Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Η Διαδικασiα μου 2149 μοσχευμάτων με τήν H*C
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Η Διαδικασiα μου 2149 μοσχευμάτων με τήν H*C (Αναγνώστηκε 8540 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Alex1
Jr. Member
Norwood: 3v
Η Διαδικασiα μου 2149 μοσχευμάτων με τήν H*C
«
στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:40:53 μμ »
Γεια σας ,
Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος και εργάζομαι στην H*C ως σύμβουλος μεταμοσχεύσεων για την Αγγλική αγορά.
Ο σκοπός του πόστ δεν είναι για να αντικαταστήσω την πολυαγαπημένη μας Σούζη αλλά για να δώσουμε ακόμα ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνετε εδω στην H*C από την αρχή μέχρι το τέλος.
Με λίγα λόγια την 1η και 2η Ιουλίου 2010 μετεπήδησα από τα καθήκοντα μου ως σύμβουλος στον ρόλο του ασθενή. Ο στόχος ήταν να αποκατασταθεί το μπροστινό τρίγωνο μαζί με την εμπρόσθια γραμμή οριοθέτησης με περίπου 2000 μοσχεύματα χρησιμοποιώντας την μέθοδο FUE .
Το αποτέλεσμα ήταν 2149 μοσχεύματα ως εξής
Μονά Τριχοθυλακια 795
Διπλά Τριχοθυλακια 1133
Τριπλά Τριχοθυλακια 221
Θα προσπαθήσω να ανεβάζω συχνά φωτογραφίες δείχνοντας την πρόοδο μου. Έτσι θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των διάφορων σταδίων της μεταμόσχευσης μου από την αρχή μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα
Επίσης είμαι στην διάθεση σας για την προσωπική μου γνώμη και σε άλλα Θέματα.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αλέξανδρος
Καταγράφηκε
Εργάζομαι στην H*C ως υπεύθυνος διαχείρισεις ασθενών και εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να είναι κατ'ανάγκη η επίσημη θέση της κλινικης
Alex1
Jr. Member
Απ: Η Διαδικασiα μου 2149 μοσχευμάτων με τήν H*C
«
Απάντηση #1 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:43:00 μμ »
Παράθεση από: Alex1 στις Ιούλιος 09, 2010, 06:40:53 μμ
Γεια σας ,
Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος και εργάζομαι στην H*C ως σύμβουλος μεταμοσχεύσεων για την Αγγλική αγορά.
Ο σκοπός του πόστ δεν είναι για να αντικαταστήσω την πολυαγαπημένη μας Σούζη αλλά για να δώσουμε ακόμα ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνετε εδω στην H*C από την αρχή μέχρι το τέλος.
Με λίγα λόγια την 1η και 2η Ιουλίου 2010 μετεπήδησα από τα καθήκοντα μου ως σύμβουλος στον ρόλο του ασθενή. Ο στόχος ήταν να αποκατασταθεί το μπροστινό τρίγωνο μαζί με την εμπρόσθια γραμμή οριοθέτησης με περίπου 2000 μοσχεύματα χρησιμοποιώντας την μέθοδο FUE .
Το αποτέλεσμα ήταν 2149 μοσχεύματα ως εξής
Μονά Τριχοθυλακια 795
Διπλά Τριχοθυλακια 1133
Τριπλά Τριχοθυλακια 221
Θα προσπαθήσω να ανεβάζω συχνά φωτογραφίες δείχνοντας την πρόοδο μου. Έτσι θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των διάφορων σταδίων της μεταμόσχευσης μου από την αρχή μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα
Επίσης είμαι στην διάθεση σας για την προσωπική μου γνώμη και σε άλλα Θέματα.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αλέξανδρος
Καταγράφηκε
Εργάζομαι στην H*C ως υπεύθυνος διαχείρισεις ασθενών και εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να είναι κατ'ανάγκη η επίσημη θέση της κλινικης
Alex1
Jr. Member
«
Απάντηση #2 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:46:04 μμ »
1η Μερα διαδικασιας
Καταγράφηκε
Alex1
Jr. Member
«
Απάντηση #3 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:53:53 μμ »
Περισσοτερες Φωτογραφιες
Καταγράφηκε
Alex1
Jr. Member
«
Απάντηση #4 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:55:49 μμ »
Τρεις μερεσ μετα
Καταγράφηκε
Alex1
Jr. Member
«
Απάντηση #5 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:57:32 μμ »
Μια εβδομαδα μετα
Καταγράφηκε
Μάχος
Full Member
«
Απάντηση #6 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 06:58:57 μμ »
hello Alex1
ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην.
