Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Growth Stimulants
(Συντονιστής:
magic810
) »
Αγορά minoxidil από άλλη χώρα (εκτός Αγγλίας)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αγορά minoxidil από άλλη χώρα (εκτός Αγγλίας) (Αναγνώστηκε 1523 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Scientist
Jr. Member
«
στις:
Ιούλιος 23, 2010, 02:52:06 πμ »
Εδώ και σχεδον 2 χρόνια αγοράζω μινοξιδίλη (kirkland-εξάμηνη συσκευασία) από Αγγλια, συγκεκριμένα από το agestop.co.uk (και δυο φορές απο biovea, όπου τη δευτερη φορα χτυπήθηκε η κάρτα μου και σταμάτησα να παραγγέλνω από 'κει). Πριν από λίγο έκανα ακόμη μια παραγγελία από το agestop. Διαπιστώνω όμως πως τον τελευταιο καιρο εχει ακριβύνει πολύ, όχι επειδη έχει ανεβάσει την τιμή της το κατάστημα, αλλά επειδη έχει ανέβει δραματικά η τιμή της λύρας Αγγλίας, όπως άλλωστε και του αμερικάνικου δολαρίου (π.χ. 1 euro = 1,18 gbp). Μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να προσανατολιζόμαστε σε άλλες χώρες, όπου οι τιμές πιθανότατα είναι χαμηλότερες; π.χ. Σερβία, Βουλγαρία, Κίνα κλπ.. Το έχει ψάξει κανείς σας περισσότερο;;
Καταγράφηκε
Scientist
Jr. Member
Απ: Αγορά minoxidil από άλλη χώρα (εκτός Αγγλίας)
«
Απάντηση #1 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 03:02:53 πμ »
Παράθεση από: Scientist στις Ιούλιος 23, 2010, 02:52:06 πμ
Εδώ και σχεδον 2 χρόνια αγοράζω μινοξιδίλη (kirkland-εξάμηνη συσκευασία) από Αγγλια, συγκεκριμένα από το agestop.co.uk (και δυο φορές απο biovea, όπου τη δευτερη φορα χτυπήθηκε η κάρτα μου και σταμάτησα να παραγγέλνω από 'κει). Πριν από λίγο έκανα ακόμη μια παραγγελία από το agestop. Διαπιστώνω όμως πως τον τελευταιο καιρο εχει ακριβύνει πολύ, όχι επειδη έχει ανεβάσει την τιμή της το κατάστημα, αλλά επειδη έχει ανέβει δραματικά η τιμή της λύρας Αγγλίας, όπως άλλωστε και του αμερικάνικου δολαρίου (π.χ. 1 euro = 1,18 gbp). Μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να προσανατολιζόμαστε σε άλλες χώρες, όπου οι τιμές πιθανότατα είναι χαμηλότερες; π.χ. Σερβία, Βουλγαρία, Κίνα κλπ.. Το έχει ψάξει κανείς σας περισσότερο;;
1 gbp = 1,18 euro ...ήθελα να πω
Καταγράφηκε
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #2 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 07:30:49 πμ »
(και δυο φορές απο biovea, όπου τη δευτερη φορα χτυπήθηκε η κάρτα μου
Tι εννοείς όταν λες "χτυπήθηκε η κάρτα μου";;;;
Είσαι σίγουρος ότι θα έδινες τα στοιχεία της κάρτα σου σε Βούλγαρους ή Σέρβους ακόμη και αν κέρδιζες λίγα ευρώ;;;
Καταγράφηκε
Οι θεραπείες δε δίνουν μόνιμα αποτελέσματα γιατί :
1. Fin/dut αυξάνουν την τεστοστερόνη
2. Fin/dut αυξάνουν τους υποδοχείς των ανδρογόνων
3. H minox δίνει regrowth για λίγο καιρό
4. Τα μαλλιά γίνονται πιο ευάλωτα στα ανδρογόνα όσο μεγαλώνουμε
5. Δεν επιδρούν αρνητικά μόνο τα ανδρογόνα
NoMoreLoss
Sr. Member
Φύλο:
ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
«
Απάντηση #3 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 09:46:23 πμ »
Παράθεση από: tropheus στις Ιούλιος 23, 2010, 07:30:49 πμ
Είσαι σίγουρος ότι θα έδινες τα στοιχεία της κάρτα σου σε Βούλγαρους ή Σέρβους ακόμη και αν κέρδιζες λίγα ευρώ;;;
μπαααααααααααα επικίνδυνα πράγματα
Καταγράφηκε
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%
Scientist
Jr. Member
«
Απάντηση #4 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 05:19:51 μμ »
Παράθεση από: tropheus στις Ιούλιος 23, 2010, 07:30:49 πμ
(και δυο φορές απο biovea, όπου τη δευτερη φορα χτυπήθηκε η κάρτα μου
Tι εννοείς όταν λες "χτυπήθηκε η κάρτα μου";;;;
Eννοώ ότι στη δεύτερη παραγγελία από το biovea έγινε προσπάθεια υποκλοπής των στοιχείων της κάρτας και υπεξαίρεσης ενός μικρού χρηματικού ποσού, το οποίο επιστράφηκε στο ακέραιο από την τράπεζα. Και αυτό φαντάζομαι λόγω της ανεπαρκούς προστασίας των σελίδων του site.
