Σας ευχαριστω εκ. των προτερων

Leo με μια ματια, μια χαρα φαινεται το site. Βρες τον ταχυδρομο της περιοχης σου και ρωτα μηπως θυμαται να σου αφησε τιποτα. Ισως να το πηρε καπιος απο την πολυκατοικια σου - γειτονια.
Δοκιμασε επισης να κανεις αμφισβητηση αγορας μεσω της τραπεζας σου ..ισως να παρεις τα χρηματα σου.

..Δεν απαντανε στα mail?  δοκιμασες να παρεις τηλ ?
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος leo

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 12:32:14 μμ »
Ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις σας . μιλησα με την τραπεζα και το θεμα τσεκαρετε
τηλ. τους πηρα και μου ειπαν τι αλλο οτι το εστειλαν απο το ταχυδρομειο παλι  μου ειπαν οτι δεν εφτασε ποτε σε αυτους Το site το ειχε γραψει καποιο απο τα παιδια εδω στο forum
για οποια εξελιξη θα ενημερωσω

Αποσυνδεδεμένος badday

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 02:57:36 μμ »
Ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις σας . μιλησα με την τραπεζα και το θεμα τσεκαρετε
τηλ. τους πηρα και μου ειπαν τι αλλο οτι το εστειλαν απο το ταχυδρομειο παλι  μου ειπαν οτι δεν εφτασε ποτε σε αυτους Το site το ειχε γραψει καποιο απο τα παιδια εδω στο forum
για οποια εξελιξη θα ενημερωσω

θα βγαλεις ακρη μην ανησυχεις ..κανενας εμπορος δεν ρισκαρει την φημη του για μικροποσα.

Αποσυνδεδεμένος paulina1932011

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 02, 2010, 08:09:57 μμ »
Καλησπέρα, εγώ πριν κάνω αγορές μέσω ίντερνετ περνάω συνήθως να δω αν υπάρχει και κανονικό κατάστημα ή είναι απ*τεωνιά (βέβαια θα μου πεις που να τρέχεις Αγγλία τώρα!!). Εγώ έχω αγοράσει από αυτό www.pharmacyallday.com και ήρθε την επόμενη μέρα κανονικά. Και από ότι βλέπω έχει 30% καλή έκπτωση στα προϊόντα τριχόπτωσης της Vichy αυτό το μήνα  http://www.pharmacyallday.com/SpecialOffers.aspx?lang=el&offer=26 . Έχει δοκιμάσει κάποιος τις αμπούλες SP 94 και να έχει δει αποτέλεσμα, γιατί σκέφτομαι να τις πάρω?

Best Sites in Greece