Να ρωτήσω με την ευκαιρία και κάτι. Από την κλινική μου είπαν ότι το αποτέλεσμα μια μεταμ/σης φαίνειται πάνω στον χρόνο.
- Από το φόρουμ όμως και συγκεκριμένα από τήν αποψη του tropheus (και όχι μόνο) φαίνεται ότι μετά τον 1 1/2 χρόνο φαίνεται ποιες τριχούλες τελικά θα επιζήσουν με τα την Η/Τ.
Τί τελικά ισχύει? Τελικό αποτέλεσμα θα πάρουμε στον χρόνο ή στον ενάμιση χρόνο?
Ποια η άποψή σου στο θέμα?
Μάχος
Καταγράφηκε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.120.html
kotsios
Απλό μέλος
Φύλο:
Norwood: 3
«
Απάντηση #7 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 10:00:12 μμ »
Γεία σου Αλέξανδρε,
Εύχομαι ολα να πάνε όπως το επιθυμείς. Τα αποτελέσματα της H*C που έχουμε δεί μέχρι τώρα είναι από τα καλύτερα... μόνο να μην ήταν τόσο υψηλό το κόστος!
Δύο γρήγορες ερωτήσεις αν μπορώ:
1. Γιατί επέλεξες FUE αντί Strip? (Εικάζω οτι στη δική σου περίπτωση το υψηλότερο κόστος για FUE δεν ήταν ανατρεπτικός παραγοντας
)
2. Οι "Ειδικές Προσφορές για το μήνα Ιούνιο" (απο ιστοσελίδα της H*C) τι περιλάμβαναν? Ισχύουν κ για τον Ιούλιο?
Οι απαντήσεις κάποιου που φοράει και τα δύο καπέλα (σύμβουλος και ασθενής) είναι πάντοτε ενδιαφέρουσες.
Κ.
[/quote]
Καταγράφηκε
kwstas34
Banned
Jr. Member
«
Απάντηση #8 στις:
Ιούλιος 09, 2010, 10:10:16 μμ »
μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας ...
Καταγράφηκε
Jakard
Jr. Member
Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
«
Απάντηση #9 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 01:05:45 μμ »
Παράθεση από: kotsios στις Ιούλιος 09, 2010, 10:00:12 μμ
Γεία σου Αλέξανδρε,
Εύχομαι ολα να πάνε όπως το επιθυμείς. Τα αποτελέσματα της H*C που έχουμε δεί μέχρι τώρα είναι από τα καλύτερα... μόνο να μην ήταν τόσο υψηλό το κόστος!
Δύο γρήγορες ερωτήσεις αν μπορώ:
1. Γιατί επέλεξες FUE αντί Strip? (Εικάζω οτι στη δική σου περίπτωση το υψηλότερο κόστος για FUE δεν ήταν ανατρεπτικός παραγοντας
)
2. Οι "Ειδικές Προσφορές για το μήνα Ιούνιο" (απο ιστοσελίδα της H*C) τι περιλάμβαναν? Ισχύουν κ για τον Ιούλιο?
Οι απαντήσεις κάποιου που φοράει και τα δύο καπέλα (σύμβουλος και ασθενής) είναι πάντοτε ενδιαφέρουσες.
Κ.
[/quote]
Ναι σιγουρα *** κιπριε σε εμας ιρθες να πουλησεις μαρκετινγκ ξες ποιοι ειμαστε εμεις και πας να μας δουλεψεις , 10 φορες την μερα βλεπουμε *** σαν εσενα βλεπεις κανεναν να εχει τσιμπισει ? Θα ερθω να κανς εμφυτευσει στην H*C της Κυπρου δεν θα παω ελβετια η Αμερικη Η Καναδα αν θελω να κανω ....ΔΕΝ.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 10, 2010, 07:28:19 μμ από Άκης
»
Καταγράφηκε
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
«
Απάντηση #10 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 01:14:57 μμ »
Παράθεση από: Jakard στις Ιούλιος 10, 2010, 01:05:45 μμ
Ναι σιγουρα βλακα κιπριε σε εμας ιρθες να πουλησεις μαρκετινγκ ξες ποιοι ειμαστε εμεις και πας να μας δουλεψεις , 10 φορες την μερα βλεπουμε τσιρακια σαν εσενα βλεπεις κανεναν να εχει τσιμπισει ? Θα ερθω να κανς εμφυτευσει στην H*C της Κυπρου δεν θα παω ελβετια η Αμερικη Η Καναδα αν θελω να κανω ....ΔΕΝ.