Όσο για το αν θα έδινα τα στοιχεία της κάρτα μου σε Βούλγαρους ή Σέρβους κλπ έχω να πώ πως στις ηλεκτρονικές (και όχι μόνο) αγορές πότε δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος (ιδίως όταν παραγγέλνεις κάτι για πρώτη φορά από κάποιο site) ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το υπόλοιπο των χρημάτων θα μείνει στη θέση του.. γι' αυτό εξάλλου βγάζουμε τις prepaid για να έχουμε -κατά κάποιο τρόπο- το "κεφάλι μας ήσυχο". Πάντα όταν οι αγορές είναι έτσι απρόσωπες παίζουμε κορώνα - γράμματα τα προσωπικά στοιχεία μας και τα χρήματά μας είτε αγοράζουμε από Αγγλία, είτε από Αμερική, είτε από Σερβία, είτε από Βουλγαρία, είτε από Κίνα κλπ. Και πάντα ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα..
Καταγράφηκε
lalakos
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 05:28:19 μμ »
Παράθεση από: Scientist στις Ιούλιος 23, 2010, 05:19:51 μμ
Eννοώ ότι στη δεύτερη παραγγελία από το biovea έγινε προσπάθεια υποκλοπής των στοιχείων της κάρτας και υπεξαίρεσης ενός μικρού χρηματικού ποσού, το οποίο επιστράφηκε στο ακέραιο από την τράπεζα. Και αυτό φαντάζομαι λόγω της ανεπαρκούς προστασίας των σελίδων του site.
Όσο για το αν θα έδινα τα στοιχεία της κάρτα μου σε Βούλγαρους ή Σέρβους κλπ έχω να πώ πως στις ηλεκτρονικές (και όχι μόνο) αγορές πότε δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος (ιδίως όταν παραγγέλνεις κάτι για πρώτη φορά από κάποιο site) ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το υπόλοιπο των χρημάτων θα μείνει στη θέση του.. γι' αυτό εξάλλου βγάζουμε τις prepaid για να έχουμε -κατά κάποιο τρόπο- το "κεφάλι μας ήσυχο". Πάντα όταν οι αγορές είναι έτσι απρόσωπες παίζουμε κορώνα - γράμματα τα προσωπικά στοιχεία μας και τα χρήματά μας είτε αγοράζουμε από Αγγλία, είτε από Αμερική, είτε από Σερβία, είτε από Βουλγαρία, είτε από Κίνα κλπ. Και πάντα ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα..
δεν παίζεις κορώνα γράμματα αν ξέρεις από που αγοράζεις. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να έχω πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια με αγορές από ebay, Αμερική, Αγγλία κτλ κτλ κτλ...
Η καλύτερη προστασία στο internet είναι να είσαι ψυλλιασμένος. Γιατί δεν παραγγέλνεις από minoxidil-direct. Τον 1,5 χρόνο θεραπείας μου από εκεί αγοράζω. Όλα μια χαρά....
Καταγράφηκε
finasteride
1/6
1/5
1/6 proscar ανά μέρα ξανά
kirkland minox
1 εεε καμιά φορά και 2 φορές την ημέρα ανάλογα με το πρόγραμμά μου
fungoral
2 φορές την εβδομάδα
τις άλλες μέρες βιολογικό σαμπουάν με βάση λάδι ελιάς, αλόη και jojoba
Dr Lee spironolactone 5%
κάθε βράδυ
Aloe Vera για ενυδάτωση
Scientist
Jr. Member
«
Απάντηση #6 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 07:34:12 μμ »
Παράθεση από: lalakos στις Ιούλιος 23, 2010, 05:28:19 μμ
Παράθεση από: Scientist στις Ιούλιος 23, 2010, 05:19:51 μμ
δεν παίζεις κορώνα γράμματα αν ξέρεις από που αγοράζεις. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να έχω πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια με αγορές από ebay, Αμερική, Αγγλία κτλ κτλ κτλ...
Η καλύτερη προστασία στο internet είναι να είσαι ψυλλιασμένος. Γιατί δεν παραγγέλνεις από minoxidil-direct. Τον 1,5 χρόνο θεραπείας μου από εκεί αγοράζω. Όλα μια χαρά....
όπως προείπα, όταν αγοράζεις κάτι από κάποιο site για πρώτη φορά -δεν μπορείς να ξέρεις από που αγοράζεις- από τη στιγμή που δεν έχεις εμπειρία από προηγούμενη συναλλαγή με το συγκεγκριμένο site. Η επιστοσύνη δεν κερδίζεται εκ των προτέρων, αλλά εφοσον έχουν προηγηθεί κάποιες δοσοληψίες. Και επειδή πάντα ψαχνόμαστε, είτε για να αγοράσουμε ένα καινούριο προϊόν, είτε για να βρούμε κάποιο προϊον σε καλύτερη τιμή, πάντα υπάρχει αυτή "η πρώτη φορά" με τις "ανησυχίες" της. Δεν αγοράζουμε από ένα και μόνο site για μια ζωή δυστυχώς. Όσο για το ebay, ο μόνος λόγος που κατ' εμέ το καθιστά έμπιστο είναι ότι οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal. Εκεί και πέρα το τί παραλαμβάνουμε από κάθε ιδιώτη-πωλητή του ebay είναι άλλη συζήτηση..
Το minoxidil-direct, το biovea και το agestop έχουν τις ίδιες ακριβώς τίμες οι οποίες όπως είπα και σε προηγούμενο post δεν έχουν ανέβει τουλάχιστον τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αυτό που έχει ανέβει και πλέον κάνει τις αγορές από αυτά ασύμφορες είναι το νόμισμα και συγκεκριμένα η λύρα Αγγλίας. Γι' αυτό το λόγο έκανα και αυτό το post.
Καταγράφηκε
Fenimore
Global Moderator
Φύλο:
Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
«
Απάντηση #7 στις:
Ιούλιος 24, 2010, 12:38:52 πμ »
Γι'αυτό πριν κάνουμε αγορά από κάποιο site πρέπει να το ψάχνουμε πρώτα και να ρωτάμε για την αξιοπιστία του...
Καταγράφηκε
Kirkland Minoxidil 5% 2 x 1ml/day (23/8/2011 - )
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν
1 x 2ml/day (26/7/2011 - )
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου
(Daily)
Τα αποτελέσματα μου
εδώ (
updated
)
iparout
Απλό μέλος
«
Απάντηση #8 στις:
Αύγουστος 06, 2010, 05:57:35 μμ »
Καλησπέρα.
Ήθελα να μάθω αν για τα προϊοντα από Minoxidil-direct χρειάζεται να πληρώσει κανείς τελωνεία όταν αυτά φτάσουν Ελλάδα ή αν η τιμή είναι πραγματικά αυτή που σου χρεώνει το paypal κάνονταες checkout..
Thanks.
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #9 στις:
Αύγουστος 23, 2010, 09:45:12 μμ »
παιδια νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι μεσω αμερικης
και μεσω ebay εχω παρει πολλες φορες απο εκει 6μηνης χρησης
ειναι ασφαλεστατα ποτε δεν μου προέκυψε προβλημα
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
JERY
Απλό μέλος
«
Απάντηση #10 στις:
Σεπτέμβριος 05, 2010, 11:25:47 πμ »
Για σας και απο μενα
εχω ξεκινησει να εχω αρεωση στα μαλια μου, οχι του μου φενεται γιατι εχω πυκνο μαλι
αλλα οπως φενεται παω να γινω σαν το πατερα μου.
Λεω να ξεκινησω με regain, μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζει στην ελλαδα και αν συμφαιρει να το παρεις απο εξω?
Υπαρχει καποια λιστα με αξιοπιστα μαγαζια?
κανω αρκετες αγορες απο ebay αλλα να παρω φοβαμαι regaine,επειδη κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις, υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι πολιτες?
**
και κατι off topic ακουσα για καποιος γνωστο που εκανε ενεσεις στο κεφαλι απο δερματολογο και εβγαλε παλι τριχες εχετε ακουσει κατι?Οταν τον δω θα ρωτησω για λεπτομερεις
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Θεραπείες
»
Growth Stimulants
(Συντονιστής:
magic810
) »