καλυτερα να αποφευγονται τετοιες εκφρασεις....!!!!
και γιατι τον βριζεις τον ανθρωπο τι σου εκανε?
Καταγράφηκε
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #11 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 01:34:35 μμ »
τι γινεται εδω ρε....χαλαρωσε ρε φιλε.....ειπαμε....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
tropheus
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #12 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 02:10:15 μμ »
Παράθεση από: Panos1982 στις Ιούλιος 10, 2010, 01:14:57 μμ
Παράθεση από: Jakard στις Ιούλιος 10, 2010, 01:05:45 μμ
Ναι σιγουρα βλακα κιπριε σε εμας ιρθες να πουλησεις μαρκετινγκ ξες ποιοι ειμαστε εμεις και πας να μας δουλεψεις , 10 φορες την μερα βλεπουμε τσιρακια σαν εσενα βλεπεις κανεναν να εχει τσιμπισει ? Θα ερθω να κανς εμφυτευσει στην H*C της Κυπρου δεν θα παω ελβετια η Αμερικη Η Καναδα αν θελω να κανω ....ΔΕΝ.
καλυτερα να αποφευγονται τετοιες εκφρασεις....!!!!
και γιατι τον βριζεις τον ανθρωπο τι σου εκανε?
Φαντάζομαι ότι ο φίλος Jakard πειράχτηκε γιατί βλέπει από το πουθενά το χρήστη kotsios με 1 post να αβαντάρει λίγο κουτοπόνηρα
(και μάλλον δεν έχει άδικο που πειράχτηκε).
Απλά θα μπορούσε λίγο πιο ήρεμα ...
Καταγράφηκε
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #13 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 02:49:31 μμ »
Ρε συ Jakard ειναι συμπεριφορά αυτη;ΕΛΕΟΣ
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 10, 2010, 02:51:26 μμ από ANAR
»
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
kotsios
Απλό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Ιούλιος 10, 2010, 03:19:23 μμ »
Παράθεση
Ναι σιγουρα κιπριε σε εμας ιρθες να πουλησεις μαρκετινγκ ξες ποιοι ειμαστε εμεις και πας να μας δουλεψεις , 10 φορες την μερα βλεπουμε σαν εσενα βλεπεις κανεναν να εχει τσιμπισει ? Θα ερθω να κανς εμφυτευσει στην H*C της Κυπρου δεν θα παω ελβετια η Αμερικη Η Καναδα αν θελω να κανω ....ΔΕΝ.
Jack-ass και οχι Jackard έπρεπε να λέγεσαι!!!
Με ξέρεις προσωπικά και απο παιδί και με αποκαλείς βλάκα??
Τσιράκια πάντως έχω 7 κ στην Αμερική ήμουν 5 χρόνια κ ξέρω και εκεί τα δεδομένα.
Καλύτερα να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια δίοτι φαίνεται ότι τη χρειάζεσαι περισσότερο απο τα μαλλιά.
Το επίπεδο ωριμότητας σου πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο!!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΩ...
Με τσάκωσες... εγώ κι το υπολοιπο μισό εκ. εργατικό δυναμικό στην Κύπρο "δουλεύουμε" για την H*C.
Στο κάτω-κάτω αυτό ήταν και το 1ο μου post, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τα πάντα... έχετε δίκαιο έπρεπε να κανω καμία δεκαρία σε άλλα θέματα και μετά σε αυτό που ήταν απο τα πιο πρόσφατα και με ενδιαφέρει άμεσα.
Απολογούμαι στους υπόλοιπους "παρευρισκομένους" αλλά πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια εχθρική συμπεριφορά χώρίς κανένα λόγο.
Κ.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 10, 2010, 07:29:22 μμ από Άκης
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...